Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Сакам да кажам...

СДК дека ми отекле лигњите кај увото!! Ридче, долче, ридче, долче. Убаво :clap: |(

Едит: Господи боже, сум пишала лигњи |( Мислев лимфни жлезди или како што НАМЕРУВАВ да пишам :lol: - лимфи (?!) :смајлиштосекрсти:

На LivingGlam и zhap4e им се допаѓа ова.
  2. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Сакам да кажам...

Сдк 1 мразам празни ветувања, секогаш кога ќе ветам нешто го исполнувам ветеното ......... ;)

Сдк 2 не можам да го разберам филмот на луѓево,па како тоа не ви се оди на забава , кога ќе одите на забава, кога ќе имате 50 години............. :x :x

Ах бе кај се најдов во вакво друштво ;)

Teшко е да најдеш некој кој ќе ги задоволи сите твои критериуми или јас премногу барам :^)
    Не дека не си го сакам моево друштво многу си ги сакам ама сакам да запознавам нови личности , не сакам засекогаш со истите личности да останам. You know what I mean. 8)
    Морам ново друштво да си барам. :tmi:

Станав многу себична смачено ми е да праваам се што другите сакаат додека другите не праваат ништо за мене. :|
    Па еден живот имаме нели ??? ;)
    Се изморив .

Доста беше премногу кажав за денеска .

Имајте убава вечер :*

http://www.youtube.com/watch?v=jZhQOvvV45w&ob=av3e

На innablood, TheCandy880, tigerlady и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК ви го претставувам најубавото мачорче, кое сум во план да го украдам од неговиот сопственик :wasntme: :wasntme:

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На Monna.Monna, Marilyn-Monroe, velesanka и 25 други им се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК си оди летово.. и онака се прилагодувам кон крајот на распустов, доста ми беше. Се изморив, одморив, се на се убаво го поминав, ама многу брзо ми летна за разлика од минати лета!
    Како и да е, за 3 дена доаѓа септември..сакам промена. Сакам, сакам, сакам. Ма доста ми е више, сакам есен и се радувам на се што носи таа, освен дождот, калта и моите фаци коа идам накај гимназијата со чадорот.
    А и да. Миличок тој Роки, си го галев вчера ваааа.. срце е! Многу сака да се мази, сам ми доаѓаше! Најголемиот мачор на светот мислам дека е, си помислив дека е јамболија постелена на подот. Срце големо тоа. Мјауууу ќе се видиме пак :wasntme:

5. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    4.446
    Сакам да кажам...

И 1000 планови да направиме никогаш нема да знаеме што не очекува УТРЕ! :!: :!:

На Bright, TheCandy880 и starbucks им се допаѓа ова.
  6. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Сакам да кажам...

Иако многумина велат дека летото е за вљубување јас тврдам дека есента е со иста намена. Дожд, шаренило на листови, варено вино со цимет, чај со цимет, колачиња со цимет (пс. Јас многу сакам цимет)...... Спротивно на моите феминистички ставови и астролошкиот профил на Близнаци кои тврди дека горе наведените не се заљубливи по природа, јас при здрава свест и чист разум објавувам дека
    -Сакам да се заљубам!
    И затоа сум во исчекување. Искрено планирам да почнам да демнам луѓе по библиотеки и театри, киносали и концерти. Ова е мојата есенска мисија: Љубов, Love, amore, amour, 喜爱, amor...... на кој јазик ви душа сака.

Иако има уште време до почетокот на есента, барем официјалниот, јас на сите однапред ви посакувам во есен да се заљубите.

пс. Влатко Илиевски ич не го бендисувам ама оваа песничка може да пројде
    http://www.youtube.com/watch?v=KwgelGw_Nt8

На crazylady, Asterion, LivingGlam и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Bloom

Bloom Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    40
    Сакам да кажам...

Е колку е убаво кога цееел ден си расположен. Си ја пушташ плејлистата од телефон цело време на рипит, си денсаш по дома како шлакнат, си пиеш кафенце, полека почнуваш да се припремаш за искачање. И бааааааааааааааап, мора некој да те изнервира. Ех, Марфи, што човек ќе беше. :fubar: Па не е фер. Сега на крај на распуст, баш кога треба да си го искористам времево фул, кога едвај чекам кафица со девојките да потрачариме малце, имам чуство дека тие собиранки се претвараат во гасна комора. Па, не може човек да диши. Разбирам дека сакаат да ме видат, и јас нив, ама фала богу дека еден ден баш и не мора да се собереме. Ми треба одмор, ми треба да се совеземам, ми треба мир. Реков демек ај да ми се разбисти главава па да се собереме и денеска, ама разбистрување до даска, толку негативна енергија насобрав што мислам се претворив во папрат.
    Или кактусот собираше негативна енергија? :^)
    И да, изгубив желба за искачање, за манијачење, бреее што луѓе беа. Епа после зошто не сакам да дојдам.
    И да знаете, ќе продолжам да си се смешкам, па секако дека нема последните денови така да ги поминам. Музиче до даска, пак денсање, и расположење до плафон. Или повисоко. Ќе бликам од радост за сите да видат. Nooooo, you're not bringing me down. Баш сум у овој фазон :
    http://www.youtube.com/watch?v=evs7aIaP ... re=related

O o o o o o o, o o o o o o o o :dance:

8. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Сакам да кажам...

преку глава ми е од глупости ;(

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.412
    Сакам да кажам...

Сдк дека баланс постои само во форма на јогурт!

На innablood, Theodora и zhap4e им се допаѓа ова.
  10. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Сакам да кажам...

леле сонце малецко сакаш помош? хахха

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  11. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Сакам да кажам...

СДК дека овие денови не се прибирам дома. Од јутра до сутра сум излезена. По забави журки, шопинзи, кафиња, патувања со пријатели.Мајка ми стално се дере.. Имаш ли ти куќа?

И ете во заблуда и двете сме биле. Една форумџика затоа што не знам која е Ким Кардишјан вика оти тавите ко мене во 4 ѕида изгледа затворени се. Фала и многу на форумџиката што ми даде мотивација уште повеќе да шетам. Нејзиниот пост на мајка ми ке и го покажам да види и да се смилува на мене. Тенкс до девојката што ме спаси од дерење.

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  12. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Сакам да кажам...

СДК-ако мачорот во рацете на Офи е вистински, јас ојдов да ја нашминкам и фотошопирам мојана слабуњава, бездушна, мрзлива, смотана и со две различни очи мачка која во моментов ми се фрла од лозница директ на пенџере со познатото нејзино
    „мјаааааааааааааааааааааууууууууууууууууууууугррррррррррррррррррр.......плаааас! Мјау :wasntme: !“

Маче мое, слабодушно си ми ама :inlove:

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Жими се, понекогаш од толку внатрешна болка, не болат и делови од телото кои не сме ни знаеле дека постојат.
    Ама нели, утре е нов ден ... полош од денешниов не може да биде и тоа е единствената сигурна работа.
    Животот еднаш те носи горе, па три пати добро ќе те акне од земја, т.е по можност од цЕменто, за нели повеќе да боли. Тоа е еден вид проста математика.
    Животот е едно биг шит. Срање.
    Ај чаво.

На crazylady, Lepaaa, calliope и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

СДК дека се осеќам уморно.. Ко да сум ја копала нивата. Ич не сум спиена, а богами ни прибрана дома. Последниве денови највеќе ги користам деновите од распустот. Да се пофалам, денес станав во 9, затоа што имав закажано во 10 за шишање. (спиев само 4 саати) Мислам дека ми извадија тон коса, ретчење, ретчење, колку ти душа сака. Излегов надвор, со пуштена коса, одма ми се измрси, и сега ја миев. Утре пак треба да станам порано, а чисто сумљам дека ќе заспијам рано, со цел памет, пак испив на екс нес кафе, и сега ќе заспијам, на свети никад. :doh:

15. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

Многу сум уморна. :yawn:
    Спиена сум околу седум саати во два дена. Тоа можеби за некои е нормално,но мене квалитетниот сон ми е се. Ќе се успијам на тастатурава.

Она што сакам да кажам е дека поминав многу убав ден на село,во родното село на мајка ми. Се видов со многу луѓе,се изнамуабетив,се изнасмеав,се. Се видов со баба ми и дедо ми. Добри се,одлични за тие години. :) Јадев кајгана од домашни јајца. Превкусно нешто. :D

Бев на гробишта. Мајка ми сакаше да ја дружам додека да запалела на нејзините роднини свеќа,нели празник денес. Кои морничаво чувство. Јас воопшто не одам на гробишта. Дедо ми е починат скоро осум години,јас не знам каде му е гробот,немам отидено. Кога почина,моите мислеа дека сме многу мали со сестра ми за да одиме,и немам отидено. Дедо знае одозгоре дека не го заборавам. ;) Затоа и по некоја игра на случајноста,јас незнаејќи запалив свеќа во црквата во тоа за мртвите,а свеќата си ја планирав како благодарност до Бога што не ме напушти и што ми помогна со испитот. Тоа ми беше како шамар,дека мора да отидам на гробишта,да го видам дедо ми.

Мајка ми вели,кога одиш на гробишта си мислиш сите се умрени. Кога одиш на свадба си мислиш сите се весели. Кога одиш во болница мислиш сите се болни. А тоа сепак е само животот..

Дедо,ти си херојот за мене,јас сеуште во себе го чувам и негувам тоа економското од тебе и уште повеќе актерското од тебе што го наследив. Нема никогаш да те заборавам.

Добра ноќ на сите. Утре е понеделник. Јас ги сакам понеделниците. Некако,мислам,дека секој понеделник не е почеток само на уште една недела,туку на уште една шанса во овој живот со која би направила нешто корисно и нешто убаво.Нешто за кое ќе се гордеам.

:hug:

На XMaN, TeddyGrey, marama и 5 други им се допаѓа ова.
  16. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Се прибравме живи дома :whew:
    :bow: на дечко ми што се тркаше на автопат и претркуваше на полна линија.Јас само крекав дека ќе се лупнеме и цело време бев :o .
    Адреналин еден куп, а јас искрено не го сакам во толкави дози.
    Додека дечко ми се смееше јас мислам дека се губев од страв. Нозете ко пресечени ми беа :D
    Па што да правам, се плашам од брзо возење. Кога јас ќе почнам да возам мислам дека повеќе од 100 нема да идам, а не 120 или тука негде ко што идеше он.
    Па она автопатон Куманово - К. Паланка една е*бана сијалица нема.
    Ај за натака ден, се трпеше али за накај Скопје вечерва катастрофа :x .
    Возачине од спротивна лента шибаат со долги светла иц таквото не ги боли дали ќе пречат на колите од оваа лента :envy: .

Освен враќањето се друго беше без замерки.
    И шетање и одење на гости кај познаници и роднини и пикникот покрај река...

Сакам ваквите денови да се почести. Многу многу почести :)

17. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

Сакаам да кажам дека после толку работи што сум и дала на една личност и после толку работи што сум направила ме нарече себична :!: Цел живот од кога е родено до сега го обожавам, го носам сегде со мене, го запознав со толку луѓе, во толку градови сум го однела без ебан денар да ми даде, во толку моменти сум се нацртувала кај него кога најмногу му требало и јас сум себична и он не збори со мене!! :clap: :clap: :clap:

Епа сега ќе видиме како ќе биде кога од Ника ке добие едно big fat nothing :rock: :~:

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.412
    Сакам да кажам...

Maртинушка,опрости,ама ми оди да ти влепам една вруќа,па да не знаеш зошто,а на тој дечко ти да му ја здрвам една меѓу нозе,да остане окезен ко што бил.
    Добро имате ли памет?!Сериозно?!Имате?!Рулет играте,ало што ви е на вас?! Утре на вести ќе слушнам некоја грозна вест и ќе се наежам од вакви ненормални ко вас.Стварно сте ненормални! Да ти ги знам родителите во моментов би се јавила!
    Отидов ептен офтопик,ама ептен се револтирав!

На mysterious, sweetheart10, Neytiri и 10 други им се допаѓа ова.
  19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

Чист персиски (вистински) мачор, со едно окце :) Сиротото се разболело нешто на очињата и морале да му го извадат едното окце, ама многу е убаво пак :inlove: Јас му кажав на другар ми, прва прилика ти го крадам, и имаше голема среќа оти со мало ташниче бев :lol:

СДК, главава ме фрсна :(

20. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Сакам да кажам...

СДК дека имам ужасна главоболка...:(

Статус на темата: