Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mirna0911

mirna0911 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    18
    Сакам да кажам...

ДАааааааааааааааааааа исто и јас . едноставно го обожавам. само да ти кажам јас сум у предност имам колега што личи ептен на него :) така да исто ми е ко да го глеам секој ден у живо :)

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

^ Ааа... на кој факултет беше? :wasntme: :wasntme:

:D

3. mirna0911

mirna0911 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    18
    Сакам да кажам...

Иста улога ко Алек Карев

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  4. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    Сакам да кажам...

сдк дека порано ние како девојчиња кога се фалевме за нешто се фалевме за нова тетратка, алиштенце, која книга сме ја прочитале, каде сме биле на одмор, што ни рекол симпатијата , како сме и помагале на мама сме добиле петки во школо, не пратиле на натпревар, претстава....

денес се што гледам дека девојкиве се фалат е тоа која повеќе се опила, и како се мувала со некој зафатен или оженет и глумат јаки пи*ки зборуваат за хејтери као они да се фаци познати па дури имаат и хејтери и нај искрено незнам дали да плачам или да се смеам.

само сдк дека се плашам да имам ќерка во ова време оти ако стане една од овие нафурани шмизли ќе ја задавам со голи раце :lol:

На Monna.Monna, lolyta777, la-chicka и 9 други им се допаѓа ова.
  5. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Сакам да кажам...

СДК Ја гледав таа емисијата "I used to be fat" поголема мотивација од оваа емисија за слабеење немат..деца од по 100 и нешто килограми ја смалуваат на 70-80..Алал нека им е..Да има и кај нас таква емисија прва се пријавувам.. :D
    вечер одам на трчање
    во последно време малку се распуштив,не ми се вежба..ама вечер одам крајно време е
    ..ме мотивира некако..си викам ко можат тие зш јас да неможам.. :)

На GeorGinnA му/ѝ се допаѓа ова.
  6. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Сдк прекрасна вечер :o Дефинитивно најдобрата вечер од ова лето.Самото тоа покажува дека си поминав многу убаво. :wasntme: Иако малку беше ладничко, концертот помина одлично :x. Потоа во диското се изнаиграв убаво и така ми помина вечерта :clap:

7. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

СДК

абе вчера си мислев да ни се продолжи распустов, ама што би ми сменило 4 дена?!
    Се знае, секоја година од 1 Септември, и готово. Сега за овие 4 дена нема снег да падне. И не е сигурно дали тогаш ке биде поладно.
    Така да, што и да прават, што и да мислат, и да се почне на 1, исто ми се фаќа. Само ќе ми недостигаат третите смени на форумов. :worried: А да се продолжи ке можев да искористам уште 2 вечери. :D
    Како и да е, со среќа нека ни е, т.е со лесно. :rofl:

8. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

сдк почнав да ги читам постовите SO не толкаво вниимание и желба како порано сега како NEWS FEED со проверувам на фб е така и тука

избледува некако квалитетот ,да ја цитирам бројче дека се гледа што повеќе постови д аима човек,а што ке има во постовите не е битно банални банални банал невиден

9. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека вријам од нервоза. До толку да има луѓе без осет не можам да разберам. Едноставно да не може човек малце сам да си биде, ако нив им е досадно мора да се стават без осет. Епа не искачам сега, ќе пукнам дома ама со вас не ми се иде. Фала што ми го заебавте испланираното попладне.

10. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.953
    Допаѓања:
    123.541
    Сакам да кажам...

СДК дека конечно заврши глупавиот ден.Одам во аптека по кафетин,ме убива главата.Koлку мразам понеделници,сите ми се напорни и тешки :envy: И во прилог на понеделникот:
    Друго сакам да кажам дека денес ми е ден на калории :lol: После долго време јадев бурек и тоа со јогурт,па сникерс и сега ќе правам пици :lol: Кога се иде,до крај нека се иде...а после ,е после ќе си кукам :sweat:

11. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека умревввввввввв од досадаааа :@ :devil:

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Сакам да кажам...

СДК заминав да си го шијам фустанчето...Сега ќе видиме што ќе испадне :P

13. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Епа денес си станав во 2 сатот поручек,оправдано е бев трета смена на работа
    на фемина поточно
    И гледав мтв наградите и после повраќав не се чувствував добро и си легнав,и сегане сум добро,ни ми се јаде ни ми се пие и сега зедов с сварив еден зелен чај и него со сила го пијам :)

14. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

СДК дека прв пат, на овој ден да не заврне т.е. и времето е со мене денес! :party:

А јас па уживам во овој ден, и како што кажа Виножитка, чекам честитки и се радувам на нив. :rofl:
    И морам да ви кажам дека вака континуирано ќе ве дружам уште денес и утре, па после незнам колку ќе можам да се уклучам на форумов па да ви напишам збор-два, пошто си одам во Скопје, а таму некое време нема да имам интернет!! :(
    Не ме заборавајте и да знаете дека ќе ми недостигате, ќе ве читкам и ќе ви пишувам колку што ќе можам и кога ќе можам. :rofl:

Ве Гушкам! :*

Прикачени фајлови:

• hugs68.gif
      hugs68.gif
      Големина на фајлот:
      49,1 KB
      Прегледи:
      267
    • 96007.gif
      96007.gif
      Големина на фајлот:
      214 KB
      Прегледи:
      267
    • 89.gif
      89.gif
      Големина на фајлот:
      30,8 KB
      Прегледи:
      267
    На Doozy, marama, crazylady и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Сакам да кажам...

...како прво се нервирам кога сакам да сменам на кирилица, и се одјавувам ненамерно. |(
    Второ, дека судбината работи на чудни начини. Интересно е да живеам и да гледам каква претстава ми приредува. Особено е интересно кога нештата се случуваат токму како сакаш... :) Затоа вреди да се живее животов. Авантура е...
    Enjoy the ride... 8)

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека од дното на душата посакувам да и` мавнам два - три шамара. Сочни и врели. :devil:
    Глупача.
    Само да не ме фати инает пак. :worried:

На BornToBeWild му/ѝ се допаѓа ова.
  17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=gIRduvU8 ... re=related

СДК... До кога вака????????????

Неубав ден!
    Стресови и трауми ми се вратија низ глава денес!
    Дали дури денес се вратив во реалноста после летово???
    Ајде, се` се периоди низ животот, така и ова!!!
    Излишно е, ама ќе кажам... после дождот иде сонце!!!

18. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Добар ден!...навратив да бунтувам, тука бре...нека се чуе и нека се знае, нека знаат овие напатени жени со каква неправда се соочува феминскава раја :D

Во темата со наслов : „ Лошо е кога возот еднаш ќе помине“ поставена од една ни помалку ни повеќе туку 18 год девојка која кука оти чеизот и останал недовезан |( или ватева....моето мислење беше избришано!!

Порке?? :o

Го погледнувам насловов на темава и се обидувам да ја укапирам поентата на нејзиното постоење, се разбирам откако се собирам да не прснам во смеа....арно ама после размислувам...некоја смешна тема која носи уште посмешна дискусија е достојна да стои на форумов, а мислење во кое да не се лажеме немаше ама баш ништо навредливо е избришано??? Амиии добро де, јас сфаќам дека невестава е осеќајна оти возот и заминал, ама треба ли тоа да ја скратува мојата слобода на говор.

Епа и јас сум осеќајна што сум обесправена бе...и пошто нема сигурно да ми купите бомбонче како ќе ми ја надокнадите празнината и претрпениот стрес м?

Во демократско општество секој ќе си каже што има, наместо да ги бришете квалитетните мислење кои носат издржана порака, избришете некоја од темине со содржина за телетабиси ;)

Фала многу и пријатно!

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк машките загубиле осет за флерт !

И се како дрва ама шупливи дрва :!: (со чесни исклучоци,но јас такви изгледа немам запознато. )

И така вчерашниот и денешниот ден колку садови измив и колку кафиња сварив толку немам во текот на целиот месец,готви,чисти,служи... Кенди по дома....

Моиве болни болни се разгалија :sweat: :lol:
    море нека се живи и здрави тоа е битно,ќе играм јас по дома со кафињата,правосмукалката,тенџерињата :rofl:

Ве позз Кенди (очајна домакинка си станав)

20. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Сакам да кажам...

дека сум голем не голем него огромен бакзусссссссссс :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.