Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

Сдк
    нема поубаво чувство од тоа да си гледаш само за себе,да си живееш за себе и да не се замараш што се случува со останатите.
    да си продолжиш понатаму и да се надеваш и пак да се надеваш,знајеќи дека 100 пати си била направена будала ама ајде уште овој пат да се обидам,нека биде онака,без замарање и без зближување.

На marama, julie77 и eli25 им се допаѓа ова.
  2. mops

mops Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

изволте послужете се частам положив математика и ја исчистив 1 година :clap: :rofl: :dance: :dance: :party:

Прикачени фајлови:

• int candy.JPG
      int candy.JPG
      Големина на фајлот:
      115,4 KB
      Прегледи:
      374
    На Marilyn-Monroe, kate21, marama и 15 други им се допаѓа ова.
  3. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Сакам да кажам...

Последните два дена сум во некој розев свет. Убави нешта ми се случуваат. Не само мене, туку на сите околу мене.
    Не ми се верува. Дали ова значи дека премногу доволно време бев Марфи па малку да се порадувам и да видам како живеат среќните луѓе? :^)

Идам да ширам позитивна енергија на моите мили луѓе. :sun: :hug:
    тука само негативност осеќам, не сакам да ме заразите. Ќе се вратам кога ќе бидам ин а муд фор мрчење :)

Ааа... да и ќе заборавев да кажам. - Не е битно кои зборови ќе ги одбереш да соопштиш нешто, туку битна е содржината на пораката. ;)

На TeddyGrey и zhap4e им се допаѓа ова.
  4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакам да кажам...

TOJ E! :D Ти пишав детали во инбокс на фб :P

Сакате да ви кажам што е љубов? :D
    Љубов е кога ви се пушта грк и покрај тоа што ги згазивме у кошарка, и пак кажете дека не не љубат грците, може ги љубат само девојките а? :P

ФОРУМ.
    Како јас го сфаќам форумот?
    Па секој ден си доаѓам тука, си уклучувам омилени теми, си читам да видам што имаат луѓево да кажат денес, си се празнам кога имам нешто да кажам, ако можам некому да поделам корисен совет радо го правам тоа, ако не глеам малце и ремет да удрам :$ , си играм игри од досада и тоа...
    Мислам мене ми е само едно место + за забава, пополнување време, учење некои корисни работи, збогатување и учење од туѓите искуства, смеење... еј па многу работи сум правела на форумов...
    Доста ми е од секојдневното мрчење, жалење и фалење, тука си наоѓам малце онака мир и олабавување од реалниов живот и од вечно незадоволните гладни за внимание луѓе... ама види и тука да ти имало такви работи... хаха како и да е, туку ми се прилично многу смешни ваквите мислења, guess why? бидејќи it isn`t real life helloooу!
    Форумов ми е омиленото на интернетов, зошто?
    Па затоа што во какво и да сум расположение секогаш ќе се најде по нешто за да ми го привлече вниманието. Затоа што изобилува од 20000 членови и дупло толку карактери. Затоа што видов креативни жени какви што не сум ни замислувала дека постојат, затоа што кога ќе прочитам некој толку живописен пост се чувствувам како навистина да сум го доживеала тоа. Заради ваквите личности сум горда што сум жена!
    Конфликти, препукавање, мрчење, делење правда, кланови, наклонетост кон одредени членови, делење на стари и нови членови, бирање на кого ќе го дадам мојот лајк и сите други останати замарања не ме интересираат.
    Забава бе луѓе, само забава :D

П.С. Морам само уште ова да го додадам, форумов го сакам и затоа што е идеално место за лечење на комплекси и фрустрации, и ако можам некому да помогнам радо би го направила тоа, виртуелно се разбира, ајде и еден апел до сите вас да им помогнеме на таквите, како не би ги труеле и луѓето во реалниот живот.

Без вас жени, какви и да сте, форумов не би бил тоа што е :*

(текстот не е напишан со цел некој да се пронајде во него, ниту целта ми е да посочам некого, ниту пак да посолам нечиј памет, чисто онака ова ми лежи на душата денес)

На Marilyn-Monroe, Sparks, BoaVista и 10 други им се допаѓа ова.
  5. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Сакам да кажам...

Сакам да заврне...го обожавам мирисот на дождот...

Прикачени фајлови:

На Gordana10, la-chicka, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Сакам да кажам...

СДК ... од реален живот до виртуелен живот конкретно форум нема голема разлика :?:

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Сакам да кажам...

Сдк дека денов за зборување ми ееее !
    цел ден збоурувам зборувам и зборувам остај то никој ништо не ме разбира од што брзам како возот да ми побегнал хахахах :tmi:

8. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

Што ми требаше да ја пуштам песната,кога знам на што ќе ме потсети и знам дека ќе почнам да плачам?!?!

Па и немам баш и зошто да се смеам,мање више - животов ми е
    срање.

Лош период и депресија,АГЕН! |(
    Ова облацитве над мојов живот не мислат да си одат,гледам јас.

Депресеијата си ја лечам со храна.Ако се измерам утре 98 кила,да не се чудам.

Секој септември е лош за мене,ама ај си се тешам,почетоците се најлоши..

На IndieGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Одкако почна школо сум исцрпена. :worried: Се осеќам ептен безврска и наспана и ненаспана пак сум уморна.Си имам некои здравствени проблеми и со желудник и со крвта и ми е ужас, стално се плашам да не се онесвестам или да не повратам среде час.Како на трипови да сум се губам многу, ах оваа крв :^) :@ Ништо ќе си чекам до понеделник да одам на лекар :worried:

10. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК дека срцево ми се корне ;( Можеби е подобро така, ставам крај на нешто што не сакам. Проклето ме боли ;( Но, подобро е така, да не гледаш како јас тивко умирам во себе и ја мразам ситуацијава. Да знаеш те сакав, те сакам и ќе те сакам. Деновите, чувствата, сеќавањата и нашите лудории никаде нема да ми исчезнат! ;(

:l: ИВАНА

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ова беше еден ептен турбулентен ден.
    Јас сега сум пресреќна ... а ќе ви кажам и зошто ...

Положив
    Математика!!!!

Радости :f:

На mysterious, Neytiri, GarpovaV и 37 други им се допаѓа ова.
  12. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    245
    Сакам да кажам...

Некако во животчево мое мало ми фали некој, како некоја празнина да има, сакам да ми одлета паметот некаде, да си се стаам у парк со пивото во рака, да си седам на мира па и да заврне што убаво ќе биде. Уф, поима немам што ми е, вака никогаш не сум се чувствувала, све околу мене одвратни фаци, абре луѓе несакам лепотан ете така детенце спроти мене мило, да има човек на кого да мисли. Незнам што ми е вака септемвриски што волку празно се чувствувам ама ајде, ќе помине.

13. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Сакам да кажам...

[size=150На некои луѓе навистина му е потребна подобра едукација .....ффффф научете каде се става,а каде не][/size]

14. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам да кажам...

СДК скокнав до кај баба ми на село, онака на 5-6 дена :D :D ништо страшно :P
    И да бидам искрена, би останала таму најмалку уште една недела.

Полнење батерии, смеење, слушање озборувања кој кај се омажил, кој имал колку ниви, кој се разболел, кој добил син, абе од тоа бабите може се досадни ама се ептен интересни за слушање. :lol:

Ама еве, веќе се вратив и ме фаќа оваа "градска" нервоза, треска... Сите брзаат кој наваму кој натаму, коли, гужва.... :o

И да, после неколку мудри и искрени (старски) совети од мојата една и единствена бабичка, мојата самодоверба повторно го достигна саканиот левел. :!:

На Libra19, Diamond и Trendafilka им се допаѓа ова.
  15. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
  16. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

СДК колку и да е скот животот јас го сакам,на моменти е толку гаден и забеан а на моменти знае да те направи едноставно да полеташ од среќа :D само една личност знае да ме направи среќна а сигурна сум дека и јас го правам истото ;) денот е прекрасен исто како и моето расположение се надевам дека така ќе продолжи и во наредните денови бај бај имајте убав ден исполнет со многу љубов САКАЈТЕ И БИДЕТЕ САКАНИ :) :*

17. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Сакам да кажам...

Јас и Заз сме моментално б-фки.

Барав промени, но тие нормално сами не доаѓаат. Но ако Мухамед не дојде кај планината, планината ќе дојде кај Мухамед. И така јас, во случајов планината напаѓам на све можно и неможно. Студентски организации, каде треба волонтери таму сум прва. Ама забавно е бре! Како луѓето не правам ништо ми останува мистерија. Плус ептен важно се осеќам кога трчам со тефтер во рака и луѓе ме прашуваат Кај идеш?, а јас тука На состанок.

Во секој случај времето тече. Зрнце по зрнце песок паѓа во песочниот часовник. Но јас искрено сакам едно да испадне надвор. Онака колку да прошета.

Ве поздравувам со пита со сливи и јаболка која мајка ми ветува денес ќе ја испече. Леле како ќе мириса!!!

На Strumfeta93, LivingGlam, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека почна да ми се „лупи“ грбот...
    Ми паѓа најубава бронзена боичка што досега сум ја „фатила“ :(

19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

прееска на клинички, поминувајки покрај Гинекологија, слушнав лелеци од зена, се преплашив кутричка таа , што ли дозивува и разговарајки со една сестра ми казуваше дека девојките не се доволно упатени за заштита од пременост(таблети кои се пијат 24 или 48 часа после однос) а како резултат на тоа е зголемен бројот на абортуси на црно(а некои од нив , потоа не мозат да имаат дечиња потоа, т.е. се осакатени) ;( од невнимание до што мозе да дојде :worried:

20. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Сакам да кажам...

Се нервирам со занесени луѓе кренати до небо се мислат кој знај што се и знаат за секој по нешто да искоментираат а не се гледаат првин самите какви се :@ За секој човек што ќе помини било да е машко или девојче оваа види ја каква е во патикине онај во ушине оние во косана абе ме нервираат ме нервирааат :@ па и јас што сум баксуз најголем :devil: мора секогаш во некој такви да се закачам не можам барем еднаш да најчекам некое девојче што е понормално што можиш да си напрајш муабет за се ;( зарем толку многу барам :worried: ама веќе ми се гади од вакви луѓе :puke: не можам веќе :swear: И го знаете она чуство кога сум сама на светот и никој не те разбирам или пак сите се преокупирани со свои пробелми и немаат време за тебе е токму тоа ми се случува мене и токму тоа го чуствувам веќе полудев од нервози нека се среди веќе еднаш :@ оти не оди ова вака

На srcekrsacka и eli25 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.