Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.497
    Допаѓања:
    4.474
    Сакам да кажам...

Сдк ептен ми е досадно не знам што да правам |(

2. K-a-t-e-n-c-e

K-a-t-e-n-c-e Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    32
    Сакам да кажам...

Голтнав семка од оние големите модрите сливи :lol:
    Забегавам по некад ДА :D

На Loritaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Сакам да кажам...

Ќе живеам како сакам - и денес, и утре. Ќе се забавувам, без разлика што зборат и што прават другите, иако е погрешно.

На Loritaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Ми ту, ај наздравје. И ми предизвикува внатрешни гасови, во делот на грлото. х) Ја путујем, путујем, мјесец сузе радује. Одлазим, одлазим.. Можеби и не е вака текстот, не е битно.

5. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.161
    Допаѓања:
    259.305
    Сакам да кажам...

СДК.......Вести на ТВ ЕДО-Бесценети!

На teddybear и Trendafilka им се допаѓа ова.
  6. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Преку глава ми од се и од сите, посебно од мајка ми. А епа ич не ме боли дали она ќе се лути што јас не сакам да излезам или не. Кога сум требала да излегувам не сум излегувала, а кога нема да треба да излегувам јас баш тогаш ќе сум сакала. Абе ајде, стварно? Па уште ме прашува со неа да сум излегла, немам попаметна работа, ако не излегувам со друштво значи не ми се излегува. А па кога ќе ја одбијам се лути, се мршти, почнува да мрчи, се нервира и да ја видиш фати патот под нозе. Бог да чува! Последниве денови слабо ја препознавам, слабо зборам со неа и било што да кажам она почнува да мрчи! Аман веќе, аман!

7. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк седам на терасата и само што го слушнав Желко С. како вика Добра вечер Штип !!!
    Почна да пее а јас без пари си го слушам на терасата :lol: па и вака не е лошо !!!

Ви ја пренесувам атмосферата
    И од овде чувствувам како човекот пее со емоции !! :inlove: :inlove: :inlove:
    http://www.youtube.com/watch?v=fn-Rqaszqg4

На GarpovaV му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Сакам да кажам...

Далечината е добра работа, да. После се сфаќаш колку некој ти значи или не ти значи воопшто...

На julie77, mims-89 и Avril.09 им се допаѓа ова.
  9. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Сакам да кажам...

... Не можам да поверувам, а уште повеќе не можам да сфатам која е целта. Ама ако, мило ми е за вечерва да си знае. Е. Кој нормален на планетава го прави ова еј? Кој?! И се нервирам, моја територија е ова. Само јас си имам право добро? :devil:

10. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Сдк вечерва интересно беше. Се изнашетавме со братучетките.

Тргнавме од кај центарот па се до местото каде што пее Жељко. По патот падна ѕвезда. Бев баш како ова смајли :sun: :rofl: . Добро е, на време си замислив желба. Се надевам ќе ми се исполни. :wasntme:
    Важно, за прв пат во мојов живот видов како паѓа :*: .
    После некое време еве ти уште една. Си ја замислив истата желба. Единствена е и неминлива.

И стигнавме до Канал 77 ама Жељко уште не беше почнат со пеењето. И после некое време:
    :)

И прва песна незнам која ја испеја, ама знам потоа беше http://www.youtube.com/watch?v=a2H1MaG2 ... 49C36C55EF :)
    Уште малку поседевме на една клупа и послушавме. Доволно беше. Исто како таму да сме биле. :lol:
    Па добро и беше и озвучението. :wasntme: :D Важно сега нозете ме болат, неможам да одам. :lol:

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    На Elennaa, BornToBeWild, Divinebutterfly и 2 други им се допаѓа ова.
  12. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк..
    :wasntme:

13. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Сакам да кажам...

Едно е да имаш желба, а други се можностите.
    Инспирација, некаде под нулата, а бројот не може сеуште да се определи.
    Покажете ги насмевките, а скријте ги тие тажни лица. Дајте ги наваму, јас ќе ги почувам.
    Доживотна самица. Тунел чија светлина е зад мене. Се губaм во тој лавиринт наречен живот. За момент гледам светлина, но кратко трае.
    Ги мразам моментиве. Се обидувам да се справам со нив, но тешко ми оди.

14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.769
    Сакам да кажам...

Чувството во 1 часот по полноќ да јадеш нешто што нетреба,а да немаш апче до тебе. Е така си јадам јас сирење, па малку ми беше уз јадење па и си замезив ама очиве почнаа да потекуват. Не ми текнува оној цртанот беше -Лама, лама, лама? Е после ќе почнам да си медитирам.
    Друго го сакам оној периодон кога луѓето си постираат на ѕид патетични песни со некое си Ај лав ју и одеднаш по некој ден ставаат нешто во стил на Ф*к ју или нешто слично. Брзо ја снемува љубовта, м? Или пак мораат сите да знаат дека ти си раскинал,а па те боли тоа, уште над песната или под песната некој срцепарателен стих.
    Трето останав дома , но се изнасмеав и не се жалам.

На mims-89 и Extraordinary.girl им се допаѓа ова.
  15. aloxa

aloxa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
  16. BornToBeWild

BornToBeWild Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    15
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми се смачи од луге кои мислат дека знаат се.. Аман :swear:

17. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Сакам да кажам...

Јас СДК дека утре веќе ќе патувам кон морето па ќе ми недостига Фемина и сите вие :) Интересно ми стана со вас :) А и овде е можиш да се искажиш,да побараш совет,да се насмееш и добиеш воља,да провериш нешто шо те интересира и многу други работи :) Ќе ви посакам само убаво да ви помини наредната недела и да не се нервирате,бидете така силни и самоуверени,насмеани и убави (и секси како девојката од видеото ;) ) :* Се надевам и јас да поминам убаво на одмор. :sun: ми треба малку relax па после пак ќе се занимавам со испитите... Засега ќе се оттргнам од сите грижи 8)

И си го сменав аватарот,се надевам ви се допаѓа :)

Поздравче :hai:
    http://www.youtube.com/watch?v=RyD6voHMJJA

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Сакам да кажам...

... на сите до еден во друштвото ни пее оваа песничка на ringtone и јас сум најсреќното дете на планетава чинам !
    http://www.youtube.com/watch?v=yXOTvooj ... re=related

Ме радуваат ситници, одлепувам како тинејџер, надоместувам со лудило за сите мои сериозно-депресивни моменти кога броев 15 години.
    |(
    Жива шупелка сум била, да можам да се вратам сега, ќе си мавнам 3-4 чврги по тоа тиквата.
    Сигурно ова ќе си го речам и после 10 години за овој период.
    :D
    Живот бре. Живот.
    Си го живеам, со милина.
    ^_^

На teddybear и zhap4e им се допаѓа ова.
  19. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Сакам да кажам...

Си отворив блог за мејк-ап, ова - она...да го потсредам малце и ќе ви го залепам таму во темата за блогови. 8)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  20. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Сакам да кажам...

Ми треба силна, многу силна гушка! :hug:
    Само што завршив многу важен муабет со мојот најдобар другар, за мене и мојот (според него) т.н. проблем. Колку само ме убедуваше дека не треба да се грижам, ќе биде се' како што треба, но попусто, сеуште се мотаа многу песимистички мисли во мојата уморна глава. Сред муабет, почнаа да течат солените реки од и така натажените мои очи. Како што ми беа жар жешки образите, искрено добро ми дојдоа. Следеа нервози, не толку силно мавање со главата од ѕид, разговор со самата себе во контекст на: „Зошто мене, баш мене ми се случува ова?!“ за на крај со негова помош да решам дека треба да продолжам да се борам, како што го правам тоа веќе дванаесетина години, бидејќи од сожалување на себеси видов дека нема многу фајде.
    И да, сфаќам дека неможам сега да го замислам животов без него. Се прашувам каде беше досега, но сега, кога е тука, се трудам да бидам што подобра другарка. Се знаеме само 7 месеци, но колку брзо стекнав доверба во него и колку се зближивме, просто ме изненадува. Што и да му кажам, знам дека останува меѓу нас. Имам храброст да му признаам работи за кои во моментот немам храброст да и ги признаам на најдобрата другарка, што ја знам од прваче. Секогаш знае да ми даде добар совет и да ме расположи, а тоа е се што ми треба.
    Мило ми е што го имам покрај мене како другар, а се надевам дека тоа ќе остане така засекогаш. :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.