Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sweety-m

sweety-m Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    52
    Сакам да кажам...

СДК дека од денес почнувам со интензивно учење, нема поќе зезање :sweat:

На mia9184 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Сакам да кажам...

... :D отварам СДК, вака посабајлечки (мене ми е сабајлечки, за ранобудните петлиња што да кажам освен - кој рано рани или е пекар или ненормален) и насмевка од 6ка до 6ка од постот во претходната страница, мајке ми, тоа фалеше.
    Малку искреност, ќе се стави ли крај на улизувања и лигавења некогаш?

Него вчера сите го напнаа Bon Jovi на дотичниот FB, |( (да, знам, тоа е мерилото денеска очигледно) што си помислив дека куртулил човекот. Брзо, брзо вртам да видам да не скинал конци.
    Жив и здрав си е, па ајде во знак на старите добри времиња да послушам некое песниче и оп - еве ти ја антологиската Always.
    Не знам за вас, ама мене двете типки на времето ми беа репер за убавина.
    Една бринета, една русокоса, една со праз коса, една бујно виткана... да си бираш која си ти.

Како и се' друго, со текот на времето, остареле, се збабичкосале, се скиселиле ко оцет, потполно бев разочарана ... прави теткици. Па мавнале и некоја шака ботокс, да не можеш да процениш дали се смеат или плачат.

Одам да си ја бакнам мајка ми, старее со достоинство и ѕвонлива насмевка која го буди и комшијата од петти наутро.
    Пред некоја година грижливо и купив ноќна крема со колаген против брчки, кој знае каде е џитната.
    Саканата жена, не старее. ;)

На Strumfeta93, la-chicka, teddybear и 11 други им се допаѓа ова.
  3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

сд ти к, епа не е мала работа, сега ќе можеш да ги осетиш благодетите на мистер
    пенис
    :rofl: лечи од уроци, стресови, нервози, :D
    се шалам бе штрумфче едно, да се насмееме :D
    сдк ко удрена со мокра чорапа сум по глаа! |( серки ме фаќаат не знам шта ми је, није ми добро, није ми лепо,ајде уште некој ден после ќе има малце провод, роденден на мојата најдобра другарка, крштевка(штета гола нема да ја соблакаме у црква :rofl: ) кафиња, мафиња, трач муабети, пат, секс,љубов,(без романтика ќе те молам |( :rofl: ) одмор, и веќе не ни знам што следува :D

На SexiLy и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакам да кажам...

ВАЖНО!

Денес со почеток во 20:30 часот се одржува ОХРИД ФЕСТ.
    Дадете го вашиот глас за реден број три ДЕЈАН ДОНЕВ - „ХАРМОНИЈА„ со праќање на смс на бројот 141390 со содржина NZ 03. Гласањето е веќе започнато и трае заклучно со изведбата на последната песна.
    Да му ја дадеме нашата поддршна на Дејан :bow:

На Miss-Independent, Strumfeta93 и marama им се допаѓа ова.
  5. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    374
    Сакам да кажам...

Денеска ме мрзи да пишувам. Осеќам како прстиве да ме болат кога куцкетам по тастатуркава моја драга пријателка.

Болна сум. :worried: Ова вирусиштево глупаво не ме одмина, па ајде му посакав добредојде најдобро што знам :puke:

Како бе, кога сум си нај ОК, тогаш не ни помислувам на јадење, а сега се ми се јаде некои пржолинки така пуни со маснотии , мх мх мераци. Ама нема :| Убаво викаат-тоа што го имаме незнаеме да го цениме-па макар да станува збор за храната.

Ма што знаеме да цениме бре-ништо. Имаме СЕ , а сепак едно тотално големо ништо. Леле колку сме лоши понекогаш...

Толку од мене за денес.

6. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

... исто како утре да не полагам. :tmi: Па преку глава ми е веќе од таа глупата економија.

Она што сакам да кажам е дека почнав да се соочувам со реалноста. Почна да ми смета оноа 30 до 40 посто од моите мислења дека се во Што би му кажале. А го гледам секогаш кога ќе си го отворам профилот тука. Е значи многу сум расипана. Порано,кога имав и јас некој на кој што би му кажала нешто,ја отварав темата и ве читав и вас сите што би му кажале на вашите мажулиња. Сега,ретко. Преѓеска ја отворив и заслужен лајк доби Yawn,заради нејзиното на кој да кажам?. И се забележав,многу ми е смалена активноста на форумов,башка и нема некоја што сака љубовен совет .. :wasntme:

Ќе паузирам неколку дена од тука. Се надевам дека се ќе излезе според планот,па и јас да отидам некаде на вода летово. До следно читање. ;)

На innablood, zhap4e, EleMental и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.352
    Допаѓања:
    286.325
    Сакам да кажам...

итс гединг хот ин хиар
    :rofl: :rofl: :rofl:

На JCetkin му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Сакам да кажам...

Сдк-МИЗЕРЕН ми е првиот ден кога ќе добијам.Па тоа болење стомак,препотување,не можеш ни да седиш,ни да лежиш,ни нозе испружени ни свиткани :sweat: :(
    Вчера ми беше тој прв мизерен ден,добро девојки само мене ли толку многу ме боли,не ми помагаат веќе кафетинот менструал па мислам дека ќе ги заменам со кетонал.
    Денес имам онака некои тегоби,ама за разлика од вчера не е ништо.
    Тој прв ден мразам што сум женско,го мразам циклусот,се осеќам како да колку сум висока толку сум и широка.Катастрофа.

И сдк-од што е премногу топло кафето не ми беше убаво,па го оставив да се олади и сега ќе си го пијам како ајс кофи.

9. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Сакам да кажам...

СДК нешто многу се мрчи вака посабајлечки... :^)
    Немојте бе пак се препукувања...колку само теми беа заклучени заради овие лајкови...
    Што се замарате...ако ти се свиѓа стисни лајк, ако не скролни, пиши си коментар во соодветна тема и завршена работа.

Ајде сега и СДК нека биде мрчаторска тема и ајде и неа да ја заклучат.

Сум за објективност, отвореност и искреност, ама многу преувеличувате и претерувате.
    Форум луѓе, форум... :!:

Бај д веј...секој за себе си е најубав, ако добиеш плус и 2-3 коментари и комплименти ќе ти се качи самодовербата и нормално ќе си речеш-стварно сум најубава.
    Кому му пречи тоа, нека си скролне, доста мрчите.

На Phyramide, Miss-Independent, Elennaa и 7 други им се допаѓа ова.
  10. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.965
    Допаѓања:
    123.560
    Сакам да кажам...

^ Ете секогаш и нешто ќе се прочита меѓу редови.И ќе се протумачи кој како сака.
    И треба да посветам и еден пост на скролањето изгледа. :lol:

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Денес значи од сабајле ме разбудја овие работниците си реков земјотрес има со тој багерот,и псле си се изашетав по жешкото ме фати главата :lol: и си дојдов дома.
    Што ќе беше бре ова жешко не се трпи веќе :x

12. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Сакам да кажам...

Твоето СДК има лајк од мене, твојот коментар е на место :!:
    Не ми е читнато меѓу редови ниту поинаку протумачено, друга ми е целта и поентата ;)

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакам да кажам...

Од секогаш ми биле смешни овие работи за пристрасности, лајкчиња и слично.
    Значи одсекогаш.
    Каков лик треба да си за да ти пречи еден факинг лајк, или да ти пречи зашо некои форумџики се другарки, или па за да забележиш кој на кого ставил лајк, кој на кого не ставил.
    Несакам да навредам никого, и не ми е тоа целта ама сериозно размислете си за тоа да GET A LIFE!

На Phyramide, Miss-Independent, Theodora и 12 други им се допаѓа ова.
  14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

сдк на пинк 15, има некоја серија од 90тите, ко мала многу ја гледав хахаха, омилена ми беше, сега ја глеам и се газам од смеење!
    ех деца деца :lol: :rofl:

15. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Сакам да кажам...

Поубаво ќе беше еднаш да се разбудев комплетно среќна, без да има нешто што ме кочи и што ми создава главоболки и нервоза. САМО ЕДНАШ !!

16. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Сакам да кажам...

Нема, нема и туку оп ќе изникне по некој конфликт и овде.
    Почнавте од одмор да се враќате и се ви пречи, па дури и туѓите лајкови, па добро може некој да е пристрасен кон нечии постови, може некому навистина да се допаѓа туѓото мислење и тако даље, јас навистина не гледам ниту една доволно добра причина да мрчам за лајковите...
    Ако сакам секому ќе ставам лајк, ако сакам само на одредени личности ќе им ставам, но едноставно не гледам поента од причава за лајковите која врти-сучи барем еднаш месечно мора некој да ја пушти.
    Не разбирам што тоа толку му пречи некому, пред некое време се појавија и „кланови“ на форумов, после групи, па беа пријатели, сега почнавте да групирате по репутацијата, мислењата и лајковите на форумџиките...
    Се прашувам каде ли е крајот?

Абе неможе, човек да излезе на крај со жени, некој ќе го фати ПМС па ајде на форум ќе се кара, друг ќе го изнервира комшијата што буши па ајде дојди овде почни да се караш, и вака и онака, ќе се најде некој да одговори.
    И пред 2-3 дена имаше пак некои недоразбирања, и се така се врти во круг, пишав нема-нема па ќе изникне некој конфликт...

Туку ај доста е...

Останете ми со здравје, смејте се, најдете си место за лечење фрустрации, или во најмала рака одете во „Испукајте се“, таму и онака е полно се нервоза, па малце тензија нема да шкоди...
    Не ја упропастувајте темава со таква зајадливи коментари, убава си е, релаксирачка ;) .

На Sparks, zhap4e, LivingGlam и 4 други им се допаѓа ова.
  17. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Сакам да кажам...

Девојки кулирајте ова вашево е ништо, детска игра :D.

Да знаете на машки форуми какви навреди, закани и пцовки фрчат ќе видите дека е вашево банално која била најубава и која ставила лајкче на друга :lol:. И вакви пак сте ми цакани :* .

Инаку јасно дека две пријателки ќе си ставаат лајкови и нема што тоа некому да смета и јас иам неколку феминки кои редовно ги читам и доста често ги лајкувам а и они мене, ќеифот е секако обостран :P.

Но се слагам со mims-89, GET A LIFE затоа што сме тука пред се да се дружиме па и повремено да научиме нешто едни од други ;) .

На x.Daisy.x, zhap4e, Izaabella и 7 други им се допаѓа ова.
  18. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.965
    Допаѓања:
    123.560
    Сакам да кажам...

Најубава,Претпоставувам дека ми се обраќаш мене,и не гледам ништо лошо што сум коментирала нешто што ми смета а и што многу други г приметиле.Претпоставувам дека во СДК смеам да го кажам и го кажав.Слобода на говор.Не натерав никој да коментира после мене,а што се однесуваше на мојот пост,кој очигледно се разбрал погрешно.Мразам некому да реплицирам и да објаснувам ,да се замарам.Не значи дека немам живот или незна што ,може сум само пиметила нешто и што ако сум го напишала.Нити спомнав некој со име,нити реков дека сите се исти.а што има има.Нити правам список која на кого стегнала лајк.Не ми смета.Едноставно не е фер,вака да се вадат муабети од контекст.Значи одсега човек требало дури и тука,да пази што ќе каже.

19. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк си чекорам полека, но сигурно :nod: .

20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    Сакам да кажам...

СДК дека понекогаш брзо реагирам, а знам дека не чини. Како и да е тоа сум јас.
    Добив линк од песнава пред половина час и не престанав да ја слушам.

http://www.youtube.com/watch?v=zQQMix4T ... re=related

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.