Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. JCetkin

JCetkin Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Сакам да кажам...

Денов, месецов, животов - лудило!
    за жал се повеќе се вклопувам во него...
    Последно, ми рекоа да не бидам толку искрена...да не бидам толку искрена?
    Луѓе божји па вие ме обожавате ради мојата искреност...не?
    Барем така викавте сиве овие долги години!
    Или искреност само кога ви одговара?
    Лицемерие, завист, зелена боја беше чинам?
    Да се обојам и јас ако не!
    Мимикрија!!!јупиииии, полн погодок
    Ако ништо друго полесно ќе се вклопам, скријам да не речам, ловецот нема да ме препознае во околината!
    Булшитс!!!

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Шмрц, шмрц...
    Здраво мили мои... Денес сум во најгадното можно расположение со кое располагам и нема да ми замерите ако тоа го искажувам во поголеми количинни....
    Се разбудив со желба да можам телепатски да отидам негде далеку далекууууу од овде. Добро и не мора баш телепатски, јас би и воздушно, ама ете, реков телепатски за поефтино. :)
    Е сега на ум имам неколку дестинации: може Париз, ама и Лондон не го одбивам. А може и Њу Јорк или ЛА...или пак Хонг Конг (сум споменала дека и таму ми се оди? веројатно не.)
    А најдобро би било сегде по малку. Е тоа малкуто да биде месец дена барем...за нели, се да видам!
    И погодете што ме одврати од шетањето со мислите?? Точно така, брчењето на проклетата машина..
    Таа ме дигна од кревет и ми рече дека морам да се симнам долу... И се симнав.
    И стемнато ми е од овде. Да, после се ќе ми биде ново, убаво, по мој вкус, ама сега....па потеков цела од мајстори, варење кафиња, станување раноооооо, брчење на машини и чукање... ;(
    И не беше само реновирањето причина за моето посакување да одлетам некаде. Има уште една, 10 000 пати поголема: утре, проклетиот 1ви септември!!!!!! :worried: Дојде пи*ка му матер!!! :(
    Е од утре ќе мора да се станува рано, да се оди на училиште и тако даље...
    А не сакам!!!!!!!!!!! А уствари кој сака? Никој, ама што ми е гајле за другите...си гледам за себе!!!
    И така, мислев дека вчерашниот шопинг ќе ми даде некаква волја да посакам да ги качам тие скали и да газам по подот од таа зграда, ама не помогна... Само парите што ги потрошив... А и не е важно, си се подновив јас!! И да ви кажам си се вљубив во новата чантичка моја... :inlove:
    Туку ајде, да не должам многу и онака веќе издолжив. Се надевам дека ќе имам забава на фемина до барем 5 часот додека не дојде, неговото височество, татко ми, па имам на кого да му досаѓам и кој да ми даде парички. Да се биде шворц не е баш забавно...
    А и илјдарката што ми остана се мислам да ја потрошам... Да си купам јас некоја козметика, а што велите? ;) Да го прославам последниот ден од распустот со мал шопинг... Хаха
    Ве гушкам и бакнувам!!

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДвиК дека ве напуштам на ден-два. Нема ни да го почувствувате моето отсуство. Исто како да сум отишла на плажа, вечерта сум излегла, а другиот ден брат ми го окупирал компјутеров :D
    Се надевам ќе бидете добри, умни и паметни, дека нема да се карате и да ги загрижувате одговорните на форумов.

Ве бакнувам :* :* :*

4. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Сакам да кажам...

СДК дека денес ќе го напуштам еднаш засекогаш нашиот ни мил и драг Фејсбук.

На la-chicka, Meggy и EleMental им се допаѓа ова.
  5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк немам душа во мене веќе!

:sweat: :sweat: :sweat:

Овака онака отидоа 200 евра и што е "најинтересно" ми го испогрешија индексот податоците шкртаници :@

Организација 0 % на УГД уаааа !

Ај останете ми со среќа :*

6. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Hangover :worried: :worried: :worried: :( :( :(
    Posle mnogu losa nok.... :puke:

& screw up and see who your true friends are....
    * Najdobriot drugar te drzi za celo dodeka povrakjas koga si pijan...

Mnogu sum razocarana, sega gledam deka nemam ni d od drugarki... ;(

7. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Сакам да кажам...

СДК кога се помислам дека утре почнуваме нашкола ми се плачит,како брзо летна распустов :( ...

СДК Бев во модното студио од сестра ми попознато како тоалет и имаше што да видам..Баш и таа знае кога да дојде..Се ополив подобро и таа ми вика :hai: Анхепи,а фацулево мое беше :tmi: ‘‘Не е можно‘‘ таман си реков нема да дојдит,ко ке дојдит мојов..малце да поуживам,а оваа како да ја викав..епа не те викав,знајш како викет непоканет гостин зад врата стојт :lol:
    за меснтруација зборувам :headbang: Баш сега најде..да почекаше барем уште една недела
    ,а сега ке испаднит поканет гостин зад врата да стои
    во случајов малиот

8. Emma.Sun

Emma.Sun Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    62
    Сакам да кажам...

СДК дека се осекам како потресена пошо утре почињаме со школо... последна година ин Хај Скул... шииит.. сите викаат ке е лесо али неам добар осечај за годинава.. :^)
    Ич ич не ми се почнува...башка и летово заврши.. :( не дека беше нешо посебно...и онака не бев на одмор..али...не се одморив ко шо треба поише се изморив одколку одморив.. ;( тапааа.. тоа е све зашо многу сум телеееее..и премногу се замарам со небитни работи... а битните ги запоставувам .. како на пример ја.... :?: се замарав со чуствата на другите и кој како шо ке мисли и рече..ааааах смотанаааа!
    Се надевам и молам дека ке се сменам малце...дека поише ке се замарам со сама себе...одколку со другите заморни суштества ! ... :$

9. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.952
    Допаѓања:
    123.541
    Сакам да кажам...

СДК дека пијам кафе во најголемата можна шолја што постои :yawn: Полна кофеин.
    Ќе биде интересно на состанокот.
    Решив како они со мене и јас со нив ]:)
    Ама не зад грб,трк кај шефот,туку сега во фаца ќе им кажам!Пред него и тактички.Ќе обожавам да ги гледам како црвенеат и се туфкаат :wasntme:
    Нема веќе попуштања.Колку си подобар толку на глава ти се качуваат!

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК

На Strumfeta93, unique123, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  11. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Или -Скапоцениот камен на мудроста не се наоѓа во рудниците... ниту е скриен под водата... ниту во гората... ниту во песокот... Тој се наоѓа во секој од нас... Само треба да се Препознае !

На Mishela, Magnolija, julie77 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    Сакам да кажам...

сдк дека стварно биле добри баклавиве :rofl: леле се тутмосав!

13. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Сакам да кажам...

..Рестарт лето,одма. ;(

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека никогаш во животот не сум била позагрижена. Имам и температура.
    Ќе бидам само еден чудак кој сам ќе се влечка низ училни, по пар предмети ќе останам на полагање зошто сум дрво, ќе ги за*бам сите шанси да земам стипендија, ќе го оставам најлошиот можен прв впечаток, сите ќе ми се смеат, а јас кукавички ќе ги бројам плочките по ходник.
    Да ти е мерак да одиш, еј! |( |( |( |( |(

15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Сакам да кажам...

Леле уште не почнало, немој вакви црни мисли.
    Од мое искуство, навистина не почнувај со толку негативна енергија.
    Никој не вика да пукаш од среќа како некој лудак (имаше и такви кај мене, уште да почнеа да вадат колачиња од ташната првиот ден за да се здружат поубаво со сите :D , ама па не чини и вака.
    Појди си насмеана и смирена, каква и да си, секоаш ќе се најде барем едно слично другарче со кое би делела клупа.
    Ехееее, јас од најгрдиот клас успеав да пронајдам дури 5.
    ;)

И со среќа.
    :)

На Jojoba, Wild.Child и zhap4e им се допаѓа ова.
  16. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    На JuLleE, Trendafilka, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК еве поминува и последниот ден од распустот... од утре пак по безброен пат во средношколската клупа, на средношколското столче :wasntme: Шпекулации околу класен раководител, и 99% знам кој ќе биде, како и да е битно ќе ми биде од изборните предмети од смерот во 4та, ЈЕС! :wasntme:

18. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Сакам да кажам...

СДК дека времето почна да се расипува, грми и само што не почнало да врне и толку ти е од летото :( ми е жал што си оди толку бргу :sweat: ........

19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

е колку има разлика од козметичар до козметичар :!:
    за прв пат се решив да отидам на клиника за класичен третман за лице(користат Еуцерин-медицинска козметика, Алвен) и кога ме праша дали сум била до сега на третман, и казав да кај Занета естетик, и ми објаснуваше како тие користат обични креми малтене од пазар, а за козметиката што се продава во Орифлејм, Авон не треба да се користи(инаку иста цена е третманот за лице кај занета естетик, и на клиника)и си добив подарочиња тестерчиња :$ од Еуцерин, Знам дека и студио Белеза се супер(работат со Колин) француска козметика, ама се скапи :sweat: 1000 ден е третман за лице

20. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

СДК на 13 септември е официјалната промоција на англискиот превод на книгата на која работев и јас! Едвај чекам, ќе треба да сум дел од претставувањето на книгата, и весел сум, зашто ова ќе е моето прво вакво искуство од „официјален“ карактер!
    Кафе-книжарница Магор, 20 часот, повелете пријатели и пријателки. :)

На Monna.Monna, easyyyyy, innablood и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.