Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

СДК барав да дојде лето,да се стопли ама не барав да биде 40+.. Зашто едноставно не може да си ја држи времево онаа нормална температура до 32 највеќе! Се негативно ми иде на жешково,се потам ко стока,настинувам одма,косата ми се увртува,лицево цело ми се лснува од потење,под мишка крукче ми се прави( |( ),ноќе не се спие..али тоа е,со времето нема битка тоа си знам! Најтешко ми паѓа шо не можам колку сакам да си дремам на компјутер зашто мониторов зрачи па у соба ми се праат 50 степени..баш симпа ;)

2. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    4.769
    Сакам да кажам...

СДК тешко е да поминиш 2 месеци со некого секој ден без исклучок, и наеднаш да се врати во негова средина. Тој никогаш нема да е ист,а исто и јас кој мора да живеам со спомените кои што ги имав со него. Како и да е, моментално лета со авионот а мене веќе ми недостига... Кога ќе поминат 10 месеци :/

На Loritaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

уфф само само колку убаво ми мириса дома,мераци мераци,братми излегуваше на шеталиште и гругарите го чекаа цела банда ,ама мириситее сон неможам да домирисам :inlove: :inlove:

4. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Денес цел ден бев на базен.. :dance: Беше јако.

Иии да ви кажам ме мачи проблем... Ама за да не пишувам оф-топици во „Дали сум бремена?“ ќе се искажам тука. :D

Бев на базен и се бањав во вода кадешто мочале над 30 машки. Дали сум бремена? :D
    И од каде ќе знам кој е таткото? Многу сум очајна ве молам за помош. :D

*не ми замерувајте за шалава ^, денеска не сум во ред, хлорот ми удри во глава.... :D :D :D :D :D

На MSkorpionka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Сакам да кажам...

сдк...утре ќе ме здрме пмс! страшно сум нервозна, тешко на тие околу мене. :x

Прикачени фајлови:

• 213360_460s.jpg
      213360_460s.jpg
      Големина на фајлот:
      61 KB
      Прегледи:
      158
    На sweetyears и martinuska им се допаѓа ова.
  6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Сакам да кажам...

СДК како само си уживам со музика што ме возбудува, со сексуљаво фустанче, без прслук, со мислата на една, рацете на друга, срцето на трета страна, посакувајќи одеднаш да ги соберам и да се телепортирам на песочна плажа, и сфаќам дека всушност сум на плажа, моја, измислена, со сребрена вода и мојата Месечина.
    Убаво.
    Мислата ми се спои со срцето. Доволно ми е сега.

На MSkorpionka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
  8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Френдс вит бенефитс...
    Оупен рилејшншипс...

Најверојатно никогаш нема да ми бидат јасни, ниту ќе се потрудам да си ги разјаснам....а ни на крај памет да се впуштам во такво нешто :shake:
    Се знае бе брат или сме заедно како цел (не)нормален свет или ја по мојот ти по твојот пат врви си :lol:
    Или имаш м*да за СЕ, или не добиваш ништо :!:
    Или има страст и привлечност или нема......неможе тоа да се глуми кај мене, а топла вода одамна е измислена, што сега ќе филозофираме :rofl:

Па уште и преку модернава технологија кога ќе ти го направат тој муабет....ај тури му пепел :roll:

На XMaN, Hopeful, MSkorpionka и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека Јована БЕЛО платно белела крај Вардар, Билјана на Охридските извори, а јас си перам црвен прслук во леѓен.... а баш би сакала во езеро да си го проперам. Онака си одиш на плажа и сите од чантите ваѓаат пешкири и креми, а ти си ваѓаш прслук и прашак за рачно перење Билјана, си чучнуваш во плиткото и си жулиш :D

На lolyta777, Lov3, zhap4e и 10 други им се допаѓа ова.
  10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Буху, буху, буху. :call:
    Хелоу.
    Да не полагам јас утре? Нееее бе грешка.
    А да не седнав да поучам? Ерор ерор ерор паууу.
    Видете, не е дека не планирав да учам, ама другачка ми ме подзезна троа.
    Вчера или завчера си кажав дека пмс ми е дубоко и широко навлезен па денес си го добија татко ми и буцкото ми. Свесно, свесно ама не можев да стиснам стоп на муцкава која јадеше лајна и јадеше и напињаше како гомно во опстипација кое не може да излезе а напнува и напнува. Не чекај, кочи, кога ќе подразмислам јас си го добив од татко ми а не тој од мене ... ама нема врска ја спукавме битно.
    Друго, со телето мое цуцкасто буцкасто срцкасто раскинавме. Уствари, јас се пореметив и го навредив а тој ми раскина така се беше во афект.
    Тој и татко ми живеат во не знам кој век. Не ни знаат што е тоа пмс ... не сфаќаат дека кога најмногу така се понашам и јадам беспотребни трици најмногу сакам да ме гушнат.
    И јас, пмсоидна, психотична, истрауматизирана, саат и пол се туширав и плачев чекајќи го крајот на светот. :D Тушот си пушташе свежина и ми ги миеше маките. Колку поетски. Неврмајнд, не тагувајте, си добив се*с смирување. Тоа е д бест фром д бест. Поготово кога си фаќал пајажина здрави две недели. Уаха, сега сум нова. Љубов е тоа бре.
    Дури со брат ми, мајка ми и татко ми како првооделенче го свртив цел трговски за брат ми да си најде д прфект копачки. Јоој, плус си доби и патики. Татко ми сигурно не користел марка кондом кога го правел, ама на детето хормоните му вријат. Јас го сфаќам сепак, и гордо изјавувам дека му ги одбрав патиките, и копачките. Па, постара систер сум или не?? а??? еееее.
    Друго, свесна колку е нискокалорична бозата ... испив литро и пол. И јадев пица.
    Или ќе јадете мекици или теткава ќе дојде за некој ден. :D
    И си купив тетрис бе еееееј. И не знам кој број е правилниот, ама јебига. На боринг предавања растур ќе правам :geek:
    И си купив две книги кои ги сонувам долго ама немав мани фани. Четвртата од Гијомче, и уште една што не ви ја кажувам додека не ја прочитам, ама книгата потполно ме освои. Во бус читнав некои 23 страни и и припаѓам целосно. :$

И уште нешто да ви кажам, задникот ме боли колку е долг постов, и кој ќе го прочита, извинете дубоко ама јас морав се ова да си кажам и да си го олеснам желудникот од чудното ми чувство. :emo:

И ај доста ви е за денес да не ме скролате ептен. Одам кај другачка ми општа и клеточна биологија, мама и е*бам, па што биде утре нека биде. Сега цел саат ќе и посветам, еве пред вас свечено ветувам. :D

Љуби вас, Мечка. :hug:

На crazylady, afroditaa, HoneyBun и 4 други им се допаѓа ова.
  11. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека многу ги сакам моите најдобри другарки. Што би правела без нив?! :hug:

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  12. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    Сакам да кажам...

СД и К на Саја дека е една преубава девојка што има ѓаволски добар стил и и' ветувам дека еден ден додека спие ќе и го ограбам плакарот, жими се! :D
    П.С. Дај жити се девојко стави некоја нова слика во Модни Критики, не можам да чекам веќе, ми даваш инспирација кога те гледам. :wasntme:

13. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Сдк ми летна чавката и мене :lol:
    Какви глупости зборам и прам а што е најтрагично од вчера ова :tmi: буквално вчера не бев при себе и денес кога зборувавме со другарките станав свесна колку сум се изрезилил,ама што да правам не сум јас крива што хормоните ме манаја дирек в гла :D
    И+то морам овие последни 1-2 сати од 14 години да си ги искористам максимално де,и добро е што другарките не дадоја идеја да излегваме денес оти не можам да замислам денес што ке направев.
    И вака утре т.е после полноќ ко ке наполнам 15 години НЕМА појке глупости,морам малце да бидам сериозна бидејки лошо ми се пиши и покрај тоа што јас и сериозноста сме како да собираш баби и жаби во Математиката :lol:

И ајде редно е да ве почастам така?
    Ајде бујрум:

А тортата после полноќ:
    :*

На Strumfeta93, Hopeful, Elennaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк расположението ми е ептен даун !
    Итно ми треба позитивна енергија и расположение ...

:|

15. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Сакам да кажам...

Дефинитивно ми бега врапчето...Ај што бега нека бега (бидејќи се враќа), туку страв ми е дане ми го отепаат и после што правам....
    Абе аут оф мајнд сум...Паѓам, се акам од секој ќош, во јадењето за вечера ставив шеќер наместо сол...до каде вака Реина? :/.....

16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

СДК го отупеа со Чак Норис. Аман! А со сликава па уште повеќе. |(

На thelittle17 и eli25 им се допаѓа ова.
  17. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Сакам да кажам...

Денес пазарувам во маркет и гледам стигнале школските прибори...Цел еден рафт шаренило од тетратки, моливи, гумички со барбики и принцези, фломастери, боици...абе милина. Ми се идеше СЕ да изнакупам, да си седнам дома на биро и цел ден да си бојам, да си пишувам онака полека, претпазливо, па да си бришам со гума...од кога немам пишувано со молив еееееј...
    Добро е што имам шанса-преку ќерка ми-да го преживеам детството одново...

На LivingGlam, mims-89, Strumfeta93 и 9 други им се допаѓа ова.
  18. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Сакам да кажам...

Ооооф, што дочекав другарка да ми се скара за Џастин Бибер :смајлиштосекрсти:

19. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.964
    Допаѓања:
    123.554
    Сакам да кажам...

Ееее кога сме веќе кај Чак Норис,тој му звони на Кемал Монтено и му вели-Ало Кемал,јас ќе и кажам на Ивана,не се секирај :lol: Знам го претераа со него :tmi:

На Elennaa и lolyta777 им се допаѓа ова.
  20. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Ни сексот на топлово,не е тоа што беше.....
    Фак! :|

Сакам вруќина,ама Све ми дирај, секс ми не дирај. :!:

На Strumfeta93 и marama им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.