Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Денес, т.е моментално во мене душа остана колку да можам да преживеам.
    Помеѓу неспиеност, 3часовно полагање, трчкање по оценки, часови математика, главоболка, афта и забоболка, најискрено не знам кое е најголемото зло.
    Сепак кога после 14 саати стоење(трчање) во кинески балетанки или седење на тврди столици и бетон, ќе си дојдеш дома, ќе те израдуваат со омиленото јадење, ќе се истушираш и легнуваш во кревет чувството е безценето. Исцрпена сум. Сонцето ми ја исцица цела енергија. Мислам дека ќе колабирав, ама здрава и жива седам и ве обавестувам за моите дешавки. А утре, ме чекаат истите дрндупки, ама има една позитивна работа за утре, а тоа е, секси пензионерите низ автобусите. Гад хелп ми.
    Останете ми со здравје, јас одам на спиење. 9 во кревет. :)

На BeYourself, crazylady, Offspring и 4 други им се допаѓа ова.
  2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Многу ми е убаво кога разговарам со некоја повозрасна личност, кога за секоја работа што се мислиш, знае да те упати на најдобро решение, кога знае како всушност одат оние работи во животот за кои ние се мислиме потребно или беспотребно.

И да, СДК дека не ми е баш најубаво на душава што ве излажав за Шпанија :D испадна како да пишав за да збирам лајкови, а јас бев само малку надувана :D така да, кој сака слободно може дислајк да ми стегне :angel: Зарем мислевте дека да бев Шпанија вас ќе ве фермав? :rofl:

На BeYourself и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  3. Tedi16

Tedi16 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    54
    Сакам да кажам...

Sakam da mu kazam deka mi se dopaga no nekako so drugi zborovi... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК.... усни на усни, тивка музика, раце во коси... и се разбудив од сонот. Сон кој се‘ почесто го сонувам :tmi:
    Сон кој би можел да стане реалност кога би се гледале очи во очи, да ми се створи рај во душава, па да престанам да сонувам будна и да чекорам заедно со него по тоа поле ѕвездено, каде нема време, луѓе, ни правила, а ние сме тука на чекор од вечноста...

На palavoto.devojce, annii, crazylady и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

..music sounds better with him :wasntme: :$

На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Сакам да кажам...

СДК се заразив со Симс на ФБ :D

7. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

сдк не ми се учи бре!!!! Топло ми е, ми се шета со љубоФчето, сеа ми се јави да шеткаме и ја ко коза некоја останав дома заради проклетиов испит :@

8. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Значи со сила кративност НЕ БИВА!!! Аман луѓе не се правете со сила нешто што не сте.
    Туку летово е Љубов!
    Таа е уште со мене. Борбена ме брани лавовски од секое приоѓање на некој маж!
    Пишувам поеми, правам фотографии, давам енергија, љубам, посакувам, молам, постојам, помагам, давам, земам.
    П ми се заблагодарува зошто сум таква, а јас нему што ги прими моите совети.
    Е и најдов работа. Ме сака повеќе сега бар јас така мислам... се преселува, ќе и го чистиме станот во сабота. Ја спремаме за нов чекор.
    Некои ме мразат за тоа што сум! Епа извинете таа сум.... не се менувам за да си лечите фрустрации. Елајте запознајте ме, пред да измрчите. Едноставна сум..
    Понеделник нов Шведски понеделнички ден, само ако летовите бидат ок.
    С ми фали, го нема цел месец. Сакам еден долг муабет со него. Ама...
    Не знам што да кажам, се губам во емоции, меснтруални болки, енергии. Тоа е тоа..

На LivingGlam, la-chicka, innablood и 3 други им се допаѓа ова.
  9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк си седам јас така си гледам Клон и оп...

Тип тири рип...смс на моб.
    Си викам кој се сетил на мене во ова време :?:
    "Почитувана Кенди,примени сте како редовен студент на Англиски јазик и книжевност-Преведувачи и толкувачи.Успешно студирање ...УГД"

^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

Знаев од неофицијалните резултати на нет. но со ова ептен ме израдуваа !
    Среќна сум...

На bittersweet, LivingGlam, palavoto.devojce и 17 други им се допаѓа ова.
  10. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.964
    Допаѓања:
    123.553
    Сакам да кажам...

Си имам внук од братучед ми :party:
    Вчера славевме 2ри роденден на внука ми,а денес раѓањето на едно прекрасно суштество... :)Малку светлина во тешкиот мој ден.... И да, ни фалеа машки во фамилијата :lol: А,ако не друго бар заедно ќе си го слават роденденот.Нека ми се живи и здрави :d:

На palavoto.devojce, crazylady, la-chicka и 7 други им се допаѓа ова.
  11. K-a-t-e-n-c-e

K-a-t-e-n-c-e Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    32
    Сакам да кажам...

Убаво е кога ќе научиш да уживаш и во најмалите задоволства што ги пружа животот !!!
    Денов дефинитивно можам да го ставам in my speciall :l:

12. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам...

СДК одвај чекав да го напишам ова - досадно ми е! :D Ви текнува кога кукав, цел јули, цел проклет факинг јули дека е абсофакинглутли досадно ?? Е, сега уживам во досадава. Напросто уживам да си го пуштам мозокот на пасење, да не се замарам со никој и со ништо... Милина. Дури сум и малку несоцијална денес, си се релаксирам и од луѓе и од се.

Најозбилно, се повеќе ја ценам досадава. Нема да има многу време да се дружиме од 15ти, па ќе си ја барам. Пих, што било убаво да седиш и да нема што да правиш. Очигледно заклучивте од постов дека ми е ствааарно досадно, нели ? :D

Друга работа што сакав да ви кажам, е тоа како луѓето реагираат на моите промени. Добро, признавам, се сменив прилично. Малку по малку, грам по грам, капка по капка сало, влакно по влакно ми растеше косава, па се испострижав, па се испофарбав... :D Не е дека се направив непрепознатлива ?! :o Кога некој ќе ми рече - Е вака си ми најубава , автоматски во главата ми иде едно гласче А најгрда ли ти бев претходно ? :rofl: Комплекси, од досада.

Енд гес ху ис бек - ПОПОВИИИИИИИИте!!!!!! :x Темјан, темјан му е мајката. Затоа сега нешто ми мириса на изгорено и на чад. :D А изгледа и не виделе какви релиџс вјус имам на фејсбук пишано. Ќе им се преврти утробата нанадвор.

Леле ама досаден пост. Ај чао. :rofl:

На BeYourself, maca99, Offspring и 4 други им се допаѓа ова.
  13. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Се е возможно на денешно време. Што не сум видела и што ли уште нема да видам...

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. KrystalTears

KrystalTears Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    29
    Сакам да кажам...

Дека убаво си се изнасмеав вечерва, денов не тргна како сакав но изгледа убаво ќе завши. :)

15. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    Сакам да кажам...

...дека тоа е што е.
    Утре заминувам во Паланка, мајка божица знае само како ќе преживеам.
    Ум, не, грешка. ИСУС ХРИСТОС знае. :!:
    Па да, зошто да не, старата се одлучила да ме носи да преспивам во манастир.
    Зошто?
    Слушам наркоманска музика, цел ден во соба сум била и сум цртала, асоцијална сум била.
    More like асоциЛајна.
    Тачније, против гореспоменативе фецеси.

Ќе биде интересно, посакајте ми среќа.
    Ќе ги тролам калуѓерките таму, и ќе им кажувам колку е еротски и возбудливо кога ќе осетиш топла, цврста и тешка машка рака на слабините и како е добро кога ќе ги вплетка прстите во коса додека го осеќаш неговиот јазик на вратот.

Имам чувство дека ќе бидам избркана. :D

На Trendafilka, mims-89, palavoto.devojce и 4 други им се допаѓа ова.
  16. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Сакам да кажам...

Животот е поубав со смокви. Сочни и лепливи, обрани од дворот на баба или украдени од мали улички. Луѓето премногу зборуваат за други луѓе. Славни или не, во целиот свет или само во маало, можеме лесно да заклучиме дека оговарањето е дисциплина вон Олимписки ранг. Искрено, не мислам дека тоа е лошо. Напротив ми се допаѓа. Затоа што кога зборувам за други луѓе не морам да зборувам за себе.

Гледам фотографии на луѓе. Вештачки и природни. Мали и големи. Со и без долна облека. Мистеријата на животот може да се убие. Ако не ќе ја убијам јас.

На LivingGlam, julie77, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    Сакам да кажам...

Секој ден станувам се повеќе ранлива..
    И не можам да си простам себеси колку што сум способна да им простам на другите, со само едно извини.

И после ме јаде и душата и совеста..Што да ме јаде, да бев способна да не се оценувам толку строго и да бев понежна спрема самата себе, сега ќе бев силна девојка!

18. BornToBeWild

BornToBeWild Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    15
    Сакам да кажам...

СДК Животот е како свирче,или ќе свириш или ќе ти го
    свирнат
    :D

19. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Ви текнува? :lol: Ееее,времиња.........

На enca.69, 2468, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

скд дека сум бурее :) изедов три парчиња пица (фактички пола плех)испив пола литро ладно пиво сето тоа со добро друштво а во мегувреме се пушташе на компа спорска да видиме дали сме добиле...и уште бе не ми е јасно како една глупа црвена звезда ме собори на двата тикета...на едната ја имав пишено да има цела утакмица до 3 гола (во последен момент завшува 4:0 ) на другиот ја имав пишено гол со гол ( пак ме сјебаа )

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.