Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Сакам да кажам...

СДКажеш ќе го жениш. ;) Ете за по машка линија како е

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам да кажам...

СДК дека се вратив од кај внукот. Срцето мило научило да ме вика тета, и тоа нагаленот ТЕТЕ. О сонце мило како само ми вика тете доди (тете дојди) :inlove: :inlove:
    Колку е само прекрасно чувството, иако имам 20 години.

Инспирирана сум, баш ова ми требаше! :dance:

На EnnieFabulous и eli25 им се допаѓа ова.
  3. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Сакам да кажам...

Креветче мое мило, прва и последна љубов :lol: Како да се разделам од тебе дури и за време на ручек? А баш ми е фино вака-лежење со лаптопот в раце ... ^_^ :hug:

4. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

плачам а зошто???
    -затоа што заврши или затоа што се случи ???
    довидување убаво лето убави спомени моето срце беше наполнето со толку многу љубов со толку многу убави работи ама ете дојде денот да се разделиме ех се што е убаво кратко трае но не ке потрае уште многу време,кога си помислам дека дојде време да тргнам на школо нешто ме прави среќна а нешто ме расплакува,изгледа многу тешка ќе биде оваа разделба ова лето зошто мора да заврши кој го измисли тоа глупаво школо зошто мораме да одиме баш сега кога е најубаво :( зошто ми пага тешко?има две причини за тоа правата причина е што нема да се видуваме со дечко ми секој ден :( а втората причина е што го мразам септември да наведувам причина зошто мислам дека нема потреба... Чао убаво лето убави авантури и незаборавни доживувања неможам да кажам ЗБОГУМ зошто верувам дека ништо нема да заврши и се надевам дека се ке продолжи само во малку позабавено темпо а сега ни останува да чекаме да дојде зима и повторно да уживаме :) :*

5. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    238
    Сакам да кажам...

Најубаво би ти било француски маникир,а на четвртиот прст на двете раце по некој арт.Така и нема да ти биде свечено за после.Еве ти примери
    Еве ти затоа што си го избришала мислењето во темата Вашите нокти ;)

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Уффф конечно дојде.
    Имав толку тешка ноќ, но ништо поубаво од чувството да излезам на тераса и да гледам во небото додека врне. :inlove: Истураше а јас полузаспана, полуизмрзната уживав. Знаете, кога целото тело ви гори а стапалата ви се мраз, некако цела треперите а воедно многу убаво се чувствувате. Ветре ви ја дува косата и така разбушавена и разлетана ... и ахх ... оргазмична убавина.
    Вечер знам дека ќе спијам мирно ... доволно ме мучеше пмсоидниот дрогирашки измачувачки ментален период.
    Сега сум јас ... пак Јас.
    Имав страхотни болки од синоќа, а денес се што сакав беше да легачам, но одев против самата себе и имав прекрасно утро појадувајќи со другарките, и после чувајќи две прекрасни срца некои три саати. И додека едниот џивџан ме гњавеше ... ја осетив тетката, без да тропне си влезе. Се растече како улава :D А јас допрва треба да се растрчам по обврските денешни кои ги ставив на пауза до доцното пладне. :) Епа ми се може ... :P

Сега сум толку смирена што дури не ме плаши ни полагањето математика утре. Што требало да биде нека биде.

И кога сме кај тоа, пуштете ми среќа ... затоа што навистина, ама навистина проклето ќе ми треба :lol:

Ви праќам нескафе со мраз, сладолед од чоколадо, љубов и прегратки.
    :f: :hug:

На la-chicka, beached и Jojoba им се допаѓа ова.
  7. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Сакам да кажам...

СДК last day of summer!
    Tomorrow school!

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  8. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека во последно време околу мене има еден куп негативни личности. Дајте бе луѓе да уживаме во животот

9. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Сакам да кажам...

Додека сум спиела ме напуштил хејтерскиот mood и сега пак сум окезена од шестка до шестка , со литро кафе до мене и комплетно нов амбиент во собата. Мераци. :mm:
    И како што си летаат деновите така се подпаничувам што ми лета времето, што ќе наполнам 20 години, а се ми е скоро исто како кога имав 18. Требаше да си останам на 18, требаше...
    И нека ви е среќна учебната година, поготово утрешниот ден. Од секогаш ми бил омилен.

На Strumfeta93, LivingGlam и beached им се допаѓа ова.
  10. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.984
    Допаѓања:
    4.764
    Сакам да кажам...

Ми го преместија испитоттттттттттттттттттттттт :D

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам да кажам...

СДК фала iva-mici :*
    почекав некое време и си реков нема никој да одговори па помислив да го поставам прашањето подоцна, кога сите девојки се на фемина. Фала за мислењето :hug:

На Iva-Mici му/ѝ се допаѓа ова.
  12. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Значи многу мразам такви девојчина,нема врска на која возраст се дали моја генерација или неколку над или под мојата нема врска исти ку*ац ти се сите.Значи,девојчево се смува со најголемиоот фраер во маало или пак фраеров успеа и да ја легни и по 2-3 дена дознава цел град,нели фраеров мора да се пофали.И така шеташ ти по шеталиште и го гледаш горе наведнеото девојче облечено во минич до п*ч и на неа 5 кила шминка,поминува покрај тебе со главата крената мислиш со носот небото го сечи а не гледа дека сите од околу ја озборуваат и ја покажуваат со прст а таа пет пари не дава ,си оди без да сврти гла ко демек "знајш јас која сум,вчера со фраеров се смував/е**в" |(
    Ама повеке ги жалам родителите дома што мислат дека нивната ќеркичка шета со другарките лижејки сладолед ( а не му паѓа на памет дека можи та нешто друго да лижи :lol: ) горид родители кои не знаат што утре ке му кажат соседите за нивното дете.
    Ете тоа е реалноста во 21 век |(

СДК2:Утре на училиште,прв ден средно,ме фаќаат паники бидејки никого не познавам ии сака Основно назад ;( но се надевам дека ке се фклопам и испратете ми среќичка бидејки стварно ми треба :)

На easyyyyy и eli25 им се допаѓа ова.
  14. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    238
    Сакам да кажам...

Уживај,се надевам ти се допаднаа ;)
    СДК Дека вежбам како луда,а ако за 2 месеци нема ефект како што пишува,ќе и отидам у Америка на оваа инструкторкава и ќе и ркнам во фаца :D Ајде на секои 10 дена ќе мерам обем и ќе кажувам резултати.

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Сакам да кажам...

СДК, го знаете чувството нели, кога се' оди како подмачкано и се' е толку розово и совршено ... и одеднаш - БАМ, БУМ !!!
    - Вмешување на трета особа.

Чао, пријатно.

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Какво време дојде ЕЈ.......сајбер време :rofl:
    Морам да ви ја опишам ситуацијава
    Станувам вчера сабајлето накај 12 :tmi: и правец накај компјутерот со замижани очи и од таму го слушам бато.....нема нет не се залетувај :o како тоа нема интернет, упм ]:) па тука се крева паника, се проверуваат кабли, се рестартира модем, се вртат телефони во т-хоум....ти се чини вонредна состојба е прогласена :lol: По некое време укапиравме дека цела населба нема нет и дека има некој дефект и си седиме сите тројца (јас, дада и бато) на кауч зјапаме во ТВ и се пукаме од досада. Нервозни, револтирани и напнати како којзнае колку тежок проблем да имаме :fubar:

....и се смеам после сама со себе, а ЛЕБ да немаше за дуручек никој немаше да се загрижи, немаше да ни биде гајле, ќе се натегавме кој да оди да купи и гладни ќе си седевме додека не почнат цревата да ни се превртуваат......а за интернетов гледај што се правиме.
    Подобро без леб, него без интернет.....тежок живот сајберски :wasntme:

Ех модерни времиња бре.....СВЕ МИ ДИРАЈ САМО ИНТЕРНЕТ НЕ МИ ДИРАЈ :rofl:

На la-chicka, KrystalTears, Monna.Monna и 16 други им се допаѓа ова.
  17. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

СДК дека ме тресе некоја еуфорија, втора година не сум веќе ученик ама едноставно 1ви септември мислам вечно ќе ми предизвикува некое чувство на возбуда во стомакот. Сега ги читам темите за средни школи и ми будат некое топло чувство. Од прво одд па до 4та година средно го обожавав делот на купување тетратки, обавезно со потврди корици а меки листови :!: најчесто со животинки на нив, поубавите за поомилените предмети, другите за тие што не ми одеа баш :wasntme: пенкалца, моливи и уште триста пропратни работи и нормално шокирачка сметка на крај :D А сега па не ми требаат повеќе од 3-4 тетратки :( ни пенкалца во боја :worried: ама сигурно ќе си купам неколку иако ќе ми биде срам да ги носам на факултет :lol: Едноставно колку и да го мразиш школото во одреден период, кога ќе заврши нема начин да не ти недостига...

На innablood и MandyLane им се допаѓа ова.
  18. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК
    Си ја исперав ташната за школо. Да, да, не купувам нова. Таму кај што малце ми беше скината баба ми ја соши на машината и сега нема ни трага од претходната дупка. :D Сега ми е супер, и бестоа не можев да си најдам асална ташна, сите со барбики, спајдерменовци, како за прво одделение. |(

Сега си се избањав, си ја намотив косата за после да имам локни, утре лагам да си ја зберам косата во реп високо горе на главата и локни надоле да имам. :lol:
    Си намачкав лосион од јагода и гуава, мирисам преубаво. :mm:
    Си намачкав крем на тие брунките што ги имам, во лето што ми излеват на стапалата. Си намачкав крем за омекнување на петите. Си намачкав крем за омекнување на лактите. Се лакирав. Воопшто не сакам да сум лакирана за во школо, ама ајде, прв ден е, утре кога ќе си дојдам ќе си ги избришам. :)
    Епа, јас сум тип-топ за утре. Само, ми остана уште една работа - што да носам? :?:
    Ајде, вечер ќе искомбинирам нешто, ќе испеглам и ајде.

Чувствувам дека утре ќе станам уште во 05ч. , впрочем, така е и секоја година, од возбуда, не од друго.

Останете ми со здравје. :lol: :*

На Tanny и zhap4e им се допаѓа ова.
  19. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Цел живот ни поминува во учење,кога да видиш.Се израдував кога завршив факултет дека повеќе нема учење.
    Ама не.И на работа се учи.И од грешките.Луѓето.Радоста.Тагата.Од се се учи!
    И ја мразам многууу поговоркава, ама испаѓала точна-Човекот учи додека е жив 8)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  20. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Сакам да кажам...

Со среќа на ситее утре што почнуваат со школската година :*

Статус на темата: