Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека се чувствувам КАКО ГОВЕДО :lol: е*аго, ко јада ко ненормална :D

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

сдк дека сум ненаспана и гладна-комбинација смрти...него да денес сабота а? Ај да видиме што планче има бишето мое за вечерва :)

3. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Сакам да кажам...

КОЈ НЕ ПИЕ АЛКОХОЛ,НЕЗНАЕ КОЛКУ Е СЛАТКА ВОДАТА ОТСАБАЈЛЕ :drunk: :drunk: :drunk:

На mims-89, lolyta777, Hipica и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    386
    Сакам да кажам...

СДК дека се пресмеааав... по долго време ми текна темата за смешни мислења да ја отворам, посебно кога стигнав до поздравите од зајчето на пирамида и параскева, некако и траги комично ми изгледа, ама морав ко ураган да излетам од соба и пак гласно да не се изнасмеам, зашто ќе го разбудев брат ми (кој требаше на работа да биде) и мајка ми нзз по кој пат луда ќе ме направаше...
    Не бе не, мислам никогаш вака на форумов не сум се смеела.... хахаххахаха :D

5. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

И еве, се бројат деновите до 1ви... Не, ова не било, не ми се оди и не ми се оди...
    Истите луѓе, истите разговори, истите почетоци, истите продолженија, ист крај.........................
    Најтешкото допрва доаѓа, ама од сега го чувствувам.
    Уф, ми е страв дали ќе издржам пак..дали?! Ми се наткрева само кога ќе помислам на зборовите кои ги употребуваат, на однесувањето, на начинот на кој живеат.
    Летово научив многу, видов многу, проучив многу. Сфатив дека животот не е ист, сфатив дека економската состојба не е се, но значи многу! Сфатив, дури и се променив малку...но дали тие се променија? Дали се во право оние кои ми велат дека оваа година ќе бидат сменети? Дали човекот се менува според средината во која учи? Јас не верувам... Просто е: ако 15 години си живеел така една година во друго училиште не те менува. Тргнувам од себе и кога мене 4 години не ме сменија, не би ме сменила ни една. Ама дај Боже да грешам, дај Боже тие да се сменат. На подобро секако...подобро и за нив, а и за мене.

Иии, како се раззборував како утре да ќе ме нема, ама ме фати некоја носталгија затоа што ќе ме напушти летово... А напуштањето не би било толку страшно, ако неговиот крај не значи почеток на нова школска година.

6. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Одамна не сум кажала нешто.
    Нема ни да кажам. Абе, не е моја вина што немам инспирација и интересни моменти за да ги споделам, се’ е монотоно.

Ама... веќе кажав нешто. :D

На Tanny му/ѝ се допаѓа ова.
  7. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Сакам да кажам...

Ајде на колбаси и помфрит!
    Кременадли сочни ајде!
    На печени пиперки, неидентификувана манџоина, пиперчиња со јајце или подварок.. ајде!
    Комшиите готват. Шшш...
    На тераса да... летна кујна, зимска миризба.
    Со лесно врви, со не лесно се дише.
    Комарци умираат, луѓе стомаци превртуваат.
    Ах, у куќа да живее човек, ах. :(

На julie77, MandyLane, la-chicka и 8 други им се допаѓа ова.
  8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Сакам да кажам...

Си се наслушав македонски евергрини... Штета што денешнава наша музика не е ни малку квалитетна ко онаа порано.
    Сега паткар, геј геј,газазова, некои си таму зизлести тетки бараат помош од доктори во песните :puke:

Слатко се насмеав кога се сетив на песниве :D
    http://www.youtube.com/watch?v=n8onAuNu ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=Kn5iov49tZY
    Ах пуста баба, ем не јала, ем не пила, а се натрескала :rofl:

На Hipica и GeorGinnA им се допаѓа ова.
  9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам...

За да дознаеш каков човек е некој, не гледај како се однесува со еднаквите или посилните од него; гледај како се однесува со послабите.

Е мои луѓенца, колку е ова точно. Човекот е гадно суштество, тврдам со потпис и печат. Превртлив, улизурко, се е чист корист во светов. Секој сака да се докаже и покаже попаметен, да биде забележан и да го привлече сето внимание. Ол ајс он ми. :wasntme: А, бе, во желбата да се биде уникатен, се тропаат глупости, се прават будалаштини, најозбилно се плашам што ќе им текне да направат ново.

Него, муабетов ми беше како се однесуваат нечовечните кон тие со помалку среќа, знаење и способност од нив. Навредувачки, доминантно, надмоќно. Се колнам дека на моменти забележувам некое изопачено задоволство во очите на тие таквите. Било да е врз човек, животно, ма и во тоа како некој убива една мува можам да пресудам каков е. Еден ќе ја смачка без некоја посебна процедура - брзо и ,,безболно,,. Ама друг, ќе ја мачи, гмечи, ќе и ги кине крилцата... Ела мене скини ми ги рачињата ако си толку силен! :fubar:

Не сакам нечовечни луѓе и најискрено ми сметаат. Има некоја претерана суетност која зрачи од нив и ме тера да останам подзината. Кај отиде светов и дали луѓево се факинг арни ? :x

Најжално е што и на форумов се покажува тоа. Кога некој најдобронамерно ќе праша нешто банално, затоа што нели, не е грев да не се знае, грев е да не се праша, веднаш ама во моментот е нападнат. Не заборавајте, пред да се изнасмеете и покажете со прст, дека не сите ги имале истите околности да се развијат како вас. Не сите имале интернет од пред 5 години. За некој, овој свет тек допрва се открива. Има различни проблеми, различни мислења и пред се, различни луѓе. Малку почит е доволна за сите да се сложуваат. Кога може, треба да се помогне, а не да се одмогне.

Толку од мене. Лекции за човечност не планирам да држам. И немојте да следуваат лавина од коментари како не сум во право и новите членови се досадни, итн итн.... Сите овде сме почнале од 0 мислења. На кој не му се допаѓа, повели изволте, скрол. :hai:

На PrinceOfPersia, Monna.Monna, crazylady и 11 други им се допаѓа ова.
  10. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Соба чиста, прва година на факс чиста 8) Добар викенд ќе биде ова осеќам, вечер мал тулум со другаЧките, една особа ќе фали ама ајде брзо ќе поминат деновите :$ Уште 15тина дена до почеток, не се многу ама таман да се одморам, па после со нови сили :geek:

На crazylady, Hipica, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    386
    Сакам да кажам...

Почнав да умирам, тивко, полека и нечујно!! Да, тишинава ме убивааа... Брат ми ајде разбуди се, премногу ми е тивко вака, после ќе викаат луѓево по мене зашто не зборам. Некогаш ја обожавам тишината, ама ретко вака кога денот започнува, сега знам цел ден тапа ќе ми биде. Се решив да сработам нешто, ама баба ми ме престигнала и ја раскренала масата... Мислев денес и утре релаксирачки денот да си го поминам а од понеделник да се вратам на онаа пуста математика што се надевам и последен пат ќе и биде. Изгледа чистењето само ми помага, ќе морам за релаксација плочките да ги избришам, нема фајде од седење :)

Едииит
    ми текна што да правам, ќе идам да му помогнам на татко ми да ми во правењето на моето историско, кралско, железно креветче.. и да го напнам да реагира за побрзо купување на боја за кречење на собанааа.. Мислам нема услови веќе за вака да ми прават xD

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Сдк1- Секому атер, себеси матер, работава. :doh:

Сдк2- Што убав потпис си најдов.. и ни ми го збира. :( Еве го..

Сдк3- Вчера заспав едвај со 5 саат, станав у 10, едвај. Ми се спиеше ми се плачеше. Станав толку рано, за да почнам да се привикнувам со времето, незнам како ќе издржам од 1 септември, да станувам од 6 и 30. :doh: А и станав порано, за да се прошетам по маалските бутици, додека беше свежо, да видам што има, и се подновив по нешто. :)

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  13. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Се заљубив :inlove: И веќе го замислувам на мене,уф ама слатко ќе ми стои 8)

Друга ствар,мојот нов аватар е во чест на долгите фустани.Никогаш немам носено долг фустан,а ептен голема желба ми е.Се разбира ,кога ќе бидам невеста ќе носам,ама ме фати мерак да одам во потрага по долг и ќе одам :!: иако немам каде да го носам,сега за сега,сепак сакам да го поседувам :lol:
    Женска работа,амин :wasntme:

Прикачени фајлови:

На MSkorpionka, Hopeful, Speechless и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Сдк горда сум на дечко ми, пресреќна бев кога го гледав како се радува на успехот кој што вчера го постигна!!! И првата работа што ја кажа од после беше ОД КОГА СУМ СО ТЕБЕ СЕ МИ ИДЕ НА ПОДОБРО!!!
    Сдк дека заедно бевме до 6 сабајле, а јас станав у 8 после да учам, па сеа видете како ми е :yawn: :yawn:
    И последно што сдк е ВРЕМЕНЦЕ АЈ ДЕНЕС И УТРЕ БИДИ МАЛКУ ПОЛАДНИЧКО ЗА ДА МОЖАМ ДА УЧАМ КО ЧОВЕК А НЕ ДА СЕДАМ ПРЕД КЛИМА И ДА СЕ УКОЧАМ! ТИ БЛАГОДАРАМ :)

На Special.Someone и maca99 им се допаѓа ова.
  15. LadyNN

LadyNN Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    17
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека си ја слушам песничкава што ми беше хитче на времето :) http://www.youtube.com/watch?v=hIjLkn4U ... e=relmfu... тотално се поврзувам и постојано ми се мотка по главата едно дечко што го видов минатото лето на тоа хип хоп журката на Џими бич - Охрид. Разменивме некој збор ептен беше :inlove: Висок, темен тен во бела маица :x типов ми остана во глава иако само еднаш го видов ...

На srcekrsacka и martinuska им се допаѓа ова.
  16. mace1

mace1 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    178
    Сакам да кажам...

многу ја сакам оваа песна ама незнам зошто ми иде да заплачам кога ја слушам :worried: http://www.youtube.com/watch?v=OglNPNPWvSo

17. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Сакам да кажам...

СДК дека денес посебно си ја сакам косата :inlove:

18. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Oд кога нема слушано радио. Скопје со Раде (така си го викав радиото) нон стоп си се дружевме. Од септември пак :)

Друго, денес е последниот ден од Богородичните пости :) Мислам дека утре ќе се препијам јогурт за овие две недели :lol:

[​IMG] :inlove:

19. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.766
    Сакам да кажам...

Чувствувам ЕлеМентал има да ме истепа :lol:

Денес многу планови, дали некој ќе се исполни не знам. Знам дека го налутив охриѓанецот, ама морам да го откажам фино, не фино. Некогаш ми поминува низ глава зошто сум таква со тие што ме сакаат? Немам одговор, ама навистина не ме привлекува никако.
    Сакам горко кафе за трезнење, сакам благо да ми го разубави денот, а сакам прекратка и разговор за сигурност. Не е многу, нели?

На EleMental, crazylady и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк кај и текна на сестра ми и се јадело компири во тава и на овие врели 40 степени јас во кујна печев компири а во кујна не се влегуваше од жештина а не пак да се седи, :whew: битно компирите се потпечуваат јас си читкам книгичка а мислам се топев ...

Но сега со полни мешиња се влечкаме од соба во соба :lol:

А кафето ох ох колку убави мириса :) абре после јадење ми е најслатко.

Јас вака така уживам некако во денот вие гледајте да ги вдишете сите позитивни мисли околу вас :*

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.