Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    сдк дека го средувам мојот профил на фемина и да се извинам за првиот пост кој ми беше запишан на латиница ама не ги прочитав добро правилата пред се регистрирам :$

2. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    сдк дека сеа уше малце ке идам кај бебето на кафенце :rofl:

3. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Фрагмент

Доста ми е
    од тоа :
    ХРАБРА СИ! МОЖЕШ!
    Не, не можам секогаш
    и јас имам петолиние во себе
    за балади
    и солзи стопени на плочки во ВЦ.

Зошто сум човек
    Жена, што ја боли.
    И доволно е да знаеш.
    Дека искреноста ме гори
    како огнот во мене
    што создава уметност
    и мириса на моменти
    што не се забораваат.

Лавовската грива
    ја шишам
    пред огледало.
    Ќелава, со очи полни гнев.
    Признавам.
    ДИШАМ.
    само зошто така ме научи...

Ете, тоа сакав да кажам. На глас!!!

4. zverka

zverka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    32
    сдк ајде уште 2 дена ќе ми дојде либето ке си го гушнаммм :hug: :hug:

5. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    блазе си ти,јас ќе почекам уште 10 дена.... :(

6. zverka

zverka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    32

ох лелел не се нервирај до толку :?:

7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    СДК немам инспирација за пишување :( и сега СДК ама што?
    ајде ќе ви исфилозофирам нешто сега во моментов за кое што размислувам. :?:
    Животов е убав и вреди да се живее!Не е важно колку пати ќе се сопнеш и паднеш туку важно е колку пати ќе станеш!
    Сакајте се, прифатете се такви какви што се, за да можат и другите да ве прифатат.
    Никогаш не треба да се потценуваме нити пак да се преценуваме.
    Секогаш видете ја позитивната страна на нештото колку и да е тешко.
    Ценете ги тие околу вас , тие што ви значат, покажете им ја вашата љубов и разбирање ако сакате и тие да ви зовратат.
    Испотете се , потрудете се и на крајот вашиот труд ќе се исплати.
    Не се замарајте со некои непотребни работи и небитни луѓе кои што сакаат да ви наштетат.
    И за крај
    Зрачете со позитивна енергија и потрудете се со истата да ги осветлите сите околу вас
    (бај ми) :)
    Лукс која што сака да филозофира
    (извинете за долг пост, ама вреди да се прочита)

8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    :rofl: :rofl: :rofl: кажа место мене.... тоа бубачките и позитивно ти работат во глава :*

после....ја читав песната на шилеа и се наежив :x

друго.....почнав офанзива :muscle:
    и ич ама баш ич не ми е гајле ако речат дека нетреба јас пак да почнам....сакам сега и веднаш и не ми се чека затоа неможам да седам со скрстени раце 8)

9. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    А бе овој Купидон апла Еротик е . Лелеееее почнав да се ежам :D

10. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека ми остана уште еден испит... да помине и тој како овој супер ке биде :P

11. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.451
    Допаѓања:
    143.729
    И покрај целата негативна енергија, завршив многу работа денес. Средив административни работи, одбрав тема што треба да ја издефинирам убаво до следната недела.

Мислев дека ќе бидам тажна кога ќе дојде утрешниот ден. Ама веројатно спремна сум. Времето поминува. Баш вчера го гледав Сексот и градот и ги гледам сите остарени... Доаѓа полека. Четврта деценија... Аааууу...

Благо депресивна сум + во ПМС. Што чоколади кркнав...

12. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДК незнам,можеби сум инспирирана од еден пост што го прочитав,но и на јога кога одам,често тема на муабет е здравата храна.Знам дека повеќето знаат дека храната е лек за се,знаат,но не се свесни и јадат пак нездрава храна,некогаш и јас понекогаш себе си,се критикувам кога ќе каснам нешто за што сметам дека е нездраво,но во глобала здраво се хранам.Нездравата храна придонесува во развојот на болестите и тоа многу големо влијание има врз нас,доколку ја конзумираме,треба очите и ушите да ни се ширум отворени за тоа што јадеме,а што пиеме,а не да јадеме се и сешто,како небаре нашиот организам е канта за ѓубре па фрлај во него се што треба и не треба,па после се чудиме од каде ни се болестите.Понекогаш си размислувам како е можно порано да немало многу болести,а како е можно сега да има многу болести,едноставно е,порано јаделе здрава храна,а сега се јадеме и незнаеме што јадеме.Храната е лек за сите болести,а доста за тоа има пишувано Хипократ.Можеби ова што го пишав не е содветно на темава,но само сакав да си кажам,а на некој начин да ги поттикнам другите да размислат за начинот на исхрана.

13. ana05

ana05 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    35
    СДК дека некако убаво се чувствувам дома :wasntme: .А не секогаш е така...

14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    СДК 2-3 дена не сум ве читала и не сум во тек со настаните, има ли нешто ново? :) СДК дека преубаво си поминав денес цел ден, многу сум среќничка :) и СДК Германија ме израдува вечерва :clap: Поздравче :*

15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК -Хрм, хрм: звучни и сликовити постови на повидок :rofl: Форумџики, внимавајте, да не се усреќи некоја :rofl:

Не бе, друго СДК-се чувствувам ко многу емотивна . Синоќа ми беше на гости една ми другарка мила, со ќеркичето. Ауууу, уште сум знаела да ги играм чук-чук Стојанче, и иде маца око тебе и да чкрткам по сликовници, и да им плетам плетенки на двете одвај зачувани барбики, да им местам пелени на мечките. И сфатив дека сите ги чувам :D И дека ужасно многу ми се сака едно бебе да му ги дадам да си игра со вујче :) :$ . И, фуј, будала една, сакаш да си имаш бебе :o :$ . Дали? Ама бе стварно ми тргнал умот за таму ;( Мили, мали, нежни, плачливи, „намирисани“, валкани, искапени. Бебиња. Пмс ме удира, а на нервозава и настинката која ме фаќа ќе ми касни. Хаха, има да се радувам. Ама ова потајно си го сакам, не ме кажувајте :$ :lol:

16. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека сум многу тажна дека сестричката ја боли заб, и е цела таква неразположена и не можам така да ја гледам влијае тоа на мене многу сме поврзани :worried:

17. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Ако не и помага многу апче , наполни и шише со топла вода и нека го стави на страната кај што ја боли , колку толку ќе и се намали болката . Или нека лежи на перница со таа страна , само топло нешто да има . :)

18. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    хахахахахахахахаххахахахаххахаха
    значи каква депресија и меланхонија ме зафати моментално не сте свесни...аиии за малце една глупст ќе направев...ама се пуштам на фемина и читам, што ме натера во тема секс да отворам БОЖЕ МИЛИ па ова форумов ти е циркузи станат...ах како порано не читав таму многу, отсега со внимание ќе читам разноразни описни интимни исповеди, понуди за секс, фалби за тоа какви мајстори се....леле неможам веќе ни да пишувам од што се смеам....извинете, може си имате мака а јас се смеам, ама многу поверојатно ми е дека си имате само бујна фантазија :rofl: :rofl: :rofl:

девојки знаете дека не ни беше волку забавно додека не ни се приклучија вакви примероци од спротивниот пол :lol: па некако се разбива монотонија бе....а пак за некои изгубени случаи кои се појавија и од нашиов пол немам коментар....само си читам и си фаќам сеир 8) и не сум злобна, кај што можам ако можам помагам и пишувам, но само за реални работи, неможам да се мешам во нечии фантазиите што ги пишуваат на форумов :emo:

19. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    502
    СДК ептен тмурен ми е денов, може од времево, а? ништо не ми е по ќеиф :( почнав филм да гледам и после пола саат го баталив, списание од вчера купено стои на маса не го ни отворив, пуштив музика, француски срцепарателни љубовни песни па ме докрајчија... ми недостига, многу ми недостига, и што ако е така?! Ќе се јавеше демек кога ќе се разбуди, ама изгледа на сред лето во зимски сон паднал :^) уф како би си легнала и јас да се наспијам ко човек ама тоа нескафето и зелениот чај не ми даваат сон... ај со помин нека е, да не се повтори :D

20. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Гоу јас сепак ке кажам дека тоа само лечење комплекси :rofl: :rofl:
    Фала на советот мило, сеа малку ја попушти не ја боли толку како преска ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.