Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам...

Умрела циганката, ама па да не ме мислите, морам да ви се пофалам. :D Знаете, како викаат, дека додека не прашаш, одговорот ќе биде НЕ. Е, па, јас денеска отидов во Скопје, со намера да искаширам 200е во Буџетот на РМ. Солидно да го наполнам, зар не. :D

Арно ама, КОНЕЧНО имало правдина и надеж во државичкава. :clap: 10те најдобри од целиот факултет беа ослободени од плаќање партиципација. Ја имам честа да ви соопштам дека сум меѓу тие 10, со што добив целосно покривање на школарината. Битно ми е дека ми се исплати и учењето, и трудот и маките кои ги вложив во матурата. :D

И после само некој нека рече дека немало аир од учење. Има и те како. За првпат во многу години, гледам зрак на надеж во мојата иднина. Ептен ми е ќеиф. :D

На la-chicka, lolyta777, Monna.Monna и 37 други им се допаѓа ова.
  2. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Сакам да кажам...

Ме лазат морници по целото тело.
    Како времето да застанало за момент а јас гледам што се случува околу мене.
    Другарките што учат на страна го фатија автобусот и си заминаа.
    Сестра ми и таа ќе ме напушти.
    Останувам сама, со одреден мал круг на пријатели.
    Останувам со истите навики, но со поразлични цели.
    Кога ќе се враќам од училиште, дома ќе биде празно.
    Толку ми е безвезе денес. Па и добар дожд се истури, виновен е.
    Дури сега гледам колку убаво ни беше летото-најубаво, потпишувам и ставам печат.
    Дури ме фати носталгија за одредени моменти.
    Нека ни е со среќа од утре на сите ученици.
    Први септември, од секогаш сум го сакала, од секогаш сум сакала нови почетоци.

3. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Сакам да му кажам на распустов едно чааао! Се гледаме догодина и се надевам дека ќе бидеш подобар од оваа година :) Утре нов почеток, едвај чекам!Ми изгледа нереално не ми се верува некако, конечно средно еј!Многу сум возбудена :) :) :)

4. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

СДК дека нема да одам во школо утре и задутреее :wasntme: некако имам некоја трема дека ќе пропуштам нешто ама.. хммм :?:

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.242
    Допаѓања:
    157.319
    Сакам да кажам...

Сдк,чекајте уште ова...Бекстејџ,парафразирам,немаше да згрешиме и 3ка да ставиме пред годините на премиерот,зошто е младолик *намиг,намиг,лижгз,лижгз*. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На la-chicka, Dafnee и mims-89 им се допаѓа ова.
  6. anab

anab Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    55
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека за жал некои луѓе никогаш нема да пораснат,засекогаш ќе останат ДЕЦА :!:

7. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

...ќе му оставиме мало слатко кученце со портокалова машничка пред врата такоџе, како мала пажња. :wasntme:
    Да му го излиже носето, пошто ние веч одавно му го лижеме газенцето....јеееее :clap:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.242
    Допаѓања:
    157.319
    Сакам да кажам...

Под услов кученцето претходно да си го излиже своето гзе и ташачиња (ко што си прават увек де) и да му го лижне и лицето и носето и све! :D
    Ипак мислам,мала пажња со сина трака,не иде протокалово,префорсирано е!

9. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

Сдк откога го нема 1 септември за мене тој драж,тоа чувство на возбуда дека тргам на школо,дека е нов почеток дека ќе се видам со сите другарки другари,дека имаме нова класна,нова професорка или соученичка! многу ми фалат овие работи искрено..порано единствено за што се секирав беше да го поминам тестот хемија и математика и да неам многу неоправдани! а сега? сега сфаќам колку е животот уствари вреден дека не треба за ништо да се нервираш а најмалку па за школо! си добил лоша оценка=здравје ќе ја поправиш само ти труди се! си паднал на испит-па што имаш друга сесија...веќе не се нервирам за ништо,ми фалат тие школски денови,купувањето блокови тетратки па и чекањето редови во Просветно за да се купи комплетот книги..аххх

10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

не за дзабе се рекло дека кога најмалку очекуваш чудата се случуваат
    пред малку се вракам јас од прошетка(ја испратив на рекорд да чека автобус),и почнав да пишувам порака,ама автоматски се свртев, и пред мене видов едно типче во црно така русокос и ми рече здраво дали сакам да се запознаеме, ама јас :fubar: (кој да знае кај ми бил паметот се сецнав, и се потргнав) :wasntme: после се зирнавме, видов и на кај каде отиде, а мислам дека и тој ме виде накај каде одам, чув чекори позади мене, кога фатив да трчам :D ко да чудовишта ме бркаат :lol: :rofl:мислев дека некој ме следи, секакви будали има :!:

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Сакам да кажам...

Карма срцекршачке, до сега ти ги збунуваше машките- редно беше и тебе некој да те збуни :!:

На lolyta777, zhap4e, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  12. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
  13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

типов ме фати ептен неподготвена :D ама храбро од негова страна што праша дали сакам да се запознаеме(за разлика од некои други :!: )

14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк со душа чекам да дојде после 00:00 да се оправи овој интернетот !

Сдк 2 сфатив дека некои личности премногу се труделе околу мене а јас не сум го забележувала тоа па да си шибнам една воспитна за освестување :?:

И да возвратам?
    СЕКАКО!
    Под итно !

И што е со мене цел ден ми е паднат шеќерот си апнав политанки и пак не сум заситена од благо,значи изрод сум кога е во прашање внесувањето на шеќер..

15. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Пошто нели, веќе не ми мрда г'зето..и повеќе време трошам на компјутер..и овде на форумов, да си кажам..дека не ги можам возбудените постови. Кај шо Ч = Ц, кај што место незнам има нзз и такви возбудени испади.
    Дај бе, говорете и пишувајте македонски..
    :geek:

16. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Сакам да кажам...

сдк дега напрајв БЕЉА ГОЛЕМА ...си ставив на рингла масло за да си правам јајца и си се заборавив пред овај глупав компјутер ...и маслото си се загорило ...чад насекаде ... дури и комшииве се качија да видат што е ...СРАМОТА :$ :$ :$ .... ам мајка ми кога ќе види ...тешко мене ]:)

17. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

скд дека уште ме држи нервозава што Мк денес изгуби од Црна гора...не дека мислев оти сме добри него ме нервираа колку беа кљокави посебно Антич

18. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Сдк чувствувам некој внатрешен немир! Не знам зошто! :worried:

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Се чувствувам лошо. Мизерно. Исцрпено.
    I need a friend. I need a hug.
    А моите френдс се на на роденден кај една од другарките додека јас се расправам со интеграли, слични ми на тоа срања, менструација, дечко во пмс, двајца родители во климакс и брат тинејџер.
    Не знам дали во мене има потиснат стрес заради утрешниот испит што сум ваква раздразлива или е до нешто друго ... ама знам дека моментално сум сама. Уствари со папагалов .. барем он цивка со моите солзи ако ништо друго. И никој на светов ама баш никој не ме разбира. Ниту јас не се разбирам ... како некој друг би ме разбрал?? АААААААААААААААААААААААААААААААААААААА. Е сега е полесно.

И знам дека претерано го отупев со математиката, ама утре ми е последна шанса и после толку вложен труд ако не успеам се качувам на Аце и се самоубивам. Плус само тука можам да си кажам се. И ако ви смета не мора да ме читате. А може и ќе се најде меѓу вас некој што ќе ме сфати ...

Знам дека ми е смачено и пренервозна одам во кревет.

Како и да е ... уште утре и ди енд. Држете ми среќа ........
    :doh:

На la-chicka, 2468, innablood и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Сакам самата себе да си се истепам! :fubar:
    Ама ни за тоа немам храброст :tmi:

Ќе ве замолам драги виртуелни пријателчиња, некој доброволно да ми удри 1,2,3.....100 шамари да ме здоболи убаво :)

Зашто мене памет никогаш нема да ми дојде, вака барем кога ќе се глупирам ќе ми текне на ќотекот и може ќе се освестам :!: :?:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.