Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Значи што е ова бре жештини салам е ова времевоо,не се дишии :sweat: :sweat:

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДКЗа сите :)
    Убаво попладне имајте :)

Прикачени фајлови:

• importD17.gif
      importD17.gif
      Големина на фајлот:
      34,9 KB
      Прегледи:
      160
    На TheCandy880, crazylady, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
  3. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Сдк дека нема полошо и погадно црвената тетка да ти дојди на гости баш во најжешкото и баш кога си одлучил да одиш Охрид :devil:

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

Одам јас да поспијам :yawn: , доста беше шетање цел денн! :D

5. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    Сакам да кажам...

Имам вакви две низ двор, покрај останатите 10 мачки :lol: Кој и да дојде- Ау не ви е шубе да имате црни мачки? Не, баш ги сакаме.

Друго, најдов што да носам :party:

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека мразам кога некој очекува нешто за возврат по услугата која ја направил. Кога некому му помагам, му помагам поради тоа што јас така сакам, поради тоа што се чувствувам пријатно и убаво за добрата работа која сум ја направила. Не очекувам возврат и не мора се` да оди по принцип : „Око за око, заб за заб.“ |(

7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, од 4:45 па до крај, кога и да го гледам видеово сум наежена. :wasntme:
    Сакам и јас да видам sky full of lighters - во живо, а не само во tangled и на спотов. :!:
    И да си кажам, песнава си ја сакав уште пред да излезе спотот, да не речете оваа квачка излезе спотот и одма тантара мантара. Со месеци уназад си ја слушам. Билив ит ор нат ватевер, јас си кажав. :D :wasntme:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Wt4wmZ_EMI

8. funkygirl

funkygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    408
    Сакам да кажам...

Aх,да знаеш дека сите очекуваат за возврат..Ретки се тие што прават оти убаво се чувствуваат..Секој гледа или да ти наштети или да те искористи,или ти се прави пријателче додека не добие што сака..
    Факт е дека многу го прават тоа.. :(

9. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.850
    Допаѓања:
    40.226
    Сакам да кажам...

Сдк дека е убавко да се слушне срценцето на малото бебче во мене ....
    Така малооо
    Убавко чувство :) :)

На kate21, zhap4e, Hopeful и 6 други им се допаѓа ова.
  10. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    Сакам да кажам...

Си поставив нова цел која морам да ја исполнам. Јас, осумнаесет години и Детроит. Одвај го чекам тој ден кога ќе го напуштам мојот стар живот и се ќе оставам позади мене, и ќе се преселам таму, во можеби едно од најопасните краишта каде што стапката на криминалот е преголема но да, сакам предизвици и штом нашиот Еминем успеал да преживее таму, ќе успеам и јас. Сакам да видам како е да се живее од онаа другата страна. И да, не ми е гајле што ќе речат моите јас сум дефинитивно решена да одам и ќе направам се за да ми се оствари мојот сон. Уште само 3 ипол години..

На mims-89, zhap4e, IndieGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  11. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Сакам да кажам...

планирам самоубиство |(

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Сакам да кажам...

Со баба ми не може да се разговара. :shake:
    Категорички одбивам тешки математички равенки со милијарди за мене непознати персони, вера и надеж, да дојдеш до платонска љубов, која на коњ те зема во бел фустан, шиен на машина Багат од најквалитетните, со срмен конец и свилена марама, пред раја народ гладен како оној во Етиопија кои за греота немаат што да јадат а некој тука аздисува со две лепчиња и една паштета наместо едно и паштета, која ја правеле од остатоци од животни, и тоа гоени, не како оние кај неа во село што ги хранеле со се што јаделе возрасните, без да се сфати тука дека и домашните јаделе трева и сено како и добитокот, за финално сепак да бидеш во добиток а не во загуба, како загубарите од целата ни Македонија, што не можеше да се сретне во Југославија, каде комунизмот се славеше на големо, а не како сега што за домашна слава се снабдуваме од дуќани на мало, се земаше мало со големо, а не како сега стари моми и беќари што остануваат како пусти говеда од пусто пребирање, земи еден млад-стар, та за цел живот нека е, да се турка живот како магаре товарено со дрва, кои сама ги цепела, а не како сега што мене ме мрзи вода да им однесам на цепачите, да не зборува за кисела вода што на времето ја немало, а времето сепак и без кисела вода и поминало како вестите што ги пропуштила додека срдечно објаснува за насоките на животот, тантрите на предците, Духовден зашто е ден за душите мртви, а не за живите, зашто тие не се души туку тела во кои тече крв врела, крпчињата наместо денешните Олвејс со крилца, што значи да те удри дамла, наместо денешното аздисано именување на различни типови топлотни или студени, а мозочни или срцеви удари, како и зарекувањето наместо бројните ракови и несреќи.

Ах мори бабо... после речиси 24 години сепак открив дека постојано носиш нешто наопаку. :|

На crazylady, unique123 и marama им се допаѓа ова.
  13. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

Препорачувам скок во кафез со лав или друга егзотична мачка. Барем нема да биде 'рѓосан автобус или труење со апчиња, туку едно од најубавите суштества на природата.

СДК...има области во мојот живот во кои толку многу сум се посветил, обидувајќи се да се збогатам како личност, да бидам спремен за иднината и да ги импресионирам луѓето кои ми се важни, но поради тоа за некои работи сум како маче во вода. Тотално изгубен и дезориентиран. Посакувам да имав по избалансиран живот.

На mims-89, beached, velesanka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК ако уште еднаш некој го употреби зборот прекраснотија ќе се самоубијам |(

На velesanka, Wild.Child, eli25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Сакам да кажам...

Баш над твојот пост имаш идеи како...Ја ипак препорачувам апчиња, некако нај елегантно ми е :D

На zhap4e и Offspring им се допаѓа ова.
  16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Сакам да кажам...

Мало, е тоа е акција - реакција. Давај и помагај ама и нека даваат и нека помагаат. Треба да е обострано. А само во исклучителни ситуации може да е еднострано. ;)

17. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.038
    Допаѓања:
    11.831
    Сакам да кажам...

Јас сум т.н. професионален фарбач на огради. Одлична во својата професија.
    Е не, ќе се мафтам со 5 годишен факултет, како што ми рече еден без никакви амбиции, не сме 19ти век. Не требало такво нешто на денешницава :?:

18. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Сакам да кажам...

Самоубиство во заседа е права ствар.
    :wasntme:

На zhap4e и Go-Girl им се допаѓа ова.
  19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Сакам да кажам...

Офспринг, се надевам дека до тебе имаш нешто за да си го исполниш ветувањето. ПРЕКРАСНОТИЈА :rofl:

Инаку, уште утре. Уште утре и после сум раат до... па до идната сесија де :)
    И оној мојон го љубам. Одма рече ќе ми купи се што сакам само да не му ја одгризам главата. Ко демек стварно ќе го направев тоа, па не беше ни бричен.

На unique123 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК кафе пред машинава на која читам мисли кои можам слободно да кажам се едни од најубавите кои сум ги прочитала. Откачените постови на некои форумџивки, но и поезијата на некои други. Ќе издвојам една. Шилеа :bow:
    А низ собава се шири звук од една совршена креација испеана од според мене најубавиот глас на светот. Вало :bow:
    ЕДИТ: Срцето ми прескокна. Пеперутки. Пеперутки.
    Би можела да замислам посовршена ситуација од оваа, но и ова ми е сосема доволно :inlove:
    http://www.youtube.com/watch?v=rTTNb2jv ... re=related

На Shelea, mims-89, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.