Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

Заглавив со Симс на фб ама битно дури играв научив дури ДВЕ ЛЕКЦИИ, а испитот 300 страни :x :headbang: :headbang: :headbang:
    Тоа сакав да кажам ако ви плачам после дека сум паднала на испит и поради тоа сум си го искомплицирала животот (буквално) :!: НИКОЈ да не ме теши затоа што ќе си заслужам. Ама ќе се потрудам да не се случи тоа...Во спротивно... :x

На verica94 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК ја осмрдев собава со цигари, сестра ми кога ќе си дојде ќе ме стрела :bandit:
    И сдк ужасно ми е потребна чупалица како мајмун сум станала во веѓите а немам со што да се исчупам зашто сестра ми ја понесе чупалицата со неа :devil:

На verica94 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека од среда ужасно многу ќе ми недостига ова скитање и мерење улици до доцна. :(
    И многу добро не е на арно... Почнаа да се расипуваат работиве. Мислев дека бајкава ќе има среќен крај, но сум згрешила.
    Сама се лажев.

4. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Сакам да кажам...

Fri(END), Boyfri(END), Girlfri(END), Bestfri(END) ... Се има свој крај (END)...

Fam(ILY) ... Единствено famILY завршува со I LOVE YOU ♥ !

На Elennaa, julie77, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Се разведри времево, т.е. се раздени, и јас се разденив со него.

Сонце, нова надеж. Поубаво ми е.

Добро утро на тие што стануваат, и добар сон на тие што легнуваат.

Отидов јас да се подружам со верниот другар креветот, и да си го гушнам тој што секогаш кога сакам ме гушка - јорганот. :lol:

.. |-)

и да, ај нека ми се насмевне среќата веќе ми се здосади вака да се измачувам.

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Сакам да кажам...

Е многу ми е убаво!
    ги обожавам деновите (бидејќи се бројат на прсти), кога станувам рано и го гледам изгрејсонцето, си правам кафенце и си читам новости.
    Цел ден е пред мене, а јас точно знам како ќе го искористам.
    Изненадена сум од самата себе, ми доаѓа да си се тапкам по раменициве и да си кажам - браво МА, Мишело, да ти се множат ваквите рани станувања! :bow:

7. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...прочитав неколку постови од други членови во темите каде што се движам, и се сетив на нешто што сум го прочитал на вебсајт..или книга беше, шо знам...

Кога жена ти се обраќа во врска со проблеми што ги има во животот, тоа не значи дека таа сака веднаш да се најдат решенија или ти да и помогнеш со некаква директна акција. Најчесто жените сакаат утеха, да слушнат од некој друг дека се ќе биде во ред, дека се ќе се реши. Поради тоа во врските/браковите се создавало незадоволство од страна на жената, бидејќи партнерот никогаш не ја ислушувал како што треба, туку онака дебилски се обидувал директно да изнајде решенија за проблемите. Ова потекнувало од машката агресија, територијалност и фактот дека ние сме самотници, за разлика од девојките кои тежнеат колку што е можно поголем број одлуки да донесат како групен процес/консултација.

На жените не им е интересно кога нема проблеми, кога се е во ред...

Ова ме потсети на еден пост од форумов, не знам чиј беше но кажа дека жените кога им е тешко, кога плачат, бараат причини да ја пролонгираат таа состојба.

How fucked up is that?!

Толку од утринското мини цунами од мисли. Алкохолот сеуште ме цепка од вчера, отидов да појадувам.

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

неколку мисли исказани од длабочините на душата на една личност, ми го разубавеа утрото, и ми измамија насмевка на лицето :$ што убаво утро, се надевам дека и остатокот од денот ке биде таков , сонцето надвор грее со своите зракчиња шири позитивна енергија :) имајте убав ден феминки и феминовци :* :inlove:

9. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    Сакам да кажам...

Врне, уствари истура!
    О нееее!

10. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    Сакам да кажам...

Моментот кога пред испит ќе ти се уврти некоја песна во глава ... ]:)
    Учев, не научив, кој знае што ќе биде.
    Семинарска од 7 страни, учење 4 часа, ако ги положам частам. Пуштајте среќа.

На Strumfeta93, Lepaaa, k.i.m и 4 други им се допаѓа ова.
  11. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    Сакам да кажам...

сдк дека денов започна прекрасно и се чуствувам одлично, па и како нема кога е петок .

убав викенд феминки мои and let the sun shine in your hearts :*

12. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Сакам да кажам...

Ја угасија водата!!! Не се нормални, на 40 степени без вода ? :ninja: :ninja: :ninja:

13. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам Добро утро имајте убав ден
    Пуштам среќа, да скршиш нога :D :D :D Па чекаме частење

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

задачи, теории , дигитрон... расфрлани листови во соба... владее хаосот на сите страни во соба кај мене
    ке преживеам ли со ова темпо до понеделик? гад хелп ми :@

15. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Сакам да кажам...

..Надвор 50 степени, а на некој му тече носот и кива. Нормално е?! Кај мене се е нормално. |(

16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Љубов ме гори малечок.
    Срцата полни а утрото ѕвони со љубовен звук. Еден за друг.
    Бакнежи прегратки, очи насмеани ...
    Помниш ли се што имавме?
    Премногу среќа за да ни потрае.

Не ме интересира во кој период од животот се наоѓам.
    А всушност сакам да кажам дека морам да се соберам, морам да се приберам, а не да се однесувам како растревожено дете зашто не ми купиле сладолед.
    На раб сум да завршам со се.
    На раб сум да кажам крај.
    крај на врската.
    крај на лажни пријателства.
    крај на пронаоѓање изговори.
    крај на безвезни муабети.
    крај на јадењето.
    крај на се.
    Па можеби тогаш ќе ми почне животот.

Не знам дали вреди да се борам, да се борам да успеат пријателства кои знам дека немаат ни в од вистински, да се борам да ни успее врската која 5 години е горе доле.

Во добрите денови се е совршено, го сакам ме сака, 24 саати смеење, и се остало, ништо не ми смета, едноставно би можела да се омажам за него. А во овие денови, во овие неколку проклети денови од месецот ми смета зошто не ми се јавил кога станал, зошто косата ја измил со тој шампон, зошто одма не ми вратил на титка, зошто не се избричил, зошто колата ја паркирал во гаража, зошто облекол плава маица, зошто седнал на фејсбук, зошто јадел кромид, зошто цел ден го нема, зошто нема два дена да се видиме, зошто не ми враќа на пораки, а јас знам дека нема да ми врати и намерно му ја праќам зашто знам дека ќе можам да му преречам, и ќе се искараме и ете.
    Овие денови не сум цвеќе за мирисање. Ама јас сум идиот неколку дена во месецот ...
    А тој, па не коментирам. Претрпев се заради него, и затоа ми е страв, страв, страв.
    Можеби затоа ме фатија бубачки за крај, од страв што може да биде понатака.

Што по ѓаволите ми е денес мене. Само плачам и не можам да се соземам а од пред еден саат требаше да сум излезена, но јас си гледав филмче, сега не знам што да правам. Не знам што да правам сама со себе, а не па со некоја друга личност инволвирана во мојот живот.

Ова ќе биде долг и ужасно гаден ден.
    Нека заврши побрзо ...

Не се чувствувам добро, ама ич.
    Ми треба искрена прегратка. Прегратка во која ќе знам дека тој што ми ја дава не се радува затоа што ми е тешко.
    Тоа го може само тој, а јас како да му речам, извини што бесенеам, страв ми е, се што сакам е да ме гушнеш и да ме сакаш ... и никогаш да не се посомневам во таа љубов.
    Епа не му го викам тоа, ќе си терам инает и еве вака ќе си се жалам на форумов и ќе си плачам.

Ај баталете ме.
    Се читкаме во некои повесели минутки.

На thinkerbell, XMaN, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

марамче, ти ја пуштам сета срека на светов, ти само полози :*

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  18. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    885
    Сакам да кажам...

СДК денеска некако среќен ден ми е.
    Положив за возачка дозвола, само што ме известија дека сум влезена и во дрзавна квота на факлутет :)

На Shana, crazylady, innablood и 10 други им се допаѓа ова.
  19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Сакам да кажам...

СДК ... ја фатив емисијата на Опра при крај за жал, затоа што порано редовно ја гледав. Ама во последно некако заборавам на емисијата, а сега се најубавите нејзини емисии од последната сезона ... Нејсе. Оваа емисија и беше со Рики Мартин :$ ... Толку нежен, убав, згоден, секси маж, а геј. :tmi: И се запрашав, зошто голем дел од овие убави и привлечни мажишта стануваат геј? :^) Што е тоа, која е причината што им ја менува сексуалната ориентација да сакаат и љубат ист пол? :?: Одговор немам ...
    Само сигурно е, како иде времето се повеќе ваквите мажи ќе се сврстуваат во таа геј популација. :(
    Не, убаво јас на сите им велам: Светот оди во не поврат. Се е наопаку, на криво како и да сакате кажете ...

20. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам. Не сум подлизурка и никогаш нема да бидам! Дупли јарац, па BITE ME! Некои луѓе ме умараат со сериозен бул шит во ниедно време од утрото кога јас имам работа. И работа и теза и куп папири за терористи шмерористи што треба да ги сврстам во некои 60-70 асални странички.
    А кад те нече те нече. со интелегенција иде и сјебана карма, негде прочитав..И да ви кажам, тачно.
    Се нешто лева нога пуштам од под фротирка од сабајлечки..Спијам во неговата мајца и ми мириса на прегратки и бакнежи - а таман заспијам сањам дека сум се направила прасец...70 килца, крцкам на движење сунѓересто сум мека..И потресена и препотена се будам...
    Лево бре лево!
    И убав мие петоков но не знам зошто имам фејлиор на поле на инспирација...Не можам да напишам ни 10 страни веќе еве од 10 саат!
    Другарка ми ме вика за во Сектор..ама јас некако не сум го догушкала уште...
    Не знам што ми е.. се сторив папучка... А тој сепак не ме гази.
    Јас сум среќна девојка жими црвените штиклички.

I just need to get over MYSELF.

На MandyLane, TeddyGrey и julie77 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.