Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. funkygirl

funkygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    408
    Сакам да кажам...

CДК дека ми е преку глава од ова глупо симнување на килажа... Морав да напишам некаде,се нервирам веќе... :@

2. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

СДК дека сум шокирана од звукот кој случајно допре до моите уши. Ај што не можам да учам, ама овие звуци ни ПВЦ прозори не ги сопираат, не знам дали да плачам или да се смеам :D морав да видам кој е изведувачот на нумерата и ја најдов, Елена Велевска лејдис анд џентлмен, ајде кој е за Red Bull кај мене у комшилук, гратис ако издржите цела песна да ја ислушате :wasntme:
    :headbang: :headbang: :headbang:
    http://www.youtube.com/watch?v=jkv12WNO ... dded#at=46
    Леле морам да редактирам, само што земав весник денешен на прочитам на насловна певаљкава и натпис „Мајка ми не згрешила, што не ме абортирала“
    Е тек сеа не знам дали да плачам или да се смеам!!!

На JoxyTheFreak и Mayyya им се допаѓа ова.
  3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

I ran naked with an old man because I smoked crack :rofl:

Добро, дава логика. Мислам во кој друг случај би го направила ова, да бидеме реални :D

Дејзи кај го најде жити бога!

А шо као сите си се наместивте да сте секси? На овие вруќини у црно? Жени :D

Туку сакав да кажам дека ми фали правењето на зимница. Оно мајка ми полни тегли со јагоди, јас ја прашувам кога можам да ги јадам, а таа ми вели кога ќе биде ладно, и јас на плус 40 се тресам на балкон - мамо па мене веќе ми е ладно :D
    Деца. Едвај чекам да си ја изгушкам онаа мојана бајадера. Жими све, сфаќам колку многу ја сакам.
    Некни, ми помагаше со диплење. И како награда и дозволив да си ги налакира минијатурните ноктиња на нозете со мојот лак. Душа. Ги исполепи, релјефни скици направи, ма нема везе. Битно беше пресреќна што сум и дозволила да се лакира.
    И потоа ја загледа Лејди Гага на ТВ и ми се врти и ми вели, уф, многу и се гадни ноктите не можам да и ги поднесам. А види моиве шо се убави.
    Је рајт! :D

Ну ну ну. Децата се божествени. Кога се вакви. Во спротивно кога ќе видам некое раскенкано во продавница, ма какви, крајно невоспитано си велам - кондом. Поевтин е :wasntme:

На Go-Girl, la-chicka, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  4. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Сакам да кажам...

СДК дека со моите два саати спиење успеав да исчувам едно две-годишно бебе од сабајле. Па дури успеав да му ставам пелена, да му дадам млекце и да го успијам. Вака напишано ич не звучи тешко ама јас си знам. :whew:
    Значи внук ми, не може да издржи повеќе од 30 секунди на исто место. Нонстоп е во движење и што е уште побитно, не сака сам да си игра. Мора некој со него да игра. Така ваша Супергрл, редеше коцки, читаше сликовници и боеше. :) Тоа помина некако, тешкиот дел беше кога дојде ред за спиење. Детето веќе само
    мочка и кака
    па не сакаше да му ставам пелена за спиење. После 15-минутна борба се убедивме некако дека пелената е само за спиење и дека после ќе ја извадиме. Ја наместивме, го испивме млекцето и заспавме после 10 песнички (он сам си ги пееше :lol: ). Сега дремам покрај него да не се разбуди случајно. Има шанси за тоа, нели не? :^) Треба барем 2-3 саати да поспие.

Ете така. Сега спремна сум за мајка.
    Камо да беше само ова потребно
    Уште таткото да го најдам :D

Ова и не е некој голем подвиг со оглед на фактот дека мајка ми на мои години веќе имала две деца и едното идело у школо.

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Сакам да кажам...

Оф боже
    Како беше таа „ајде да им помогнеме на луѓето што се замараат со туѓи животи да си го најдат својот‘‘.
    Навистина ми е потребно личноста што очајно се замара со мојот живот под итно да си го најде својот.
    А бе да клечиш со месеци на фемина и да ми чепкаш по мислења дефинитивно е болна работа.
    Да седиш на форум некому да кажуваш колку е среќен тоа ти е троа болна работа.
    Не ме интересира колку си среќна и што правиш откачи се веќе еднаш од мене, ме гушиш.
    Што ме снајде мене да се расправам со мрднати умови :fubar: .
    Најозбилно сум размислувала да престанам да го посетувам форумот.
    Изгледа тоа сега ќе да е.

6. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Сакам да кажам...

Само мене ли ужасно ме нервираат слики од типот: "Own: ----- ------"?
    Не ми е јасно која е поентата на тоа.
    Шо,ако ти дадат own и сликата си ја земаш дома и ја урамуваш во ходник до другар Тито... |(

Такоџе сакам да кажам дека изгубив 15 кила за 3 месеци со многу паузи,демотивирања и прејадувања. Ама од пред една недела е озбилно. "Size zero is my hero". :D

На Foreveryoungiwannabe, sweetyears, BeYourself и 12 други им се допаѓа ова.
  7. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

СДК дека решив да ПРОБАМ да ги оставам цигарите.... Озбилно... Првпат го решавам ова....
    Решив и, зашто сите ми зборат дека сум дифтар и дека незнам да покажувам емоции, епа ќе се преправам малце, да видам што им е толку убаво во being nice and лигуш...
    Малце ми е преку глава дојдено од се.... т.е. од луѓево и вниманието свртено кон мене.
    Теткава ми касни башка, али се тешам од промена на клима е... И дури ни паника не сум кренала...
    Ќе ме здрви едно бебе за 9 месеци... па ќе видам убава промена на клима...
    Пу пу пу, скраја да е!
    п.с. Клима(на еркондишн мислам овда) е права ствар!!!!! Се додека не се укочиш!!!
    п.с.2 Колку смешен збор е еркондишн бееееее :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

8. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека концептот, идејата за моќна двојка морам да си го остварам.

Јас и маж. Потоа - дете.
    Патувања во Перу, Тибет, Индија. Музичка и креативна империја дома, многу цвеќиња, мала градина, инструменти, машина за пишување низ играчките на детето и еден куп Љубов!

Само да се најдеме, со Него...
    Ќе создадам нов цел Свет, од него само магија да извира.
    Ма ќе готвам, ќе пишувам, ќе бидам жена. И ќе уживам во тоа.
    Ух, што ме спопадна... :x

На Lepaaa, zhap4e, Miss-Independent и 9 други им се допаѓа ова.
  9. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

љубовта прави чуда нека ја имаме сите

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека надежта е се‘ што останува во мене до крај :|

СДвиК, ако имате нешто да си кажете, пишете си ЛП.
    Не тук се пукајте по темиве, да не ве запукам јас :D

На MSkorpionka, JoxyTheFreak и marama им се допаѓа ова.
  11. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам...

СДК дека стварно, ама стварно не им е арно на луѓево. Филм до филм, мислиш батка, во Холивуд живеам. Светот ќе се врти и без тебе, млада дамо! :x

Оооо, со кој сум си фанала работа, да не знаеш дал да се смееш ил да плачеш. Се глумци тука бе, првокласни. Само, го кријат талентот и така мирољубиво тлеат и чекаат, за да го покажат. Арно ми викаше другарка ми, најлоши се тие. Мислиш арни, добри, а тоа уствари, нож во грб.

Епа извини, ама нема. Себичноста ќе ти донесе само и само осаменост од која дури ни јас нема да те извадам. Сите имаме праг на толеранција, а кога веќе еднаш ќе го преминеш мојот екстремно висок праг, тогаш сум многу, многу лоша. Некој мајтап да си игра тука со мене, а јас па уште ќе го бранам, е њемет. Засрами се, 18 факинг години имаш. Штета што паметот ти се развил само за одредени работи, меѓу кои дефинитивно не е независноста и снаодливоста.

Еј, од вакви мамини принцови и принцези ми се повраќа, ми се превртуваат цревцата а срцето ми прерипува едно чукање. :puke:

п.с. Динг донг, д маус ис дед! :fubar:

На Strumfeta93, JoxyTheFreak и crazylady им се допаѓа ова.
  12. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

Денес на трпезариската маса имавме свечен ручек...Пржени компирчиња!
    Уште кога бевме детишта, јас и сестра ми сме уценувани со овие компирчиња. Ако сме добри, ако добиеме петка, ако е некој посебен настан - мама не почестува.
    И пошо ние сме навикнати на здрава храна, овој свечен ручек е голема реткост. А веќе со месеци не сум била во некоја сендвичара, не ни сакам да одам.
    Пред тоа мама ме прати да купам Кока Кола (а моето меше слабо поднесува газирани пијалоци, ама ајде...) И одам јас таква умислена, влегувам во продавницата и таму меѓу рафтовите го гледам мојот бивши муватор. И кај да бегам? Маалската продавница не е мн голема. А јас во долг кремаст фустан на мама, во розеви влечки, поголеми од мене, без прслак(!!!) и коса фатена во нешто што се вика пунџа. А тој беше така совршен, стварно е мн убав. Атлетски граден, кратка смеѓа коса, зелени очи и бемка над устата. И не знам што прави тука, тој живее во другата населба. Ме виде, ме се насмевна. Јас отидов накај фрижидерот. Една стара комшивка помина и викна по мене: шо ќе купуваш, козле бело? Јас пак се погледнав со него, се насмеавме и продолживме.
    Бруки, ама шо ме гајле. И така не ми е ништо сега :wasntme:

На zhap4e, Annie.mk1, JoxyTheFreak и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека се стремиме кон нешто, место каде никогаш не сум била.
    Понекогаш се плашам, но спремна сум да ја почувствувам моќта на љубовта.
    Иако јас не верувам, велат дека:
    Љубовта на прв поглед – постои
    Не можеме да се преправаме дека ја нема затоа што сите сме способни да ја доживееме. Прашање е само колку сме подготвени за истата.

На julie77, palavoto.devojce, minne-mouse и 7 други им се допаѓа ова.
  14. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

СДК

некој во ,,Предлози и идеи‘‘ спомна дека поубави биле старите смајлиња. Ја поддржувам таа форумџика (не се сеќавам којa беше), и јас ги сакам старите смајлиња, многу ми се интерсни, барем на еден ден. [​IMG]
    И овие сега ми се свиѓаат, ама сепак тие ми се поинтересни.
    За жал јас ниту еднаш не сум ги употребила, подоцна открив за Форумов :worried:

Како и да е, со старите смајлиња или со новите, сепак форумот е супер. 8)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

На Strumfeta93, Bright, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    245
    Сакам да кажам...

Нека дојде 20 и некој више :punch: преку глава ми стана :roll:

16. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

СДК...го изорав градов со другарка ми-цели 4 саата по продавници, само 3 лакчиња купив и мислам дека 3 кила изгубив по пат :lol:

17. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Сдк
    Those 13 years in prison
    Didn't teach me how to love
    They say they have their reasons
    All coming from above
    You can forget the seasons inside your factory
    There's one thing they can't teach you is how to feel free
    And stand alone in a beautiful world
    We have to respond...
    Schools are prisons

Доаѓа септември :rock:

18. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

колку е чуден овој живот.

http://www.youtube.com/watch?v=qruScwv9jJQ

I am surrendering to the gravity and the unknown
    Catch me heal me lift me back up to the sun
    I choose to live...

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  19. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
  20. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    386
    Сакам да кажам...

СДК секогаш ден пред испит ме фаќа мрзааа... не можам веќе, а имам грижа на совест зашто не вежбам...
    Зооштоооо??? :worried: :worried:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.