Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

СДК дека ми фали многу. Сакам да ја гушнам, стиснам, изгњавам, а она да бега од мене, да го земеме цревото во дворот и да се прскаме. Да играме жмурка, да ми се прави манекенка во мои алишта. Вртам два дена не можам да ја добијам. Ја сакам и очајно ми треба. Имам се, ја немам физички нејзе..

На kate21, GarpovaV, mims-89 и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Волку, Волку, зошто го отупеа со кошарка толку?(на фб)

3. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Сакам да кажам...

Нема ништо подобро од домашна пица со ќошиња сусам!

Освен водењето љубов секако 8) :D

Ако денес не осознав планина од нешта, не знам кога. Одам сега да си пијам пивце на Фолтин и да уживам во ноќта.

Останете секси! :*

На kate21, mims-89, LivingGlam и 11 други им се допаѓа ова.
  4. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк почна да ми се средува се полека.
    Веќе не се навраќам за нешто што се случило, туку ќе гледам напред.
    Засега ми е битна само иднината. Се друго што ќе се случи е споредно.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.112
    Допаѓања:
    67.082
    Сакам да кажам...

СДК мислам дека познав една форумџика денес. И нема да се срамам, ќе и пишам :!: :lol:

И мајка ми денес ужасно ме потресе со една приказна. До солзи.
    И сфатив нешто. Сфатив дека во многу нешта наликувам на неа. И многу пати сум си помислила иста сум како мајка ми. За разлика од некои, мене ова ме исполнува со гордост. Мило ми е што наликувам на неа, на една таква храбра жена што претуркала толку многу работи во животот, што кога сме немале пари за леб успеала да не нахрани, што успеала да не изведе на вистинскиот пат. Доаѓа времето кога децата треба да помогнат, да покажат благодарност за пожртвуваноста на родителот. И да, јас ќе бидам тука. :bow:

На kate21, Theodora, HoneyBun и 20 други им се допаѓа ова.
  6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=_OLUSELxFok&NR=1
    Синоќа ме најде и 5 ин д морнинг, а толку бев сигурна и ветував дека ќе си легнам во 2 - чесен матурантски збор мајче! :!:
    И сакав да кажам дека ми фали мамиција - на први замина во Загреб на некаква си конференција од работа.
    Си заслужи, ми се искина срцево додека ја гледав како се отекува од цртање планови и испишување бројки, очите и истекоа по тоа екранот, ми идеше да ја гушнам и да и кажам колку ја сакам, ама немаше време ни за тоа.
    Толку ми се плачеше кога пред да замине ги префрливме сликите од приватната прослава и ми рече:
    ''Види колку си убава, колку си само порасната, многу си фотогенична, ама се прашувам како ли да ти ја избришам таа тажна фацичка која ја имаш на скоро секоја слика. Смеј се мило, покажи заби и насмевка и не дозволувај никому да знае дека ти е тешко на душата, никогаш не дозволувај да бидеш отворена тетратка за секој да ти ги чита немирите внатре. ''
    Ми фалиш мамо, одвај чекам да дојдеш на скајпов и да ти направам едно срце со рацеве, големо од тука до Загреб, ма и до крајот на светот. Уште повеќе ми фали гушка од тебе, ќе издржам и ќе се смеам само за тебе, да знаеш.
    :l:

На kate21, Theodora, Go-Girl и 5 други им се допаѓа ова.
  7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.760
    Сакам да кажам...

Траги од бакнежи за збогум,
    солзи скришум пролеани,
    можеби лажно ветување
    за една година долга.

Си отиде! Можеби некогаш ќе се врати, не знае кога, можеби за година, може и за пола. Не е ни битно. Убав ден, можеби последен. Го нервирав со долгиот зелен фустан,а тој мене со црвените старки. СЕ љубевме ко за последен пат. Даде ветување дека ќе доаѓа барем еднаш месечно, а знаеме каде води тоа. Не очекувал да го чекам, ха, лажго! Трепереше дур го кажуваше тоа. Го знам, ме знае. Долга е една година, но ако сакаме можеме, можевме две не па за една. Ова е тестот дали навистина треба да сме заедно.
    Можеби кога ќе се врати ќе биде поубаво, а сега ќе се фокусирам на самата себе.

На crazylady, Theodora, ludoto19 и 23 други им се допаѓа ова.
  8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Секој од нас има луѓе без кои не може да си го замисли животот. Да, тоа е вистина.
    Некои се од навика, некои од вистинска љубов, некои од искрено пријателство, некои од не толку искрено ... но сепак.
    На крајот од денот, кога ќе сфатиш дека имаш некој со кој можеш и да плачеш и да се смееш истовремено ... па убаво е и наеднаш сфаќаш дека мислејќи на некои работи ти се смешкаш на сред улица ....
    Сфаќам дека ги сакам и премногу.
    Иако понекогаш ме нервираат, ми се качуваат на глава, ми креваат притисок ...
    Неретко и јас им го правам тоа ...
    Сите имаме лоши денови.
    Знам дека ...
    Го сакам него ... тоа што го имам со него, меѓу нас ... не би го менувала за ништо на светот.
    А ги сакам и нив. Моите другарки кои можат три дена да ме слушаат како им раскажувам едно те исто.
    И кога ќе се постигне совршен однос измеѓу љубовта и пријателството ... слободата и обврските ...
    Човек се чувствува пресреќен, и пред се горд. Затоа што стои онаму каде што сака да стои ...
    И со сите мани и доблести, несовршено совршена ...
    Одам да уживам во љубовта и да се перчам како паун ...
    затоа што прават да се чувствувам толку вредна и сакана ... потребна ...
    Не треба човек сам да се кити со перја.
    Поубаво е кога други те китат.
    :f:

На ludoto19, sweetgirl92, Miss-Independent и 9 други им се допаѓа ова.
  9. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
  10. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    181
    Сакам да кажам...

Ne baram soveti ali moram da se isturam nekade...sea od koa zapocnavme so fax se pomalce ke ja gleam drugarka mi...a ona i onaka radi sport e knap so vreme taka da se gleame samo ednas nedelno iskreno mi doaga da vrisnam...se nerviram...onaka se sto porano go praevme i raskazuvavme na kafe po 4 saati sea si go kazuvame na telefon po 4 minuti...se gleame samo za vikend u nekoj klub i tamu ne bas zborime...se osekam kako 5 godisno dete so kuka za barbika ama stvarno se cuvstvuvam loso....:( :worried:
    [mod-kirilica:mct3hdfz][/mod-kirilica:mct3hdfz]

11. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.446
    Допаѓања:
    22.877
    Сакам да кажам...

СДК имам мала шанса да ми се оствари една огромна желба! До вечерва се надевам дека ќе знам дали ќе биде или не! Ама пуштете ми среќа :)

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  12. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Сакам да кажам...

Либерализам, комунизам, фашизам, нацизам, конзерватизам, Маркс, Енгелс, Вебер, Прудон, Моска...да одите во три лепе п**** материне, главата ми пукна.

Ајде, ајде уште утре после 2-3 одмор и рекреација.

И да им кажам на сите бруцоши да учат на време и да чистат години, за не се нервираат вака ко мене!

Ајт со здравје, заминав да се гушкам со СПТ ;(

На Hopeful и Offspring им се допаѓа ова.
  13. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Јас си дојдов од одмор пред 2-3 саати...
    Се одморив конечно ко човек и се исунчав...
    Ми фалеше форумов...

Тука шо има ново? Арнички ли сте?
    Кис4е... :*

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  14. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.951
    Допаѓања:
    123.538
    Сакам да кажам...

Времето не се враќа.Искажан збор.Моменти....
    Тогаш,зошто се замараме за глупости?Плачеме и се нервираме ко да е крај на свет,не размислувајќи дека -некаде таму,постои некој кој се би дал да е на наше место и би бил среќен.Цмиздриме за секоја глупост,за која реално нема основа,дали затоа што не го цениме животот или до толку сме ниско паднати за да не знаеме да ја процениме вистинската вредност на секојдневните,обични работи?Да извлечеме максимум убавина од секоја минута,час ,ден...најлесно ни е да расипеме се,и тоа самите го правиме,па се каеме...Но,ништо не се враќа.Подобро да се спречи,него лечи...
    Секаде постојат луѓе со проблеми.Секаде.Некаде поголеми некаде помали.Затоа не правете од мал,решлив проблем,нешто нерешливо :!: Среќата е да ја препознаеш радоста во секојдневните ситници.Среќа е кога целото семејство е заедно на ручек,кога вашето дете ве гушка,кога имате кој да ве покрие навечер...Дури и кога тој некој ќе го нема,да се знае да се биде горд и среќен на споменот на нешто убаво со кое си го делел животот и ти го правел среќен.Животот продолжува,а од секоја мака-има и поголема.Само што нас ни се чини дека нашата е најголема.
    Секој е среќен и несреќен колку што тој одлучил дека сака да биде.
    :*

На marama, Hopeful и n.a.t.t.y им се допаѓа ова.
  15. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Велат од здравјето ништо не е поважно. Не верувате се додека не осетите на своја кожа.
    Наеднаш се станува помалку лошо и битно од животот на ваш близок.
    Посакувам да можам да му помогнам...ох Господе ако те има направи нешто...те молам...те молам...не заслужува таков човек да отиде, рано е, тета, децата...
    Дај му сила, те молам!!!

16. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Сакам да кажам...

СДК дека новиот аватар многу си ме потсетува на мене. ]:)

17. blond.bunny

blond.bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    122
    Сакам да кажам...

CДК i don't wanna live on this planet anymore.

На Kristinna92 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Сакам да кажам...

... се' уште навиена по источномакедонско време, дишам незагаден воздух, и се покривам со дупла прекривка навечер ... не, пристигнав и Скопје те гушкам, ја дишам твојата маглива чаура и вечерва ќе спијам гола. :P

Потпишувам со прст, иницијали, полно име и презиме, фотографија, па и примерок од урина доколку е потребно дека навистина, Господ ни ги дава роднините, но пријателите ги бираме сами, а јас без моите не дишам.
    Ама буквално.
    Ме хранат (ова и буквално и метафорички), :D ме прибираат под сопствениот покрив, ме смеат за едно 1000 години, и кога ги гушкам, не сакам да ги пуштам од себе, додека не им ги слушнам сите ковчиња како скрцкуваат.

Крвта нека не бива никогаш вода, ама моите другари ми се и вино и лепче.

- И како ви фаќа око момакот ?
    - Добар е. Некако се надополнувате. Он тебе малку повеќе. :D

Сакав да речам - ме надополнувате сите вие.
    Без вас немаше никогаш да бидам она што сум.

Мислам дека не постои некој на светов што си ги сака машките другари повеќе од мене.
    Ќе измислам викенд со 4 слободни денови минимум, само да ги имам што подолго во моја близина.
    И кога набројувам се' што ми е искривено и грдо во животов, на крајот од денот сум пресреќна што си ги имам, што сум сакана и знам да сакам.

Еве, сега си плачам...
    http://www.youtube.com/watch?v=eyu8YrTMDuU

На kate21, caroline.costa, Neytiri и 8 други им се допаѓа ова.
  19. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Тогаш за 1 Септември, а сега за кошарката. :)
    Па ова се случува 1 во илјада години. Не секој ден победуваме во кошарка. :!: :lol:

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк кога нешто не треба да ми се случи,џабе ми е се'-нема да се случи!
    Знаев,чувствував...women intuition

Пиењето кафе не е до кафето туку до муабетот со оној со кој што го пиеш тоа кафе :!:
    Понекогаш и кафето е горко иако е засладено со многу шеќер...затоа пијам без шеќер да не се разочарам.

Јас чекав нешто ни јас не знам што,а тој чекаше едно мое обично потврдување и кажување смешно ДА.
    Јас дочекав тој НЕ!

Не е мој тип (глупа реченица) но објаснува многу нешта.
    Добар е,духовит,ме засмејува,неговите чудни "случајни" допири се дури и симпатични добар е но го гледам само како другар.
    Неговата љубезност ме заплашува по малку,директноста уште повеќе но барем искрен е ....но се е џабе кога не ме привлекува !
    Јас братко сакам нешто што ќе ме залепи за тебе како магнет онака црвсто во паќет со муабетот и манирите.Сакам нешто што не постое епа :swear:

Со мене ќе носам од сега од оние ланчиња,нараквици,прстени против завидливи погледи,гердани лук,бајачки тревки, триста чуда за да бегаат завидливите погледи !
    Ме има заречено некој да скитам сама по светот :rofl:

Срање се луѓево околу нас!
    Еден поглед и јасно ми е што сакаше да ми каже.
    Читам меѓу редови.

Пиењето кафе не е до кафето туку до муабетот со оној со кој што го пиеш тоа кафе :!:
    И зашеќереното кафе е горко ако ништо не ти е погодено.

Тој зборува а јас со мислите во желбите,во желбите што ги немам.Му викав џабе е и да се видиме ;) знаев едноставно знаев...women intuition оуу јеаа ;)

Не како жена но како ФЕМИНКА со висока самодоверба моментално ДАААА ..
    http://www.youtube.com/watch?v=ZJL4UGSbeFg&ob=av3e

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.