Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    СДК дека баш сеа видов дека сум си ги згрешила годините на фемина 16 имам !а не 17 како што пишува тукаХахаха :D

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Можеш да ги смениш.
    Контролен панел -> Профил -> Лични податоци :)

3. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Го сменив. :)
    Тенкју Вајлд :)
    Ајдее сеа и името ти го згрешив :wasntme: Ми тргнало со грешкиве :)

4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    сдк дека доста се отвараат теми за фб. аман више која игра ја играте, кој има фб,интересни случки од фб(мислам затоа ви е фбне е фемина фб) па ајде сеа се за фб и незнам уште што па стајте тоа се во едно. или еве отворете тема кој колку пријатели има колку шенски колку машки. дајте бе луѓе малку поозбилно. извинете на моево али сакав да си кажам :lol: :lol:

5. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Се што е убаво, трае кратко. :!:
    So live as much as you can. With a smile on your face, of course. :)

6. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    СД дека почнувам да станувам депресивна(аман тоа не личе на мене)...ама времето ме гуше,оваа самотија и она,проблемите на сестра ми со дечко и ми стојат на глава......ми се врте свеста од лежење...леле колку е само досадно....ах сабота сабота едвај ја чекам да дојде! после сабота знаете што ќе биде......???? :inlove: :inlove: :inlove:

7. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.395
    Допаѓања:
    1.118
    СДК дека конечно имам нет :) И многу ми е ќеф :) И СДК дека ми недостигавте форумџики :*

8. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    126
    СКД дека денеска си поминав преубаво и дека ми е време за спиење |-) добра ноќ на сите

9. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    сдк hipica честито црвено цветче :clap:

10. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.451
    Допаѓања:
    143.731
    Сакам да кажам дека има тука некои форумџики кои многу си ги сакам. Веќе одамна кога ќе го отворам форумов прво нив ги читам, па после ако не ме мрзи гледам и по наслови на темите дали има нешто интересно.

11. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    скд дека керка ми некогаш ме нервира,ама пак ја сакам :envy: :inlove: и скд дека ми се отвора некоја тема,ама незнам за што да отворам :D :tmi:

12. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    СДК дека многу сум разочаранаа од обазованието :| значи не вреди цела година да се трудиш и да не пропушташ ниту една лекција бидејќи на крајот сите ке бидат одлични :envy: значиии неможам повеќее стварно ,овие наставницитее во текот на годината им пишуваат на некои 2 и 3 и на крајот сите петки :@ од 27 деца во класот 25 се олични аа третина од нив ни да читаат убаво не знаат :?:

13. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    воопшто да не се нервираш мислам едно нешто треба сите што учите да знаете вие не чутите а и никогаш да не учиш за оцена, секогаш учи за тебе знаењето е само твое , а оценките баталиги и да не ти се сатисвакција. мислам не да речеш морам да уцам за да добијам 5 туку морам да уцам за да знам повеќе работи утре во животот. а тие што добиваат оценки на поклон се шупелки( нека ми извинат таквите ) :rock:

14. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    хах го знам ова,дури и самите наставници ни го кажуваат истото во текот на годината дека некои ученици без разлика на тоа што имаат 5 неможат да се споредат во знаење но тоаа е :!: инаку јас не сум од тие што учат за оцена,секогаш тоа го правам со желба :)

15. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.944
    Допаѓања:
    203.235
    СДК среќна сум што сум жена, кога гледам колкава моќ имам, некогаш. Ама колку што сум силна, толку сум и слаба. Еден безначаен збор може да ме расплаче, исто како што еден мал гест може да ме усреќи. Да, мислам со срцето понекогаш, па што? Не ми вреди секогаш да го слушам разумот, кога срцето никогаш не ме изневерило....

16. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Macysh ,џабе се нервираш .. кај мене беше така , губиш желба за ти да се потрудиш за себе .
    СДК дека бев на контрола за протезите , физички поднесов .. ама психички прв пат да ми е вака , седев ко утепана .. Ми кажаа требало после 18 година штрафови и разни глупости .. не можам веќе да истрпам. Можда вака ми беше дека ненаспиена и затоа , не знам .. :swear:

17. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.395
    Допаѓања:
    1.118
    Сакам на најактивната форумџика на форумот да и честитам црвено цветче :) Нека и’ се множат постовите :)

18. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    сдк дека спиена сум само два саата и многу ми се спие, ама не може пошто некој мора музика да слуша :@

19. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    СДК аман више од тие трачеви и озборувања преку к*р ми е!! Дај несе замарајте со мене бе луѓе ме нервирате :^)

20. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.451
    Допаѓања:
    143.731
    Ха, ха, ха... каква иронија... им се смеев на тие што се свесни дека се во ситуација која не им одговара, а ништо не превземаат. А има шанси и мене да ми се случи...

Не, не, не... ќе се извлечам од глупата ситуација сама што си ја создадов.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.