Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.952
    Допаѓања:
    123.539
    Сакам да кажам...

^ И пак ќе се правдаат на слобода на говорот!
    Јас не да сум изреволтирана од ваквите работи,пошто не е само оваа ситуација-претпоставувам на која мислиш
    http://www.vest.com.mk/?ItemID=6E196949DE338543A868670B6A3600AD
    ,се случува нонстоп.Оделе до таа мера што и на погреб им одат бе :fubar:
    И таквите ги колнам-нека доживеат и они такво нешто,да видат како е.Како може со туѓа болка да си играат.КАКО?Имаат ли душа,обзир?
    И ако мислат дека ми е интересно тоа ,не не ми е.Во тој текст има само болка,и несакам да знам повеќе,не е занимливо :fubar: .Ја сфаќам болката и нема потреба од интервју или слики.
    Болни

На Meggy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Сакам да кажам...

Аххх, толку нешта ми се вртат во главата, шо не знам попрвоо шо да мислам! :x
    Како и да е посакувам да го вратам времето назад,онај месец јануари кога се беше прекрасно,и не сакав времето да помини воопшто,Помина,сепак замина,почнаја кавгите и таквите ствари :doh: Зошто?????

„Најтажната работа во животот е кога ќе запознаеш некој што многу ти значи, за на крајот да сфатиш дека не сте биле створени еден за друг и едноставно мора да го пуштиш да замине.“

Многу ми тешко,иако то не го искажвам,се смеам,а како велат,тажните се смејат најубаво! :)
    Но како и да е било што било,сега сум тука,сега е тоа минато! ;)

Сдк 2 ..1 септември ,кога дојде, Летото само шо се свртив помина, како и да е лето 2011 вечно ќе се памти, запознав премнногу личности кој оставија траги во мојот живот,едноставно беше преубо, добив едно ангелче преубо шо ни ја краси фамилијата.. :l: Внука ми.. како вчера да беше ко почнувавме 1 година,како изгубени германци,а сега сме матуранти, ми се иди само да ве видам вас.! :)

Среќен почеток на сите! :)

3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК среќна сум. Тој повторно ме направи среќна. Убаво си поминавме. Само прави нешто што одамна го нема правено, со прашањата...каде се вртам? Каде гледам? „Стој до мене, не се мрдај“ итн. Хмм, чудно, мислам дека е до лошиот период кој мислам дека помина...
    Го добив тоа што го сакав, се е во ред.
    Утре со нови сили, за нов почеток во школо. Се враќаме во реалноста...

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам...

СДК се вратив :)
    Да, да, убаво си поминав.
    Всушност уморна сум моментално, ама ветувам дека еден ден ќе ви ги кажам моите впечатоци.

И сакам да им посакам среќен почеток на учебната година на сите основци и средношколци ;)
    Поздрави и прегратки :*

5. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

:rofl: :rofl: :rofl: Абе дечки, секогаш некој мрчи. За било што. И која е смислата да се мрчи за тоа што се мрчи? Мрчење на квадрат? Море на кубен. Поздрав :*

6. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Сакам да кажам...

Имам нов аватар :P ми го избра внукичката

7. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

Маса. На масата шест девојки. Жени,пардон. Седаат,се смеат,среќни се,заедно се и чекаат нарачка едно пола саат. Ами ај да беше печена крава. Ами пилешки прсти,помфрит,шопска и палачинки саат време ги чекавме мајка му стара. А,и две- три бокалчиња вино. :)

Значи нема ништо поубаво од тоа кога ќе седнете другарки да се видите,да си поприкажете,да оговарате,да се оклештите оноа мераклиски со вкусно јадење и добро вино.
    Многу убаво си поминав. Многу.

Сакам вакви вечери. Да,ретки се,но сеуште ги имаме. Што бирекол Игор Џамбазов,ретко,ама дискретно и квалитетно. ;)

P.S. Многу се намачив постов да нема грешка,оти скромно кажано,здробена сум.
    Добра ноќ. :hug:

На la-chicka, Jojoba, mims-89 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

И јас дојдов да мрчам ама не за први септември. Како можи бе на секоја тема да сретнувам коментари од типот: „ Види, види овде сме се собрале сите поштени“, „ Како можеше овде на форумот да се погодени сите најморални“, „ Аман бе како овде сите да немаме пробано ова или она, сите викате немам, а од каде тогаш курви/наркомани итн “. |( :^) Зошто бе вакви коментари ?? Па можеби ете навистина на форумот се сoбрале сите најморални, најпоштени и што ви смета вас тоа ? Ако имате мислење напишете го без додатни коментари од овој тип, затоа што е глупо и најчесто даваат простор за оф топици и навреди и бегање од темата. :?:

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Убав денов, ама вечерва.... :rofl: Лудости!
    Шо значи да си сложен персонал! Се собравме на работното место (бунарче, по некое шише виски, салати... се од куќата) и ораааа! Каков завршеток на овој прекрасен АВГУСТ!

Добра ви ноќ и слатки ништа!

На средношколците нека им е со среќа почетокот на учебната година (и така убаво да си редат убави оценки и знаење во главата низ целата година..) !

10. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Сакам да кажам...

Прво.
    Не знам што ме спопадна вечерва, многу сум креативна :)
    Најдов некои парталчиња од мајка ми од на времето и моментално си изработувам ланче, кое во прва прилика кога ќе биде готово ќе ви го покажам ;) Немав некоја посебна идеја, нацрт или замисла како ќе изгледа..Како што ме води идејата во моментот, така го правам. Се надевам дека нема да го упропастам и дека ќе излезе убаво.

Друго.
    Ми годеше муабетот со мамичка до пред неколку минути :) (додека си го правев ланчето си муабетев со неа) Цел ден не ни беа нешто добри односите, но сега си беше се ОК. Ми те сакам најмногу, мамичке најмила :*

Трето.
    Нека им е среќна учебната година на основците и средношколците, па и на дечињата што почнуваат во градинка :) На 10 јуни да излезат од училиштата побогати со знаења и наградени со петки. ;)

11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Сакам да кажам...

А јас ќе мрчам за сите што мрчеа за пиволенд.
    Да имаше едно големо смајли со среден прст, сега ќе ви го покажев.
    Стварно не разбирам што фалеше, освен можеби песокот и правта што ви ја собираа чевлите на кале?! Али тоа, наша работа, критицизам до небо.

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сакам да кажам...

Нема смисла, несоница ме завладеа, и еве неколку ноќи по ред дежурна сум дома. |(
    Лажам! Недели се у прашање! :swear:

13. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Сакам да кажам...

Пак заглавив ееј се пореметив целата незнам ден ли е нок ли е кај ми отиде нормалниот зивот :?:

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Сакам да кажам...

Третата смена ќе пројде уште малку, а мене собата ми е Хирошима. Секакви дреболии од искинати ланчиња и обетки, копчиња, синџирчиња и парталчиња, истурена кутија со разни монисти, несесерот со лакови за нокти и пиштолчето за силикон-сите тие си лежат на подот. Не толку пријатна глетка. Баш им е гајле-предмети се. Некој ќе треба да ги собере. Да имав магично стапче веднаш ќе ми беше решен проблемот т.н. спастирање.

Е сега, "умна" главо, во овие доцни часови кога си го халуцинираш само креветот, активирај си ги нервите и почни да расчистуваш по подот пред да ти падне главата над тастатура.

П.С. Се нервирам дека утре ќе спијам до касно. |(

15. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сакам да кажам...

Мајка ми спрема цистерна - кофа вода овој пат не помага :)

На TennisBabe и JoxyTheFreak им се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК, т.е. да ве замолам да ми пуштите среќа. :(
    Сама си се жалам од што сум гревче, ете до тој гаден степен дојдов.
    Само се надевам дека нема да се обрукам (секогаш вака се надевам и на крајот се брукам, hell yeah).
    Моментално длабоко вдишувам и издишувам слушајќи ја „За Елиза“, не ми е лесно, ни најмалку.

На Chocolate.me, la-chicka, Strumfeta93 и 5 други им се допаѓа ова.
  17. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Сакам да кажам...

СДК дена спиев само од 12 до 2 за во 5 да седнам на компјутер.
    Ете толку имам трема.
    А најтрагично е што сега треба да бидам осмо,со другите школски кои ги знам.
    Не е којзнае кој срам или трема.
    Ваљда се мислам што ќе ми помислат професорите на новата фигура. :rofl:

Шала на страна.
    Не ми се учи ама фала богу летото е при крај. Ми се смачи од него.
    Поздрав,женцки.
    Wish me luck. :*
    http://www.youtube.com/watch?v=o8uMXyxvbKA&ob=av2e

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Wilde2105

Wilde2105 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    24
    Сакам да кажам...

СДК дека се спремам за куцкање на оваа тема 10 минути.... Се што мислев дека пред 2-3 месеци дека никогаш нема да ми се случи , еве го сега и пак сум чудна. Незнам дали сум толкав чудак за да коа ми појде сега , пак да ми фали нешто .. Стварно незнам што чоек ке бев ........................

19. funkygirl

funkygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    408
    Сакам да кажам...

СДК дека времето помина.. Сега треба да покажам што сум.. Отидов јас на Медитеранско ! :)

20. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    Сакам да кажам...

Доброо утроо :hai: Ајде од денес повторно запо4нува пекол :lol:

Збогум Летоо ;( ;( ;(

Статус на темата: