Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Сакам да кажам...

^^Мисице и те како е...само пушти клима :wasntme:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сакам да кажам...

Само што почнаа коцките да се редат, и ете ти малер!
    Мора, ама мора нешто да искрца... да замине од колосек!
    Да ти и*ам малерот да ти и*ам............................................... :devil:

И ова што не можам филм да си пуштам за релаксација, тоа е друго прашање и дополнителна нервоза!
    Не, тоа црешата на нервозата...
    Ааааааааа.... :talk:

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК богами, и мене нешто не ми е до секс во последно време :^) Изгледа ќе да е од жешкото.
    Screw it, мразам жешко |(
    Мразам уште многу работи. Мразам свиреж од автомобил, толку ме растревожува, мразам светла од автомобил, ме доослепуваат, мразам велешки сељаци што едино достигнување во животот им е да го збрчат моторот по улицата со цел што повеќе девојки да се свртат WOW. А најмногу го мразам фактот што таквите сељачишта живот живеат додека јас мудрувам и измислувам топла вода, што би се рекло - кучињата лаат караванот врви. Јас сум кучето, лаам за џабе.
    Неможам да се помирам со фактот што некои никакви ама она, никакви ептен со мрсни коси и грди алишта, прости и незнам веќе какви ти не, им се насмевнува среќата, особено последното сознание дека една таква заминала да работи во Италија додека јас ја очекувам мојата животна шанса да работам во конфекција (њтф?) :fubar: Седам овде и мудрувам, и останав една и единствена што нема излезено вон овие граници ниту еден единствен пат во животот, ниту на одмор. Ама ќе излезам, и кога ќе се случи тоа НИКОГАШ повеќе нема да се вратам тука да ги гледам велешките сељачишта.
    Слободно речете дека завидувам на нечија среќа, нема да замерам затоа што е ебена вистина.
    Едит.
    http://www.youtube.com/watch?v=hLQ6N41HUSk

На teddybear, EleMental, innablood и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

СДК дека си фантазирав..
    Во едно тањирче за корнфлекс, си ставив фолија, од таа што има метал боја. Истурив сок за растварање. И сега ќе чекам да се стврдне во замрзивач, па да си јадам воден сладолед. Ваљда ќе искочи нешто. :^)

5. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Сакам да кажам...

Значи си планирав цела недела да си го гледам филмот и мораше баш тогаш нешто да ми се случи за да не биде како што планирам. Абе небидница ко ќе те удри .. Малер. Бројче не си сама :call: . И сакам да кажам дека не ми се верува оти синоќа у два сабајле јадев слатко :o :tmi: . Ама па морав .. ептен ме фати криза за благо, а ништо друго немаше :doh: .

6. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК интересно ми дојде ова :D

Прикачени фајлови:

На Look му/ѝ се допаѓа ова.
  7. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк од година во година ми ги менуваат цимерките. Само две остануват. Каде јас и тие таму.
    Веќе ќе заборавам со која сум живеела :lol: .
    Па шест различни души да помниш секоја година и да ви кажам дека ќе ги заборавите.
    Лошото е што во една соба помала и од вашата децка која ја имате дома, живееме таму.
    Нема каде да се завртиш. Но битни се журките и дружењето кое го стекнав 8) .

И друго.
    Единствената работа која ја чував затворена во себе, веќе 5 години, која ми ја јадеше душата, ја кажав. Ја кажав за прв пат. И сега се чувствувам како камен од главата да ми паднал кој го носам 5 долги години.
    Ах да може да се врати времето...

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.703
    Допаѓања:
    8.783
    Сакам да кажам...

СДК не смеам да потклекнам на своите емоции.Го гледам таков,пред мене...Зошто ли боже седнав таму?
    Сфаќам дека и покрај сите тортури ми недостига и уште го сакам толку многу што ме боли душата.
    И сите кукумјавци мораат да ми ѕвонат за да ми кажат со која го виделе...Многу боли неговото присуство околу мене.
    Сакам да исчезнам од градов,да ме снема...
    Подобро ми беше додека бев далеку...А сега повторно овде,и повторно солзи...
    Нема да се вратам кај тебе макар да умрам.Само сакам да заборавам. :doh:

9. vesni4kaaa

vesni4kaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека љубовта е право сра*е и никогаш повеќе не сакам да се заљубам зошто сум магнет за идиоти. Ете тоа сакав да си кажам :devil: Добра ноќ |-)

10. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

..мислам дека станав желе.

нит ми се праи нешто, нит правам. Отварам, затварам фемина, не дека читам.

Солзи у грлото ко да иам, а уствари незнам зашто, ме боли стомак, сеедно ми е.
    Рацете не ми фаќаат ништо, едвај пишувам, едвај мрдам со маусот, ги воздржувам солзите у моментов, зашто неам за што да плачам.

отидов у кујна со желба за јадење, и најдов компот, али бељата е што неможам да ја отворам теглата..

сеа ќе седам тука со болка у стомакот, и ќе дремам, дремам, дремам .

ТАПА.

;(

+ досадно.
    Не се ни надевам веќе.

p.s. Јас отидов надвор, може ќе најдам некој што сака да се дружи со мене.

11. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам...

СДК една ужасно жешка, тешка и мачна вечер, се претвори во една ладна и пријатна ноќ.

Кога си со интересни луѓе и времето ти е интересно и брзо ти мине. :D Убаво ми беше. Убаво е да се види, дека за промена, има некој што размислува и е како мене. Ама не се давам така лесно, многу ќе треба да ми се докажува. Па да пишам јас тука, Дузи се заљуби. НЕ и НЕ. :D

Да почнеме од почеток. Така е најдобро, без избрзувања. Мене не ми смета, напротив, ми годи. :wasntme:

Ахх, конечно еден пост без хумор за храна, коса, тежина... :rofl:

На Strumfeta93 и Noemi им се допаѓа ова.
  12. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

ии шта сад???? господеее врати ми осеќања према симпатијуууу :( ии појачај нјеговее

13. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Ме фати кеиф сега да правам стомачни али,не не неправам ќе се испотам па ќе треба да се капам :)

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Ми успеа. Го извадив од замрзивач, и испадна ко прав сладолед од 10 денари. Ама поубав е кога се шмука, така боље се осеќа вкусот. Др. пат поише ќе стаам сок, него ли вода. :tmi:

15. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Сакам да кажам...

angel92 истото ми се случува и на мене :( само што јас со него не бев 2 месеци туку помалку... а толку се навикнав на него и толку ми беше убаво и толку ми значеше и кога се поздравувавме за крај се гушнавме и незнам ни самаата како се пуштивме .. теешшшкоооооооо ;( :(

сдк2 неможам да сфатам како можат некои луѓе да се толку досадни и без осет..ПИЈАВИЦИ ! :devil:
    мразам такви створења

16. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Сакам да кажам...

Колку само ме нервира филмот, овој на сител, мидсамер мрдерс, значи морам да исчекам да заврше за клон да си го изгледам, пуффффф глупости, зошто обратно не се :@

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  17. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Сакам да кажам...

B - bored
    O - O how i am so bored
    R - Really really bored
    E - ENTERTAIN ME FAST
    D - Did you know i was bored??
    :D

На sweetyears, crazylady, lolyta777 и 7 други им се допаѓа ова.
  18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сакам да кажам...

Жешка ноќ...
    Не, не, не таква каква што мислите вие перверзни феминки, знаете бе август, лето, жешко е... :D на тоа мислев. :D

И покрај тешката вечера која скапо ќе си ја платам по га*ето, решив да си растегнам едно топло и жешко чајче, без шеќери и други слични засладувачи. Нозете испрчени на биро, штракам по тастатурава и си мрдам онака со рамената бе, си слушам музиче и некако интересно ми е.... :wasntme:

Ми се оди на некое журче, ова Кимчето изгледа ме подзапали.... бре, види ја ти неа, Шпанија и журка, еххх која комбинација (освен ако не не' зеза дубоко)... се замислив и јас таму во гужвата на која не и се знае ниту почеток, ниту крај.... облечена во прасково фустанче, косичето фатено во опавче.... сама, со коктелчето во рака, и онака фино се разигрувам до шанкот... се додека не се вжешти атмосферата, ма фрлам коктел , се качувам на шанк и продолжувам, мх мх.... :rock:
    .... до сабајле.....
    А дома? Дома со сандалите во рака, притаена насмевка на лицето.... и трчам по скалите, влегувам во соба и со газ ја затварам вратата.... Следува одмоооор.
    Утрото мамурно, али сепак добро... не би се жалела, верувајте.
    Нема да прочитате ништо такво... туку ќе ви доловам ситуација со фотографија, во први ред Бројче.

Чајчето беше прекрасно.
    Мислите ме однесоа малку понатаму од реалноста.
    Убаво си поминав, би сакала пак... А и вие сигурно.

Добра ви ноќ жени. :hug:

http://www.youtube.com/watch?v=t-vTakts ... re=related За подобро да спиете. ;)

На Strumfeta93, sweetyears, teddybear и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам...

СДК абе и мене ми се иде на некое добро журче. Аман заман!
    Секој ден иста приказна окапуваме по кафичине на трач парти. Малце промена на арно ќе биде.
    Доста згасна ноќниов бурен живот у последно време.
    А кога сум преполна со школски обврски по милион покани на фејсбук за во еден ден, абе со мерак да си бираш кај сакаш, а шо се нема многу време тоа друг бизнис.

Ајде со сите сили! Лева рука на чело, гз во гаќа и лева нога во патика ветувам од денес повеќе ќе се активирам на форумов :talk:
    А и ме прифаќаат вака во доцните часови.
    Ајде и ова е само еден од досадните СДК постови :emo:

скрол

скрол

скрол

20. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.964
    Допаѓања:
    123.553
    Сакам да кажам...

ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА
    да им помогнемe на луѓето што се занимаваат со туѓи животи да си ги пронајдат своите!!
    :swear:

На girl.23 и 2468 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.