Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Сакам да кажам...

Сите мои слики што ги чувам, сите мои сеќавања, тажни океани пловат по нив да не потонат о не, не можат.. :rock:

2. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Сакам да кажам...

СДК дека онакво славје не очекував во Струга... Адмирал врие од гужви, адреналиот ја премина највисоката граница и се слуша: ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!
    Македонците ги победија Грчишчата... И така Грците глава доле и ги снема од терен и во Струга се пееше играше, цела чалам улица беше полна со коли со македонски знамиња...Ми го кренаја разположението...Си ве сакам македончиња мои !!!!

3. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Сакам да кажам...

8)

Прикачени фајлови:

На kate21, Monna.Monna, zhap4e и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

сдк иако паднав на спорска на Шкотска...расположението ми се дигна на 100000% кога ги победивме малациве и да срекна сум многу-а незнам зошто

5. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Сакам да кажам...

Ако пусти јас имав било каква шанса да бакнам девојка во устата,ја усрав денес!!! :rofl:

Така јас поднапиен она полу-трезна,седнати на клупата,само сантим фалеше да се бакнеме. Еве вака
    И јас,идиот невиден,будала сентиментална само ја прашав "Ме сакаш ли?" (јебига,шта чу кад сам романтичан. :rofl: ) Цурата рече "Незнам" и фана џаде. |(

Сега незнам дали да плачам или да се смеам! ;(
    А колку само ја свиѓав,јооој животеее! :rofl: :rofl:

На sweetyears, kate21, LivingGlam и 3 други им се допаѓа ова.
  6. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк ви се случувало да снемате желби? :?:

Но не од типот на желби,да си ги купам чевлите што ги видов,да пијам кафе со него,да го јадам омиленото јадење...туку онака поголеми желби.
    Во се' има по нешто а во главава моја нема ништо изгледа :lol: ако ќе си ја носам и празна не е проблем ќе ја користам за украс.(а не дека до сега тоа не го правев ) :rofl:
    Дали мене ми е исушен-пресушен изворот на желби или мозочето ми се испекло од сонцето.

Мубатење,филмчиња,мерење соби од досада,читкање ....ова не беше вечерта што беше испланирана.
    Проклетство никогаш не се остваруваат плановите!

Се треба љубење,гушкање...треба се !

Ќе бидее,ќе биде :!: :o: :o: :yawn: :yawn: кога ? да чекам ? НЕ Е ПРОБЛЕМ ЌЕ ЧЕКАМ .. |(

Едит : Колку ми е само реален текстот !

Ја обожавам песнава :inlove:

http://www.youtube.com/watch?v=7-_zpQk8jtg&NR=1

На Magnolija и Dushica-sk им се допаѓа ова.
  7. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Не знам што е со мене. :x Не се радувам дека е викенд воопшто дури сум тажна и едвај чекам да помине за да одам во школо, е ова никогаш не ми се случило!
    Криво ми е што не бев на пиволенд денес, сакам да одам утре на фолтин ама 1 смена сум у школо следниот ден и нема да можам да станам :^)
    Ептеен се радувам на победата на кошаркаскиот тим, многу сум среќна, си видоа убаво грците!!! :)

8. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сакам да кажам...

Кенди па мене затоа ми служи главата . Сите ја носат и ради чешлање . Желби ? Што е тоа ? :D :D
    Извинете ама таков момент ми дојде :lol:

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

Сдк- Сакаше да ми забиеш нож во грбот-но го погоди моето рамо..А помниш ли едно време како секогаш се потпираше на него ??? :)

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Mellanii

Mellanii Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    7
    Сакам да кажам...

САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА СУМ ОГРОМЕН НАРЦИС!!! !! ! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :P

На thelittle17 и JoxyTheFreak им се допаѓа ова.
  11. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.947
    Допаѓања:
    123.536
    Сакам да кажам...

Луѓе, за карање сте :!:
    Сите мрчите за Пиволендот а сите сте пошле.Особено вечерва...Ко Бијонсе да дошла.
    А мене искрено,без веза,и пак појдов бе.Како овца-каде сите таму и јас.Пивнав едно пиво и фатив џаде.Седнав ко човек у кафанка ^_^ Си се најадов,си се напив,еве си дојдов со матна глава и штрак-на фемина,е не бива без неа.Сега ќе легнам оти пивото ме мавна во глава,овој мојот веќе кома е :worried:
    Убав ден ми беше,убав..Да сте ми живи и здрави,наздравје :beer: :beer: :beer:

На thinkerbell и maca99 им се допаѓа ова.
  12. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Сакам да кажам...

Have you ever started laughing for no reason, then started laughing even harder because you were laughing for no reason? I Love those moments. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На HeartlySmile, mims-89, maca99 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Е да си признаам, го сакам Скопје и неговите жители само кога ги гледам како се забавуваат, како деновиве на Пиволенд. Баш ќе ми беше убава вечерта, всушност и ми беше убаво, само ќе беше подобро ако не ми го изместија рамото и ако не испиев еден лакт во глава за кои не добив ни едно извини. Толку ни е културата, него ај да оставам тоа, битно убаво си поминуваат луѓето. :)

На maca99 и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  14. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

СДК среќна сум што ги победивме грците, не за друго ќе го зезам малце магаренцено мое хахаха ]:)
    Иии да не бев на пиволенд :D Ама си поминав прекрасно на кафе со другарки што ги немам видено одамна и многу моќно се осеќам со нив стварно а појма немам зашто ама јако трио сме :lol:
    Убав шопинг удрив денес ииии убаво ми помина денов, сепак се осеќам како ешто да ми фали а незнам што... уствари знам ама нема да го најдам тоа делче во скоро време :?:

15. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК дека имав одлична вечер.. Си поминав прекрасно, иако цело друштво ми беше нерасположено :Down: , јас бев :dance: :rofl: ... Се обидов да ги насмеам, да ги расположам, но тоа траеше само миг. Не знам што им беше |(

Долго размислував, го согледував животот како целина. Луѓе вреди да се живее, покрај сите пречки, треба да го живееме без правила и време. Годините си минат, животов никого не чека. Жалам за сите пропуштени шанси, за сите не кажани зборови, за тоа што ТОЈ никогаш не слушна ТЕ САКАМ од мене.. Сега секој е по свој пат, на видик имам нешто ново, но сепак нешто ми недостасува...Не знам колку сега далеку ти си ми, што да речам освен прости ми, извини.. Јас бев горе - доле и бев лево - десно, сега знам јас сум ти пријател :)

Заслужив голема чаша со многу мраз и Кока Кола, лап топот пред мене, јас и тишината, сами во мојата мала соба. Доволно ми е. Сакам да сум сама. Ги гледам ѕвездите, размислувам за мене, за тебе, за нас.. За сите оние кои ме прават среќна и им благодарам за тоа..

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    885
    Сакам да кажам...

Океј, сите знаеме дека ги тепавме јужниве соседи, не мора толку виртуелно поточно на фејсбук да се прават 1000 групи па секој да стави статус за нормално да добие што повеќе лајкови а можам да се кладам дека повеќето од половина само слушнале за победата а натпреварот не го ни следеле но нормално се` ќе се напреви за еден проклет лајк -.-

Јас се радувам на победава ама ова што го гледам на фејсбук е претеризам и ренесанса!

На thelittle17, Mellanii и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  17. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Сакам да кажам...

А мора ли воопшто да се мрчи? |( .
    Може ли една работа да помине непромрчена, ма дајте.
    Мразам мрчење!

На Gioia му/ѝ се допаѓа ова.
  18. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

Дибо да ги победивме Грција, значи тие светски прваци за некој си 1 пораз ќе се свртат ќе ни се поклонат пффф, сме победиле и горда сум што сме ги победиле бе ДА, ама не сум патриот,не сум, и неможам да се правам нешто што не сум, браво за Македонската репрезентација, ама волку групи по фејсбуков не се потребни доволна би била една!

19. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Сакам да кажам...

Некои од вас многу си го дудлаат меѓу себе на форумов... Тотално ми е нејасен концептов.... :D

На kate21, Trendafilka, Phyramide и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Дај да заборавам на се што било, да пронајдам друга рака да ме води кај што никогаш ништо не може да боли... дури ни твоите зборови...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.