Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

Феминкииииииииииииииииииииииии ајм бееееееееек ^_^ Па како сте ми срциња мои најубави :* Јас се вратив од одмор одамна, но седнував на фемина само по 10 минути дневно бидејки ми беше многу жешко да седам на компјутер, и денес се решив да се прежалам и да се распишам по темиве и да ве известам дека се вратив жива здрава и уште по заљубена :inlove: Си поминав пренајубаво (по шмизловски) :lol: Бевме во Паралија една недела и тоа беше доволно да сватам дека дефинитивно сакам дечко ми да ми биде маж. :inlove:
    На кратко што ми се случуваше овие денови, ме фати постодморна депресија и јас не сум јас ако не направам некоа глупост |( Значи си дојдовме од одмор на кој ми докажа дека навистина ме сака и јас бидејки нели бев во депресија почнав да си мотам филмови дека ме изневерува. Не ме прашувајте од каде ова, бидејки ниту јас сама не знам, кога не ми даде некоја посебна причина да се сомневам. И што е најтрагично се распрашував дали има некој слушнато некој муабет. |( Абе глупача ипол. И денес станувам од спиење и ми текнува, абе тоа не е можно бе еј. Тоа е И... мојата љубов со која поминав преубав одмор, кој ме насмевнува секогаш кога ми е тешко, кој ме сака, слуша, почитува, имам за дечко личност за која повекето можат само да сонуваат. Нема да го испуштам поради моите глупави детски филмови! :inlove:

2. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Сдк се чуствувам многу изгубено. Изгубено и збунето. Не знам ништо, ни која сум ни што сум, ни што сакам, ни што ќе се случи... Не сакам кога сум во неизвесност. Сакам да знам што се случува. Сакам да знам што ќе се случи. Иднината ме плаши некако, се плашам дека се ќе биде полошо. Се плашам да не им здодеам на луѓето околу мене. Исто така се плашам да не бидам искористена од страна на тие што ги сметам за најблиски, бидејќи ми се случило еднаш и беше ужасно. Еден од најголемите мои стравови е да останам сама. Мислам дека доколку тоа се случи- ќе полудам. Не сум навикната да сум сама, тешко ми е . Зависам премногу од некои луѓе, не ми е мило што е така ама не знам што можам да направам. Наскоро ќе започне ново поглавје во мојот живот и ме интересира како ќе биде. Сакам конечно работите да тргнат на подобро и да бидам навистина среќна. Не знам зошто се замарам толку и ги анализирам работите наместо да се препуштам на моментот и да уживам во што ми нуди животот. Навечер не можам да заспијам бидејќи низ главата ми се мотаат безброј прашања на кои сеуште немам одговор.....
    Би сакала да знам што ќе се случи однапред, би сакала да поправам некои работи.Би сакала одговор на сите тие прашања. Сакам да зајакнам како личност, да стојам црвсто на земја и да не дозволам некој да ме гази и искористува. Тоа навистина го посакувам...

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Јас несакам лошка да бидам, ама малце сакам да ве "искарам" :lol:

Феминки мили драги, некако многу пофални зборови, честитки и поздрави се упатени во последно време кон примероциве од спротивен пол на форумов, не порекувам - заслужено, ама да намалиме малце да не си ги кренат акциите па да се прават важни и да не не рецкаат веќе :!: :rofl:
    После од кој ќе дознаваме што има во тие машки глави, како ќе ги одгатнеме постапките на оние околу нас што ни создаваат главоболки :tmi: :lol:

Се шалам де, ама така во очи ми падна....а многу арно, не е на арно....да си кажам ја само :wasntme:

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  4. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк не ги сакам големите празници, особено ако треба да правам торти и други благи работи од кои лиги ми течат. Јас не сум јас ако не земам и со прст да го оближувам тенџерето. Ме повикува. И така неможам да одолеам. А што е со диетата? Тој ден отиде во заборав. И на крај ем имам болки во стомакот, ем имам грижа на совест :doh: .

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Расчепкав низ ворумов, и отворив во канта, баш ме интересираше што има. :D
    Некои од мислењата што ги прочитав беааа...... :D :D :D
    [човече.што.се.крсти.со.двете.раце.наизменично] :D

6. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Абе доста со мувиве по аватари и потписи, после ќе треба да ми купувате нов монитор. :call:

7. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Сакам да кажам...

имам нов аватар :D и си отидов од Велес, доста беше дури 13 дена бев дома :D

8. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    Сакам да кажам...

сдк во пмс како во пмс се карав со сите... посебно со него и тоа не се гледавме поради работа и сл туку на телефон кога ќе збориме и прекку пораки.. за се нешто ќе најдев и ќе го `рчнев. ама ако. тој ништо не вика само ме праша дали сум во пмс а јас како и секогаш мислејќи дека не ме сака во пмс му реков не. и така секој ден караници.. вчера му викам до 1ипол дома (беше со другарите) ми се јавува точно во 1ипол и ми вика ХхХ уште малце ќе застанам, легни си ти. и јас му спуштив ми пишува добро бе зашто ми спушти? му одговарам ТИ зашто ми спушти. и потоа пак му праќам порака до 1 и 45 те чекам и стварно до толку го чекав и си легнав. кога треба да добијам обично си го барам стапот.. НАВИСТИНА ЈА МРАЗАМ МЕНСТРУАЦИЈАВА! ме убива.. мн сум депресивна. и преска така ми текна да се купам и влегувам во када и кој ќе видам дошлаааа црвената тетка. незнам дал да плачам или да се радувам.. И паднав во уште поголема депресија.. Со денови сакам да го видам.. Да разговараме, не барам многу само 2 часа. доволни се :( и сега му праќам порака ќе излагаме? да знам да се спремам и ми се јавува ХхХ не се спремај ќе одиме во кафана дојди во 9 земиме од работа!!! и јас јеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :rofl: и така се изнапишав тешко на тој што ќе го чита (ако воопшто некој чита) врска ми нема една реченица со друга. Ама морав да си се олеснам, нема кому да кажам.

сдк2 дека заминав да си се спремам :D се надевам дека добро ќе си поминам. :)
    ве сакам феминки :*

9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Сакав да се туширам, кога влегов у ве-це, нема вода, скроз ладна. |( Ама ме мрзеше да уклучам бојлер, пошо за пола саат-саат се топли.. И си се истуширав, се смрзнав, се скоцкав. Ај, битно се освежив. 8)

10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк слушам се подготвуваат за концертот се слуша во мојата соба и ми се иде тампони да шибнам во ушиве да не слушам :(

Сакам и јас да одам!!!
    Не ми се седе и оваа вечер дома :(
    Не за друго човекот има шарм,добри песнички и пее од душа ...на еден концерт во Црна Гора си поминав супер сакам пак... :(

Толку сакав да кажам,да се пожала,поплакам ....ахххх :x
    Ќе го слушам од тераса изгледа |(

http://www.youtube.com/watch?v=dAd_m_GzCOs

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека го обожавам цртанов.
    И едвај чекам да ја гледам филмуваната верзија.

Прикачени фајлови:

12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Сакам да кажам...

Aко еднаш ти го каже - ти го кажува на тебе... ќе се деси или не.... шансите се накај да.
    Ама ако ти го каже уште еднаш :wasntme: и уште еднаш и уште еднаш... си го кажува себе си уствари :D Алармот е вклучен тогаш за „да!“

На EleMental, crazylady и Hipica им се допаѓа ова.
  13. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Сакам да кажам...

СДК дека многу ме боли стомак без причина, а требаше да излегувам сеа дома ќе си седам !!! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

14. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Каква болка? Желудникот? Да ти препорачаме некое апченце, не мора да седиш дома, може ќе ти помине. Или напиј се чајче од нане

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК колку обожавам кога за излегување нема да облечам прслук!
    Си облеков жолто фустанче горе собрано кај градите и немам потреба од прслук! Ќе почнам почесто да практикувам вака 8)

На Strumfeta93, baguf4e, teddybear и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Сакам да кажам...

Некој вирус е сигурно заглавив сеа во веце 20 мин . ХАХАХА :$ :lol:

17. Ekie

Ekie Нов член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

[mod-reklama:3upcms2c][/mod-reklama:3upcms2c]

18. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Епа ајде чајче, малце ќе те смири, чим е вирус мање-више и не помагаат апчиња, ама пиј Линекс ако имаш дома :)

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    На Elennaa, Breezy и lovely91 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.