Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

ете ме :hai: заврши прекрасниот одмор и ете ме сега,офф прекрасно си поминав и зошто бре треба да заврши а? :(

Инаку да се пофалам само што стигнавме ми јавија дека од 01.09. почнувам на работа значи имам едно 2 недели да се психички подготвам ама ако среќна сум ми здосади веке дома :lol:

епа идам да прочитам едно 100 теми ми се натрупиле паа да бидам во тек со вас...и да знаете дека ми фалеше форумот :* за сите

2. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Сакам да кажам...

Денес ми беше прв ден возење авто школа ^_^ .
    Не дека се фалам ама одлична бев :mm: .
    Ајде нека ми е со среќа, здравје и возачка да земам :) .

На Doozy, IndieGirl, dancing.queen и 13 други им се допаѓа ова.
  3. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

Теодора и јас ја имам таа омраза и таа љубов кон технологијата. Повеќе е омраза де. Ама види, активна сум на овој форум, скоро цел ден сум уклучена на фб, а не дај боже да тргнам некаде без мобилен.
    Уште како мала мислев дека кога ќе ги откриат сите работи, светот ќе трестане да постои. Па се ужаснував на секој изум. Море и сега како мало дете верувам во тоа 8)
    Технологијата го прави животот поедноставен! Дали?

А мене ми е доста тегнологија за овој ден.
    Имам убав двор, да се пофалам, ќе си седам во него со вкусно капучино во раката и ќе уживам во новата книга што вчера ја зедов од библиотеката.
    Имајте убав ден :*

На Theodora и Mishela им се допаѓа ова.
  4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Сакам да кажам...

Па и подобро што вчера решив да останам дома и да се одморам. И да си посветам време на себе, да си ја разбистрам главата и да ги потсредам мислите. Заспав со куп стари изданија на ELLE до мене што се покажа како многу ефикасен начин за собирање креативни идеи.
    Полна ми е шолјата кафе со незаменливото турско, а полна ми е и главата со фантастични идеи. Од денес почнувам да ги реализирам.
    Единствено што ме спречува е мојот скршен нокт, за кој три дена кукам, и уште не сум прежалила. После 2 години како се откажав од грозната навика на грицкање, првпат ноктите да ми изгледааат волку добро, што другарките не ми веруваа кога им објаснував дека не е надоградба. Ама, јас не сум јас ако не ме спотера некој малер :devil: И имам некое претчувство дека кога ќе ја кречам собава, ќе се задеси нешто и наместо посакувана боја ѕидовите ќе ми бидат шит колор.
    И така, жешково секој ден по малку ме мава во глава, пред 6 часот ништо не ми се прави, а не дека и можам. Штрумфке побрзо да положиш, па да ме вртиш кругчиња низ Ск.

На Strumfeta93 и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека една пеперутка не ја прави пролетта.Или ластовичка беше.... јебига дур да се решам што беше и летово ќе мине и нова пролет ќе дојде.
    А јас само губам време и штракам безвезе, и замарам (среќа не се бројат мислења во категоријава, па не билдам број на мислења со шит-мислења, а и веќе не знам колку пати напишав МИСЛЕЊА), место да направам нешто корисно и за себе и за другите околу мене.

А и прилив на нови работи ми треба, од кој било вид. Новости.
    Иако ги имам многу во последно време, човечката душа е нели ненаситна, па секогаш бара повеќе.

Ех, повеќе. Да не го измислеа зборов, ќе баравме ли повеќе? Или можеби тогаш во мода би било да бараме помалку. Па така, за сметка на модата на која сите сме робови |( сите ќе си бевме скромни и сите ќе имавме малку и ќе се тепавме кој да има помалку од другиот. Абе Утопија џанам!

И ај веќе забегав. Ми избегаа и пеперутките, велат живееле еден час помалку поради моево дрндарење.

Прикачени фајлови:

На najubava2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.705
    Допаѓања:
    10.143
    Сакам да кажам...

сдк дека само што се вратив од фах...поднесов документи и сега ке чекам резултати па се надевам дека ке ме примат :)

На Smilly, esperanca и Hipica им се допаѓа ова.
  7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК го преспав денов, и кога се разбудив-што да видам. Се имав цела заплеткано в ќебе, не знам како се отплеткав. Поточно не знам како успеав воопшто толку да се заплеткам, во оваа горештина :o Можеби имам сонувано дека виткам кифли :D

8. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    На Strumfeta93 и Buttterfly им се допаѓа ова.
  9. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.447
    Допаѓања:
    91.781
    Сакам да кажам...

Ко тинејџерка што прв пат ќе излегува со момак се чувствувам. Од синоќа почнав со подготовки, па што да носам, да се шминкам или не, а косата бушава како што сака тој? И тап утрово се будам со нозете потечени. Ме испокасале комарци, алергијата се активирала и ништо од краткото. Малер си Марамо, малер си.
    Дајте луѓе лек против отоци, а и боли. ;(

10. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Време беше и ја да се разбудам ко човек,наспиена.
    Обожавам кога мајка ми е посабајлечки дома.Па јас освен да си го плеснам лицето со ладна вода и да се тинтрам,ништо друго немам работа.А да...Секако дека треба и утринското кафе да го цедам по два саати,пред фемина.
    На фб неколку дена се немам вклучено.Незнам зошто тоа чудо ама воопшто не ме привлекува.
    И никогаш не ме привлекувало .:^) Ич немам навика за тоа,ич.Поинтересно ми беше ХајФајв,мајке ми.
    Носталгична сум често.
    А често сум и у I wanna mood.
    На пример ,ај вана нови штикли,ај вана нова шминка,ај вана нов дечко...Ви текнува? :wasntme:
    Епа денес сум во Ај вана нов фустан муд.
    Убав шарен лефтерен... :mm:

На Strumfeta93, caroline.costa, Magnolija и 2 други им се допаѓа ова.
  11. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    22.942
    Сакам да кажам...

СДК сега станав :tmi: За срамота, знам, цел ден го преспав :tmi: АМа ајде, ионака нема што да правам ако се разбудам уште сабајле рано. Туку, одам да се видам со М! Среќна сум! Бидете среќни и вие :*

На MonnaSi му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Абе ајде фино лепо си се трантам со јсп секогаш....ама да не ми собере прашина возачкана викам да го свртам и воланот бар еднаш месечно :D така ми светна идејата во глава рано посабајле и морам да напоменам - без да испијам утринско кафе си се треснав позади воланот 8)
    Таква цела насмеама од уво до уво му викам на совозачов (кој инаку требаше сам да си вози) - ајде кажувај кај сакаш да те возам ...и испадна маџари :D
    Епа ако видовте кола која малце шашаво се движи низ скопскиве улици, возачот скоро и да не се гледа, а совозачот од време на време урла зашто не промаршувам дупка (сите ги пробав) ете тоа беше шофериштето Гоу :tmi: :wasntme:

Не дека незнам да возам, ама имам свој "стил" на возење бе :rofl: :rofl: :rofl:
    Посебно доживување е Гоу да ве вози и филингот е неопишлив, незаменлив :!:

На lolyta777, minne-mouse, WhiteAngel и 7 други им се допаѓа ова.
  13. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Не можам да се навикнам на феминава бе... Идиот сум... Ве читкам, се смешкам со вас, ама немам инспирација да напишам нешто... Идиот сум... Знам!
    Почнав со моето детективство околу скопскиве личности... Мора да се дознае се`!
    Пиши бриши... пак инспирација не доаѓа...
    Тука сум си ја, малце пасивна..... ама битно фигурирам некако...

Отидов да ручам... ЧАО!!!

14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Во Украина некои луди жени протестирале против судењето на Тимошенко - голи :o
    Се шокирав!
    Колку само не сум шокирана :D Овие Украинкиве почнаа вака сомнителни да ми стануваат - све нешто они протестираат со соблекување - нешто ми смрди.
    Тимошенко во затвор а ти покажуваш гради. А-бе АЈ! :D

Да почневме ние Македонките да изразуваме протест против се што не чини во државата, со голотија на телото, мажите Македонци ќе беа најсреќните суштества на планетава затоа што секојдневно ќе им се разубавуваше денот со поглед на женски гради од сабајле.
    Шмизлите во тврдо, неживо бронзено издание од Скопје, ќе останеа заборавени и под пајажина.
    Хомосексуалците ќе ја сменеа својата сексуална ориентација. Евентуално ќе се зголемеше процентот на лезбејки.
    А владата ќе правеше уште повеќе зулуми во име на што повеќе голи женски гради.

Светот ќе беше поинакво место за живеење. Се ќе беше ново и невидено.

Па не за џабе Македонија се спомнува во Библијата - и би нов свет ;)

На Divinebutterfly, minne-mouse, Rozich и 7 други им се допаѓа ова.
  15. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сакам да кажам...

Феминки што мислете за една тема Фемина базент и сите заедно да си се бањаме како овиее :P :wasntme: добро би било нели :D

Прикачени фајлови:

16. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

...све супер само се вика базен без Т ;) И немој да почнете сите наеднаш да мочкате, ќе бегам од вас ко Картмен :rofl:

На Doozy, k.i.m и LivingGlam им се допаѓа ова.
  17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.505
    Сакам да кажам...

Денеска научив дека кога на фризерката ќе и кажеш "фарбај ме две нијанси посветло" тоа значи дека ќе те направи дупло потемна него што ти била. |(

:swear: :swear: :swear:

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека не знам што ми е, ама ми се врти желудникот! :rofl: Малку фали, едно делче за да заплачам од среќа. ^_^

Плус, јаготката на шлагот, над сета убавина е тоа што Ритам Нереда се на Пиволенд годинава! Има да биде јакооооо! :talk: :rock: Да дека од пиво ми се гади, али не ги пропуштам па што сака нека биде!

19. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

СДК:
    Песничево е старо, ама има супер текст. :rock:
    http://www.youtube.com/watch?v=xMGOvoXBIGY
    Celu noc i celi dan,
    opusti telo nek ritam ga vozi,
    nemoj da se nerviras,
    pusti probleme nek djavo ih nosi. 2x

Pare te muce,zaboravi na to,
    problemi kod kuce,zaboravi na to,
    sta bilo je juce,zaboravi na to,
    zaboravi sve sad i igraj prljavo,
    prljavo...

Reci mi sta si uradio ako ti zivot prodje u nervozi,
    sta si uradio ako zatvoris oci pred ljudima dobrim,
    i neka se lose misli sklone jer ne treba ti to,
    i jedan osmeh dovoljan je,ceo svet je tvoj.

Celu noc i celi dan,
    nemoj da se nerviras,

Jer zivot je kratak,previse kratak da bi se stalno nervirao,
    i znas da stvari ne ispadnu uvek onakve kako si planirao,
    glavu gore i posalji osmeh celom svetu,
    uhvati ritam otvori srce i oseti srecu.

Celu noc i celi dan,
    nemoj da se nerviras,

Pare te muce,zaboravi na to,
    problemi kod kuce,zaboravi na to,
    sta bilo je juce,zaboravi na to,
    zaboravi sve sad i igraj prljavo,
    prljavo...

Prljavo prljavo samo,prljavo prljavo samo....

20. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

СДК дека денес конечно ќе почнам да купувам за бебушов, иако сум како мува без глава. Незнам каде одам и што правам

На Doozy, Strumfeta93, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.