Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам...

Се вратив. :geek: Бев на луда вожња. Една од моите подобри другарки конечно положи, па ајде да не провози. Преживеав еден час возење. Возењето вклучуваше и врзан појас, мавнат ретровизор, крцање на рачна и два средни прста. :D Добро вози девојчето, само треба некој да седи напред и да ги затвора ретровизорите кога мине во теснец! На моменти и да ја потсети да ги запали светлата, чисто колку да види кај е патот... Или пак да ги исклучи долгите за да не ги ослепе другите шофери. :rofl:

Е, значи си идам јас дома и гледам едно Шогетен. Веројатно знам до толку германски, па да укопчам дека е чоколадо. :D Е, нешто со лешничиња е гледам. И оно ме гледа, сирото. А јас па де гледам во фемина, де малку флерт со Шогетенот, де накај шифоњерот. Со ова темпо на живот, уште малку, ќе треба да ми направат едно буренце како Диоген да носам. Па ќе барам слаби меѓу дебелите. Или не, дебели меѓу слабите. Ма сеедно, ќе барам луѓе како мене. Се нервирам и од утре си се враќам на редовно вежбање. Да, потпис и печат. :fubar:

Друго шо да ви кажам, не знам. Тежок е животот на нас, гладните. :D

п.с. Да не спомнувам дека во фрижидер има дабл чоклет, дабл крим, вери чоклет кејк. :sweat: Арно не ни работи ламбичето во фрижидерот, ќе требаше и со неа да се гледаме. :D

На sweetyears, esperanca, Acerola и 4 други им се допаѓа ова.
  2. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.574
    Сакам да кажам...

сдк ужасно ми се јаде ама ме мрзи да станам од ком. :(

3. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК не ми е јасно една работа. Во последно време гледам на форумот премногу нови форумџивки кои се зачлениле пред една недела, а направиле над 500 мислења во три дена. Во главно неквалитетни мислења. Изгледа битно е само нешто да се пиши и да се стигни до сино, зелено, жолто цветче. Гледам зелено цветче, а никот го сретнувам прв пат :^) Се чудам како е можно и кога гледам се зачленила пред три дена и ги нападнала исте теми каде што се бројат мислењата и што сега ? Честитки за цветчињата. Благодариме за исцрпните одговори. Јас лично би се потрудила да ви дадам некоја награда за трудот :geek: затоа што искрено да правиме маубет не е мала работа 500 мислења во не цели 7 дена. :!:
    И тоа сакав да кажам дека не можам да ги сфатам тие на кои им се битни цветчињата и сл с*ања. Јас не го гледам мојот број. На форумот сум веќе две години, а пред еден месец го добив зеленото цветче. Не се брзам да ви кажам искрено. Немојте ни вие. :!:

На Monna.Monna, innablood, Hipica и 11 други им се допаѓа ова.
  4. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.451
    Допаѓања:
    22.934
    Сакам да кажам...

СДК се вратив денес откај дечко ми. Најубаво си поминав! Ги наполнив батериите :D Вие како сте? Добри? :)

На Doozy и marama им се допаѓа ова.
  5. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    Сакам да кажам...

СДК дека најубаво си поминав на мекици. После толку кукање, жалење тета Марама беше најубава, добро де со сестра ми го делевме првото место. СЕ изнаиграв, добив пофалби од еден момак з аштиклите и очекувам кај и да е покана за на кафе. Едниот од братучедите кога не виде се изненади, за него цел живот ќе имам 15, 16 години, сестра ми 13, 14 ама денес сме пораснале за него.
    Убаво, весело, фамилијата на еден куп. Кога ќе ги видам насмеани ништо друго не ми е важно иако постојано се бунтувам.
    КОга излегувавме од дома мајка ми рече- Се гордеам со вас! Знам!

На Hipica, Lepaaa, caroline.costa и 8 други им се допаѓа ова.
  6. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Сакам да кажам...

Девојки на сите ви посакувам лека ноќ (кога и да легнете) и убаво да сонувате :P .

Мене ми е време за спиење, почнав да паѓам пред ПЦ :hai: .

На cinderella5 и simoncelicius им се допаѓа ова.
  7. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    На Hipica и zhap4e им се допаѓа ова.
  8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Сакам да кажам...

Никогаш не престанува да ме изненадува. Ми дојде со еден препрепрекасен златен прстен, бело и жолто злато, толку е нежен, уф се заљубив :inlove: И во него(по којзнае кој пат) и во прстенот :lol: )
    За ова има да му подготвам нешто жешко. Си заслужи бре :inlove:

На Hipica, Bright, julie77 и 9 други им се допаѓа ова.
  9. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    Сакам да кажам...

сдк девојки се пронајдов у демотивацијава...

сдк2 дека навистина се чувствувам лошо и затоа заминав да легнам. дај боже да заспијам лека ноќ :*

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Сакам да кажам...

СДК сама сум сабајле..ке бидит урнебесси :D :* кој е расположен за дружење сабајлечки нека дојдит слободно..мојт уште од сега :rofl: :*

11. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Сакам да кажам...

Ја прифатив понудената рака за помош. Ситуацијата не беше проследена со ептен силни емоции и пеперутки во стомакот, но можеби и подобро.
    Претходниот пат кога бев целосно обземена од чувствата, за кои што не можев да пронајдам ни соодветни зборови не заврши баш на начин на кој што јас сакав и очекував. Затоа, сега со ладна глава ќе донесувам одлуки, повеќе со памет отколку со срце.

И ќе гледам да направам како мене ми е убаво, без форсирање и глумење нешто што не чувствувам. Ако иде - иде работата, ако не, Здравје Боже. Да се маткам наоколу и да залажувам се` околу себе не планирам.
    Ќе останам искрена и чесна до крај, колку и да чинело тоа.

Спомени - ви вртам конечно грб и нема да дозволам никогаш повеќе да ми се разбудат оние чувства кои што ми ги носите. Нека останат во минатото, јас веќе не планирам да се измачувам и да си поставувам секој ден едни исти прашања. Досадно ми е и апсурдно.
    Дојде време да ви кажам чао. Уствари не..

ЗБОГУМ!

:)

На XMaN му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

Како и секоја вечер, јас пак тука на форумов! :wasntme:
    Ама неможам да заспијам па ми требаше негде да си се исповедам на кратко...или на долго-незнам ќе видиме што ќе испадне на крај од постов! :lol:

Сумирано, со еден цитат: “Ми недостига, сакам да го видам!“
    Некако празно ми е вака, се слушаме редовно, си се милкаме по телефончето ама џабе... јас сакам гушка барем една од него, СЕГА И ОДМА! :!:

Несакам да чекам и да бројам денови, до другата недела, сакам сега да си го видам!
    Се’ ми е глупаво, ми треба некој refresh, онака јако да се затресам, да затреперам кога ќе го гушнам!
    И плус, за роденденот, тој нема да е тука-нема да е во Македонија оптшо!
    Уште погрдо, Среќен Роденден на скајп ќе ми честита!
    А гушки многу и бакнежи уште повеќе, срце, м? :^) :wasntme:
    Аххх бе, не ти признавам во последно, не толку колку што чувствувам, ама ни јас сама не сум свесна колку многу Те сакаМ ! :l:
    Душа моја е тој, со најслатки плави очиња и уште послатка насмевка!

Завршив некако со постов, ама имам уште многу да кажам!
    Однадвор цврста личност, а во срцето мекуш ! ...е тоа сум јас ! :wasntme:

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сакам да кажам...

Дека се истепувам од јадење! |(
    И јака му душа на моето желудниче што вкусува 300 различни вкусови на ден, и што го преполнувам... а гледам кај и да е ќе си пуштам меше. :?: Или па не. :D Кај ќе дозволам јас такво нешто. :fubar:

редактирам - пак јадев. :swear:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  14. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Сакам да кажам...

СДК дека во моментов форумот ми е единственото нешто што ми ја убива досадата. Единствен лек за неа! :)
    И пак по незнам кој пат неможам да спијам, и знам дека ќе си останам дежурна до ниедно време, ама тоа е, човек веќе на се се навикнува.
    И СДК дека имав убава вечер помината со прекрасно друштво. Не сакав да си одам дома! :l:

15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

ахх останав јас на форумов по цели ноќии ..шо да прам морам да си ги искажам маките :lol:
    ..Имав многу убав деннннннннннн ..си ги сакам мамичка,татичко,бабичка и батичко најмногу!
    без нив не знам што би правела..
    Како и да е знам дека се налути ханито, јас немам поќе шо да ти кажам стварно :x
    ако се лутиме за секоја ваква глупа ситница далеку ќе стигниме, се лутиш дека не ти вратив на пораката, по 15 минути дека ти вратив..како сакаш така прај ;)
    Ама вака ако продолжиш ќе ме изгубиш, ќе си најдам некој друг ќе бидам посреќна, ионака таја твојата секогаш поќе чини од мене.. |( ;)
    Искрено секој збор сега е вишок! :x
    Знај само дека се би дала, да бидам со тебе! ;)
    Си кажав то шо ми лежи на душичката, иако уште имам за кажвање :lol:

..I Will Continue Smile, No Matter How Hurt I Am.. ;)
    ете така да си знајш, немој да мислиш дека ќе плачам,заврши то време ко бев мало детенце! :)

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

Cдк како би ми дошло една јапоснка масажа со нозе, да ми се раскрцка и последното коскиче :lol:
    Aјде, сега брат ми кога ќе дојде, има да го терам да ме газииииииииии :rofl: уф, ја обожавам јапонската масажа, и 100 кила би издржала на грб, многу ми е убаво :mm: :mm: :mm:

17. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Сакам да кажам...

Некои фотографии, ги нема на фејсбук, ги имаме во компјутерот, не можеме ни да ги избришеме, но ни да ги погледнеме.

Едно цело поглавје од животот го прераскажуваат.

На Strumfeta93, innablood, yawn и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК тоа што миев еден куп шољи од кафе во 04:30 наутро веднаш откако се вратив беше доказ дека сум ептен расположена. :lol:
    Well done Wild, well done, си се замислувам како кутре со огромни уши кое направило ептен убава работа и газдата го гали и го тапша по глава. :rofl:
    Неврмајнд де, да ме видат моите колку се смеам ќе мислат дека сум дувала, ама не е така.
    Само сум среќна без причина, не смеам? :P ]:)

Поздрав со една пријатна песничка. ;)

U mad?
    [​IMG] :lol:

19. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

СДК1 денес некако денот ми почна убаво..
    Освоив прво место во брич, тонч, не лути се човече. :bow: :muscle:
    Имам приметено, два дена ќе ми иде у карти, после тие два дена, сум катастрофа. х)

СДК2 ми се скрши пиштолот на вода, на пола. Со сестра ми се прскавме, го влечевме, која ќе го земе, и едниот дел остана кај мене у рака. :worried:

СДК3 сменив потпис, најдов едни многу убави, смешни, ама неможело повеќе од 160 мегапиксели. |(

СДК4 т.е да се пофалам, со рецептата од ИндиеГирл, си ги напраив колачињава. :rofl:

Прикачени фајлови:

• hhgf.bmp.jpg
      hhgf.bmp.jpg
      Големина на фајлот:
      47,4 KB
      Прегледи:
      86
    На IndieGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Сакам да кажам...

СДК доста е :( идам да си легнам мојве ке станат..
    ке ми го земат компијутерот па ке се сторам :ninja: само за него (мала шала)

:* :* :* :* Добра нок за сите шо ке си легвет сега..и добро утро за сите разбудени :* Бацкии

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.