Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    СДК дека се исплашив , читав на темата за магии и што праеле свекрвите и 2 мин после тоа дечко ми ми кажа дека мајка му ѓердан ми купила и ваква :o :o јас . И сакав да му кажам ај прашај ја мајка ти дали верува во магии :D Ама ќе ја прашаше ств и беља ќе направев . Ќе се забележи дали некоја црна магија ми фрлила :!:

2. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.395
    Допаѓања:
    1.118
    хаха Душица истото и се случи на моја другарка, мајка му на дечкото и купила боди и она се уплаши и сега не го носи :D За ѓердан во ред, ама боди, каков е тоа подарок, од каде на каде боди купила :^)

3. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Уште еден тежок ден за мене. Морам да издржам, морам. :(

4. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Ајде срцка што и да е можеш ти !!!! :* :hug: :hug:

5. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Фала Вики :* :* :* :hug:

6. mala

mala Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    13
    mnogu sum tazna zatoa sto denes doznav deka sum bremena

7. zverka

zverka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    32
    СДК честито црвено цветче хипице

8. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    не се нервирај :) знаеш колку е убаво да носиш нешто твое во стомакот создадено од срцето твое :inlove: не биди тажна ;)

9. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Зошто тажна, тоа е убава вест , камо јас да дознаев дека сум бремена, одма си ја пакувам торбичката и одам кај дечко ми , па он нека му ја мисли :D
    Малечка си , ама па бебенце да имаш е убава работа, се надевам дека нема да очајуваш , туку ќе си ја прифатш бременоста како нешто што е убаво, без разлика на околностите. После неколку години ќе ќе се сеќаваш на овие моменти , ама ќе знаеш дека од сите нервози и проблеми произлегло нешто убаво - бебенце .
    Поздрав Мала :*

10. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.944
    Допаѓања:
    203.235
    ^^Да Ирена, убава вест е, ама требало прво да мисли ако не сака сега да биде бремена.

СДК, не ми се верува што прочитав... Тоше бил жртва на меѓународната мафија и перачи на пари.... ццццц.... не знам дали е вистина, ама како што пишав, веќе ништо не ме изненадува....

11. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Да се биде мајка е благосов од бога - погледнија и добрата страна ,многу го посакуваат а не можат да го имаат тоа.
    И покрај тоа што си млада се надевам дека ќе се најде решение и таа тага ќе биде твоја најголема радост. :)

12. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Да, ама сега кога веќе биднала работата зошто да се секира, тоа е што е, нека ужива во бременоста и да роди живо и здраво бебенце. Јас не ги сфаќам трагично тие работи, па трудна останала, не убила човек, не е наркоманка, не се коцка...трудна е .
    Сакам да кажам бебе е убава работа, може е не планирано, не очекувано и во лош момент ,ама ќе помине овој период, секогаш верувам дека ќе дојдат поубави денови, и во тие денови она ќе си има дете. Ќе има причина за живот, за радост... доколку абортира секогаш ќе се прашува дали ја донела вистинската одлука , а вака после неколку години, кога ќе го погледне детето нема ни да се посомнева во својата одлука.

Annath и јас прочитав за Тоше, ај таму ќе прокоментирам.

13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.944
    Допаѓања:
    203.235
    Е тоа е точно, веќе биднало. Навистина, благослов е да бидеш мајка, ама да дојде во вистинско време. Само се надевам дека нејзините нема да и прават проблеми, ниту пак дечкото. Сепак, мала е. А многу значи поддршката, особено од родителите. Ај да се надеваме дека се добро ќе се заврши.

14. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    И јас прочитав за Тоше и плус дека шоферот Ѓорги ќе добиел доживотна казна ;(

15. zverka

zverka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    32
    Па и не си многу мала 19 год колку другаки имав ми се оженија на таа возраст . ајде со среќа нека ти е не биде тажна тоа е најубават вест

16. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Нема шанси да добие доживотна, прво се работи за убиство од небрежност и без умисла. Тоа за доживотна се дезинформации. Освен тоа приватна тужба од семејството Проески нема, само тужба по службена должност. Факт е дека ќе добие казна , ама за доживотна нема шанси, нема законски поткрепи за доживотна.

17. mala

mala Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    13
    ne znam kako ke mu kazaam na moite.samo treba da begam begalka

18. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Мала , да те прашам прво, дали му кажа на дечко ти ? Како он прифати, какви се односите меѓу вас ?
    Дали се работи за дечкото што е 10 години постар од тебе или за некој друг ? Кажи повеќе информации и можеби ќе бидеме во можност да ти дадеме некој корисен совет.

19. mala

mala Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    13
    da deckomi ima 28 a jas imam 18 mu kazav deka sum bremena i toj mi rece so tebe sum ke smislime so ke prajme.a pred dva dena mi dojde ko kafeavo

20. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    СДК дека тапа ми е ептен,стомак ме боли,времево ме нервира,децко ми ми фали.....се на куп :@

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.