Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Сакам да кажам...

Добро утро :hai: од денеска пак на школо :tmi: држете ми среќа нешто лошо да не ми се случи бидеќи многу голем баксус сум :( ајде сега јас заминувам на училиште :swear: Ве сакам :*

На eemmiilliijjaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    Сакам да кажам...

-и јас сум голем баксуз така да и мене ми треба среќа за денов и ќе ти држам среќа :hai: :*

На vlubena му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Добро утро!
    Предавања ме чекаат. Не ми се идит ама морам..
    Чудно колку сум заљубена, не конкретно во маж, за тоа почнувам по малку, ама заљубена сум во животов, во мали работи, во анализирањето луѓе на дожд, во купувањето мали предметчиња за моите другари, во чистината на некои луѓе. Сфаќам дека цело време љубам и се восхитувам на одредени луѓе.

Денес моја Мила почнува во школо. Ја сакам. Вчера се чувме треба да се јавам да ми даде рапорт како си поминала. Цела беше возбудена. Прваче. Ах животе сполај ти.. Се нервира немала заби велејќи ми- па мамооооо кога ќе ми пораснаааат?! Какви само емоции имам во мене. Му дадов на светов едно мало сонце, кое сега треба само да се научи да се бори за своето постоење. Моја единствена совршена креација.

Им честитам на сите мамички кои дочекуваат своите дечиња да им тргнат прво одд. Радувајте се за нив, наши се..
    Фала ти животе фала...

На la-chicka, Smilly, Strumfeta93 и 18 други им се допаѓа ова.
  4. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Сакам да кажам...

АЈ среќен почеток на учебна година феминки :) Со сите петки да бидете сите, убави и паметни како и секогаш ;)

На KrystalTears му/ѝ се допаѓа ова.
  5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

со срека нека им е на сите основци и средношколци новата учебна година :)

На KrystalTears му/ѝ се допаѓа ова.
  6. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

СДК

неќна нејќев да заврши летово, ама ете, синоќе некако ми стана сеедно.
    Не е ниту прво а ниту последно лето, ќе дојде и друго. :angel: Школово, арно си е, се чувствувам некако освестена, и ,,ставена во ред‘‘. Како школово да ни залепи 2-3 воспитни на сите, па и на мене. Се освестив дека треба да се навикнувам на првите смена, пак да се уходам во учењето, и сите обврски. Готово, ми помина летото, а добро е што бргу мене ми помина летната еуфорија. Го чувствувам Септември, таков каков што е, со возбуда кон училиштето и не мислејќи многу на летото. :)

И така, Фемина и феминки, летово се дружевме многу, ама ќе се дружиме и сега, кога се има многу обврски. Ќе одвојам од времето за тебе, да си кажам што мислам,да се забавувам и дружам.

Ах, да. Книгите дадени, ама распоредот, тапа. Полошо неможе да биде. :x Ајде ќе помине, ќе се навикнам.

Сега ќе чекам да прочитам импресии од средношколките во темата Првиот ден во средно. :)

И знам, мислењево ми е каша попара, ама треба малку време да си ги спастрам мисливе. |-)

7. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Сакам да кажам...

еЕ да ви кажам Пиволендон вчера ме разочара. Не дека непто уау очекував ама имаше некои татално лудило предгрупи што желудников ми ги нејќеше..А доста е толерантен.

И некои сумљиви фаци.Мислам....вака уздуш-попреку, урбани луѓенца... Али некои фацки неизмиени имаше..Онака индивидуално го какаа рејтингот.

Шо би рекол Џамбазов... „ТИ пријателе...да не си малку..шуби-дуби?“

8. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.158
    Допаѓања:
    259.255
    Сакам да кажам...

СДК луѓево најрадо се занимаваат со се што не е нивна работа! :devil:

На teddybear, zhap4e и Trendafilka им се допаѓа ова.
  9. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.435
    Допаѓања:
    5.393
    На Bozica1980 и EleMental им се допаѓа ова.
  10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.453
    Допаѓања:
    114.779
    Сакам да кажам...

СДК ми фали школото. Ми фали 1 ви септември па возбуда де се видиш со сите, па симпатијата уфффф милина. Ајде дечки со лесно и весело нека ви помине новата школска година а од мене една песничка за сите вас ученици, маченици :))

http://www.youtube.com/watch?v=WPpaogq1BjU

11. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Евентуален ден. Евентуално се чувствувам. :D Се чувствувам празно што си отиде летото, многу ќе ми недостасува.
    R.I.P. Summer... the Hell Torture has just begun. |(

12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

... Многу мудро некогаш Кобејн рекол: „Подобро да те мразат за нешто што си, отколку да те сакаат за нешто што не си“.
    Тотално загубена, во прва клупа. Не изустив ниту збор пред сите, а кога едвај „пуштив душа“ и собрав храброст да и` прозборам на другарката што седеше со мене, немаше никва заинтересираност од нејзина страна. Ако сум облечена во црно не гризам, смееш да ми правиш муабет.

Ајмо народе, донирајте сите по десет денари за лигавчиња, да не си ги излигават своите маичиња шмизличките. Утре ќе и` кажам на мама да ми спреми четири марамчиња, да ги забришувам од време на време. |(

Се надевам дека утре ќе биде подобро.

На la-chicka, Asterion, Smilly и 14 други им се допаѓа ова.
  13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.807
    Допаѓања:
    25.371
    Сакам да кажам...

Ме насмеа другар ми одсабајле, во порака наместо чао на крај ми го пишал бројот од дома, затоа што редовно му го заборавам. Ај сеа. Сонце :D

Туку, зборот ми беше..знаете како е кога сакаш и имаш желба да бидеш нешто, АМА све иде против тебе.
    Е, така јас имам пуста желба да бидам авантурист и кога еднаш собрав сила да направам нешто екстремно, се појави некој што ме познава.
    Се скинав од плачење бе, не е фер да му ****, не беше работата нешто страшно..

Се повеќе и повеќе имам чувство дека не е судено нештото. :(

И како сега јас, после тоа вчера, да соберам сила и да се осмелам да пробам денеска пак?

...

14. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

сдк дека имам голема трема денес,сите прв школски ден на сите ама мене прв работен ден и тоа од 12ч е така сега да се нашминкам средам и шибам....

се читаме вечер :)

Имајте пријатен ден феминки!!!

На Rubiii му/ѝ се допаѓа ова.
  15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Сакам да кажам...

СДК не сме на школо. Да,да, од цел Штип само ние не сме на школо денес.Оуу јеа. Да е жив и здрав директорот. За нас школото почнува од утре. :rock:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  16. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк кога сме веќе со муабетите кај школото..

МИ СЕ ОДЕ НА ШКОЛО !
    Ми се иде пак прва година да се запишам. :lol: :lol:

Сега се ми е само секавање,првиот ден,првите смешни запознавања,здружувања,симпатии (кои потоа ми беа :puke: кога ги видов што карактер имаат )
    Абе со вака пуно меше прејадено би одела трчајки накај школо :)

17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Сакам да кажам...

Школоо!!!!!! И Ми се оди и не! :x

Среќен почеток на сите основци и средношколци! :) :*

Боже чувај не од шмизличките од класот, да не биди како лани...! :puke:

18. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.952
    Допаѓања:
    123.539
    Сакам да кажам...

А,јас одсабајлечки размислував за шпансkиве,турскиве серии... :lol: Така додека поспана се возев во автобус,си велам зошто секогаш мора да се со среќен крај?Па не е интересно.Ете турските почнаа да завршуваат со несреќни краеви-херојот или хероината умира.Ама зошто ете не направат поинаков крај.Пример главната улога не му опростува на другата главна улога и заминува со друг да си ја бара среќата?Или така нешто |( Леле забегав ,знам. :wasntme:
    Пак јас со кафето и фемина.Ве поздравувам од работа :hai: Ви посакувам убав ден,исполнет,среќен.Имајте насмевка на лицето.Сакајте и нека ве сакаат.Незнам зошто ама отсабајлечки сум полна со позитивна енергија,небаре чудо ќе ми се деси,а и којзнае :^) ,а спиев само 3 саати :yawn: .
    Вакво срце сум денес :wasntme: :
    :lol: На сите им се смешкам и на оние што не треба :talk:
    :*

19. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.032
    Допаѓања:
    11.810
    Сакам да кажам...

Шољата кафе до мене, Адел ми прави друштво. Станав свежа. Му пуштив на брат ми вода- СО ЛЕСНО НЕКА МУ ТРГНЕ.
    Врвот од дрвоно на крај на дворот почна до прозор да ми допира скоро. Порасна.
    Пораснав. Пред неколку години таа ми го заврте грбот.
    Убав четврток. Мирен четврток. Го сакам животов :)

20. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Сакам да кажам...

Открив дека Варикината (Снежник) била решение за најголем дел од моите нервози последните неколку недели... Смрт за црните дамки на алиштата и гнасотиите околу туш кабината...Јес!!!!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.