Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.951
    Допаѓања:
    123.539
    Сакам да кажам...

Насмеј му се на утрото, за да те прегрне денот!
    Се смешкам,секогаш наоѓам сила да се насмеам,да се надевам дека не е се така црно,но животот е кучка,да да да!
    Сепак го сакам,го сакам животот иако не заслужил,може мојата љубов кон него ќе го натера да се однесува малку поинаку кон мене........
    Како и да е ,подарок е,подарок кој треба да го оправдаме :hug:

Прикачени фајлови:

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Сакам да кажам...

Сдк дека било многу убаво да станеш барем еден сат порано,и да имашм време за се.И на кафе по комшии и да доручкуваш и да излезиш порано од дома и на училиште да појдиш на време.А не ко досега кога станував во 12ипол од кревет а во 1и15 треба да заминам на училиште.....па прекрасен почеток на денот денеска ;)

3. funkygirl

funkygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    408
    Сакам да кажам...

Конечно дома после се'.Нервозна.Нерасположена.А од денес на училиште. Наместо со нови сили..јас со испеазнети батерии... Колку ми треба психичка сила..
    Лошо,ептен лошо е...
    Само лоши искуства собирам..Победи никако надвор од државава наша..
    И да.. се нервирам многу,ептен многу.
    А и кога видов дека на сите статусите им се со тоа волку,волку ми пукна филмот.
    Значи ако не беше фемина..

Морав некаде да се испукам,ама вербално..тренинг не помага..мене ми треба разговор.

4. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Сакам да кажам...

Убав ден. Као си започна така умрачено.... убаво и свежичко, ми дојде фино на душичкава. Ќе се залажев да облечам шорцеви, и ќе си подмрзнев така малку.
    Читав книга во автобус. Ми отидоа 10 страни и вожњата ми изгледаше 2 минутна. Ете, или читање или гледање низ прозор и студирање фаци, затоа што тоа, нАли не ме потсетува на ништо :)

У период сум на најопасниот ми мој ПМС. Неподнослива сум, од што не можам да се истепам си плачам на перница :: Јадам бетер од трудна жена. Не ми бегаат 2 чипса на ден, нешо благичко и многу лебишта. Пиво? Да, секако. Заклучив дека не ми праи проблеми ни Скопско ни Лашко, само треба да си ја отвориш душичката. За се‘ си постои мелемче. Лонг лив паркингленд. Ама не ми сметаше, тоа дека у комшии ми беше. Тоа значеше повеќе пиво за мене.
    Книги читам. И тоа пред академска учебна. Како да не ќе ми бидат доволни книгиштана од 3 кила, па уште ми се сака. Нека му дојде ова како загревање.
    Вчера уз спиење изгледа ми влегло некое пајаченце у маица. Растур систем ми напраило. Имам 14 убоди под левото раменце. Многу јако изглеа, тетоважа бе.

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

Добро е што времето залади. Не е фер за моите палтенца и џемпери, од кога стојат заборавени во плакарот. Ми недостигаат деновите кога се свивав како фетус и се скупчував во ќебенцето. Ќе си ја пуштев Трејси Чепмен и од прозорецот ќе ја гледав градината на комшиката. Па мама ќе ми донесе зелен чај и ќе ми почне да ме прашува за сенешто. Ќе и кажам да ме гушне, а на неа срцето ќе и пукне од радост (ретко се случува тоа). Кога ќе го почуствувам нејзиното меко тело, автоматски и доброто станува подобро и мирното, помирно.

И Скд2 дека многу ги сакам Muse

You may be a sinner, but your innocence is mine

http://www.youtube.com/watch?v=R8OOWcsFj0U&ob=av2n

На la-chicka, L-enna, sesilija и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.154
    Допаѓања:
    259.230
    Сакам да кажам...

СДК дека денеска ќе се видам со другарка ми после 8-9 години...толку време не е дојдена во Македонија! Во меѓувреме се омаживме и си честитавме преку нет, разменивме илјадници мејлови, смс-и и по некој телефонски разговор годишно. Но љубовта меѓу нас никогаш не згасна...знам дека денес ќе продолжиме онаму кај што застанавме одамна. Ако денес видите низ градов 3 коковчиња кои весело се гушкаат и гракаат-ние сме :inlove: :D и ве поздравуваме!

На ana-banana, marama, la-chicka и 7 други им се допаѓа ова.
  7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    На MissSpark, Miss-Independent, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.951
    Допаѓања:
    123.539
    Сакам да кажам...

^Насловот може,ама воопшто не е за смеење :x

9. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК мислам дека препукувањето во темите настанува поради тоа што луѓево не си ја гледаат својата работа туку се мешаат во туѓи мислења и ставови. Дискусија и изнесување различни ставови не е еднакво на расправија, препукување, мрчење, „па зошто си пишала така :o “, „па ако дадеш критика и забелешка нанесуваш негативна енергија“ итн. Па побогу зошто постои тогаш таа тема?! Ако не сакаш да читаш негативни критики и забелешки, а немаш што да искритикуваш и забележиш не ја отварај остани си со позитивната енергија, нели. О Боже, се додека не е офф-топик секој има право што сака да напише во согласност со насловот на било која тема де. Многу се мешате во туѓи работи, и после секоја тема станува место за препукување... Па ќе станува коа не си ја глеате својата работа.

На MacaLove и Dafnee им се допаѓа ова.
  10. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
  11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека се потврди она што еднаш веќе го пишав: Мислењата од една тема шират негативна енергија на целиот форум, почнувајќи од тука ете.
    Нели, Плавуша?

12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

Кажав што имав да кажам. И стварно е досадно што се закачувате ко крлежи на туѓите постови. Во СДК кој што сака може да каже, дали било тоа позитивно или негативно. Ехеее да цветаа од среќа и радост сите постови тука, фемина Цвеќарница ќе се викаше.

13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Сакам да кажам...

Во борбата да си се покажеме колку сме ние славни и главни, тргнавме во поход и омаловажување дури и на личности, кои и самите си знаеме дека вредат и те како вредат, но нели, его!

На caroline.costa, Marilyn-Monroe, EleMental и 15 други им се допаѓа ова.
  14. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.951
    Допаѓања:
    123.539
    Сакам да кажам...

Го сакам дождот,ме тера да мислам на спомените...сакам кога врне иако сум тажна тогаш,ми доаѓаат сите лоши спомени на ум...а најмногу ја обожавам песнава тогаш...Поздрави до сииите со :
    Убав дождлив ден :* http://www.youtube.com/watch?v=Kq-r4ZUp ... detailpage
    П.С.-Времево е идеално за кревет,мазење,гушкање,аххх :hug:

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Сакам да кажам...

се води жесток дијалог во смешни мислења :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

16. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Ја мислам треба да се опуштиме малку, и да не сфаќаме премногу лично...

Каша што ти е поентава насока даваш?

17. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Сакам да кажам...

не бе . онака си кажав. мислам дека темава се вика сакам да кажам. или не смеам ? :(
    ај и ние да се испокараме :rofl: :rofl: :rofl:

18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Не не далеку од тоа, тоа е за мене не потребно трошење енергија карање, туку беше како да собираш публика, зошто нешто големо се случува таму. Многу ми беше трачарски изведено.

Те поздравувам и убав ден...

19. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е преку глава од непотребно и неосновано фаворизирање на луѓе кои имаат едвај два реда oбразование и култура, само поради тоа што се „нечии пријатели“. А оние кои знаат нешто повеќе, чии мама и тато не се во нивниот круг, ги понижуваат со кретенски обврски кои дури и 5 годишно дете ќе може да ги заврши, со 0% искористување на било каков интелектуален труд, или пак креативност. Оние првите, „поспособните и подобрите“ само ќе ја закашкаат работата, и после пак уште поголем проблем излегол. А кој ќе го реши? Оние што „ништо не знаат и работат работа за мали деца“. И одма се решава проблемот, како да не ни бил. Пошто, нели, не се способни и појма немаат од ништо.
    Е сега.....да беше постов од пред некој месец, ќе беше напишан во темата „Испукајте се“, пошто, нормално, од такт ќе ме извадеше. Ама не и сега. Сега можам само да им се изнасмеам во фаца. Сега само можам да им кажам едно огромно благодарам што го прават тоа. Зашто, контам што точно сакам, колку вредам, и какви луѓе околу мене не сакам ни оддалеку да погледнам. Зашто конечно имам волја да тргнам во една друга насока, која носи многу поубави работи, и се надевам ќе ме тргне од овој маѓепсан круг на простотилак и малограѓанштина. И уште поголемо благодарам зашто сите оние гомнарии кои ми ги приредија ме направија многу посилна и поимуна на такви прости работи. Епа фала ви многу, колеги мои „најдраги и најмили“ :D

На LivingGlam, zhap4e, enca.69 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Стигнало цедето од свадбата, сега и визуелно ќе има доказ за моето мешање и кршење на чочеците :tmi: :wasntme: Уф кое трачарење ќе падне кога ќе го гледаме :lol:
    Еднаш се мажи другарка ми, морав да откачам така убаво што после цела недела неможев нормално да одам, паааа 12 саат на штикла поминати не се баш малце :tmi:
    А сега ми текна и на другата свадба, после другаркава.....леле е од таму несакам ни да го видам цедето, па што да правам кога невестата беше уморна и малце намќореста, мораше некој да се забавува.....кој ако не јас и тоа прва на оро :D (а не ми се нешто многу блиски роднини)

Ако само за арно, за убаво нека е.....јас ќе играм и ќе пијам, ќе се веселам 8)
    Па такви убави и весели моменти се памтат, кога другпат ќе ги види цела моја фамилија и сватовите, моите "играчки способности" :rofl: ако не на свадбата.....отидов уште 2 ора да научам и слободно викнете ме како професионален весељак на свадба ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.