Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
  2. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Сакам да кажам...

марама и јас со тебе се одљубив море кога го видов денес ко да се претворил во монструм шо убав си беше а сеа ми се :puke: кога ќе го видам :(
    иначе честит празник

3. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...ова е едно прашање/порака од ЕлеМентал за ... ЕлеМентал.

Еј, шта је мени, што ја идем увек другој жени

Еј стани мало, ни до једне теби није стало :fubar:

http://www.youtube.com/watch?v=EZlr3dfdBfU

4. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Сакам да кажам...

Еднодневна целодневна екскурзија во старата соба на мама, смеење до бесвест со сите жени во мојата фамилија за минијатурниот струк кој го имала мајка ми и подновување со алишта стари 30 години кои ми стојат со еден збор БЕСНО.
    Ги обожавам новиве мои стварчичи, цветна суќна, жолта суќна, лаванда сако, карирана суќна.......

Си останав вака :o кога ми гледаше на кафе другарка на баба ми, која ми кажа работи кои не е возможно да се толку точни. Морам да признаам, паѓам ко никој на такви работи, ама тоа е.

Секоја вечер до рана зора гледам Пријатели, една по друга епизода, ама се посмешни и посмешни ми се.

Без некои марифети, јас искрено немам што да кажам. Само ве поздравувам, топло и миризливо, на ананас.

На Magnolija, zhap4e, sesilija и 3 други им се допаѓа ова.
  5. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    245
    Сакам да кажам...

Честит празник на сите што го слават, многу здравје, среќа и баклава се надевам :D

Прикачени фајлови:

• l.jpg
      l.jpg
      Големина на фајлот:
      49,3 KB
      Прегледи:
      249
    На Rock-a-Fella и unhappyy им се допаѓа ова.
  6. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

СДК стварно голема КОНФЕРЕНЦИЈА има во денешно време

На mims-89, crazylady и Meggy им се допаѓа ова.
  7. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Сакам да кажам...

УТРЕ МИ Е РОДЕНДЕННННННН :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:
    Ќе ве частам торта сите вас :* :rofl:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК да се биде или не, прашањето е сега?
    Tonight is the night! :D Свесна сум дека е последна вечер во која можам да се „изнаживеам“, но исто така знам и дека токму сега почнува забавата. 8)
    Вајлд, be positive - ќе го послушам советов за први септември. :nod:

Вечерва не се надевам на ништо, за да не се разочарам. Шансите се 50-50.
    Одам на спремање, за да си поминам убаво и да уживам, бидејќи тоа комплетно го заслужувам. :)
    Уживајте во последната вечер од овој распуст. :)

9. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Сакам да кажам...

СДК дека за 20 минути сум договорена за излегување а една мрза ме има фатено не и не ми се станува од компјутер да почнам да се спремам. Fuck Пак ќе каснам. :)

10. la.chocolada

la.chocolada Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    25
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека конечно се чувствувам убавоооо и сум многу исполнета и среќно опкружена со љубов од луѓето што ги сакам хохохо :D :inlove:

11. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    На butterfly.93, bittersweet, la-chicka и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

^
    СДК дека и јас сакам на 84 години да бидам нечива убавица.

На Go-Girl, XMaN, esperanca и 12 други им се допаѓа ова.
  13. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.952
    Допаѓања:
    123.541
    Сакам да кажам...

...Самата се пронајдов во ова,и сакам да го споделам со вас,убаво проучете го и со нови сили напред :inlove: инаку извадок од Ог Мандино-Десет правила за успех во животот
    ТРГНИ ја пајажината од СОПСТВЕНИОТ УМ пред да се заробиш
    Твојот ум е самостоен и може да направи рај од пеколот, или пекол од рајот.
    Зошто се уште мислиш на љубовта која заради сопствената глупост и наглост си ја изгубил уште одамна?
    Зошто се уште ги оплакуваш своите промашувања? Дали солзите ќе ја зголемат твојата способност денес, додека работиш за своето семејство?
    Зошто се уште го паметиш лицето кое ти напакостило? Дали мислата на слатка освета ќе ти помогне подобро да спиеш ноќеска?
    Умрени пријатели, пропаднати работи, зборови кои болат, незаслужени навреди, изгубени пари, назалечени таги, промашени цели, уништени амбиции, изневерена приврзаност - зошто си го зачувал сето ова збркано зло како да има некоја вредност? Зошто си дозволил таква пајажина на срамот да се собере во поткровјето на твојот ум, па едвај останало место и за една радосна мисла во овој ден?
    Измети ги трагичните нишки кои со години се собирале во минатото.Способноста да забораваш е добра особина , а не порок.
    Па сепак, да се знае дека вчерашниот ден, со сите свои грешки и грижи, болки и солзи, поминал засекогаш,и дека неможе да ти наштети, не е доволно. Исто така мораш да веруваш дека никако не можеш да влијаеш на утрешниот ден, со сите негови можни грешки и таги, додека сонцето повторно не изгрее. Се што имаш и можеш да обликуваш како сакаш, е твоето време.
    Никогаш немој да дозволиш грижата за утре да ти го расипе денешниот ден. Лудост е да го очекуваш злото пред да дојде самото. Не троши ниту еден миг на она што можеби нема никогаш и да се случи. Грижи се само за сегашноста. Оној кој се грижи за непријатностите ги доживува два пати.

На ParadisoGirl, mp46 и zhap4e им се допаѓа ова.
  14. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Сакам да кажам...

На мене најголемото парче :D

15. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

Многу се намножија во последно време мисионерки гледам во јагнешка кожа спакувани навидум и повлечи ги за јазик сосема малку па цела блувотина од перверзна некоја злоба во име на етика продуцирана излегува шубе да те фати ќе треба пред логирање на Фемина да се снабдуваме со китка лук и крстена вода. Ми доаѓа слика ко да се во аутфит на средновековни егзекутори кои ѕиркаат низ косите отвори на зашилената црна егзекуторска качулка и скандираат - килинг ин д нејм оф ...само што бесот не им е насочен кон машините ко на песната туку кон неистомисленици. Туку, дури дневна ударна доза сатисфакција е плукање по нечија различност која во голема мерка е можно да е плод на нечија фантазија само бидејќи плукачот по поддржувач на аморалноста може е поизвалкан од оној по кој плука и тука не мислам на лигите кои му ги наменил, како и да е, напомена - тоа што се осеќаш добро не прави да бидеш по автоматизам во право.
    Штознам, јас во свет полн клонирани зомби со исто однесување, пропишана телесна маса и строго одредена сексуална активност со цел единствено за репродукција би се удавила во сопствената плунка од здодевност. Различното не мора да го сфаќаш ама доблест е да разбереш дека постои независно од тебе. А огромен гнев кон непознати мора да е ко Хималаите ил Алпите да ги носиш на грб, а во суштина си без‘рбетник кој парадокс.
    Фемина беше забавно катче, не го трујте и претварајте во арена на очај, потсмев или долгометражно зевање.

На kate21, julie77, LivingGlam и 6 други им се допаѓа ова.
  16. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

СДК

мора ли во последен момент, да ми дојдат генијални идеји?! Секогаш така, и вистинските зборови секогаш ми текнуваат покасно, и добрите идеји, покасно. Се нервирам. Ама тоа е, поминало. Гледам напред, и размислувам како поинаку да го изведам она -касноизмисленото. ]:) :devil:

17. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Сакам да кажам...

Ми се свиѓа кога одвреме навреме ќе се појави жестина низ темиве во фемина...Нови личности со нови размислувања, макар и 'забегани', макар и безобразни (но со усул де), сакам да слушнам секакви приказни, секаков начин на размислување и живеење, бидејќи така некако ми доаѓа реално...Во реалноста не има од секаков тип, па логично е и тука на фемина, зар не?

На Magnolija и EleMental им се допаѓа ова.
  18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк тупка,скокотка нешто во мене и секогаш мора ова да го чувствувам експлозија на позитивна енергија пред спиење!

Сега имам храброст да признаам љубов,имам храброст да пријдам прва на симпатијата,сега имам храброст за се ...а утре е утре ќе се чудам што ми било...

Нека летаат пеперутки,бумбари,пчелки во стомакот ;) ќе одам на спиење да им удрам еден седатив да се смират,и да се разбудат за време на викендот.

Убава ноќ и нека ви летаат пеперутки ! :*

Ви џиткам од мојава позитивна енергија послужете се !

http://www.youtube.com/watch?v=8V-ujofR ... re=related

На Hipica, XMaN, TeddyGrey и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сакам да кажам...

Ladies and gentlemen, mesdames et messieurs јас сум максимално расчеречна на два дела, а сега ќе ви каже чичо зошто!
    Веќе втора недела имам негативна енергија во себе толку многу што злобните тетки во шпанските серии можам да ги сечам со пила. Ајде добив, нели па ќе ми помине, ама не поминува бре. За греота на мојон само му викам, де ќе му се развикам, де ќе се смирам, ќе му кажувам милни зборови. Му прекипе на детено, кој жив може да ме трпи мене се прашувам? JK не ми е рамна. Па ќе ми свика, како да не ми свика кога забегав. Ајде кажете ми луѓе како може од толку позитивна особа како мене, што цело време се смее, кажува шали и сите се смеат, насмевката ми била заштитен знак и наеднаш станав толку озбилна, досадна, злобна, негативна да ни Ѓаволот нејке да му бидам во бандата. Што направив со себе бре и јас се запустив. |( |(

20. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Сакам да кажам...

СДК дека ми здосади летото.Да,за прв пат ми здосади летото. :wasntme:
    Сакам улиците да се смират,за запре оној џагор и немир кој го слушам цело лето.Да седам дома стуткана во едно ќебе,да каснам свежо направен ајвар,да го слушам дождот како капе над мојот покрив,а јас да отпатувам некаде далеку со умот. ]:)
    Е тоа го сакам.... :angel:

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.