Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    :lol: :lol: :lol: фала ангелче....јас пак вечерва ги сакам сите, ама буквално СИТЕ без исклучоци
    ви пуштам љубов на сите еве со раширени рачиња ве чекам во прегратка да ве изгушкам :hug: :l:

2. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :l:

3. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    СД дека сите сте ми мили форумџики,и сите ве сакам и за сите си имам создадено своја слика,ако не се уклучам веднаш ми фалите што би рекла Нина24“ова форумот има чудна моќ“влегува под кожа....сега сваќам дека навистина е така ве гушкам и сите имате по едно бакневче од мене.......ве сакам цури ни едни мои сите до една.... :hug: :hug: :hug: еве возвраќам на гушките на гоу и англече...

4. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Ах, а денеска ние сме посебно расположени, ве сакам :inlove: :hug: :hug: :hug:

5. Oluska

Oluska Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    24
    СДК ептен сте се расфрлиле со љубов низ форумов :lol: :lol:

6. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    многу си се сакаме.. :inlove:

7. Oluska

Oluska Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    24
    :inlove: :*

8. lalezzz

lalezzz Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    72
    sakam da kazam deka konecno od utre mi pocnuva odmorot- :D :* :dance: :ninja: :y: :sun: :beer: :smoke: :hug: :rofl:

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК дека се ме боли :( Па и дечко ми ми тупна шарска плескавица и пмс-от ме убива значи, морав да ја изедам ]:)
    И СДК оти красно се разболев. Времево. Тоа е криво. СДК дека... СДК, ама ме мрзи :$
    :doh: :doh: :doh:

10. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    сдк вежбав јога до сеа и се чуствувам најубаво, полна со енергија :) :D

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Имам приметено дека (ова и Лилит еднаш го спомна) дека ептен „муабет“ се прави по темиве со коментари од типот „Фала многу“, „Нема на што“, „Поздрав голем“... Се тоа е во ред (за култура се работи), ама набивање на постови, полнење на темите... Не ќе да е на арно.
    Ова е само една моја добронамерна забелешка, немој да не ми се налути некој... па и да ми се налути, гајле ми е :lol:

12. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам дека се занесов ставајќи слики во категоријата Мода, и сега виртуелниот плакар ми остана полупразен :D :lol: .
    И сакам да кажам дека ми е досадно без обврски, а само една недела од кога ми заврши сесијата, мора да барам некаква занимација :^)
    И сакам да кажам дека ги поздравувам сите озбилни и посветени членки на форумот,кои не го "загадуваат"форумот, а кои ги читам одамна, само до сега им се немам заблагодарено за нивната желба да помогнат, да го споделат нивното искуство, за нивните совети- со еден збор за нивните постови. :hai:

13. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека само што се вратив, се прејадов како стока, и сега ке си легнам 8)

14. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    СДК дека страшно многу ме нервира кога некој не е одговорен на 50 години и се однесува незрело и детски, не е договорен за своите постапки и се љути како мало дете на кое му забраниле да гледа ТВ!

И СДК дека секундарно не значи моментално или во секунда, туку значи нешто што доаѓа после примарно, значи на второ место!!! Примарно, секундарно..... Еееептен ме нервира кога дури и новинари на ТВ ќе го употребат тој збор не соодветно! :lol:

15. elenamkd

elenamkd Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    9
    СДК болна сум -.-

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК дека стварно постојат будали деца, кои не знаат што е тоа детство, како луди штракаат по тастатури на 10 години и им се чини дека другарките на нивната 18-годишна сестра се и нивни другарки.
    Зошто ли брзаат да пораснат?

17. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    СДК грлс дека од понеделник одам во теретана ! Како прасе сум се нарпраила 74 кила ?! :^) Аупф знаев дека сум дебела али до волку ..Не!Висока 169 а тешка волку?Прасенце сум !И наравно диета ќе држам .Сеа ќе прочепкам по сајтов да најдам некоја диета,да го стопам салово шо го иам ! :?:

18. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    а јас да се надовразам на ова....од 56 килограми допрев на 53....а висока сум 165...едно слабичко што сум...ќе му бидам секси на дечко ми кога ќе си дојде... :inlove:

19. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Држеше диета ?Одеше во теретана ?Трчаше ? Пливааше ? Шо праеше 3 килца шо ослабе ? :wasntme:

20. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    ништо бе,само не јадев на сабјле,не вечерав касно,само ручав и тоа едно праче...воопшто не се прејадував,и така по дома некогаш кога не ме мрзи си вежбам од интернет некои вежби,и така сега се мерам гледам ослабната wowuu....браво замене без никаков труд,а јас сум си таман....

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.