Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

Се вратив ... после цел месец без компјутер конечно сум на форумов,да се распрашам шо има ново шо нема.. :D

И така еве завршува лето, почнува есенва.

Кога веќе почнав со рефератов, да си кажам како го поминав летово.

Никој не најдов (а не ни барав) , никој не ме најде :|

Претпоставувам сакам сама да си бидам.Сакам сама да останам.Знам, запаѓам во депресија |(
    И да, ги гледав како се држат за рака,си зборуваат со муце, срце, дебело,смотанко...
    Тој ја носи во рацете а таа демек вика спушти ме доле, и мрда со рацете и нозете.
    Застанува , послека и грижливо ја спушта на земја, таа застанува на нозете , подскокнува од среќа и го бакнува.Убава е, среќна, весела, очите и сјаат со чуден сјај..
    Тој ја гледа , и како да зборува во себе - Да, тоа е мојата кралица....

Јас ги гледам , се чуствувам мизерно..

Се поздравувам , лажно се смешкам, и ги одминувам..(претпоставувам, сакав да бидам сама)

Како и да е, никој не ми посветил внимание повеќе од него,никој не ми помогнал за да најдам решение за проблем повеќе од него,никој не ме насмеал повеќе од него, никој не ми придал значење повеќе од него.
    Никој не ми бил поголем другар од него. Да.. само другар. Им ја посакувам цела среќа на целиот свет.
    :|

Да , и покрај возбудливото лето на моите другарки , возбудливите плажи и патувања, бројните пријателства и симпатии, кај мене немаше ништо возбудливо.Фамилијарната драма ме засити.А и животот на љубовен план. :doh:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК дека вчера преубаво си поминав, испив многу коктелчиња и ме фати :$ Морам да кажам дека бев главен гостин на вечерта :P Се запознав со брат му и неговите родители. Ме држеше за рака, ме претстави пред нив, а мене раката мислиш Вруток, Вардар извира од неа :D Потоа си бевме малце сами, отидовме на Матка, го слушавме жуборот и уживавме во свежиот воздух. Доволна ми беше неговата прегратка и сите ѕвезди на небото кои ни го осветлуваа патот. Потоа си бевме до спортскиот центар "Борис Трајковски" каде што ме учеше да возам кола :D .. Ме донесе дома и така малце потфатена си легнав, се чувствував како да лежам на душек на вода, а не во кревет, се ми се вртеше :^)

СДК 2 Утрово ме разбуди телефонот да одам да возам ролери на кеј со другарка ми, станав и си се спремив. Отидовме.. Мора малку да сум активна :P На диета сум трет ден, ама малце ми е грда диетава, не јадам скоро ништо, вчера имав изедено само 5 јаболки и една лажица ориз ! Цел ден само тоа :!: Денес јадев една праска и 4 модри сливи, па сега чекам ручек.. Супа, пире, плескавици и шопска.. Секако јас ќе јадам само супа и варен компир :doh: ... Ќе украдам и од салата малце :$ :wasntme:

СДК 3 Конечно ми тргна животов на подобро, се надевам така и ќе продолжи.. Сакам да ви посакам на сите убав остаток од денот и уште поубава вечер..

Ве сака Ани сите !!

На KrystalTears, Shana, Doozy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=orVIoKcJ ... detailpage

По милионити пат денеска, си пее песнава од звучнициве мои. Бре каков глас, стас, лирикс туто комплето.

Туку забегав. Од фаза зависник од книги, преминав во некој што го мрзи да чита флаери во лифт. Мора да се поправам, колектирам непрочитани книги.

Нека ми објасни некој зошто нема нормални списанија?! Од месец во месец го купувам Убавина&Здравје, а врска немам зошто. Бар една награда да добиев, ама јок, ништо. Оние во пошта мислам биста ќе ми направат секој месец јас со пликчето и надеж.
    Меѓу другото, копнеам да живеам сама. Не за друго, него за да не ми го тупи некој кога да јадам и дека треба да го потсредам свињарников.

И најбитно за да си шетам гола, и на полна месечина, така гола да си пијам црвено вино. Искрено ги молам тие што живеат сами да го направам ова за мене. Благодарам.

На LivingGlam и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  4. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Идам да го земам Ф. Заслужува да биде дел од мојата лична колекција дома.
    Ќе ви постирам слика later. :*

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Епа,да ви се пофалам јас си станав сега пред пола сат :tmi: и надвор времето за нигде,кога станав ме пречека црвенкапа :devil: се ме нервира,а на моменти се смеам ко луда.Братми само се крсти :lol:
    Стомакот ме болии и денесс најгрдиот ден ми е значи :@

6. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

Само повелете.. Послужете се со мојата добрина,трошете ја мојата искреност,хранете го своето его и суета со мојата љубов,гмечете ги моите емоции како стара хартија.. и знаете што? Залуден ви е трудот.. нема да станете подобри,нема да станете јас,бидејќи ви треба и мојата душа,а неа не можете да ми ја земете.. и се додека ја имам,јас ќе останам човек!

7. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Сакам да кажам...

СДК кој им е филмот на овие девојки? Кога ке раскинат со дечко или кога ќе се скарат прво и основно мора тоа да објават на фејсук во овлик на некој депресивен статус или песна.Алоооо тоа не е ваш личен дневник во кој се исповедувате туку ФЕЈСБУК јавна страна каде што секој ви ги чита вашите цимолења и намери за самоубиство ;) .
    И каква потреба имат после секоја дневна активност да пишуват што правеле,што ќе прават,каде ќе одат.Па кој уште го интересира кога одите во продавница,кога јадете или кога гледате Лисјата паѓат |( .Ми се иде пола пријатели да ги избришам ]:) .

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.981
    Допаѓања:
    4.760
    Сакам да кажам...

Ако ветиш дека нешто ќе исполниш,направи го тоа... али луѓето се многу мизерни во своја кожа и не сфаќаат. Како што те почитувам,истото го очекувам назад НО сите не мислат така..

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Форматче на компјутерот... Немам ни едно сликиче, ни едно песниче, ни едно епизодиче... Ако!
    Брз е! :)
    И денес, ве молам... Во темата што слушате во моментов нека биде строго Ареа... :)
    Свашта по ова фејсбуков...ццц

На innablood му/ѝ се допаѓа ова.
  10. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.702
    Допаѓања:
    10.122
    Сакам да кажам...

сд и к дека чекам една мн важна порака ама кој чека ке дочека само што јас сум нестрпливаааа :D

11. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    Сакам да кажам...

НИСМ ТИ ЈА НОЧАС ЖЕНА,НИЈЕ ОВО КРЕВЕТ ЊЕН,ЈА САМ НОЧАС ЖИВ ЛУТКА-А ТИ МОЈ СЕКСИ БИЗНИСМЕН........................ :lol: :lol: :lol:

12. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ако ги тепаме Грциве, никогаш нема да не пуштат у НАТО, вето доживотно, хахахаха.

13. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Сакам да кажам...

Сдк дека денеска бев вредна 8) го светнав тоалетот, си ги исправ алиштата, ја подзачистив собата :D ме фати пред роденденско расположение за чистење :P сега ќе се спремам и ќе прошетам малце :) САМА ]:)

14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.760
    Сакам да кажам...

Треба да излезам за половина час, а јас седам пред компјутер со маска на лицето. До мене една бомбоњера Атлантис и си ја пеам:

Ајде кој е за :)

На KrystalTears, girl.23, Tanny и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Го мрзам чуството кога те прават будала во здрав мозок. ]:) :@

На girl.23 и thelittle17 им се допаѓа ова.
  16. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    Сакам да кажам...

ЕЈЈЈЈЈЈЈ се приклучувам и јас на бонбониерата :lol: :lol: :lol:

17. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

СДК ми се наполни душичкава МАКЕДОНИЈА ПОБЕДИ :rock: :rock: :rock: Моментот кога грчиштава си одеа ко помочани од терен Прајслес 8) . :P
    Ајт нека ни се множат победите !!!

Јас вечер ќе прославам :d:

Прикачени фајлови:

• 4532.jpg
      4532.jpg
      Големина на фајлот:
      13,8 KB
      Прегледи:
      126
    На la-chicka, zhap4e, Tinker-Bell и 2 други им се допаѓа ова.
  18. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Сакам да кажам...

Бравооооооооооо
    Македонијаааааааааааааааааааааааааааааааааа
    :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

На zhap4e, Annie.mk1 и Sephora им се допаѓа ова.
  19. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Сакам да кажам...

Умрев од радост!
    Грците измлатени, мене срцето уште не ми е дојдено на место од возбуда! :D
    :party:

На zhap4e, MandyLane и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  20. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    Сакам да кажам...

СДК дека се гордеам со нашава репрезентација браво момци ги победивме и грците ајде со нови победи понатака ;)

На zhap4e и Sephora им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.