Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Мразам правење зимница :envy: .
    Треба да измијам 10 тегли за слаткото и 30 шишиња за живи патлиџани(салце што би рекла баба ми) и уште некое мало шишенце за кечапот.
    Така е мачно и тешко цело тоа миење, правење, стоење покрај ќумбено, ама во зима се заборава се тоа и се јаде така лесно.
    Отидов на миење. Живците нека ми се напомош :envy:

На MSkorpionka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...цел живот можам да си го поделам на некакви зони, периоди дефинирани според активностите и интересите актуелни во тоа време.

Тоа секогаш биле области кои сум ги засакал и слободно можам да кажам дека за многу кратко време сум напреднал, како резултат на мојата посветеност и пасионираност.

Само неколку примери...

- досадно за феминки, но на времето бев лудак по Counter Strike. Деноноќно го играв, со другари и на сервери, со кланови и 1 на 1, се додека не сватив дека каде и да се појавам оставам одличен впечаток, а во мојата поблиска физичка околина бев најдобар. Тоа го тврдам без трошка размислување. И наеднаш, ми падна ентузијазмот, го баталив.

- следна пасија ми беа автомобилите. Кога ми се појави интересот за оваа област, на почетокот разговарајќи со луѓе по упатени од мене, изгледав како аматер. Но сите тие локални, да не ги наречам селски експерти и автомеханичари за брзо време станаа фосили останати од социјализмот во смисла на знање и информираност за автомобили, кога почнав со саатови да читам онлајн за тестови, експертски мислења, гледав емисии и документарци и читав бизнис книги од областа. И наеднаш...кога ја задоволив таа моја пасија, пасијата исчезна.

- следна пасија ми беше Манчестер Јунајтед. Со години играв фудбал и неизбежно беше да имам идоли, нели. Ми светна во глава и за многу краток период го проучив цел историјат на клубот, легенди, менаџерскиот тим, самите фудбалери, комплет се. И погодувате после одреден период што се случи, нели?

Не знам дали е нормално вака, дали можеби јас ја фаќам на време следната фаза во животот, или што не е во ред што не може ниедна пасија ни личност да ми го задржи вниманието подолго време. Кај мене се е пролазно, се е миновно, освен ако не ми нуди нови возбудувања, чао пријатно.

Еднаш прочитав, Лас Вегас го нарекувале Градот Без Историја.. Така и јас се чувствувам понекогаш, како да сум проживеал доста, а сепак празно минато некако. Дали бидејќи не сум се задржал на ништо конкретно, не знам...стварно не знам...

На MSkorpionka и zhap4e им се допаѓа ова.
  3. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Сакам да кажам...

СДК дека денес и утре ми е слава, така да сите феминки ве чекам на гости :) :lol:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  4. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Одвај чекам да дојди сатот и да се изнаџускам,на роденден сум ама имам чувство дека ќе биди премногу сабавно,а поготово дека таму ќе биди и симпатијава :inlove:
    I'm so excited !! :tmi:

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека си се потсетив на времето кога Бритни ми беше омилена пејачка. Осмо одделение бев чинам.
    Знам го имав албумови секој ден го преслушував, абре сите песни на памет ги знаев, дури и на сите кореографии им имав измислено :tmi:

Прикачени фајлови:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  6. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Сакам да кажам...

СДК 1

Добро Утро на сите феминки..или подобро кажано Добар Ден..

СДК 2

Се изнаспав,баш е добар филингот..сабајлево..на дечко ми му напишав една ептен вруча порака :lol: на времево.. :lol: ...баш сабајле во 5 саат ми дојде инспирација за таква..не ја собра во една ми фати 5 пораки..али битно се беше објаснето што сакам и како..да знајт шо да очекуват од мене ко ке дојдит.. :$ ..бај д‘ веј
    ..се запалив на таа пораката дур ја пишев :tmi:
    Ке ја пишам некаде по форумов само да најдам секси пораки тема :lol:

СДК 3

Многу топло надвор како имав жешки сништа..ова не ми тебеше вака да е времво..се :sweat:

СДК 4

Незнам сабајле како имам легнато,ама све ме болит..неможам да се мрднам на пример од столчево :D
    Ве поздравувам на сите :inlove: :*

7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Redheads club - I'm in!

Епа, мислам дека редно беше по толку одолговлекување.
    Многу убава боичка ми искочи, и задоволна сум. :lol:

На eemmiilliijjaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Се сеќавате ли на песната „Скопје Скопје ми ско!“ :D Кога бев мала бев убедена дека е песна за Скопје само на италијански! Вчера ја слушнав случајно и ми текна на тие времиња ехеее пред 10 и повеќе години! Сега кога ја знам смислата на песната и отприлика преводот баш ми е смешно колку тогаш се изгледаше едноставно, а сега голем дел од животот се врти баш околу вистинската тема на песната! Е растеме :wasntme:
    http://www.youtube.com/watch?v=2jzbP8jLU-Y&NR=1

На Gioia му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Сакам да кажам...

Се разбудив со помислата -денес ми е роденден и ми се исцрта една насмевка на лицето :) .
    18 Колку тоа добро звучи 8) :P .
    Татко ми посабајлечки купил сладолед за сите и ме прашува -Штрумфетче а ти колку години наполни :^) ? А баба ми од село ми донела јаготки и капини, њам.
    Морам да си промрчам дека синоќешната „роденденска‘‘ забава беше риал дизастер :( .
    Организација нула. Скоцкана од глава до пети требаше да си тргнам на време и да си ги завршам обврските а јас дома тупкав со нога, чекав и пцуев.
    Славеничката доцни цел саат. Се посрамотив пред гостите. Заборавив да ја поканам братучетка ми :fubar:
    Ужас, ужас, сите нервози ги изедов.
    Како можеше овој најбитниот роденден да биде толку баксузен :x .
    Ајде доста беше мрчење, догодина здравје и за овој ќе се оддужам.
    Да ве почестам и вас
    Cheers!
    Повелете и торта

На Monna.Monna, bittersweet, Gea и 25 други им се допаѓа ова.
  10. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.572
    Допаѓања:
    43.049
    Сакам да кажам...

Седевме сега со другарките мои и правиме муабет нешто за филмови.Јас пред некој ден и го дадов на едната Појадок кај Тифани зошто таа ми бараше добар филм. И сега ми вели колку досаден филм, таа цело време брбори нешто без веза, подосаден филм не сум гледала и јас останав ваква :o wtf?И стварно стварно не ми беше јасно како може некој да рече за толку познат филм, класика, толку добар, прекрасен дека е досаден и како може за Одри некој да рече дека е лоша глумица и дека брбори.Разбирам да и е досаден на мажи, ама јас мислев дека нема жена која филмовите со Одри не ги смета за совршени.
    И така се размислив малку и си велам добро со мене ли нешто не е во ред.Ама сфатив дека со мене се е во ред, само тие не ја разбираат убавината на добриот стар филм и не знаат што е квалитет.Значи им се допаѓа некој си таму со лигавење да не речам со Мајли, а Појадок кај Тифани и е лош филм.
    Стварно се изнервирав до некаде...и ме нервира што те убедуваат дека тоа е грозен филм.Оставив и не се расправав.Немав желба искрено.Нека си гледат тие глупи филмови, јас сакам вистинска филмска уметност.

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Сакам да кажам...

Многу ме нервира оваа Ајрин! Се намерачила на Њујорк, а јас уште го немам видено.

12. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.815
    Допаѓања:
    25.449
    Сакам да кажам...

Скара, пиво и хелиум!

Лешок, here i come! :l:

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  13. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Сакам да кажам...

Дома сигурно се горди на тебе.

На Neytiri, IndieGirl, beached и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

Сдк одамна не ме болело грлово вака,абе како со нож да ме боде некој..најтешко ми е што морам да го напуштам караокето на неколку дена!! не можам да зборам а камо ли да пејам..друго се е ок,конечно ми го уклучија нетот по пауза од 2 дена,сега лакше се дише :D

15. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

All you need is love, art, and each other. Нели? :P

дремам дома по маичка и гаќички, а околу мене мирисот на океан од миризливото стапче. Па и не само сетилото за мирис, си го галам и сетилото за слух. Никаде без добра музика!

Вечерта нема да одам во гужвата и нема да носам високи штикли. Нема да пијам алхохол и да пушам цигари како турчин. Ќе си облечам патиките и полека, но сигурно, ќе одам кај мојот другар на кафе. А по патот -музика. Еден саат одење е бре луѓе.

Убаво да си поминете феминки оваа вечер, без разлика дали ќе ви биде мирна или бурна ;)

16. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Сакам да кажам...

СДК сеуште не ми се верува дека бифшими е толкавав тапак англиски...ахахахахах
    и после толку мачење со објаснувања и слично он е упорен да збори со мене пред да си одам....

погледнете што добив пред неколку минути
    ...„you will be ever inside my heart. miss you“...

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сакам да кажам...

А јас многу и ја сакав оваа фризурка. :emo: :D :D сакам да кажам воедно. :D

18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Морав да се цитирам...

Само што го пишав мислењево преска дека денот со сестра ми ни поминува добро ми заѕвони мобилниот...

Татко ми ми се јави и чувствував дека ми ѕвони за нешто лошо...Само што му ја чув првата реченица "Кенди слушај ме добро и не се плаши..." ми беше веке се јасно.
    Додека јас и сестра ми сме уживале по дома тие со мајка ми направиле сообраќајка...Само што се вратив од ужасната ни Штипска болница :worried: :x мама останува таму,татко ми со помали повреди но целиот претресен.
    Собравме сили да не се расплакаме со сестра ми во болницата пред мајка ми но внатре си знаев како ми беше,џабе ми се крокодилските солзи сега,само стискам палци да ми е добро мамичка.
    Не ни дозволија да останеме таму,да сме седеле дома подобро било ахммм како НЕ си знам јас како ми е сега кога паметот ми е таму.. ;( ;(
    Ќе ве читам вас колку да пробам да ги оддалечам мислите.
    Ви викам јас баксуз сме цела фамилија,а требаше вечерва да одат за Струмица-Берово а наместо тоа мама во болница ...епа прости судбино но :swear: :swear:

И после сите проблеми по дома и ова потајно верувам дека се се случува со причина,и дека ова само ќе ни помогне да се зближиме и сфатиме колку се сакаме како семејство и се дека ќе се среди на подобро..
    Вие останете ми со добро и ЗДРАВЈЕ највбитно е ,и доколку имате желба на некого да кажете ТЕ САКАМ кажете му не се двоумете можеби утре ќе немате шанса...кучка е судбината....

Ве гушка Кенди и ве моли да пуштете среќа и да ми стискате палци мама да ми се врати здрава дома. :(

На CoverGirl10, LadyStyle, Monna.Monna и 36 други им се допаѓа ова.
  19. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    245
    Сакам да кажам...

Сдк ЈУХУУУУУУ! Конечно ги направив тие лимоновите коцки 8) , неможев да издржам па одма жешки ги пробав малце, вкусни се ха! Кога ќе им седнам после :mm: мх мх. Кој сака да ги проба нека повели бајаги излегоа :!:

*Кенди, не се секирај се ќе биде добро ќе видиш, можеби е подобро што ви кажале дома да си одите, ќе се измрцварите во болница ептен а и немате како да помогнете. Ајде ќе видиш се ќе биде добро гушки и бацки, ти држам среќа :*

20. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сакам да кажам...

Сдк слабо смоквите ова година |( т.с. ич нема, толкаво дрво за само лисја да чистам :devil:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.