Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Cello-PlaYer

Cello-PlaYer Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    23
    Сакам да кажам...

СДК дека ми се оди на рок журка.. и дека страшно ми се пие :P
    Исто така СДК дека едвај чекам да почнеме на училиште.. ми фалат дружбите, глупостите, кавгите со професорите и кафе шемите.. :lol:

2. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
  3. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Сакам да кажам...

Никогаш не е доста од кафе и трач моабет со најдобриот другар.
    Разговори, 857639 теми, совети, рамо за плачење, тука да те искара, да те возвиши до небо, да те смали колку маково зрно, но сепак тој е најдобар пријател.

Сега се чувствувам истовремено и празно и исполнето.
    Му се искажав во целост, ох колку ми е убаво на душичкава, сега сум спремна во достигнување на нови цели и желби.

А-ха, другарке ти го местам другар ми, предосеќам дека ке направам добра работа. :up:
    Се‘ што започнува со добро, така и се завршува. :трепка4ко.смаЉи:

4. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Сакам да кажам...

сдк не е се во парите и да можеби изреагирав како неблагодарна кучка ама парите не можат да го заменат твоето присуство, муабетот со тебе, делењето совети..

5. Andzelika

Andzelika Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    176
    Сакам да кажам...

Епа фала многу, пријатно. Помина и тоа. Убаво беше додека траеше. Уф одморче мило, моренце, плажичка, сакав уште, ама нема, ќе се дружиме следната година пак :doh: Малку поцрнета(јес да повеќе црвена), одморена, подослабната, ммм мераци.

Отидовме на најзабаталеното место, демек за да бидеме Робинзон Крусо и Петко, ама јбг таму журка. Со години одиме таму увек е пусто, абе сега 2000 луѓе. Па уште да биде малерот поголем, до нашата вила- Скопјани. |(
    Толку чудни луѓе немав сретнато. Во 7 сабајле одеа на плажа- и тука веќе почнува тортурата. Имаа 3 деца малечки и дур ги разбудат, па дур се соберат АААААААААААААААААА! Имаш : - Бојаааааааааан ајде одимееееееееееееее, Васкоооооооооо ајде одиме, Иванаааааааааа ајде одимееееееееее!!!
    И така пола саат се довикуваа дур да тргнат. Во 13 се враќаа од плажа и тука веќе беше распалена скарата и се тепаа мрсноќи уште од 13ч до 22ч. Рокнато у позадина Шемса и Јужни ветер, Шабан и другар му Синан :punch: :punch: :punch: Децата кое кај фатило. Мама и тато тепаат ракија - полче, пиво и со бунар се завршува вечерта. Си најдоа некои срби компањони, абе причам ти причу |(

Ок разбирам, на одмор се, али јеб*те и јас сум!!! Среќа што само 4 дена се погодивме заедно, инаку јас ќе се спакував и ќе си барав друго место.
    Е тогаш веќе почна мојот одмор :bow: Ама баш пензионерски одмор. Ми требаше нешто вакво за да си ги наполнам батериите. Плажата пред нас, јас и тој, дење- ноќе наша беше.

На sesilija и Lepaaa им се допаѓа ова.
  6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека не бевме свесни, се случи за миг, се појавив јас... и тој... и се‘ беше толку нереално.
    За разлика од сега :)

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

сдк ....... е не ви кажувам :D

На Strumfeta93 и Neytiri им се допаѓа ова.
  8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сакам да кажам...

Вечерта започна прекрасно..... Преубаво ми беше.
    А сега? Сега сум нервозна најмногу што може!!
    Ете така.

9. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Моментално сум опкружена со пријатели. Илјадници ми се мотаат низ собава.
    Сите со едно имe и со една цел.
    К-О-М-А-Р-Ц-И! :devil:

Толку досадни, одвратни суштества. Уф!!! Аман од нив.
    Во лето само они ми пречат. Ми скокаат по нерви.
    Некоја форумџика ги нарече летачки вампири. Е баш такви се.
    А да се мачкам со тој Аутанот, неможам. Не го поднесувам. Грозно мириса и неможам да го поднесам на кожава. И на мене не ми се поготува туку, ајде...ќе помине и летото, за само неколку дена.
    Штом трепнав и дојде Август. Бргу помина летово, многу бргу. Си велам, така ќе биде и следните 9 месеци. Затоа и не приумирам многу кога ќе ми текне за училиште. Колку и да трае летото, мора некогаш да заврши. Нели, се што е убаво кратко трае. :)

10. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК се ми е чудно. Пожарите почнуваат да влијаат на мене. И се надевам дека ова чувство е поради нив, а не некои лошо претчувство.
    СДК 2 мислам дека го видов мацолот :geek: :geek: го видов, го видов :nod: И убав е. И секси е. И сладок е. И ќе го јадам ^_^ Само чекам прво официјално да се запознаееме, а после.... :lol: Прв пат после долго време мислам дека со некој можам да бидам во врска, без мување, без глупости. Врска. :^) И самата си се чудам. Ни сама не знам како дечково ми прави ваков хаос во главата, а не се ни знаеме лично. :^) Чудо сум !! По којзнае кој пат кажувам !!
    СДК 3 ТРЕБА да учам. Две недели го држам учебникот пред мене ама никако да читнам барем една реченица. Две недели :fubar:
    СДК 4 го заспотавив форумот во овие 3-4 дена :|
    СДК 5 Ми требаат повеќе од 10 смајлиња во еден пост за да можам да се изразам без проблем. Админите да размислат за оваа опција :))))))))

На Strumfeta93, crazylady, enca.69 и 5 други им се допаѓа ова.
  11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    Сакам да кажам...

СДК денес цел ден ми се гледа црвено горе кај пораките ама нема порака, што ми е кој знае :lol:
    Сакав друго да кажам - Немам што да облечам, да немам!
    За бебево што го очекуваме во секој момент, ќе има мекици во ресторан, а јас немам што да облечам. Кукам по дома и шефот се смилува па пушти парички утре некое фустанче да купам :wasntme: Сакав јас црно фустанче да си носам ама добив строга забрана која никако не смее да се прекрши. Ах, нашле па зашле. Плус зошто ресторан? Еве јас во двор ги примам плус и мекици ќе им замесам :wasntme: Почнав многу да се бунам , некој ден во весник ќе причитате дека цела фамилија се откажала од мене.

На LilBaby, Strumfeta93, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  12. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Сакам да кажам...

Сдк ова досега невидено..ми се јавува братот на другарка ми во 2 саат и ми вика ај ако можеш да излезиш надвор еден братучед сака да те види WTF? :^) Добро бе што им е на лугево ?! Гледаат ли колку е саат? (смајлиштосекрстисолеварака)

13. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам...

СДК Македонија 68 : 67 Нов Зеланд ТУААА! :talk:
    Убав провод со убаво друштво на убава утакмица :wasntme:

14. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

СДК викендов си го поминав најубаво :rofl: :d: :dance: :party: еве ова ми беше викендов :rofl: . Запознав многу интересни фаци :P , вратив кому требаше да се врати . Мислите дека сум злобна ама јас тврдам дека женско не е женско ако не манипулира кога е потребно , и не игра ментални игри по заслуга :!: . Ете така сиги истерав ќејфовите ... Се ми е најубаво ама сега иде она АМА |(

Ама испитиве ми тежат над глава и барањето стан и нормални цимерки , и да соберам сила да ја испратам другарка ми на друг континент мразам разделби , не знам како ќе соберам сила да ја гледам како си оди ...
    :( и да се помирам со фактот дека нема да ја видам години ... Ах бре животе :(

15. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК
    Другарка ми ме знае. Прегеска дури ми кажа дека знаела оти јас сум БиЈорселф. ]:)
    Абе, во кома ќе паднам луѓе, ќе се онесвестам, оваа сите мислења ми ги исчитала.

Сега сум како во затвор. Ауф. И уште некој ако знае и сите ќе ме дознаат.
    :|

Ама ајде, живот оди далје.

Ти другарке моја мила, ако ми го читаш и овој пост, знај дека го колнам моментот кога си ме открила. :angel: :D

Но, сепак....
    Те сакам мила. :* :)

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК неколку теми во мода буквално ме подзамислија. Незнам дал е до мене, ама незнам како би се пронашла во шалвари или оние опинцата звани оксфордки. Сериозно незнам. Толку ми е бош, и не ми е јасно како е возможно толку слепо да се следи модата :?: Како да ги носам тие чуда кога се толку грди, што е неопишиво дури. Да, ствар на вкус е, ама многу по радо би си облекла фармерки него ли шалвари, балетанки него ли оксфордки. :^) И навистина незнам на кој му текнува да измислува или воскреснува такви бош парчиња облека. :^)

На Strumfeta93, Trendafilka, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

СДКК Дека имам нов аватар! :$ :D

СДК 2 ..Колку е тешко ко ќе не можиш на некој да му кажиш те сакам :x ..а стварно го мислиш то! :doh:

На Avril.09 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...лошачката Go-Girl беше скоро во право. Малку не пофаливте нас примероците (звучи како од лабораторија) од спротивниот пол во Специјални Поздрави и денес скоро сите не снема за давања совети :D . Да да, знаеме, ќе ви надоместиме за денешниот минус :) .

СДК 2...на девојка со убаво обликувано тело, рамена и вратче, таканаречените рамбовки многу убаво им стојат. Уште по...женствено ми изгледаат. На машките едноставно не им стојат. Just...NO!

СДК кратко дополнување

Во неколку наврати на ЛП бев во ситуација да ме пршааат за совет повеќе пати и да ми кажат Здраво ЕлеМентал, се надевам ти текнува на мојот проблем.... Е сега бидејќи изборот ми беше помеѓу памтење на проблемите :D и зачувување на мејловите во сандаче со ограничен капацитет (што и не е некој избор), од сега кој сака лично мислење, може да ме контактира И на elemental1987@gmail.com.

Се надевам ова нема да изгледа како да одам против форумот, но вака мислам нема да има потреба луѓето да се регистрираат само за 2 прашања во Љубовни Проблеми и позади себе да оставаат мртви профили.

Сепак, неколку правила кои се надевам ќе бидат почитувани.

- Мејловите да бидат на кирилица
    - Да бидат на литературен мак., не дијалекти
    - Без спамови, пишувајте само за вашите проблеми и евентуални критики кон мене.
    - Aко цурата е од форум, пожелно е да вклучи корисничко име, да знам за кој се работи.

That shouldn't be so hard, right?

На sesilija, Hipica, Strumfeta93 и 7 други им се допаѓа ова.
  19. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Понекогаш навистина ептен се приврзуваме кон некои предмети и нешта.
    Абе, ептен сум емотивна кога треба нешто да фрлам. :|

Ист ми е случајот и со аватарот. Не сакам да си го менам за жива глава. :D
    Ама, убав ми е бре. :wasntme:

20. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Сакам да кажам...