Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

многу е тешко кога од еден миг ке ти се уништи се...денес ЈА ОТКАЖАВ РЕГИСТРАЦИЈАТА ;( и после долг разговор и тешки теми на разговор со храброст да го напуштам некако попуштив и реков ајде уште една шанса но :!: биваше ли таман заспа да влезам на негов фб и :o пак да се разочарам (не сум мало дете да мањачам на фб ама оваа морав да го прочитам и да си докажам дека сум во право)...што срека имам црна судбино моја ;( извинете морав овде да си олеснам мислам дека доволно држев многу работи во мене,долго правев совршено кога не е :!: и долго се лажев себе дека е само период (но периодот е скоро секоја втора недела) :tmi:

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Сакам да кажам...

Преправањето на собата ми е во завршна фаза и немам зборови да опишам колку сум задоволна што моите идеи, вака изреализирани, изгледаат совршено. Си се дувам од гордост, а богами и заслужив после тоа масовно тридневно чистење и исфрлање на сите работи со кои сум поврзана, а немаат никаква вредност. Чудо од човек сум значи. Не знам кој нормален чува споменари и тракатанци од раното детство.
    Си мислам дека сум можеби единствена што е спремна да живее со толку глупости и ѓубре околу себе, ама да не се раздели и од најмало парче хартија.
    Едвај чекам да пијам кафе, онакво сефте кафе во новиот амбиент.
    И морам да признаам дека сум уморна, мртва уморна и истоштена од секојдневното возење низ Скопје и Солун, и подобро би било за сите овој хаос побрзо да се заврши, пред да полудам и да ме однесат во Бардовци, пред да си го испијам сефте кафето.

На Hopeful и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  3. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Сакам да кажам...

Нека ни е за многу години празников ^_^

На angel4e121 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Дали навистина личам на селена гомез бре??
    Значи сите досега ми велат дека личам на селена гомез или на неџла.
    Денес истото пак ми го рекоја дека сум личела на селена гомез.

И друго да кажам дека на рденден си поминав преубаво,и после со некои другарки останавме а журката што беше во бтт се изнаџускавме и ајт дома :)

5. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК

На vlubena, zhap4e, Hopeful и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми е многу тешко и дека многу згрешив.(смајли-што-се-пука-во-глава) :x
    Ќе напраам се, се , се , за да биде како порано!!! ;(

7. inimini

inimini Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    72
    Сакам да кажам...

исто и јас така викам

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Читам во поштенското сандаче на фејсбук и на фемина, пак читам и препрочитувам, споредувам и анализирам......дојдов до заклучок, оние од тука беа во право за она што ми го кажаа.
    Јас реков дека ќе ги послушам, ама попуштив......не се оправдувам, иако можам (елементарна непогода)...сакав уште еднаш, не издржа срце јуначко :tmi:
    Но сега сум трезна, сосем трезна и свесна си ги врежав тие зборови во потсвеста.....макар и станала кучка :|
    Јас знам да си мечтаам, да си фантазирам и да "летам" со паметот (за одредени работи) во тие моменти имам потреба некој да ме спушти на земја, да ме освести и врати во реалноста (тоа и се слуич и сум благодарна) ама пак пробав да се кренам и да "летнам", почнав да си создавам илузии.........и наидов на ледена бура таму во облаците, мраз кој ако не се спуштев ќе ме повредеше :x

Сега чекорам цврсто на земја и си ветувам, нема повеќе експериментирање и одење до крајни граници на моите можности и издржлвост.....повеќе сама НЕ, освен ако не "лета" и некој друг покрај мене :)
    Ќе сакам пак да пробам - знам, ама инаетот нема да ми дозволи....прво нека "лета" тој, па потоа ќе му се придружам!

На marama и zhap4e им се допаѓа ова.
  9. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

6 кафиња денес, цел ден гладна, цел ден над книга, ми се спие ми се лае :@ ... епа нека ми е на здравје, ако не се мрднам сега нема никад! Гладна сум ко куче а не ми се јаде сеа у 2ипол сабајле, све ќе се полепи по мене и џабе се трудв цело лето да ослабам (бај д веј и ослабев цели 9 кг :D и сеа сум баш каква што сакав да сум)

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека по милионити пат се уверив дека судбина постои.... ама постов на Гоу ме плесна и ме залепи фино лепо на земја.
    Гоу, ќе те скршам :muscle: :punch: :D :*

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

Нека ни е за многу години овој преубав празник ! :d:
    Овој ден, овој празник ме исполнува!
    Пресвета Богородица-мојата заштитничка...баш ми е криво што не се викам Марија, а требаше па...утре ми е роденден!
    И да, како-така почнав со прославата за роденденот!
    Втерав, народски онака кажано :lol: два Long Island-а :D и доволно беше за да започне забавата, која мораше така рано да заврши за да дојдам дома! :lol:
    Ако траеше уште, сигурно ќе одев на болница по доза-две, глукоза-онака чисто од љубов! :rofl: :rofl:

Ве гушкам! Гуш! :hug: :lol:

Прикачени фајлови:

На Monna.Monna, Hipica, Doozy и 3 други им се допаѓа ова.
  12. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Сакам да кажам...

СДК за многу години да ни е празникот! И среќна слава на сите што ја слават :)

и СДК, не знам зошто, ама годинава калефестов беше ТАПА. Или само мене, КОЈ ЗНАЕ... :?:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.702
    Допаѓања:
    8.778
    Сакам да кажам...

СДК сите ве скам ама енго највише го сакам и џабе ми се пуштате кога не скаам ни да ве погледнам у очи. :tmi:

На Go-Girl, Hipica, De-lovely и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека не можам веќе, ќе пукнам!
    Побогу еднаш нека ми пише, вака празник, да се порадувам, пошто очигледно дека јас храброст никогаш нема да соберам. :tmi:

15. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Сакам да кажам...

СДК колку и пати да сум рекла дека не сакам да сум јас, ноќи како оваа ми тврдат, со сигурност и тоа, поинаку. Сакам кога се сакам себеси во својата кожа. Ај лов мај лајф......... :inlove: :inlove:

А следниот пат кога ќе кукам или се жалам од себе можат да ми врзат шамар слободно...

Така е јас сум си најлош непријател и најдобар другар самата на себеси. Сега дури сфатив... 8)

Нон сенс мач.... Знам дека звучи лудо ама морав да си ја олеснам душичката. И да си зборувам сама со себе или со замислено пријателче. Крејзи рајт.... :D

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Сакам да кажам...

неможам значи стварно неможам да сфатам... на некој што цело време му огодувам и му правам кефови да ми се лутии за чисти глупости и банални работи.

прави кеф на други,огодувај ги,пази да не се налутат, пази да не ги навредиш и повредиш,...и на крај кој е крив???? секако дека ТИ .... но ако биди добар пак нека те газат !!

уффффф нервозна сум луѓе :devil:

17. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Сакам да кажам...

Колку е само никакво чувството кога си во дискотека,сите околу тебе се забавуват,песните ти се погодени,се околу тебе е топ,но сепак ништо не допира до тебе.. Да,баш така се чувствувам Онака безвеза... :doh: Ми фалиш,само тоа го знам ... :(

18. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Сакам да кажам...

не кажувам нешто посебно, освен дека ми треба едно добро диво мажиште, прав пастув, значи онака мераклиски, абе, ми треба маж во животот... Да, да, ми треба, да си олеснам еднаш веќе, пајажината на клементина и на другарките на Климентина редно време е да се расчисте.

19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

МИ ТРЕБАШ!! :x

За многу години празникот,честито име на сите шо се викат Марија, за многу години! :)

Имајте добра ноќ феминки, воедно и убав деннн! :)

Добра Ноќ! :*

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  20. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК....
    ДА, девојчиња. од мене не очекувајте нежни зборови и обизири како се чувствувате и дали ќе се навредите од моето мислење/совет. Да. јас ќе ве отерам од кај што се дошле, со критика, иронија и сарказам, повеќето нема да сте свесни дали го мислам тоа или само се ладам. Вас ќе ве наречам безрбетнички и кучки, а дечковците и потенцијалните мувачи ваши изгубени и безкарактерни идиоти.

Но на крај, ќе бидам најсреќен ако знам дека вие сте ги направиле правилните избори во вашиот љубовен живот, ако знам дека мојот критикувачки приод барем малку ви помогнал со машкиот род, со читање, анализирање и лоцирање на добри и лоши страни...Ако знам дека после мене, вие веќе не мора да трпите идиотштини и сте на пат кон подобрување на вашиот емотивен живот...можам да ја тупам уште на темава, но само се надевам дека ќе ми го разберете стилот...

и ЗНАМ дека има задоволни феминки

Ве сака ЕлеМентал

На Miss.Ricci, sesilija, easyyyyy и 13 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.