Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.505
    Сакам да кажам...

До сега денов ми беше супер, ем се наспав, ем само што станав дојде другарка ми на кафе и супер ни беше.
    Класично сценарио, сега цел стан ми мириса на кафе и лак за нокти.

I love days like today..

:*

2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК фарбана сум, конечно ми текна, преубава боја на коса си имам сега, ептен сум задоволничка :wasntme:

На IndieGirl и crazylady им се допаѓа ова.
  3. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Сакам да кажам...

Имам добра замисла, ама ми требаат средства. И многу напор :) Мислам дека ќе се израдува. А ? :rofl:

4. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

СДК дека незнам дали е до мене или до хормониве, ама денес сум расположена за мрчење и тоа опасно мрчење :devil:

5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК кој ѓавол ме тераше да одам во најголемиот пекол |( се препарирав :worried: па и загушливо :( :| не се дише, па уште и по банки се мотам |(

СДК како старее човек, се помудар станува :rofl: :rofl: :rofl: :wasntme:

6. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Мирис на вар, креч, боја... е така ми е мене во куќава.
    Реновирање од темел, моиве не знаат за крај, само што ќе завршиме една работа во куќава, нешто сосем трето им текнало и ајде мавај на реновирање. :D
    Добро, добро не се жалам. И мене ми годи да живеам во ново. :$ :D

7. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Се наспав конечно. Од саботата ми се спиеше. Дури се спремав за на свадба не знам како не заспав. А и таа главоболката плус. Вчера станав во неверојатен 10часот, а едвај склопив очи вечерта. Не беше тоа мојот кревет и тоа е тоа...
    Денес се наспав како човек. Во 1 станав... И тоа не сама, тато ме разбуди. Да ми кажел колку е сатот. |(
    А можев уште малку да поспијам.
    Сега лепотанот мој лежи до мене и се лади на ламинат, а јас уживам во лејзи бег-от и во второто кафе за денес... :)

8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Сакам да кажам...

Ај фил лајк.... фиш. :nod:
    Не серам, сериозно се чувствувам така.
    Слика прилика на oваа...
    Голема, грда, дебела.

Она што е поважното е дека погодената жена не само кошулата и панталоните, туку и чорапите ќе му ги испегла на мажот :D :angel: :devil:

9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк прдни стани тоа ни е живото ...
    Убаво кажал Игор Џамбазов "Судбино, ти си ненормална. Оди лечи се."
    Не знаеме што ни е пишано,а од тоа не се бега.
    Наутро среќни,попладне нервозни,навечер депресивни,пред спиење насмеани пукаме од енергија е ај нека не сфати некој а да не е човек :^)
    Сакаме нешто,друго правиме,на трето сме приморани и кога гледаш сите живееме нешто што не сакаме.
    Одлуки,мисли,брзање...се тркаме со самите себе си а каде е тука здравјето ...хм мсни му една клоца в гз на здравјето ако си решил да живееш во ова наше лудо време.

Родена сум во погрешно време :!:
    Тоа си го докажувам веќе по кој знае кој пат,и така е не викам не ....
    Да сум се родила во времето на Елвис во времето на Мерлин ехеееее убавини!
    Не дека и тогаш се било како намачкано на леб но пак било поубаво .

Во право или погрешно време нема враќање сум се родила тој штркот трчал да ме пушти побргу бааги дебело бебиште сум била изгледа до тоа е ...да можел да се заплетка со тоа клунот и крилјата и да пцовисал поарно отколку што ме џитнал ...

Туку се замуабетив само за да подзаборавам на ова околу мене,уште ми треперат рацете од синоќе ми знае срценцето мое како ми е,душичката моја нека боли,нека ме гуши ...мое е не можам да го извадам и фрлам.

Утре срамота не срамота со тато ќе одам на уписи :?: кога веќе нема со кого.Некако чувствувам дека одам само за да почувствувам некое чувство на некој нов ПОЧЕТОК ...и како на почетокот на трки има знак за СТАРТ да зачекорам со огромен чекор и сталожено да се движам,да не брзам ...

...долго излезе ова а и оптеретувам со мислења што да правам вака ми е и во главата каша-попара.
    Имајте убав ден и чувајте ги најблиските околу вас,без нив сме само трошки ситни и незаштитени без разлика колку години сме 12,18,35 или повеќе...родител си е родител една љубов што ќе ни трае цел живот.

Ве сака вашата Кенди :* :hug:

P.S.
    Сега сфакам дека имам потреба од некој кој ќе е покрај мене да ме теши,гали,љуби и прегрнува некој што ќе ми го исполнува денот...Сакам да се отворам кон некој,сакам да се вљубам,сакам врска,сакам обврска,сакам некој.....од денес тражам ...се фрлам на лов,риболов што и да е да фатам нешто добро ...ако е можно :?:
    :bow:

На crazylady, Bright, IndieGirl и 4 други им се допаѓа ова.
  10. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Сакам да кажам...

Тешко ми е многу мора ли се мене да ми се случуваат грди работи :(

11. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК вечер ќе искочам со една моја многу драга другарка, што не ја видов цело лето, соученичка. Ќе дојдат и уште две потоа.
    Баш ми е мила, баш сакам да ја видам, ама ете таква сум јас никад прва не викам, чекам да ме викаат, а и доста време не бев во Скопјево...а и кога ме викаат им откажувам бе!

Иначе, распустов си проаѓа. Со среќа на оние кои се запишуваат утре (и задутре) на факултет, па и во другите уписни рокови, да се запишете на што сакате, да ви иде лесно и да учите со мерак после од септември, ве попрскувам со вода.
    А јас... јас си чекам да си дојде 1ви септември (зошто повеќе се уморив распустов од шетање отколку што се одморив), ми фали секојдневната рутина за во школо, па да си ја одам со мерак и последната година, за да си бидам со средно нели, сега сум никој и ништо со основно ;( :!: :D
    жими се
    :rofl: Стварно, доста беше од распустов, потпишувам.

На MonnaSi му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

СДК го мрзам чувството, кога таман ќе си ги налакирам убаво ноктите, ќе ми се примоча. ]:)

На lolyta777, Dayse, Breezy и 4 други им се допаѓа ова.
  13. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    Сакам да кажам...

сдк преубав помин имав сношти и уште ме болат нозете од толку играње :angel: едвај чекам другата недела за пак да одиме на истата журка :rock:
    И да, полека си поминува летото, а јас со душа чекам да поминат уште 10 дена за конечно мојата кожа да осети солена вода од Јадранско море :wasntme:

14. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Сакам да кажам...

СДК дека денеска положив и сум многу среќна :rofl:
    Сега си ја чекам возачката 8)

На Strumfeta93, zhap4e, Juicy и 3 други им се допаѓа ова.
  15. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

СДК имам Ѓаволски број на мислења !!! ]:) :devil: ]:) :devil:

На Juicy и Squirrel им се допаѓа ова.
  16. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

ЗАВРШИВ НА РАБОТА! ОДМОР ОДМОР ОДМОР!

Ах, дојде конечно и овој ден кога ќе нема потреба да го местам алармот, или да ја носам таа глупава жолто-портокалева маичка (униформа), или да се расправам со шанкерите зошто не ставиле лимончиња и мраз во чашата, или пак, да горам и потам во ужасното топло време - а иронично пред мене цело езеро.. а, да - и јас по патики.

Доста е. Уште од вечерва си правам to do list и шетам и одмарам. Мене не ми фалат и требаат журки и гласна музика - јас сакам о д м о р!

Веќе резервирав лежалка. И карта за првиот Охридски Џез Фестивал. :inlove:

На Go-Girl, Magnolija, Smilly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    8.591
    Сакам да кажам...

Само што мислев дека ништо не може да го замени минатото лето- се случи ова лето!
    Прекрасности. И конечно вистински одмор-подарок за приемот на факултет.
    Закинтос, се гледаме многу скоро!

П.С. Мaрк Ентони е јебозовен во новиот спот. Classy :)

На p.r.i.n.c.e.z.a, Bright и Smilly им се допаѓа ова.
  18. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Сакам да кажам...

Женски, денеска е моја вечер.
    Почувам понеделнички (денот на пијаниците :lol: ), ама знам дека ќе биде жустро.
    Да не јадам трици многу-многу - вечерва мои другари кои имаат бендче ќе пејат во омилениот мој кафич и ме замолија да им пеам терца, бидејќи им фалел женски вокал.
    Е ајде де, како да одбијам !?
    А срам ми е, бетер од доматче ќе станам, ама мање битно - ќе дојде целиот мој најсакан клас (барем поголемиот дел кои сеуште се овде), а да , нема потреба да кажам дека и Лоаалович ќе биде у прв ред, т.е. на прва маса :D
    Ма дајте, се тресам ко сув листец, се распевам, од 8 ипол сум на проба, a ми е страв да не останам и без глас на сред песна, или не дај боже да зае*ам ритам/мелодија хахаха.
    Инаку ќе пееме од се' по нешто, почнувајќи од КОЛ, па се' до Нирвана и Адел, а успат може да отпеам и соло, веројатно Адел и мојата омилена песница од неа, ама ќе видам како ќе бидам со чичко Срам :emo:
    И да ми држите среќа, не сакам да ги разочарам овие моиве. :D
    Ве гушкам и поздравувам. :*

На HoneyBun и IndieGirl им се допаѓа ова.
  19. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Мене само ме изненадуваат сега дознавам дека утре одам охрид,а што со тоа што е сум депилирана или ако црвенкапа ме дружи???
    Ма на кој му е гајле за тоа,ццц ај јас заминав да се средам.Позз

На MonnaSi му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека за овој свет кој е еден и единствен треба се‘ да сториме затоа што само тој го имаме. И треба со детска насмевка да се бориме.
    Ама кој како има акал :fubar:

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.