1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК - енца цуци, кој може тебе да те заборави...
    Те чекаме и ќе те пречекаме со раширени :hug: :hug: :hug: :hug: раце
    :*

2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.453
    Допаѓања:
    143.763
    Леле мила, те мислам со денови, се надевам се е ок! Ајде, те чекаме тука... :*

3. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    сдк good morning girls :)

4. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК дека ни најмалку не се надевав дека денес вака ќе ми биде. Мислев дека обичен ден, како и сите други, со малку повеќе еуфорија. Ама цк, поубав од тоа ми испадна :lol: Добив красни поклони, прегратка од идниот ми свекор :o и ословување со Кате наша :o :^) Уат? Хм, можда и ќе ми се оствари желбата бре :$ :D Само уште другарка ми ја нема :( Заборави ли мори? Уф, а јас чувам големо парче торта за тебе :wasntme: Уф, ај пак да си бидам песимист- или оптимист? Само да ми потрае оваа убавина.

И СДК Енца, уживај во брачниот живот, и не не заборавај за скрос :)

5. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    СДК сабајлево во сон сум вртела од мобилен, сега немам ни денар кредит, се сум потрошила, сум вртела кај дечко ми и он ми кренал, па сум вртела кај мајка ми на работа....страшно :D

6. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека сум фрииииииииииииииииииииииииииииии.. слободна како птицаааа, ах леле среќна сум го чекав ова :rock: :rock:

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.956
    Допаѓања:
    164.232
    Сакам да си кажам сама на себе,колку и да те газат знаеш дека на крај ти ќе се исправиш достоинствено со грбот свртен кон нив.Кога си се решила да бидеш добар самариќанец,бескомпромисно,тогаш не плачи за тоа што си го направила,сфати го како свој успех и истрај до крај,стој зад тоа и себе.Ова ти е уште една лекција дека на крај ти самиот остануваш зад себе и никој друг.За сите имаш ум и совет,кога е редот за себе не знаеш,јас мислам дека е доста.Мислам дека е време да станеш сега,да провртиш на орбитречето,да се истушираш и да испиеш кафе со многуте ти удварачи,не за дечко ами за добро друштво,а и малце его буст не ќе биде на одмет и да се надеваш дека Холандија ќе губи,ама и не мора.

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    сдк дека ептен ми е мака што нема да пијам кафенце со две личности кои се ептен срцки :( :(
    лав ју грссс соууууу мач :* :* :inlove:

9. princessofthedark

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    сдк пеколниот период заврши. сега слободно можам да се свртам назад и да не гледам на тоа што се случи со емоции.Мило ми е што конечно заврши а не ни бев свесна дека се десило тоа :)

10. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    СДК убаво беше.Шо ми требаше да се мешам кај шо не ми е местото ? Само полошо направив.И сега се каам.Но ни тој не мораше да го направи тоа што го направи.Сега немапе никој да страда.Што ми требаше ? :?:

11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    СДК најголем грев денеска е да си искрен. Луѓето си ги складираат тие информации во малите мозочиња, и кога ти е тешко, тогаш удираат, кога си веќе паднат. Браво, какви таленти. Да премериме сили во нормални околности, па ќе видиме кој ќе заплаче . . . :^)

12. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    сдк дека никогаш не помислив дека моето минато ќе се одрази на мојата сегашност и дека во целост ке ја уништи мојата иднина... некои не заслужуваат да бидат дел од мојот живот

13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    сдк Гоу e за ќотек и тоа со шарено стапче :!:
    си ја барам бељата бе....стално во некакви проблеми си влетувам....невиден ТАЛЕНТ сум цццц :$

...и нема начин да се сменам, јас го живеам овој живот сама и со емоции....вака некако беа модифицирани стиховите од една песна :wasntme: :wasntme: :wasntme:

14. princessofthedark

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    сдк ми се пуши ненормално, ама не смееам ги откажувам

15. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    СДК дека отсекогаш си мислев дека со најблиските нема тактики и планови, дека постои идеално разбирање и комуникација која се подразбира како таква пошто нели тие ти се најблиски, твои... Ама некогаш мора да тактизираш, не заради лична корист, туку заради успешно и среќно заедничко остварување на плановите!

16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.279
    Допаѓања:
    67.898
    Три дена слободаааааааа :rofl: :rofl: Ќе јадам, ќе пијам, ќе спијам, ќе гледам фудбал на раат, ќе се одморам и ... Ехеее не знам што попрво да направам :rofl: :rofl:

17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    сдк дека работите не излагаат секогаш како што сакаш, животот е круг една голема игра. или победуваш или губиш. :tmi:

18. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
    Времево ме здебели :doh:

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.956
    Допаѓања:
    164.232
    Сдк чекам да дојде,држете ми среќа,иако не звучи баш најарно и оптимистички работава,ама дајте среќичка малце,нема да ми е на одмет.

20. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Лилит јас ти пуштам среќичка :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.