Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Сакам да кажам...

Будалата си го купи неговиот парфем.Ја облеков и неговата маица,заборавена кај мене.Или намерно оставена,whatever.Се лулам на лежалката од балкон со слушалките во уши и нешто од оние анти-љубовните на Каролина Гочева.И мислите во овој момент дека се очајувам со останките на бившиот? :D
    Ма нее бре,го убив и не го откопувам,трупот ми смрди веќе. :hai:
    Ѕвонам некаде и велам - Ало Диња,а ти си била Вишна,еј дај ми ја Јагода,Малина е на телефон...Итнооо ми треба Лубеница.....
    Па фала богу лето е уште за да мислам на љубов,кога ќе залади ќе бараме чаре или дрва или фраери :D
    Сега самоо лубеницаааааа :inlove:

На Miss-Independent, crazylady и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  2. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Aма една плажа сум удрила! 8) И боја си фатив :!: Ехее... има да надополнам уживанции за цел месец!

На Annie.mk1, esperanca и Magnolija им се допаѓа ова.
  3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК утре попладне пак го напуштам Скопје, се враќам во недела, зошто не ми се седи до вторник, т.е. не ми се иде нигде ич, ама ми викаат ај шо ќе праиш тука цела година ќе бидеш после тука и си викам ај ќе доискористам :?:
    Како и да е, ова лето само негде идам, преку година веќе не се мрдам од тука! Носталгичната јас :wasntme:

4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

СДК правдината се тенчит, ама не се кинит! :clap:

На Hiii му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Сакам да кажам...

Бев на плажа ама мравите ме изедоа. Мали, мали ама будали, па и уште касаат. За да е се тип-топ имаше и муви. Не можете да замислите колку „убаво“ ми беше да лежам на сонцето, да се сончам и да фаќам боја, да ја слушам водата кај што плиска и да ме лазаат муви и мрави :mm: . Не бе,не бев нервозна, ич |( . Од утре со пипс ќе одам на плажа и наместо млеко за сончање ќе се прскам со пипсот, па да видат тие мали термити дали ќе ми се доближат пак :devil:
    Nevertheless, што би рекол нашиот сакан Анчевски, по мое преведено зае*и, си се искапив со лосион за туширање од лубеница. Цело купатило мириса на тазе пресечена лубеница, а јас на една велка од тие поголемите :lol: . Мирисов ме потсеќа на мастика. Ви текнува на тие Hubba Bubba од лубеница што беа? Е, на таква и ми доаѓа да почнам да си се џвакам самата себе :wasntme:

6. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Конечно си купив и јас патики. И тоа два пара :D :) Тенкју мадр :) Треба да одам кај другарка ама на топлово многу ме мрзиии, ај малце подоцна :) :)

7. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.970
    Допаѓања:
    123.569
    Сакам да кажам...

Колку е убав животот, а колку обожаваме сами да го комплицираме :x

На Magnolija и MiDnIgHtLaDy им се допаѓа ова.
  8. Shopaholic77

Shopaholic77 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    109
    Сакам да кажам...

Како сум се изналутила тмн си најдов аватарче и ми се стегна Close сега пак треба да барам :@ :@ :@

9. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.769
    Сакам да кажам...

Ников ми е грешен, требало Шопохоличарка да се ставам. Па жена сум :wasntme: Денес со сестра ми прошетавме низ градов и не може да се помине без ништо, нели? Си купив долг црн фустан, малку во него сум ко вдовица ама па сакам црна боја и точка. Ај што сум ко вдовица него смешното е што јас сум такво малецко, а тој ми е подолг пола метар :lol:
    Убав ден, а знам дека вечерта ќе биде уште поубава, во добро одбрано друштво. Сите ме искаравте па решив речиси после пола година да ја испеглам косата.
    Имајте ми и вие убава вечер :*

На Miss-Independent, zhap4e, Mishela и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.575
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дур ја си дремам на феминава ми искипа кафето во кујна :tmi: и сега на спратов се влегува само со гас-маска :(

11. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Сакам да кажам...

СДК, незнам за вас, ама јас сакам кога се ми е испланирано. Некако посигурна сум во себе. :)

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Сакам да кажам...

СДК ги делитнав видеата, ајде сега фаќајте магла со кондом. :)

13. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=CbCHnonKiVQ

Ax таа твоја дива и несмасна љубов.....

Луѓе, се заљубив во песнава, ја слушам цели два дена и постојано си се прашувам кај ми е мачето што вчера славеше победа на Барса, каде и во чии ли прегратки преде, такво мило и несмасно....
    Ма се шалам, знам дека најубаво си преде до мене - срцка е.

Друго ми беше муабетот... сте се чувствувале онака убаво и разнежнето без некоја си посебна причина?
    Ви се причинило ли некогаш како одеднаш да ги сакате сите околу вас ?
    Не знам дали скренувам, ама така ми е во моментов.
    Ќе си направам кафенце и ќе ви кажам едно на здравје, доколку го испивте веќе вашето попладневно...
    Имајте убав помин вечерва.
    :*

На marama, Lepaaa и Magnolija им се допаѓа ова.
  14. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.505
    Сакам да кажам...

Видов у демотивација слика од чипичан..

САКАМ ЧИПИЧАН :(

15. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум врло узбуџена. :lol:

На caroline.costa, zhap4e и mims-89 им се допаѓа ова.
  16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Јас лани си купив. И тоа два. Ете го, би требало да стои уште во фиока.. Со сестра ми си купивме.. си правевме мачиња, кучиња.. :tmi:

17. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Сакам да кажам...

СдК денес денот ми беше ептен убав. Од сабајле како почна па се надевам дека до крај ќе биде се супер. Среќна сум одам утре и ако не можам утре да те видам , знам знам сонце имаме шанса во среда.Да те видам и утре и во среда би било убаво, но мора и ти да се потрудиш малце повеќе за утре. Мора да се видиме и се ќе направам за да биде така. Сакам да ме видиш ти прв во таа огромна гужва, да ме препознаеш и да ми се насмевнеш , а јас ќе дојдам да те поздравам ...ахам и секако и другиот до тебе да ме препознае :lol: Едноставно сакам да си поминеме најубаво може, нели ? Пак да ми речеш срце и сонце!
    1. :hug:
    2. :*
    3. :inlove:
    4. :l: , :sun:
    5. :rock:, :music: , :ninja:
    Ете тоа само сакаммммммммммммммммммммм!

18. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам..уствари не...сакам однапред да се извинам ако некој си го оштети мониторот пробувајќи да убие мува. :$

Ама морав! :D

На Juicy и zhap4e им се допаѓа ова.
  19. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ОФИЦИЈАЛНО престанувам да пишувам во темата:Me Me гледа Ho He ce ocyДyBa Дa ДojДe и Дa збopи..
    страв ми е од модераторот
    :wasntme:

20. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

После четиричасовно константно возење точак низ населба се осеќам како да сум го прошетала светов пешки. Досадата убвива... и боли... :D
    Синоќа беше откачена ноќ. После долго време искочив со братучедка ми, и се изнаглупиравме, наплативме за сето тоа време што не сме биле заедно. Една другарка ни се јави и ни кажа дека 40 полициски коли и 14 комбиња брза помош се упатиле накај нашава населба. Целите така испаничени, ама се расклештени, не среќава еден стар комшија, и не прашува што биднало. Му кажуваме вака и вака, и вика: „Ииии, да да, знам јас некни се собраа тука 300-400 алфи, не знам зошто...“ - целиот така унесен во приказната, а ние се погледнуваме... 300-400 алфи? Му се прснавме од смеење само што си отиде... сирот... :D
    После тоа им ѕвоневме со непознат на измислени броеви.... :D се мочавме! :D :D :D
    Па ако некогаш некој ве за*бава со скриен број... големи се шансите тоа да е Секси и братучедка и... :D Само не се лутете ;) :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.