Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Oci su mi more Jadransko,
    Kose su mi klasje Panonsko.
    Sestra mi je dusa Slovenska,
    Ja sam Jugoslovenka!

:music:
    Пееше Лепа Брена ,некогаш...

Вечер Македонија-Босна.Судир на интереси за мене.
    Прво се мислев за кој да навивам.Кој повеќе ќе изгуби,кој повеќе ќе добие.
    Али после одлучив да гледам на оптимистичката страна.
    Кој и да победи,јас ќе бидам среќна вечерва.Мојот тим победил :) .
    Некоја од моите две матични држави.
    А имам и трета,по игра на случајност.Ама за таа друг пат.
    Ма ја сум ти некој југословенски микс.
    Што сум по нациналност?Хммм....Ма југословенка и крај.
    Ако би почнала да објаснувам,тек тогаш не би ви било јасно.

Срдечен поздрав до сите,кои барем некогаш се чуствувале така југословенски,како јас сега.
    :wink:

На FBI, zhap4e, Theodora и 5 други им се допаѓа ова.
  2. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Мај монстер ин лоу претпоставувам дека веќе си го спрема куферчето да замине кај што припаѓа...не, жени, не во пеколот, сепак го немам тој к`смет . Сепак ќе си оди дома :whew: конечно.

„ Георгина кошарка ќе гледаш сега??? ... ајде дојди и ти со нас ( со неа и син и) до Бисер.“

Жено немогучна, надвор има 40 степена, патуваше со автобус 2 саата, се натиска од ручекот што го готвев ЈАС :!: ,ми објасни што се дешава во вашето семејство, маало...и сега не можеш да почекаш, да се одмориш малку, да зајде сонцево ако ништо друго па да ашикуваш за да зобаш сладолед???? м??...и бај д веј бре, мај хаус мај рулс 8) ...и да, меѓу кошарка и тебе изорот е јасен ко ден.

„ Не, одете вие, видете си се на раат...јас таман ќе ги средам и садовите од ручекот додека дојдете :angel:

Официјално и лицемерна станав :|

Инаку со ниет сум да почнам да ја читам „ Трчај дома“, да залепам парче тапет во дневна, да јадам топло- ладно во „АЊА“ и да се фарбам...значи во најблиска иднина. Да го женам Мекелебовски во маалку подалечна, додека заврши првенствово. Знаеш, да не се опушти од возбуда и љубов :D

...енд нау бек ту ворк :(

На FBI, teddybear, mims-89 и 7 други им се допаѓа ова.
  3. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

Прикачени фајлови:

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Сакам да кажам...

СДК прв пат еден разговор од толку далечна, а сепак блиска личност да допре до мене.
    До таа внатрешност, за да ги разбуди закржлавените сетила и да пуштам некоја солза.
    Не стигнува до мене никаква утеха. Џабе се упатени сите убави зборови упатени кон мене.
    Се' додека сум сама и луѓето се себични нема да можам да успеам никако.
    Секое утро сум оптимист. Но и тоа е залудно. Да барам бели траги во толку црно платно - залудно потрошени денови.

5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Осечам баш чудан осечај... :music:
    Изнервирана сум, збунета, и пак изнервирана. :devil:
    И да.. да си го пофалам класот, ипак не сме биле толку мирни и да немаме смисла за хумор. Дури подобро ми е од основно, повеќе се зафркаваат. :) Само не ми се свиѓаат баш некои наставници ( ]:) ) ама тоа е.. :)

6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам...

СДК дека си го хакнав сопствениот акаунт на фемина. |( Бог да чува, да не може човек на гости да отиде, одма еден куп проблеми со логирање. Ама, морав па да ви кажам за Луууудото и за Офиии.

Знаачи, во еден фин, септемвриски ден, во нашето мало кралство ни дојде Лудото. Птичките пееја додека ме чекаше, во лепршава хаљина и осмех од 6ка до 6ка. :D И одма, ама одма почна девојчето да си зборува, фала Богу. Нема куде нас незгодно, не не. Ама се си кажува како што е, цап цап. :!: Затоа ја поштувам. Арно не видовме некоја мачка или некое куче скитник по улициве, и за него ќе требаше кафе да плаќаме. Пардон, реков кафе ?! Мислев Бонаква. Два полнолетни сведока стојат и тврдат дека јас на кафе пијам вода. :rofl: А сестра Офи бесрамно јадеше шлаг од нескафето и уште во очи ме гледаше. :fubar:

Е, муабетот подмачкан, замачкан, ма оште по едно гиро да имаше пред нас. Ама, не, не. Не. :D Еве вика момево сега горе, дека убав впечаток сум и оставила. Ма, и она мене, па дури дека и комшики сме сега во Скопје... Нареден пат ја чекам не на кафе, ами на целодневен поседок. :*

Нажалост, заради техничко-носталгични причини, морав да ја испратам со такси од Гимназијата. Се надевам дека не ми замери за тоа. :$ Е, сега одам да се релаксирам малкуцка, не за џабе терам гослук. Не ви пишувам, не ми пишувајте, сакам малкО раат да терам. Така те. :D

Ау ревоар. :wasntme:

На kate21, FBI, teddybear и 7 други им се допаѓа ова.
  7. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека многу ми недостигате....

И да се пофалам дека на ПИВОЛЕНД доживеав екстаза на настапот на ХЛАДНО ПИВО!! [​IMG][​IMG]
    Гласот ми е сеуште засипнат, и среќна сум поради тоа.[​IMG]
    Ова ми беше 7ми пат како ги слушам во живо и мислам дека редно беше да ги запознаам, face2face, да поразговарам со секој од нив поединечно како да се знаеме 10 години =))))[​IMG][​IMG]
    Сликите си ги чувам љубоморно =))))[​IMG]

Ве бакнувам сите, ПОСЕБНО WILD CHILD [​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    ...и останатите на кои им недостасувам, ил бар приметиле дека ме нема =)

Ве поздравувам со песнава
    http://www.youtube.com/watch?v=s1tAYmMjLdY

На GarpovaV, kate21, FBI и 10 други им се допаѓа ова.
  8. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Сакам да кажам...

Пеперутка дали ќе ја споделиш твојата тајна за слабеењето ? :)

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

распрашувајки се за курс по Албански јазик 2 степен(од школо до школо разлика 2000 денари :tmi: )
    наминав да се видам со другарка со која не сум се видела поодамна, и така уз муабет разговарајки за едно типче и таа ми вели " немој да зборуваш, татко ми ке те чуе" :^) значи кога татко и е во близина не смееме да разговараме за машки? бог да чува и да брани, што се нема по светов, барем предупреди ме да знаев порано, сега знам за друга пат(иако ми е малку чидно, ама другарка ми е, па ке ги почитувам правилата на татко и)

10. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Се сложувам. Баш така е. Ама извинете срцки, една е нашата Љубам. Една и неповторлива. ;) :P

Вие пак продолжете да си мислете дека сте професионални фотографери само затоа што поседувате канон од 500 евра.

На Magnolija, FBI, kristii и 4 други им се допаѓа ова.
  11. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Сдк кога се вратив денес од школо а тоа беше покрај 12 кога му ја легнав па сега во 16 станав, да не ме разбудеше камбаната сигурно уште ќе спиев. :tmi:
    Најжално е кога станав целата вкочанета не можам да се помрднам :x
    Е сега сум подобра :)
    Ете тоа сакав да го кажам :wasntme:

12. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

Сдк смачено ми е веќе да ми влагаат лилјаци у соба навечер и да ги бркам по саат време а они никако да излезат! Кај се слепи па и брзи се не можеш да ги истераш..така цела ноќ после не заспав халуцинирајќи дека пак ми влегуваат и се што ќе шушнеше ми делуваше дека е лилјак! Сега како последица на тоа сум ненаспана,со подочњак до колена но добро се тера денот што ќе праи..вечер пак кошаркарски доживувања! :lol:

13. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    245
    Сакам да кажам...

да те дополнам и никонче тука спаѓа :!: |( Кои гревни деца се тоа, за жал имам една таква во клас, класната ни кажа да сме кажеле збор два за себе и тука се избацува паметната, многу сакам да фотографирам, највеќе луѓе блаблабла, :puke: главата почна да ме боли од дрдорење од такви дечишта без мозок, ајде имам професионален апарат, сум сликнала 2-3 пати, ма јас сум професионален фотограф! Не знаеше? И купиле мама и тато за роденден, сирота без талент ама никонот е битен. Кај ми се падна во клас, кој ќе ја трпи |(

*Ете така, не дека јас сум цвеќе за мирисање ама децана во клас ми се кој од кој, неколку асални ако има и тоа е многу. Денеска во школоно одвратно беше, едвај чекав да си се вратам дома, едино професорине добри ми се чинат, нека останат такви до крај, ако ништо друго.

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.239
    Допаѓања:
    157.287
    Сакам да кажам...

Сдк ни кафето,ни чоколадото,ни ништо.Ко да се скрши нешто во мене. Ми доаѓа задоцнето...еден тап звук и чудна топлина.
    Јас сум полустопена чоколада,со постопен дел,токму на средината,заради притисокот на палчето носејќи ја нестрпливо од веро до дома во рака...
    Животе си вредиш,кој како сака нека те руга. Вака или онака,вистината си е таа,ти си само момент.Од создавање,многу пати раѓање до умирање...И ти ја научив сатирата.
    Светам темно виолетово. Само знам дека уште толку ќе гледам со блага смеа на лесните нешта,а и сарказмот нема да ми изостане.

15. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.032
    Допаѓања:
    11.809
    Сакам да кажам...

Положив :party:
    Ете, се осеќам еден тон полесна. Дечко ми ми купи милка. Го сакам бе, го сакам

На kristii, Marcey, marama и 2 други им се допаѓа ова.
  16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

сдк дека ми дојде |( сабајлето ме поздрави :devil:
    ко некоја трудница се осеќам, стомакот 2 метра пред мене! подуена сум цела! :D
    добро е што ми се врати во нормала, на време иде, од тоа норлево пусто, ми се помести :D
    и сдк дека ми се пие кафе, ама ме мрзи да станам да варам и да пустам!
    Hе могу, а и ми се спие, а и тоа не могу :D
    Mа ништа не могу, нисам одавде бре
    чаос

17. priti

priti Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    83
    Сакам да кажам...

Јас ќе кажам секому според заслуженото. Кој е добар со мене, јас ќе бидам добра со него, кој ме мрази и јас ќе го мразам, кој ме игнорира... е него ќе го нервирам, а кој ме нервира мене ... него има да го :devil: е ова последново поготово денес хахахa е денес сум расположена за мило за драго ]:) 8)

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сакам да кажам...

Сдк не ми се верува дека поминале 3 часа :o Занесена си цртам, си бојам и цела сум се вкочанила :( But I'm proud of me :sun: Конечно ја реализирав замислата и да се пофалам се запишав на ликовна секција ^_^

На Tinker-Bell и JoxyTheFreak им се допаѓа ова.
  19. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Сакам да кажам...

Јао,сменив профајл пикчр за да не ме викате за џабе Џони.
    Ако ли? :rofl:

На Doozy, Monna.Monna, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека денес бев... некако во посебно издание.

Зедов ноктите ги средив, и на рацете и на нозете.И си мафтам сега со црвени ноктиња, мерак ми е да ги гледам :)

Зедов да правам благо нешто, да искористам дури сум сама дома некој час-два. Фемина, Господ здравје и убавина и долговечност да ти подари, од тука го најдов рецептот.
    И преубаво мириса и едвај чекам да слези мама долу, да свариме кафенце и да видиме дал ќе ме биде домаќинка ил не :D

Бујрумте.

Прикачени фајлови:

На MandyLane, TheCandy880 и eli25 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.