Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Сакам да кажам...

Многу ја поштОвам. Шо знам шо да ви речам...

Прикачени фајлови:

• аделе.jpg
      аделе.jpg
      Големина на фајлот:
      71,5 KB
      Прегледи:
      361
    На Breezy, teddybear, bittersweet и 20 други им се допаѓа ова.
  2. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Да не се случило нешто во твојата Шпанија па што почна да сонуваш такви работи?! :worried: ( :lol: ) Јас мислам до тоа ќе да е! :rofl:

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  3. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

сдк некоја измишлица да ме мислеше немаше д аме измисли бреее најголем скечлија сум во фамилија за секоја неправилна работа,за секое пукнатина, скршеница, истуреница сум јас виновна .....не можазм ни јас да се сватам некогаш како сум толку немарлива, несмасна

овој бруно марс баш е лаган тотален лејзовсски му е цел албум а оваа новата ми лики ит I WANNA MERRY YOU во лириксот има 10ина од кој 5 се оооо јејјејјеје ноооо али певлива е,а и за запросување е добра :)

4. JCetkin

JCetkin Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Сакам да кажам...

СДК - љубов и омраза, и тенка линија...
    И јас, редовен консумент на овој идиотски коктел... :@

5. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Сакам да кажам...

... Слушам вести, и слушам дека за главата на тој некој си Гадафи се дава некоја одредена сума пари.
    Wаnted dead or alive. Ехеее, како во вестерн филм да сум. :D :D

6. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Реков јас дека ќе ви споделувам импресии од вчера. Епа, еве ме.

На почетокот кога се збутаа сите, сите сакаа да бидат на првиот ред.
    И почна да зборува таа од Бекстејџ (од кај да знам како се вика) :D .
    Потоа следеше трката. Паа, јако беше. Чаши паѓаа, пијалоците се истураа. :D

Другарка ми ќе се онесвестеше. Уствари, се онесвести, ама за 2 сек. Една жена таму и’ истури вода врз лицето и придојде. После отидовме да и’ купиме кислеа вода со вкус на лимон, па нешто да јаде, па чоколадо и и’ дојде енергијата. Добро помина...

И ајде, дојде времето кога беше забавата. Многу беше јако. 8)
    Први на сцена (мала сценичка имаше направено) се појавија Јупитер, а тие го најавија Влатко Илиевски.
    Овој дојде и забавата ја отвори со „It's my life“ . Абе, пеење ли беше тоа. Испеја уште неколку песни и ајде, готово. После дојде Дејан Јованов (од идолот), испеа уште неколку песни и тој и една девојка се избута напред, се качи на сцената и тој професионалниот фотографер ја слика. Море, само она ли бре?
    И јас со братучетката се качив. И други се качија.
    Ама, замислете го моментот. Ние две качени на сцена, сите одоздоле ве гледат, а вие окезени спрема апаратот. :D

После дојде Коста Хаџикојчев. Детето има ептен моќен глас. Ептен. 8)
    И ајде и тој пееше, ама оти другарка ми (која исто ми е комшика) требаше да си оди во 22:30ч. , а јас немаше да ја оставам сама. И’ се беше слошило пред еден час, а сега да ја оставам сама да си оди. А и бестоа си секогаш од излегување си се враќаме двете, па ајде...
    Добро, до некаде ми беше жал. Ама ајде.

Не успеав да го дочекам Иван Раденов. Ама, можеби уопште не се ни појави, кој знае. :?: Ќе прашам после другарките кои останаа.

Епа, тоа беше. Ви раскажав во кратки црти. Мислам дека е доволно.
    И да, парите кои ги добијаа келнерот и келнерката (победниците) ќе одат за зградата која некаде крајот на мај, оваа година и’ изгоре покривот.
    Така да, настанот беше хуманитарен, пред се’. :)

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк ја сакам С. ми го разубави денот со кафенцето и муабетот и партија монопол :) :*
    Другарството е она што не прави богати не парите.. :!:
    Сакам вака да ми е убав и остатокот од денот.
    Да остане ведрината во мене :)

На srcekrsacka, Hopeful, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

СДК! :!:
    Љубовта моја дојде!
    Ме изненади и да, ќе биде тука за мојот роденден! :inlove:
    Ама и јас ќе те изненадам така што вечер ќе ти дојдам со "тетка ми" ... :lol: лошо изненадување...знам! :lol: :lol:

На esperanca и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  9. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Јоооој како бе сте ме изгубиле :rofl: срам да ви е, мож ме киднапирале :!:
    Многу ме интересира како си ме замислила во сонот, се надевам не во хеланки како што еднаш ме сонуваа :D

Него јас, јас сум некоја мини депресија. Синојка размислував и размислував и сватив дека безделничам и не мрдам од место веќе 2 години. 2 цели години, 700 денови јас не сум направила позначајна работа во животов и не си исполнив ниедна од големите цели. Се само се надевав, а ништо не правев за да променам. За памет нели, јес да од се се учи мислам дека доволно научив овие 2 години дека вредам повеќе од тоа што си замислуваат они. Не вртам нов лист, не веднаш, пред да го свртам уште еднаш ќе прочитам се и полека но сигурно барам нов предизвик.

На Neytiri, Go-Girl и mims-89 им се допаѓа ова.
  10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Сакам да кажам...

Леле! :o :o
    Имаат ли памет бе овие :fubar: :x :x
    Жал ми е што делам ист воздух со овие! :x

11. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Јас се пукнав од смеење иако е многу трагичнооо !!... Боже што се држи Земјава !

12. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Сакам да кажам...

Сексуалната потреба на жената е подеднакво изразена и во период на Пмс и за време на менструација. Но џабе е желба кога реализацијата е скоро невозможна :( ;( !

Сфативте што сакав да кажам нели :$ ?

13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

СДК Рам па пам, рам па пам, рам па паааам. И опет: Рам па пам, рам па пам, рам па паааам.
    Цело време само тоа го пејам. Некако овој дел ми влезе у памет. А не за друго, сестра ми ја нервира ова кога го пеам, и тоа уште толку ме инспирира да го пеам овој дел. :ninja:

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ќе се отрујам со Доместос од што сум срамежлива! :tmi: :tmi: :tmi:
    Не оди вака... :worried:

15. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Ова дефенитивно беше мојот најубав роденден иако нема поминато цел ден.
    до сега 4 пати ми го паднаа шекерот а не знам до вечер што ме очекува :D

1.Вчера вечерта точно во 00:00 ми стигна порака од непознат број со текст "Излези пред врата" и да прво ме фати малце strav :lol: но собрав храброст и излегов надвор,и не можев да поверувам сите мои шмизлик сестрички од класот значи сите до една(бидејки сме едно друштво) застанати пред врата а најголемата дадичка в раце држеше преубо и преслатко колаче во форма на срце и средина огромна прскалка и сите на глас пееа Happy Birthday (добро е што не ги разбудија соседите :lol: ) и секако потоа следуваа гуски и бацки :*

2.Моите кабадајски брачина ми направија преуба слика и ја ставија на фб точно во сато кога сум родена
    Имаа на пишано со креда во училишниот двор со огромни букви среќен роденден и сите околу него застанати и сликании бебуфки мој :$

3.Денеска на гости ми дојдоја две прекрасни срцки,од кој го добив мојот долго посакуван сјај за уста , преубава ружа и преубава честитка а од текстот останав ваква :x

4.И како шлаг на торта мојот сакан внук кој има годинка и нешто и сега брзо прозборе ми го честита родендено,срце мало иако не разбирливо тета го разбра а особено она на крајот
    "многу те сакушкам тета" :$

Но,многу ми падна жал сношти за моите шмизлик сестирчки и кабадајски братчина со кој бевме еден мал клас во едно преголемо училиште но зато се дружевме сите, бевме едно огрмно дружтво неразделно сите не знае,ке ми фалат премногу,ке ми фалат моментите кога правевме глупости на училиште,кога се сликавме на одморите и сите слики си ги клававме на фб,ке ми недостига нашата училница која беше украсена со слики од нас хехе и имаше многу ситници која ја правеа посебна,ке ми фалат заедничките екскурзи,иако многу бројни сите ги паметиме,игравме фудбал мажки против женски,игравме карти,шише и уште сто и една таква глупост,спиевме сите заедно во една соба и мажки и женски :tmi: :lol: и убавезноо праевме некоја штета и обавезноо кога ке се вратевме плаќавме оштета.И никогаш нема да ја заборавам нашата последна екскурзија низ Македонија.Со еден збор
    САКАМ ОСНОВНО ПАК ;(

На Monna.Monna, esperanca, Annie.mk1 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Луѓево се зашеметени од топлово.....а мене мислам дека мозоков некако почна побистро да ми работи :rofl: :rofl: :rofl:
    Веќе знам дека кај мене се наопаку функционира...ама до волку не се надевав :tmi:

17. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    Сакам да кажам...

СДК дека денеска среќна сум што не излегов надвор :D :d:

18. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Сакам да кажам...

Можеби стварно немам срце и душа како што викаш ти, ама порано имав кога тој беше со мене тој што вистински го сакав, а не тебе што се трудам да те засакам ама не можам затоа сум бездушна и немам срце затоа што ТОЈ пред тебе ми го украде :u: :u:

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека денес било ден на бакнувањето и помирувањето.
    Ќе скокне продажбата на мастики :lol:

На minne-mouse му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК останувам на позиција на затвор, зашто светот е многу мал кога не се смее надвор...

На beached му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.