Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

онака просечно на паркингот кај Борис,пиво,луѓе,некако изморена...
    неможам јас самата да се сватам што уствари сакам :^)
    и да ти главо будала денес уште еднаш ми потврди дека си жена без интелигенција !
    а ти мицка :x извини ама денес некако многу напнато се чувствувам,ќе надокнадиме :*

2. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Сдк аман веќе од овие вируси и грипови.Секоја година само некои нови вируси и грипови се појавуваат.Сега прочитав птичјиот грип повторно се појавил во Европа и тоа бил во потежок облик.Живи глупости се тоа.За пусти пари не знаат што да измислат веќе, па само паника ствараат меѓу луѓето.Ццццц :x

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Еј, уште некој да пише на фејсбук, дека сме 1 септември, мафти работа. ]:)

4. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Сакам да кажам...

Ајде чаос феминки отидов јас да си легнувам утре треба рано да станам |-) :@ ... имајте добра ноќ :*

5. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

Епа ај со среќа нека ни е утре. :)

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сакам да кажам...

Први, први.... први, први... еееееј први еееее... абе знаеш дека утре е први?....први септември...

И? :swear:
    Го урочивте, еве на ако дојде први. :yawn:

На marama и JoxyTheFreak им се допаѓа ова.
  7. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...

- луѓето студираат на други континенти, илјадници километри од дома.
    - хирурзи отвараат и ја корегираат работата на човечкото срце.
    - научниците ја покориле моќта на атомот.
    - Еден 70 - годишен Англичанец (чие име не ми текнува сега) го има препливано Ла Манш 33 пати во својот живот.
    - воени пилоти управуваат со авиони од 80 милиони евра со брзина од 3.000 км/час.
    - инжинери скоро секојдневно ни претставуваат нови технологии кои го менуваат животот на милиони луѓе.
    - итн, итн...

А ВИЕ страдалници се убивте од лелекање дека ќе одите на школо, каде што мнозинството од вас само ќе менуваат дечковци и симпатии, ќе шкртаат по клупи и ќе измислуваат прекари на професори. Ќе тргнете на училиште со ист level of difficulty како 6 одделение пред 15 години. Кутрите...вие.

Колку се чувствувате малечки моментално, а? Get a grip, all of you!

На lolyta777, kate21, Monna.Monna и 19 други им се допаѓа ова.
  8. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Да си жив и здрав! Се е кажано што треба! Дај бре малку опуштено, ко ние да не сме го минале истото ко и вие, само што не лелекавме по форуми. Ајде газо на стол и да се фрлите на учење. Тоа е ваша иднина, не моја..

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

Но чекајте! Дали доколку во наши времиња интернетот и форумите беа толку лесно достапни, а технологијата имаше главен акцент во нашето секојдневие, би гарантирале дека немаше да минувате низ истите „тинејџерски кризи“ како нив, притоа искажувајќи ги на вакви места? Имајте разбирање за тоа што во нивната глава е „зацртано“ како проблем, бидејќи и ние не бараме „оправдување“ за она што нас ни изгледа како предизвик или пречка.

ЕДИТ: Браво Реинбоу, прекрасно сумирано! :)

На pink4ever и Jojoba им се допаѓа ова.
  10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.089
    Сакам да кажам...

СДмуК на Елементал дека заборавил како е да се биде дете и да се исчекува првиот учебен ден во нова средина. Тогаш тоа ти се чини како да ти е најголема работа во животот, што всушност за тие години и е. Нормално е да бидат возбудени, и ние сме биле, ама сега децава имаат место кај да го искажат тоа.
    Ние кенкаме за сосема други работи, што на нив и не им се интересни, они си кенкаат за нивните работи, така да олабавено малку, не се они деца што им треба твојот љубовен совет или да ги треснеш од земја со вистината. ;) :)

На kate21, pink4ever, Strumfeta93 и 12 други им се допаѓа ова.
  11. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Хм реално не го дожиевале прв септември прв пат. Значи да знаеш да седнеш и да искуцаш значи треба да си едуциран, и веќе да си ги поминал деновите во клупи. Само што еве сега они кукаат истовремено и за школо и за љубовни проблеми, поради измрдување на старосна граница, и прерано созревање, што не велам дека можеби нема да го прави и мојата ќерка. Не треба да се дига толку фама, почеток е за нов труд, за нешто што ќе им созададе иднина..

Не го прифаќајте премногу лично ви се молам, имам почитување спрема секој кој знае да си го изнесе своето мислење.

На lolyta777 и beached им се допаѓа ова.
  12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сакам да кажам...

Јас на 31 го прославував последниот ден од летото, во дискотека, со вотка. :rock: :D :D

На TeddyGrey, zhap4e, velesanka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Сакам да кажам...

Абе у Македонијава ако не се дига фама околу се и сешто,па не знам каде? Напнаа за први септември,напнаа за високите температури и како децата мили у несвест ќе паднат од жешко у школо,па зашто не би можел да почека почетокот на новата учебна година,кога и така милион работи се ставени на почек во државава? А, не дека е и толку пеколно времево,за дечкиве четврток и петок да не можат по два саати во школо да седат,зашто и реално гледано,вистински ќе се почне од понеделник..Ама,саамо да се шпекулира,само да се напнува,само се бадијала да се прави...македонЦка работа,нема што!

14. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

Па токму тие технологии и достапоноста на многу нешта што ние сме ги немале, ги направиле мекуши. Не знам за сите што биле моја генерација, но тие што сум ги знаел, не стенкале вака. И ние не сме биле супер радосни, но од ова што го гледам, особено на фејс, па ми се :puke: Можеме да ја тупиме од повеќе агли, но факт е дека мојот пост држи место.

И не мора да ми бараат совет, за да си треснам тоа што го мислам, а очигледно и многумина други го споделуваат моето мислење тука.

На maca99 и MoreNa-22 им се допаѓа ова.
  15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.089
    Сакам да кажам...

Па јас не го споделувам и затоа ти реплицирав. Всушност и не ме интересира колку го споделуваат твоето мислење. :) И не би повеќе тука да одам оф топик.
    Едвај чекам да биде до мене, да префрлам дел од тензијава на него, инаку ми се чини дека ќе пукнам. ЖМ.

16. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК и јас нешто за ова. Кој сака, што сака нека има измислено, и и да си свесен дека има и многу поголеми проблеми од 1ви септември, те мечи и те мачи, не е баш така лесно. Те стега депресија и крај. Колку само за мала ситница сум се нервирала, па кога ќе се изнервирам, и да му се заканува крај на човештвото ми се плаче повеќе зашто ми се скршил ноктот. После ќе помине и ќе се смееш зошто си тагувал, ама ако беше така лесно, сите ќе бевме среќни луѓе.
    Сума сумаре оправдувам кукање, ама во границите :lol:

А да се отвореше некаква тема за 1ви септември? :wasntme: Можеби е глупаво, ама има различни мислења

И СДК Брз ми е нетот јееее :rock:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  17. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Кога сме веќе кај утрешниот ден кој сака да се трампаме? Јас ќе идам во школо, а тој некој да иде да ме упише на факс. :D
    Проклето ми фалат тие денови. :wasntme:

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  18. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.952
    Допаѓања:
    123.541
    Сакам да кажам...

Only few people care.
    The rest are just CURIOUS!
    :nod:

На lolyta777, mims-89, Magnolija и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Marcey

Marcey Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    944
    Сакам да кажам...

СДК дека сум возбудена... прв средношколски ден :talk: . Па редно беше да почнеме, да се вратиме во нормала.

Ви посакувам добар ден на сите средношколки. :)

20. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.448
    Допаѓања:
    22.909
    Сакам да кажам...

СДК згрозена сум од нашиве т.н. весници! Веднаш да се користи приликата за правење пари, а не се зема во обзир болката на семејството! Изреволтирана сум до максимум :@

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.