Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. itgirl

itgirl Истакнат член

Сакам да кажам...

^Поради истите причини, неможам фемина да отворам :devil:

Еве, после неколку денови, конечно да пишам овде. Отиде интернетот од 10ти, 30GB, но тоа ти е.

СДК2
    Станав во 5:30, лежи, седи, не ми доаѓа дремка! ;(
    Сакам да се привикнувам некако да не заспивам дури во 3 сабајле, туку најмногу до 1, па сабајле да станувам до 10 најкасно и да не спијам на пладне.
    Кратко кажано, решив да се превикнувам за школо, но како што тргнало, ништо од тоа. :|

2. sonce777

sonce777 Популарен член

Сакам да кажам...

НА сите идни студенти со срека запишувањето на факултет.Имајте срека и успех феминки мои.

senjorita-v likes this.
  3. Mistery

Mistery Истакнат член

Сакам да кажам...

Сакам да искажам голема благодарност до сите што дојдоа на концертот синоќе на Плажата Кадмо во Охрид !!!!!!! You Guys Rock !! :rock:

Phyramide likes this.
  4. nena2010

nena2010 Форумски идол

zhap4e likes this.
  5. Doozy

Doozy Форумски идол

Сакам да кажам...

Брее, од сабајле се изнасмеав. Будала работа. :rofl:

Имам еден комшија, поврзани ни се речиси куќите. Стар ерген е човеков, има 70тина години. Спијам јас мирољубиво и слушам гласови како некој се кара. А баба ми нормално мора да отиде да види. Мојот прозорец случајно им е на пола пат на муабетов, не дека им е многу гајле па да бидат тивки. :D

Слушам, што да слушнам, сакал да се жени момаков. :rofl:

Арно ама, невестава не сакала да дојде. И и објаснува на баба ми, па имала две внучиња, едно 5, едно 7 години, сакала и нив да ги гледа преку еден ден. Како бре жено да ги гледаш преку еден ден, ами мене кој ќе ме гледа ?! А оноа, целиот разочаран, како тоа жената ќе испаѓала, ќе одела да ги гледа. Ами кога ќе готви, кога ќе чисти... Ја за лепота ли ја зимам. На крај заклучи, подобро сам, отколку жената мајмун да го правела. Оооооо сите светци, да можев ќе отидев да го продрмам малку. Мајмун ќе го правела ако одела кај внучињата. :rofl:

Не е ни чудно што не се оженил досега. :rofl: :rofl:

А да, ако се чудите, сега ќе испаѓам уште малку за упис. Не заборавив, не не. :D И песнава ми врти во главата од сабајле, па стварно тоа е тоа. 8)

http://www.youtube.com/watch?v=W_SLU3m6uCA

6. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

Хеј Колен што сакаш да бидеш?
    Денес сакам да сум италијано секси елегантна рагаца, мамасита, возач на веспа. Сакам да ми се вее шалчето - по можност не толку долго како на славната Исидора Данкан па да ми крцне вратот под задното тркало на моторчето, сакам да носам мачкести наочарчиња, да имам широка сукња, да ги имам сите бои на мене, и да си спелувам Mississippi на глас.

Emma come first. Den I come. Den two asses come together. I come once-a-more. Two asses, they come together again. I come again and pee twice. Then I come one lasta time.

Еј мамбо! Мамбо италиЈано! 8) Чика бум!

7. Theodora

Theodora Популарен член

Сакам да кажам...

Постојат мигови кога ја презирам технологијата. Со тоа што и преку минијатурните мобилни телефонски уреди имаме опција да снимаме се‘ околу нас вклучувајќи се и себеси, ја меморираме стварноста на начин што секој непромислен збор или невкусна акција или одглумено расположение ќе остане како своевидно навидум автентично сведоштво, а всушност е сегмент кој може да ја искриви целата слика. Има во тоа нешто застрашувачко, некоја невидена индискреција, извесен воајеризам.

Од друга страна, истата таа технологија ме носи на места кои веројатно никогаш не ќе ги посетам, ми создава контакти со луѓе кои можеби никако поинаку не би биле остварени, мисли кои не би биле споделени. Понекогаш и контрадикторноста е убава да се восхитуваш и згрозуваш од ист објект или субјект. Денес како и безброј пати до сега станувам повторно свесна за тоа колку сум си контрадикторна и убаво ми е, јас која никогаш не сум имала идоли во облик на луѓе и сум се сомневала понекогаш во вонземскиот врвен авторитет, кој бил и единствениот авторитет кој сум го почитувала - Бог. Што знам јас сум поделена помеѓу студената смиреност на црквите и номадскиот дух на уметничкиот порив кој се храни од слободата и безграничното неограничување и морам да постојам како дел од овие противречности, чудно, но вистинито, не само што не можам да бирам, туку и не сакам.

marama, Magnolija, Sparks and 3 others like this.
  8. stevocar

stevocar Нов член

Сакам да кажам...

Мразам пресе*авање :puke:

9. Dafnee

Dafnee Популарен член

Сакам да кажам...

СТРЕС СТРЕС СТРЕС!!!
    Someone's gonna get bitchslapped... веќе хронично немирен стомак ќе добијам од луѓево!

Ето што сам вруч па ме боли жуч е работава. Ми иде да рашутирам и слепо и сакато, да спакувам еден куфер и во вруќица и стaрка да стиснам на гас па накај Јонско да се спотерам!

Све остало од гнилежов... на Голи Оток на море да си одат!
    Гитла!

10. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека денес многу ме боли стомакот и половината ;( ;( ;( за стомакот има решение ама за половината аааааааа ;( ;(

11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк епа бидна ...ај нека е со среќа пу пу да не серат кокошките сите матуранти :lol:

Рано станување,не расонети лица,припечување на утринското сонце,турканици,мрсни тетки пред мене,запотени чичковци,изнадотерани (уште во 8 саат) шмизли со 12 cm штикли дошле на уписи божееее прибери си оваа вересија од тука :rofl: .

Отидов на уписи со коса се вратив со помалку коса...ме испокубаа теглат ли теглат како мислиш нема да влезат внатре...Битно дадов документите се беше в ред па ќе чекаме да видиме дали сме примени...ахх пак не спиење со ноќи.

:!: Една девојче пред мене во редот се буткаше се буткаше ми го зема редот и тој и вели ахх девојче ти фали (и и кажува што и фалело ) а јас од позади се смешкам ко гавол :devil: ]:) :rofl: па ми го зеде редот :?: .... :!: а и едно 2-3 пати слушнав разговори од типот : да бе и јас прочитав на нет за тоа,ахмм и на фемина нешто имаше прашуваа-кажуваа...

Познат ни е форумоттт :inlove:

Имајте убав ден а јас расположена идам да се муабетам со В. тука е синоќе ни беше малку зборување имаме уште за да си кажеме...

12. LoVeR

LoVeR Популарен член

Сакам да кажам...

хахах тоа сум јас ловер не е животинче бе девојче е во вода кај што нурка.... :D и кај мене понекогаш така прави ама не е ништо страшно не се влегва во други профили... ;)

13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Сакам да кажам...

СДК одам за лична да се сликам . Да се надеваме дека нема да има испотени мишки како вчера , јас не знам како ќе влезам таму денес . Не го можам тоа место :puke:

14. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Сакам да кажам...

СДК...нисам суперстар ал и даље ме желе :rofl: Од сабајле нешто Гру ме обзема :^)
    туку, СДК дека ме снема и сега сите-па кај си, па те барав, па те немаше...Епа еве ви сега на-ќе видите вие која е Чарми :fubar:

15. LadyNN

LadyNN Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК ме немаше некое време, не ми се уклучуваше стариот профил... па ете нов со скоро исто корисничко име :hai: Ви посакувам убав ден :)

http://www.youtube.com/watch?v=3Vt0d9Yl ... ture=share

Elennaa and SuperGirl2010 like this.
  16. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Сакам да кажам...

Како што пишав еднаш, морам да се повторам пак, дефинитивно стареам. До толку да заборавам дека денес се уписи, а башка е вторник (пензионери деј) и да си кинисам фино лепо со нашиот јавен превоз. Гужва, гужва, гужва. На секој чекор поминуваат бруцоши со папки во раце, некои нервозни :devil: , некои насмеани :D , некои дотерани :makeup:, некои ненаспани :yawn: Но :!: они ни малку не се проблематични и напорни како пензионериве. Таман седнав, си фатив местенце кај што дувка, почнува да ми се вее косата и влегува некој со 9859485 кеси од пазар и 89 години, и ако да не станеш? И си стоиш пола саат во автобус се пцуеш сам себе што паметот сабајле не ти функционираше и тргна без да размислиш кој ден сме, а исто ти се фаќа дали денес, утре, задутре ќе ја обавиш работата.
    Но, како и да е! Им посакувам среќа на сите бруцош(К)и, се надевам денес не чекале 3-4 саати, да ги примат на посакуваниот факултет и со лесно да си го завршат во најбрз рок! :geek:

senjorita-v likes this.
  17. Shopaholic77

Shopaholic77 Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК

сликата кажува се нема потреба да објаснувам ...

18. Shelea

Shelea Форумски идол

Сакам да кажам...

Ме има на вести.
    Ме имало на насловна и на весник.

О, па добро.

Мајка ми се врати од работа и почна да вришти. Зошто, о зошто тој климакс не се претвори во ингениозна потреба за готвење, читање книги и молчење?
    Зошто мора да се тера инает, да се вика и да се дуе како балон, само зошто така и дошло! Ах! Ќе си пукнам од што станувам родител на сопствениот родител.
    Ништо не очекувам, сеедно ми е веќе.
    Околу она вчера.
    Не знам што мисли.
    Не знам што сака.
    Важно како Пепелашка, во 00 вечер ќе му ја злоупотребам фантазијата. Што знам. Ми се јаде пица, а имам грашок за ручек. Не ми се зборува со никој за ништо, а еве овде трескам зелени и се чудам после извесно време, што ме снашло. Некои нешта, едноставно се глупави и празни.
    Така треба да биде. Или требало. Што знам јас, единка во време и простор.
    8)

19. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека не треба да се плашите од економската криза што шета низ светот моментално е во мојот новчаник и не сакала да излези убаво му било таму де си гледа сликички и визит картички :devil: :lol:

butterfly.93 likes this.
  20. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ... Да бе, се’ другите како што сакаат, се’ другите како ќе речат и наредат. Каде е мојата слобода? Сакам конечно да дојдам до израз, лушето да видат која сум, затоа што не сум веќе она малечко, послушно, паметно девојче. Морам да го трпам тоа што ми е наметнато? Епа не морам. 17 год трпев! Веќе не! „ Катакомба, зошто направи вака? Катакомба, зошто го рече тоа? Катакомба, зошто не ме слушаш? ... “ Бла бла бла... Доста ми е. Сакам да сум онаа што сакам, а не онаа што треба да бидам. Изумре времето кога се ценеле луѓето меѓу себе. Сфатете го тоа веќе еднаш. Изумре времето кога сите доаѓаат на помош. Изумре времето кога на девојките им барале мажи. Алоо... 21 век сме!! Што не им зборувате вака на оние другите?! Не, не... Катакомба е во куќата. Не мислам да го рушам вашиот углед, ама не мислам ни да го задржам истиот, не ми е потребен. Ќе експлодирам некој ден и вие пак нема да сфатите зошто. Залудно се трудам. Спасот е на некоја друга планета. |( |(

crazylady and minne-mouse like this.
Thread Status:
Not open for further replies.