Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

Го имам чувството на гордост како кој знае што да сум направила! Нема никој дома,го отворам фрижидерот и гледам пред мене патлиџан,сирење,мисиркина шунка,кашкавал,француско топло багетче и што уште не..ама за среќа наѕираа и едни сочни праски одоздола па си викам мајкуму стара ќе се исконтролирам па шо сака нека е! Гледам у праските па у месните задоволства,и обратно неколку пати..еве сум сега уживам во салатка од праски..аххх..кога ќе ми текне дека можев да го излапам цел багет сега добро ми е! јака сум нема што! :lol:

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.995
    Допаѓања:
    123.731
    Сакам да кажам...

Значи сведбарски викенд а :geek:
    И мене ме зафати.Вчера.Поиграв малку ко да не е без ич,и после најомилениот дел-фаќање сеир ]:) Посматрање до најситен детаљ.Што ќе видиш-сатен и бозе нозе,први на оро.ОМГ! Ма, никогаш нема да ги фрлам штиклите на свадба и да играм боса,колку и да ме болат нозете :!: Јас издржав со штикла од 12 цм,мене лесно ми беше?А оние,со 5 цм...е стварно не ми е јасно ама ај...Знам само дека грдо,грдо изгледа :puke:
    И така,сега ме мава главата ,ама никогаш не велам не на бела Александрија :l: .Кафето го сварив од кога стигнав на работа,и сега дури сега уживам во него,иако не се пие,оладено и горко,сепак размислувам и уживам во паузата.
    ...
    Имајте убав ден иако мене ми кажаа убава вест-Утре не празнуваме ,ние работиме :rock:
    Аман :devil:
    Незнам што виделе колегите на оваа слика |( ама напнаа одсабајлечки па и десктоп ја фукнаа.Ај ги разбирам луѓето,па имаат по 60 години.Ете ја сликава може и на некоја од вас ќе и се допадне[​IMG]
    Па,и не е толку лоша ,а ^_^

На maca99 и martinuska им се допаѓа ова.
  3. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Сакам да кажам...

СДК се спремам за на планина, за некој саат и ке тргнам. Го обожавам тоа селцето во планината, ептен е прекрасно, големите ливади со зелена трева, ладното ветерче кое дува пополека, големиот орев до една куќичка, извртени зелени ореви, шумата со високи дрвја :inlove: ..... Со мислите сум веќе таму, отидов да се до пакувам и бидете поздравени. :hai:

СДК 2 смачено ми е од гости, цел Август имаме гости :@

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Денов само за на плажа е. Пак ќе одам сама. Ќе читам некои есеи. Ќе ги гледам другите луѓе наоколу и ќе си правам приказни. Аh... summer's almost gone.. where we will be, when the summer's gone?

5. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк да знаев дека баш вчера ќе беше најубавиот ден ова лето, дирекно се ќе прескокнев и на вчерашната дата ќе дојдев. Значи најубаво си поминав.
    Не ради Чолич. Не сум некој негов голем фан.
    Од слушање знам некои негови песни, ама секоја чест на човекот ја направи атмосферата.
    За прв пат толку луѓе имаше овде, тој успеа да ги собере.
    А журката започна откако отидовме во диско. Абе најубаво беше. И го видов него.
    Видов дека ме гледаше, ама веќе не сум твоја. Е така нека си знае.

Инаку и овој Мики од идол го видовме. Бреј лепотан бил. Ама не Велешанецот.
    И дури се запознавме. Фин дечко. И го има најубавото куче на свет :inlove: .

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  6. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

...И да, можеби денес ќе бев насмеана ако после синоќешната лумерајка не морав да станам во 07 часот, дури ми се стори дека се накукурив пред сите петли.

Жени, мартини, полни пепељари комбинација која не ви ветува добар почеток на неделата...на работната де! Ај ќе преживеам :drunk: ...или па не?

Ја завршив „Ловец на змејови“ со читање, сеуште сум под импресии од истата, најтопло Ви ја препорачувам на сите...дозволете си да го доживеете тоа патување кое ветува растреперување на вашето срце, доживување испреплетено со среќа, болка, тага, каење и војна...и пак војна...

Деновиве размислувам за сериозни теми, прашања, коренити промени...не знам што ми е. Наполнив 25 лета, а на момент се почувствував како да имам барем 35. Сакам да направам нешто за мене, да за мене...нека сум себична! Решив...време е.

Ако сега не подлегнам на ризик најверојатно следниот пат кога ќе се кандисам да го направам тоа навистина ќе имам 35...затоа засукувам ракави. Од денес. Од моментот кога сеуште го осеќам проклетото мартини во мене и кога најверојатно би требало мрзеливо да се оптегнувам во кревет, да се гушам во мојот мамурлак.

Од денес! :)

На Strumfeta93 и sesilija им се допаѓа ова.
  7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

У три лепе пи*ке материне :!:
    Се чудите зашто вака го почнувам постов, заради посраните РЕФОРМИ НА ГРУЈО кои зачинети со неписмени административни работници напикани позади шалтер со партиска книшка, се фатална комбинација за ПРЕРОДБАТА на оваа педа земја :tmi:
    Одам на шалтер со документите и тој од таму се дере зашто не е пополнето како што треба, викам човече го читав законот на интернет, ги гледав правилата за пополнување, се е како што пишува таму....ај марш кај шефицата ми вика, таа нека одлучи што ќе се прави со тебе :o (оу јеа спешл тритмант, може и кафенце ќе падне :lol: )
    Таа па кога ме виде ми се истури за неписмените шалтерски работници и ми вика врати се и кажи им да се описменат и да не комплицираат јасен си е законот, нема ништо специфично во твојот случај....јас тука ни лево ни десно, отидов пак кај чичкото и како сега да му кажам НЕПИСМЕН СИ :sweat: ај одоколу му објаснив, промрморе нешто и ги фрли документите во купчето останати :D
    Да не заборавам успат и ќотек ќе изедев од обезбедувањето зашто низ таа гужва се плеткав нагоре-надолу по институцијата, ама не по моја вина :wasntme:
    Ете така утринско патешествие, ни кафе не се напив тек сега го пијам и средувам впечатоци :D
    Кај е бре македончето за во Европа, седи тука не се брукај пред светот :rofl:

8. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Сакам да кажам...

Убав ден денес :)

Го пијам веќе второто кафе (низок притисок, шта ќеш :D ) и се чувствувам некако и живо и смирено, и среќно и меланхолично и уживам во денот.
    Толку смирена одамна не сум била, сакам да уживам во последните денови од август, месец кој мене секогаш ми носи убави нешта.
    Се надевам дека и овие последни денови ќе биде така.

Со бистар ум денеска ќе учам, решена сум септември да дипломирам, а не можам ако не учам :!:
    Ви праќам и вас честички од мојот мир, се надевам дека ќе допрат и до вас и ќе сфатите дека не треба да се нервирате и да се испукувате во темата за некои минорни работи како кршење на нокт или ситна кавга со некој близок- во животот има толку многу работи кои се полоши но ние треба да застанеме спроти ветрот и да бидеме силни, затоа што тоа е одлика на храбрите.

А јас денес се чувствувам храбра :)

На mysterious, la-chicka, mims-89 и 10 други им се допаѓа ова.
  9. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

значи колку сакам кога на МТВ1 ќе го слушнам гласот на оние маж и жена кои прават репортажиии од други држави ауу :inlove: :D сега нешто за Лондон кажуваат :D

10. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Сакам да кажам...

Се надевам дека не сум единствената на форумов што кога ќе излезе во град и ќе види убаво, претставително девојче, веднаш го поврзува со некоја феминка. Вчера се фатив себеси во такво „длабоко“ анализирање.

Нејсе, да промрчам јас малку:

Многу ми е криво што убавите манири одамна некој ги фрлил во вц шоља и пуштил вода, па пак во мода се враќа драматичното врескање кога ќе видиш „блиска“ другарка, доволно гласно за да можат и околните селани да се радуваат за убавата новост.

И сфаќам дека е лето, ама шетањето со пола газ надвор не ве прави светски девојки. Гради на изволте, такоџе. Целулити, паѓање со штикли, крештење, лигавење и натпреварување кој има повеќе (сало) да покаже, и доволно е на Саја да и се згадат компирчињата што ги јадеше на ѕидче.

На mysterious, innablood, rossonerka и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК колку сум намуртена денеска, не ми е само јасно како успевам. Откако станав сум |( + цела фаца ми е отечена. Ова ќе биде многу грозен ден, пречувствувам.
    Песнава може да ви каже многу повеќе од мене денеска, јас се одјавувам и одам да го испијам моето „утринско“ намќоресто кафе.
    http://www.youtube.com/watch?v=p2EMxKRlgFk

12. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК се додека имам некој што ме сака, не е важно колку ме мразат другите 8)

На BeYourself и Lepaaa им се допаѓа ова.
  13. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Cдк дека ја напуштив Mакедонија,и ужасно многу ми недостигаат моите!!! ;( ;(

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  14. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да ви кажам пуштете си ја песнава и уживајте.
    Ме наежува цела, од глава до пети.
    Обожавам да го гледам и да го слушам.
    Совршен спој, совршено дело, совршена изведба ... :inlove: :inlove: :inlove:
    Кој не го допре, не е човек :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=jlsxmXxlVh4 :inlove: :inlove: :inlove:

15. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Аххх пак сакам еден куп работи да кажам....пакк!!!!!!
    Намбр уан: Тајниот свет на една купохоличарка е книга пишувана за мене. Да, да, да, да, летам низ страниците, ма ја обожавам. Сфаќам дека оние патетични љубовни романи веќе не ме освојуваат...
    Намбр ту: ќе си се подновам јас нешто за во собичката моја. Има да ја претворам во сон!!!
    Намбр фри: па баш и не знам што трето да кажам...
    А да, ве сакам! :*

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

денес е навистина убав ден, сончев, прекрасен :)
    убаво се чуствувам , исполнета со позитивна енергија
    конечно ги добив обетките кои ги посакував цело лето(сјаат како кристалчиња ) :$ , а стопалата ми се освезени, лесни,чуството е прекрасно :$ :D

17. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека мрзи да пишувам ама ај да им кажам на тие што се двоумат дали ќе се продолжи распустот поради жешкото време иии нема да се продолжи тоа било само предлог од граѓаните но овие главниве што се не ни размислиле на таа тема
    чичко ми му кажал на татко ми бидејки чичко ми има врски насекаде :) ;)

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

Пресечете ми рака, животов земете ми го, ама не можам да престанам да се заљубувам во човеков over and over again :inlove: :inlove:

Прикачени фајлови:

На L-enna, bittersweet, mims-89 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Сакам да кажам...

Супер ви е СК ама многу жешко е :sweat: :sweat:

20. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Сакам да кажам...

СДК дека не ми беа доволни 8 часа спиење,па си бувнав една дремка од 12 до 3. :D
    Сега се осеќам чудно. :(

СДК2 дека сум мнооогу среќен што ГаГа ја зема наградата за најдобро женско видео. Заслужено! :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.