Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

Глупава сум глупава, никој не ми е рамен во глупавоста :D

На Squirrel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Сакам да кажам...

СДК дека си направив француски маникир,ама повеќе го пишам ова за да ви посакам добра ноќ на сите и ајде легнувајте,доста пишите(е ај некоја шо не можи да заспие,со некоја мака,ок) :lol: убаво да спиете :)

3. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.249
    Допаѓања:
    6.731
    Сакам да кажам...

Иако врнеше дожд не ме спречи да излезам и да се видам со сите што се немав видено скоро еден месец. :) .
    .Кое чуство е кога излегуваш в град со малце фатено боја на рамената и нозете. Ти се познаваат бели линии на градите од костимот за капање.Си ставив и од кремата за сончање со мирис на папаја за да се потсетам на одморот, ми фалат тие денови .
    Ставив бело спортско фустанче со бели патики , да биде повпечатливо . Е сега, белиот аристократски тен одамна го нема.Еден другар ми рече дека кога ќе ме видел мене му се јадело чоколада. И навистина застанавме да си купи . Ама фер испадна ми даде и мене еден ред . :wasntme:

На crazylady, srculka и Squirrel им се допаѓа ова.
  4. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Сакам да кажам...

Која мајка ли ги раѓаше така безгрешни бре девојкиве. Па постоело совршенство бре тие идеални биле и никогаш никому не згрешиле ништо. Лелеееее душички... Ептен си ги сакушкам оти срцкасти се така целите...

:puke: :puke: :puke: :puke:

Гет риал бе и жити мајка гет јор оун лајф.... :devil: :devil:

На teddybear, enca.69, Offspring и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Баксуз сум јбг. ]:)
    Си измив глава, сега ми е мокра косата, го уклучив фенот, почна да мириса на изгорено. А што имам густа коса, три, три, не се дотријува. Е сега ќе се сликам. :tmi:

СДК2. Ајде побрзо да почниме нашколо, се повампирив распустов, бел ден не видов.

Ипак нека не почнува. ;)

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК убаво ме стресе баба ... Јас си мислев на 25ти на заболекар, а тоа за денес да ти било ;( Нејќам, ќе плачам од проклетиот заболекар веќе :worried: ;(

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека за прв пат распусов го почувствував утринскиот воздух. Се смеам како луда, бутнав чашка, се мавнав во ТВ во обид да се свртам и ми се спие ненормално. Конечно, по 2 ипол месеца, чувствувам дека е распуст! ;( Арно на 30ти не ми текна. :tmi:
    Цела вечер со брат ми гледаме епизоди од „Оно као љубав“, се заразив и јас. :lol: Па и Сергеј Трифунович каков е во серијава... :wasntme:
    Врска немам што зборувам, само знам дека имам пречувство дека ќе се случи нешто убаво, се надевам дека не грешам. ^_^

8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Се протнувам низ понеделников ко змивче. Ако по утрото денот се познава, тогаш јас денес можам комотно да го јавнам сонцето наместо Хелиос :)

Косава ми е благо речено - ужас, без вештачките трепки сум ко гревче, ама ИЧ не ми е гајле. Среќа што сум шармантна и харизматична па некако проаѓам и така :D

Него негде тука загледав постер на старите епизоди од Беверли Хилс, и за час со мислите се вратив у она време кога не носеа за летен распуст во Претор во Мите Богоевски и секоја недела просторијата кај што имаше телевизор беше преполна а сепак и црв да поминеше, ќе се чуеше бидејќи сите молчешкум следевме дали Бренда ќе дознае за Дилан и Кели :D
    Кои времиња човече. И сите со прави коси, си правеа шишки ко на Бренда или на Кели - а јас не можев. Јас бев у косата Андреа, за жал :D
    Туку Мите Богоевски еј! На кој му текнува на ова чудо од градба нека дигне две прстиња. Па тука се шмекаа првите симпатии. Тука научив да пливам. Тука добив награда за имитирање на Ена Веко бре! :emo: На Покажи што знаеш - и ете што знаев :rofl:
    Тука сакаше да ме
    лапа
    едно фино дете (во буквална смисла на зборот) од Кисела Вода и јас не му дадов. Шмизла! А фин беше! :D
    Која лавина на евоцирачки спомени може да ти спушти култниот Беверли Хилс. Баш фино.

Денес не сум расположена за ништо што бара аеробик на мозокот. Онака лагано, колку да не речеш.
    А и понеделников ми е убав. Бидете и вие и покажете што знаете ;)

На Lepaaa, Hipica, nesa и 5 други им се допаѓа ова.
  9. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

што ли беше сега ова?
    каков понеделнички почеток на оваа недела што одамна ја чекам :tmi:
    него идам уште пред еден саат по тоа банките,полни преполни со деца кои вадат документи за утре за на факултет,ја така од банка у банка .. идам ги мерам,излегувам,сите чекаат ред.. е уште тоа ми требаше да чекам ред со 50 луѓе, и на крај ајде некако се снајдов и завршив работа :)
    спремна сум за утре мил мој факултету,ех каде е тоа време кога си викав кога и јас ќе се запишам,ете го утре :)
    среќно на сите кои утре ќе одат да се запишат :rock:

10. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    2.269
    Сакам да кажам...

денов од сабајле како ми се погодил :x
    расположението 10тка :D

http://www.youtube.com/watch?v=uCg2BoKiuOM&ob=av2e
    епа Феминки од срце ве поздравувам и имајте убав ден :*

На Angie.5 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Сакам да кажам...

Сдк дека си поминав прекрасно на одмор. Прекрасно поминати 14 денови. :$

Утре е многу важен ден. Најважниот во мојот живот. Се надевам дека ќе направам правилна одлука што не го одбирам Правен како факултет на кој би студирала. Едноставно е преголем бројот на правници, па што барам таму. Сепак одлуката падна на она што ми лежи на срце уште од 12 години. :)

Најважно е да го студираш она што ти е желба, да учиш со љубов кон нештото....Не, нема да мислам дали е перспективен или не овој факултет..само го САКАМ!

Па...Со среќа на сите идни студенти утре. :)

На esperanca и LittleDevil им се допаѓа ова.
  12. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека од сабајле се чувствувам убаво. Се средив за на работа, пудри, маскари, сјајови. Животот продолжува после тебе. Ќе те заборавам, кога- тогаш. Да ти кажам дека ова е последен пост за тебе! Заврши за мене. КРАЈ!

13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Сакам да кажам...

СДК-прекрасно утро. :sun:
    И покрај тоа што сама го испив утриснкото кафе, убаво се чувствувам. Среќна, исполнета и задоволна.
    И да, има причина. :l:
    Ги сакам ваквите денови.

14. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Здраво на сите имајте убав ден (само да ве позрава де)xD

15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Сакам да кажам...

... маалски експозитури на банкички.
    Оооо, колку НЕ ГИ ЉУБАМ !!!
    |(

Теткица со моден додаток марула (жими мама тој стегачот личеше на марула така оптегнат) зема да ме бутка демек дискретно со нејзините лав мафинс, со цел да се стави место пред мене.
    Сакав да и' речам - де теткицо, си имам и јас мои лав мафинс, да не почнам да ги џиткам у твој правец, ама добрите девојки не го прават тоа (omfg! темата! и пар мислења од истата :^) ).

Се разбудив со сласт по лахмачун и половина бокал кафе.
    Го гледам календарот и се прашувам - кога ли помина годината?
    Минат денови, месеци и години.
    Минат автобуси, возови и коли.
    Сѐ мине, само мојта глава не мине
    - ем апче се напи !!!

:|

На Strumfeta93, Offspring, SexyLady и 9 други им се допаѓа ова.
  16. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Добродојдовте во Штип, градот каде што сите знаат повеќе за вас отколку вие самите.

Колку е само овoа точно. Денес го прочитав. Не само во Штип, во сите градови од нашата земја е така.
    Најзастапени со овие муабети порано беа бабите, ама сеа па и млади. Сите се камери, се‘ снимат.

Имаше една поговорка пред некој ден што ја слушнав
    ,,Љубовта е слепа, ама комшиите не се‘‘ :D е баш така е, они никогаш не се слепи, секогаш будни. А ако ти треба нешто нема ги. Ама тоа е, треба да се навикнуваме на тоа што е, не на тоа што сакаме да биде.

Со лесно нека е. :rofl:

На SexyLady, esperanca, Hipica и 2 други им се допаѓа ова.
  17. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

оууу јеее уште 16 дена и на училиште никогаш не сум сакала да одам но сега навистина ми се оди (дека пва год сега па можеи затоа) :)

18. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Идни студенти, возбудени?! :D
    Читам од утре уписите ви почнуваат....ајде нек се угоде ;)

Утрово ја видов есента, мајке ми таа е....ми дојде под балкон :rofl: додека го густирав утринското кафе видов пожолтени ливчиња од црешата и неколку паднати во тревата :nod:

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Ја би да ми се исполни една желба, само една и би ми било навистина и повеќе од доволно.
    Ако треба и најголемиот душман нека добие 6 пати подобро од мене, ама нека ми се исполни една желба без да го помрднам га*от од место.
    Невозможно знам, ама сакам. Вака како Џазмин лепојката од аватарот да протријам некоја стара ламба и да излезе духче...
    немирна ноќ, немирен сон, непријатно утро.
    Мрза, мрза, мрза. Лоша особина, поготово кога имаш еден тон обврски да ги завршиш во толку малку време од еден ден, 24 часа, нецели.
    За некој ден, започнува испитната сесија ... прашајте ме дали почнав нешто да учам и спремам? Или подобро не ме прашувајте одговорот е очигледен.
    А желбата, останува да си мислам дека ми се исполнила ...
    А секој од нас има некоја таква желбичка, и се би дал да се оствари, на некој едноставен и лесен начин. Штета што мораме да одиме низ патот опсипан со трња за да добиеме нешто. Неретко и се откажуваме пред самата цел ... и се одвраќаме додека не собереме сили за повторен обид. И повторно и повторно. Се додека еден ден не го оствариме тоа што сме го зацртале ... или додека надежта не умре па скроз се откажеме ...
    А животот не е бајка и надежта умира, да.
    И дедо Мраз не постои, жалосно, сурово болно.
    Исто како и реалноста во која живееме.

На crazylady и la-chicka им се допаѓа ова.
  20. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека им посакувам среќа на сите ФЕМИНКИ што ќе се запишуваат утре на факултет.
    СО СРЕЌА ДЕВОЈКИ!

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.