Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    Сакам да кажам...

Кога срце си дал не е лесно да оставиш се позади тебе .. :wasntme: Ова го сватив вчера кога се качував по скалите ..
    Навистина беше фрикинг да слегувам долу по скали во 4 навечер :wasntme: Таман си помислив , еве конечно си легнувам па си ставив и пижамчиња ..Кога гледам телефонот ѕвони ли ѕвони .
    Прочитав : liberaj.. Знаев дека е тој , кренав. Слушнав : Излези ај за 5 минути гледам дека има запалена светилка.Немав избор, се облеков набрзана , за косата да не правам муабет и се симнав од задната врата, на момент се почуствував како крадец само што не носев чорап на глава :?:
    Кога го видов долу ме фати смеа , јас слегувам полека да не се чуе нешто и се обѕирнувам да не ме гледа некој , а тоа мува не прелетува . И ај воздржи се да не се насмееш :lol:
    Ме бакна и рече дека јас сум лудачата негова. Нежно помина низ мојата коса со неговите прсти и ми кажа дека го сака мирисот на јоргован . убаво си поминав :drunk: По саат и пол се вратив назад ( во реалноста ) по истиот пат како што дојдов само што сега беше разденато , опсипана со бакнежи по мене :inlove: :$
    Имајте убав ден феминки :rock:

Прикачени фајлови:

На mims-89, XMaN, teddybear и 13 други им се допаѓа ова.
  2. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Не можам едноставно НЕ МОЖАМ да сфатам како може некој толку да смрди! :headbang: Не се нормални луѓево! Лична хигиенааааа алоооо зборовиве како на некој племенски јазик да се па не ги разбираат!!! :devil: Јас нај, ама нај нај најсериозно планирам да покренам хуманитарна акција „Донирај дезодоранс или стик, а ако си ептен хуман дури и парфем, за доброто на сите во летниот период“! Јас мислам повеќето од нас што го користат чудото дезодоранс, имаат по дома некој што не им се допаѓа па фаќа прашина, зошто да не го донира!
    Си смрдат луѓево и во зима, ама во лето на 40 степени кога ќе ти замириса мишка не црева и бубрег и црн дроб и сВе низ нос има да повратиш! Ако па не успее акцијава дај да потпишеме некоја петиција до Владава да скрати еден споменик да се делат бесплатни дезодоранси и сапуни, два саати во денот водата да е бесплатна, сиромашна земја сме може се штеди на водата за туширање што знаеш :?:
    Луѓе сериозна е работава, срамота е 21ви век сме ќе се испозаразиме сите ради нехигиена на мнозинството :x

На mims-89, XMaN, Miss-Independent и 10 други им се допаѓа ова.
  3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Сакам да кажам...

Мразам сезнајковци, всушност, повеќе ги мразам оние кои се внесени во филмот дека знаат се', а они кутрите, немаат поим каде се и што се.
    Па кога не знаеш ќути си бре, не туку дрднај ко прле пред магаре!
    И да се немало почит ни кон постар, ни кон никој. Жално.
    Никој од овие моиве генерации не може да ме убеди дека е попаметен и дека има повеќе ум од некој повозрасен - мајка, татко, баба, дедо, тетки, стрини и така му натаму возрасни луџенца.

Ајде, ако не друго, барем молчете пред повозрасни, а после попувајте со вашиот широк спектар на знаења, се сомневам дека ќе ве слушаат тие што ве пробиле какви сте и што сте, ама никад није касно, уште има ластовички - црцорете им ним. :)

На julie77 и Hopeful им се допаѓа ова.
  4. feminamk

feminamk Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    20
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум пресреќна.
    Конечно нешто да се исполни после дооолго времее..хихихих
    значи..значи..цело лето го чекав овој момент..цело летоо
    конечно е мој..само мој и можам да дивеам со него..мада за 8 дена пак ќе треба да бидеме мирни.секој ден на школо..конечнооо..
    ве сакам ситееееее..:D :*

5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк мљацкам неколку коцки чоколадо пред ком. гледам некои видеа,ве читам вас и си мислам зошто не е се како порано :?:

Ај да станеме некое утро и кога ќе вклучиме ТВ да ги има само МТВ 1,МТВ 2 и од оние стари тв програми како кога бевме мали.
    И на вести тема на денот да биде:
    "Се се врати во нормала,ова утро светот се разбуди без интернет,без мобилни телефони,без компјутери,без современа технологија и се е како порано.За некои ова беше шокантна вест дека ќе треба повторно да комуницираат со домашните стари телефони или преку пошта а некои пак се радувааа!
    Имајте убав ден и останете насмеани покрај тв екраните"
    (и насмевка од кичестата тв водителка на мтв1 која мислиш ги заборавила витлерите на глава.)

Олалал би се качила на врв на зграда,море неее на врвот на крстот на Исарот и би викала YES!!!!
    Е тоа би било навистина прекрасен ден.
    Ќе стануваме рано,ќе легнуваме колку толку порано од сега што легнуваме,ќе се дружиме повеќе,ќе го имаме она чувство кога чекаме некој да ни телефонира на фиксниот телефон или пак чекањето на разгледница од далечен роднина.

Буууппп да се расонам и вратам во релноста чоколадото ме чека.
    А вие ако можете имајте убав ден,поубаво од мојот :*

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК да гледаш седница на сообранискиот канал - Прајслес 8)

7. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Сакам да кажам...

Сд и к на Лудото дека за мистер
    пенис
    на никој не му требаат 18 :lol: :P .
    :* :*
    И сакав да кажам уште нешто ама ме фати мрза.

8. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК конечно после толку време ќе возам ролерки. И тоа го сакав, и тоа го запустев. Ехх, живот. Цело лето да не најдам време да ги облечам и повозам? Страм да ми е, ама па стварно.

Ах и да. Сестра ми, тоа девојче некој дееен... не знам. Ми истураше од чаша грч ладна вода од фрижидер врз глава, да, врз глава. Косата ми е лом. Ама и ја ја напраив пуздер, ја избањав и тоа како убаво. А моите се...furious :$ :D

9. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Сакам да кажам...

Бреј, двојни стандарди. Од една страна за некои работи се поштувала демек „брутална“ искреност, а од друга страна паламудите дека не е добро се` да се хејта. Одлучете се, мухерес!

И да. Од фини луѓе неколку пати имам слушнато дека кога немаш нешто добро да кажеш за некој, поќути си. Ама чудово Интернет им ги одврза јазиците на многу мазномозочести битија. Да се отвори теретана за вијуги, да, да.

И да, други пут. Си дозволувам себеси отворено да сакам, ма не, да обожавам едно девојче со прекрасен глас и стас, и да кинам глави ако некој се `рчне со неа. *си ги брише лигите*

На mims-89, Miss-Independent, MSkorpionka и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека не сакам да го изгубам она што го имаме, затоа што доколку го изгубам, сигурно многу би изгубила.
    Бидејќи чувството што ми го предизвикува е како спој на грмотевици и молњи, на моменти страшно.

Суеверна баш и не сум, ама не би сакала да ризикувам бидејќи се чувствувам како на луда железница, како во транс.

Чукнете во дрво, три пати. И поместете се од место ;)

11. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Сакам да кажам...

СДК We spend too much time wondering why we're not good enough.

На Miss-Independent, Monna.Monna, teddybear и 11 други им се допаѓа ова.
  12. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...претпоставувам неизбежно беше...ќе се случеше кога тогаш, и се случи...форумот ми дојде на сон :)

Краток, нејасен сон без дефиниран финиш, но сепак ми беше смешно кога се разбудив утрово.

Јас преселен во главното селце, почнувам чат на фејс со цура, све ок, тргнува муабет, виртуелна хемија фрчи, искачаме на кафе, и таму се ок, и таа вечер во инбоксот на ЕлеМентал стигнува ситуација опишана до детал идентична, и цурата бара совет/мислење што и како да продолжи, дали да навали накај врска, или casual, абе сите детали :D. Недефинираниот дел е тоа што сум напишал совет, ама не знам што беше. Колку што се знам себе, веројатно било нешто у стил на следниот пат кога ќе се видите да го зграпчиш и да го изгризаш целиот, да си го избакнуваш страствено... :D :wasntme:

И така се будам со насмевка, си мислам колку би било кул такво нешто да ми се случи, или воопшто да се случи еве на другите адвајзери на форумот. Еј, не е невозможно сепак, после Септември...ЕлеМентал сеуште не е виден :lol:

На sesilija и mims-89 им се допаѓа ова.
  13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

и така...
    уште еден поминат ден во завршување на некои работи, многу пешачење, и во стопалата и во нозете болки, ама кога пешачиш по неколку километри дневно, плус везбаш дома така е :D :lol:
    но сепак не се чуствувам уморна :) , само сретнав личност која мислев дека никогаш нема да ја сретнам повторно( а по некоја случајност ми е сопартиец) а знам дека му се допагам-но тој на мене не,од секогаш ми бил антипатичен и уште имаше храброст да ме покани на кафе |( :fubar: :swear: , па да е последен на светов не би му дала шанса за рандеву :!:

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК преку половиов орган ми е од паразити што живеат на мој и сечив друг грб во државава уште и ми солат памет одозгора! А ги има насекаде, и овде и на други места! Наместо да се помири со фактот дека е паразит и да ја подвитка опашката те етикетира дека си оваков или онаков! Одете бе удавете се кај што мочаат жабите крвопијци едни |(

15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Пак зафркнав работа :@ Да го користев малку повеќе мозокот, а помалку да ми беше на пасење, ќе избегнев многу последици... поради ова ми се намали и самодоверба и се :x Не се чувствувам вредна |(

16. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Сакам да кажам...

... да гледаш вести во оваа држава е = трагикомедија. :D
    Утре температурата ќе достигне 40 степени, пожелно е бармените и постарите лица да не се движат...
    Бармени? :^)
    Оф, мала печатна грешка, бремени било.

Добро е, во второто попладневно емитување го сменија. :D
    Резил.

Инаку, јас сум во мини-депресија.
    Не знам колкумина сте ги погледнале сликите од монструозното архитектонско дело на Зоран Роџер, на автопатот накај Куманово, но г-динот изјавил - дека таму девојките стануваат принцези. :sweat:
    http://www.build.mk/forum/forum_posts.a ... ac138e4zff

Мојот проблем го делам на две половинки:
    1) Можеби нема никогаш да се омажам и
    2) И да се омажам, свадбена веселба секако нема да правам таму!

:(

Во обата случаи, сум fucked up и нема да станам никогаш принцеза.
    Сепак ме утешија, ќе ми купат тијара за роденден.

*благодарност до нашиот комшиски форум build.mk за фотките. :lol:

На Miss-Independent, la-chicka, FBI и 3 други им се допаѓа ова.
  17. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Сепак....постои совршен момак :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
    Ооооо, не можам повеќе да го гледам!

На LivingGlam, crazylady, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Сакам да кажам...

^ Е, вистина ќе станат принцези таму :lol: . Попрво уплав ќе фатат отколку што ќе станат принцези.

СДК1 - ако дојдете кај нас дома сега, улави ќе заминете :!:
    Баба ми го откачила телевизорот и седи и гледа, а тој грми кутриот, па и бучи нешто, не може да се стабилизира, спикеркине се дерат, луѓе викаат, не знам до кај се слушаме :| Па и оваа сијалицава нешто трепка, де поднамали се - де појачај се - де изгасни, поарно на свеќа да седевме :envy:

СДК2 - ги прогласувам мувите за мој непријател број 1, а и за најгнасни чудовишта на светот. Навистина нема нешто погнасно и подосадно од мува. Кај такви грозни, гадни, со се' и сешто на нив, кај зујат и бучат ко ненормални, па и уште касаат. Партали ме направија, а и тоа, пак каснатото чеша ли чеша, бетер од тоа од комарец, па и отекува |( .

СДК3 - што убаво е кога гледаш некој како си прави некоја работа полека, мераклиски и притоа ужива, да ти е мерак да го гледаш. Е така, јас сношти кога бев излезена забележав едно девојче - си седи на масата спроти нашата и си грицка нешто семки, кикири. Како полека си грицкаше. Седната на столчето, загледана некаде, си јаде, едно по едно зрно, полека, па напиј си се сокче, па пак касни си, дури и да ти се наишти кај што гледаш. И јас си велам во мене - Ех, што убаво си јаде девојчено, не ко мене ко на норма. Си реков - да бев јас маф ќе беа оние семкине за 2 минути :wasntme: .

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Ете не ми одговара скопскава клима, цело време тоа го зборам јас.
    2 дена сум тука кивам, кашлам, прдам, мрсули ми течат, глаа ме боле.
    И се ќе беше подобро да немаше надвор +40 степени, на момент се потам као у Сахара да сум, на момент се мрзнам мислиш на јужен пол сум.
    Не бива вака, да се исперам и се селам :wasntme:
    Кој е за aјт ќе си спиеме, ловиме риба, пиеме домашно вино и ракија и нема муда да не боли за ништо.

На Miss-Independent, teddybear и Offspring им се допаѓа ова.
  20. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

Не сум совршена,ниту живеам за тоа да бидам, но
    но,пред да покажеш со раката кон мене,провери дали твојата е чиста!
    ми се смачи од вашите измислици од ваѓата дволичност и љубомора предосадни сте !!!!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.