Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

:lol: :lol: :lol: фала ангелче....јас пак вечерва ги сакам сите, ама буквално СИТЕ без исклучоци
    ви пуштам љубов на сите еве со раширени рачиња ве чекам во прегратка да ве изгушкам :hug: :l:

2. Angelche

Angelche Популарен член

:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :l:

3. annnni

annnni Популарен член

СД дека сите сте ми мили форумџики,и сите ве сакам и за сите си имам создадено своја слика,ако не се уклучам веднаш ми фалите што би рекла Нина24“ова форумот има чудна моќ“влегува под кожа....сега сваќам дека навистина е така ве гушкам и сите имате по едно бакневче од мене.......ве сакам цури ни едни мои сите до една.... :hug: :hug: :hug: еве возвраќам на гушките на гоу и англече...

4. Angelche

Angelche Популарен член

Ах, а денеска ние сме посебно расположени, ве сакам :inlove: :hug: :hug: :hug:

5. Oluska

Oluska Истакнат член

СДК ептен сте се расфрлиле со љубов низ форумов :lol: :lol:

6. annnni

annnni Популарен член

многу си се сакаме.. :inlove:

7. Oluska

Oluska Истакнат член

:inlove: :*

8. lalezzz

lalezzz Истакнат член

sakam da kazam deka konecno od utre mi pocnuva odmorot- :D :* :dance: :ninja: :y: :sun: :beer: :smoke: :hug: :rofl:

9. kate21

kate21 Популарен член

СДК дека се ме боли :( Па и дечко ми ми тупна шарска плескавица и пмс-от ме убива значи, морав да ја изедам ]:)
    И СДК оти красно се разболев. Времево. Тоа е криво. СДК дека... СДК, ама ме мрзи :$
    :doh: :doh: :doh:

10. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

сдк вежбав јога до сеа и се чуствувам најубаво, полна со енергија :) :D

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Имам приметено дека (ова и Лилит еднаш го спомна) дека ептен „муабет“ се прави по темиве со коментари од типот „Фала многу“, „Нема на што“, „Поздрав голем“... Се тоа е во ред (за култура се работи), ама набивање на постови, полнење на темите... Не ќе да е на арно.
    Ова е само една моја добронамерна забелешка, немој да не ми се налути некој... па и да ми се налути, гајле ми е :lol:

12. sesilija

sesilija Популарен член

Сакам да кажам дека се занесов ставајќи слики во категоријата Мода, и сега виртуелниот плакар ми остана полупразен :D :lol: .
    И сакам да кажам дека ми е досадно без обврски, а само една недела од кога ми заврши сесијата, мора да барам некаква занимација :^)
    И сакам да кажам дека ги поздравувам сите озбилни и посветени членки на форумот,кои не го "загадуваат"форумот, а кои ги читам одамна, само до сега им се немам заблагодарено за нивната желба да помогнат, да го споделат нивното искуство, за нивните совети- со еден збор за нивните постови. :hai:

13. Lizalka

Lizalka Истакнат член

СДК дека само што се вратив, се прејадов како стока, и сега ке си легнам 8)

14. Nina24

Nina24 Популарен член

СДК дека страшно многу ме нервира кога некој не е одговорен на 50 години и се однесува незрело и детски, не е договорен за своите постапки и се љути како мало дете на кое му забраниле да гледа ТВ!

И СДК дека секундарно не значи моментално или во секунда, туку значи нешто што доаѓа после примарно, значи на второ место!!! Примарно, секундарно..... Еееептен ме нервира кога дури и новинари на ТВ ќе го употребат тој збор не соодветно! :lol:

15. elenamkd

elenamkd Истакнат член

СДК болна сум -.-

16. Hipica

Hipica Форумски идол

СДК дека стварно постојат будали деца, кои не знаат што е тоа детство, како луди штракаат по тастатури на 10 години и им се чини дека другарките на нивната 18-годишна сестра се и нивни другарки.
    Зошто ли брзаат да пораснат?

17. Rozich

Rozich Популарен член

СДК грлс дека од понеделник одам во теретана ! Како прасе сум се нарпраила 74 кила ?! :^) Аупф знаев дека сум дебела али до волку ..Не!Висока 169 а тешка волку?Прасенце сум !И наравно диета ќе држам .Сеа ќе прочепкам по сајтов да најдам некоја диета,да го стопам салово шо го иам ! :?:

18. annnni

annnni Популарен член

а јас да се надовразам на ова....од 56 килограми допрев на 53....а висока сум 165...едно слабичко што сум...ќе му бидам секси на дечко ми кога ќе си дојде... :inlove:

19. Rozich

Rozich Популарен член

Држеше диета ?Одеше во теретана ?Трчаше ? Пливааше ? Шо праеше 3 килца шо ослабе ? :wasntme:

20. annnni

annnni Популарен член

ништо бе,само не јадев на сабјле,не вечерав касно,само ручав и тоа едно праче...воопшто не се прејадував,и така по дома некогаш кога не ме мрзи си вежбам од интернет некои вежби,и така сега се мерам гледам ослабната wowuu....браво замене без никаков труд,а јас сум си таман....

Thread Status:
Not open for further replies.