Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Колку отприлика би ми требале пари за 2-3 дена во хотел во Маврово, за Нова Година? Да знам дали да почнам да собирам или да не се стискам за џабе :lol:

2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

http://www.hotelalpinamavrovo.com/

http://www.bistra.com/

види си :)

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  3. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Не ми се верува дека спиев до 12 :devil: Станав и сум продолжила.Од кога немав спиено до пладне,убаво ми дојде,ама сега кнап за спремање работа.
    Ах што убаво да си седам пред комјутер и да ве читам.Зашто си ја засакав Фемина,многуууу .Особено оваа тема.Ве читам од А до Ш ;)
    Ви посакувам убав ден и ја поздравувам Фемина со едно убаво кафенце(особено за спанките како мене) :)
    :*

Прикачени фајлови:

4. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Зависно во кој хотел сакаш, во хотел Радика е малку спакипчко, т.е малку повеќе :D

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Сакам да кажам...

1. јас СДК дека ни еден пост во било која тема не сум го пишувала со цел да иритирам некого (како што ме етикетираа една група женички) . во некои од темите повеќето мои коментати беа избришани затоа и се изгуби контекстот на тоа што сакам да кажам, па мн погрешно НЕсватија.
    2. ако мене не ми се свиѓаат Бијонсе и Адел не значи дека ги слушам Гага, Бибер и Мајли. имам 25 год. не 15. ( и не, не слушам ни српско ни бугарско ;) )
    3. и за крај, сдк дека жално е што некои се етикетираат како секој викенд идат на шопинг во солун, се светски патници и врвни познавачи на мода (наводно) а тие истите не трпат различн о мислење од нивното. јас барем не ги ценат луѓето по тоа кој каде шетал, туку по толеранцијата и понашањето (што мн од тука го немаат).

фала .поз :)

6. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Пет дена ми каснит. Луѓе, немам ни дечко ни недечко! what's the problem? Сеедно, се изналегачив на сонцено. Ама денес ќе се одмарам дома, ќе си посветам внимание малце на телото - да сум во форма 8) :lol:

A вие имајте прекрасен ден. Никој од сега па натака не знае што ќе му приреди денов. Изненадување! Изненадување!

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Сдк 1 Ете помина и 2 ден од средно и ми беше уште поубав од првиот, убава работа било ова средново бе. :?: После часови кафиња ова она баш интересно. Денес конечно се упознав со некои деца од клас ама уште се сите стегнати и срамежливи, обично јас бев срамежливата а сега јас им приоѓам прва што е многу невобичаено за мене :?: Ако баш ми се допаѓа едвај чекам понеделник хаха :D Професорите што ги запознав денес исто не се лоши :) Се на се презадоволна сум :)

Сдк 2 На копилето што и го украл новчаникот на мајка ми му посакувам се најлошо, говедо смрдливо рацете да му се исушат :@

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  8. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.951
    Допаѓања:
    123.539
    Сакам да кажам...

Готово ја местам за рингтоне.
    What the f*ck?La genta esta muy loka :rock: :rock: :rock:
    Поздрав до сите и дигајте расположение =само пуштете PLAY подолу :*
    http://www.youtube.com/watch?v=mwq-T2Cr ... r_embedded

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Сакам да кажам...

СДК дека дури сега сфатив дека меѓу нас не може да има ништо иако цела година гаев лажна надеж дека можи тој НИкаквецот исто така чувствува нешто за мене. а да е се потрагично мислам дека ме откри дека го симпав, пропаднав во земја. немам повеке храброст да му излезам пред очи, ке пукнам.

10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

сдк поконкретно за песнава!
    Hе ја можам |(
    ваква сум секогаш кога ќе ја слушнам :puke:
    потупа песна немам слушнато... ако можам ова уат д фак да го наречам и песна :D

На Neytiri, Whatsername, SuperGirl2010 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    2.268
    Сакам да кажам...

[​IMG] :doh:

На Monna.Monna, sweetyears, KrystalTears и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    Сакам да кажам...

Сдк...Нов аватар.. малку промена де 8)

На Speechless, Theodora, srcekrsacka и 4 други им се допаѓа ова.
  13. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.951
    Допаѓања:
    123.539
    Сакам да кажам...

^ Tanny се надевав дека нема да си ја ставиш за аватар и зедов да пишувам лп,да те прашам -јел могу ја :lol: ама оп-гледам си ја наместила.Со здравје користење според мене најубав аватар на форумов :inlove: Обожавам мачки,а сликава е срцка :l:

На Meggy и Tanny им се допаѓа ова.
  14. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    Сакам да кажам...

па еве и мама миа ми го зела :| :(
    ајде можееби ќе га смени :rofl:

На Meggy и eli25 им се допаѓа ова.
  15. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.951
    Допаѓања:
    123.539
    Сакам да кажам...

^ Не не јас не го крадам :!: :P Твој си е,ама пишувај почесто да го гледам мачорчето.А јас може да ја краднам само за десктоп :*

На Tanny му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сакам да кажам...

Следниве 9 месеци ќе се одзивам на името Мајкл Скофилд. :bandit:

Па и решетки имаме, мх, мх, мераци. |(

17. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.951
    Допаѓања:
    123.539
    Сакам да кажам...

Добро де Лудо! Битно мене ми дигна расположение.И не прашав дали некој ја сака или не.Така да нема потреба од капак.
    Искрено и мене тој дел ме нервира,ама пак ми е закон.Е де-една песна големо чудо ;)

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Поласкана сум. [​IMG]
    Некои од нашето школо, заедно со избраните од Орце и Корчагин, ќе учевствуваме во парадата во четврток 8ми Септември. [​IMG]
    Ќе бидеме дел од една интересна идеја, ама не кажувам која е изненадување нека остане, доста се фалам јас. :$

Денес е многу жежок ден, но ако, не се жалам. Ќе ми фали оваа жештина, за неколку месеци ќе ја барам пак. Мрачни и ладни денови доаѓаат, а тоа ме прави депресивна - надвор црна темница а тоа 4 часот. |(
    Само си се чудам, мртва гладна сум, а јадев. Што е тоа што прави преку школска година секогаш да сум гладна? Гравчето уште се вари, најверојатно сум го погодила. Денес сакам да ги израдувам саканиве дома - ручече им правам. Ех, си ја замислувам насмевката на мама кога ќе и кажам да одмори зашто ручекот е готов. Душа... :inlove:
    Ќе им сервирам убаво, цело семејство да се најадеме заедно, а може и да наздравиме, за среќа за учениците и родителите. [​IMG][​IMG]
    Со друштвото се чвркнавме, ни фалат детските денови па вчера си седнавме на лулашките во паркот. Сите се нишавме, оклештени и машки и женски, за срамови! :D Уште шеќерни волни во рацете и панталончиња со трегери ни фалеа за да ја комплетираме сликата на дечурлана. :D Криво ми е за денешниве дечиња навистина, што трчаат со iphone во рака и на 3-4 години веќе имаат facebook. (ако не и порано...) Не се криви самите, кутри, такви времиња дошле.

Него доста филозофирам се испоукочив јас тука на стол, одам да си ставам чај па да се испружам со лаптопот. [​IMG]

На Doozy, innablood и Cacy им се допаѓа ова.
  19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

се чуствувам преморена-ко не дај бозе да ме прегазил камион ппп скраја да е :worried: :drunk:
    ги залам они студенти кои студираа на дрзавниот,и учат во Брака Миладиновци библиотеката
    столчињата е да се згрбавиш, а на тие што се бетонираните плочки кај што некогаш беше детскиот оддел, ако седнеш на скалите, тешко дека ке станеш после :sweat:

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

па јас TEбе ти одговорив?
    или само се надоврзав за песнава, зашто ти ја имаше постирано ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.