Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сакам да кажам...

Јадев ајварче, топло. Прекрасно е чувството. :D

На Gordana10, Trendafilka, Ann.94 и 16 други им се допаѓа ова.
  2. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

;( ;( Бројче маааааааааа...

Дај малку ?! :$

3. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Нема место за љубомора бидејки имам многу повеќе од оние кои се декларираат себеси како професиоанлци, а немаат ни п од тоа! И во кој секој пост? Прв пат си искажав став за тоа...
    А освен тоа, немаш појма зошто и го напишав тој еден пост, немаш појма кој ме инспирираше, зошто го реков сето тоа!!! Научени сте да го критикувате секој можен пост кој остава место за критика на форумов без притоа да ја знаете вистинската причина за неговото пишување!

4. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Сакам да кажам...

не ова веќе стварно е претеризам. дури и во СДК ќе се најде некој да те цитира и да ти најде забелешка. :x

На kristii му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.239
    Допаѓања:
    157.298
    Сакам да кажам...

Сдк архетипот за феминка форумџика е да биде оптимално наапана,сепожелна,сестрана,секогаш у право, со избалансиран живот и лепота,се додека е зад кулиси,форумски кулиси,а дури и тет-а-тет е дискутабилно според нечии искуства,а мои знаења. Неа дечкото увек ја сака,дури и кога се имаат искршено од ќотек,на една тема ја велича својата индивидуалност,а веќе на другата ја урива со насушната потреба од својот партнер и некои делови од телото.Све о свему,се работи за голем парадокс и катадневно ширење на утопистички прикаски кои можам да ги вбројам во басни,па нека си дадат улоги,дал ќе бидат кума лиса или кокошката,дал дечкото и е тешко воле или петел! Феминка,увек сака да хиперболизира кога се работи за неа,а и си има право,нејзино си е и се може,капка виртуелен простор,пошто-зашто те за џабе! И она увек има најбоље нога,гз,цицка,драпер у кујна,ама сепак,држи диета.Е сега варира,може да има пирс и тетоважа и секоја од нив да претставува нешто кое демек и значи,а врска нема,се припаѓа на различни култури и религии за кои не знае ама баш ништо. Да не кажам,ама ќе кажам,фемина стана место за испуштање на ментални крици на изгубени души кои тешко го прифаќаат својот просек. Ве молам,престанете со истото.Ако немате што да кажете и не можете да се прифатите ниту во реалноста,немојте да помислите дека ние тука,вируелно ќе го направиме тоа за вас.

И како добра феминка,благо наапана,сфаќам дека заради говна од луѓе,одредени луѓе увек ќе те гледаат под око зошто по дифолт за нив си манипулатор,а и оправдано,им прекипело од такви и сега и на ладно дуваат. Некои луѓе не се ни свесни каква штета нанесуваат на туѓ живот без да си ја сфатат работата сериозно.
    Не дека ко изненадена денес,ама ... по 1000 пат,разочарана сум од системот,од инситуциите и од луѓето во нив.Или ќе го решам проблемот со канта бензин и кибрит или ќе фрлам литар шампон од коприва во новата фонтана!!!
    Некој го запали и влезот! Па тоа паники,па тоа плачење на баби ради танки живци (не им се умира бе мајката,а нема стар човек што не сака да те ќари со муабетот,да си умрам јас,најубаво,откако ќе ја греши работата или сака да добие внимание!!!).
    Благо кажано,нервен слом еве за тоцку,градска гужва и јавен превоз.О колку го мразам...го искустив моментот пувеж со мирис на зелка,манијак кој си го трие од твојата задница,гледаш празно место во пензионерски ден и се припотресуваш да седнеш и при тоа ич да не те гризе совест со план да глумиш трудна и потоа истиот манијак од порано,ти застанува над тебе си го остава да му почива на твое рамо,а ти зачудено се вртиш прашално,што ме допира (да бе,да,мајке ми,не лажам,на толкава ерекција на мое рамо!).Се осетив силувано и деморализирано под присила.ЈСП фаќју,те мразам.Ко 4 на погон ништо нема и Исус,и Алах,и Кришна и ме заболе ако звучам ко сноб!
    Татко ми ми подари милка со пуфка на неа!Мајка ми засука раце лахмаџун да ми прави!А двајцата ми ветија едно нешто кое и не мораа,ама го почитувам бескрајно затоа што тие ме почитуваат мене.Дури и од бебештво не ме земале ко 3 и пол кг жива мера,туку ко мини чоече што има потреби!
    Каков ден!Официјално,најофицијално,мразам вторници!И не сум за тука,не,не сум за тука!Ќе живеам во игало,ама тој народ бар има култура и слатко се бакнува,со носе,па и да ме изманијачи така у игало јсп, ќе ми дојде слатко!
    Едит.Ете,мајка ме инспирираше за уште едниот накурч!Ми пречат жутите лисја од диви костени и не го сакам времево!Ме наполни со позитивни протони! Ах ќерата,дајте ми ги негативните!!!

На mims-89, Mayyya, Neytiri и 9 други им се допаѓа ова.
  6. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

...И така сите повици на тотемските божества да научиш толку едноставна работа, не допреа до тебе...
    Срцекрсацка, ти ги искрси и последните надези дека ќе процитам нормален пост од тебе |(

Туку...денеска дождов ми створи некое недефинирано чувство. Се радував што послееее неколку месечно патешествие на константна свежо цедена пот во надворешни услови, осетив свежина. :)

Ме потсети истовремено дека кај и да е иде моето најпатетично годишно време, есен.
    Калови, дождови, згмечени лисја, чудни гримаси поради потопените фармерки, депресија, чадори...значи њет бре! :worried:

Уживам...едно ладно сматено несче до мене, изгасен телевизор, ширум отворен прозорец и мирисот на свежо Скопје...ај лајк ит :)

На mims-89, sweetyears, bittersweet и 8 други им се допаѓа ова.
  7. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Сакам да кажам...

Ааа не само тебе, и менее. Едвај чекам да се направи ајвар, па да си јадам со сиренце и чајче.

Да не бидам оф топик, сакам да кажам дека сите нови професори што дојдоја да ми предаваат се срциња :)

8. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Ме плаши периодов што следува,сите тие работи не знам дали ке успеам се да направам како што треба а да не се разочарам себеси.А и не сум спремна за уште некои лоши работи :shake: немам сила повеќе а сум сеуште на почеток :(

9. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Бев прееска до продавница и од нигде никаде ме „мавна“ мирис на ајвар! И страшно многу ми се пријаде.. и сега те читам тебе. и и .. и и.. дај малцеееее :$ :lol:

Денес варосавме дома. Белило. Прередување на сувенири. Цел свет на една полица.

П.С. Јас искрено не го разбирам ова феминско беснило, на препуцавање :x Колку што сме реални, толку и сме виртуелни.. овде.

10. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Сакам да кажам...

Колку се само нервирам поради сра*ето од интернет што го имам.
    Не можам на раат да отворам фемина туку трчам по темите додека не паднал пак.
    Едвај чекам да помине договорот и да го сменам :devil: .

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е смачено од неискреност |(
    Ако планирате луѓе, во животот некогаш, да си ги откриете тајните, откривајте ти вистински, а не создавајте тајни измислени! Без разлика дали некој ќе ве критикува, поарно кажете си срамна вистина отколку совршена лага.
    А ако веќе сте излажале, да знаете дека не постои никаков разумен изговор и џабе ви е ако се срамите и ако обвнинувате мајки, тетки, стрини, комшивки, трети братучеди... Ако веќе сте излажале, не се губете како мува без глава туку исправете го она кое преживеало и кое може да се исправи!

На zhap4e, julie77, kate21 и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам да кажам...

СДК Чоколадо и само Чоколадо!

На Diamond му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам...

СДК уклучувајте се на чет бре луџе! :D
    Кога и да се уклучам жив човек нема :talk:

14. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.702
    Допаѓања:
    10.122
    Сакам да кажам...

сдк дека кај и да е ке мавне некоја тешка депресија...секој има некој покрај себе само ја не...ја баксуз сум...сакам некој шо мене не ме сака...и си мислам дали некад во животов ке најдам некој што ке ме сака и шо ке го сакам а не вака се на крај јас сум повредена и разочарана ...е аман...кревам раце од се и од секој...никој не ми треба...ке гледам да го завршам факултетот а друго не ме интересира...морам да научам да ги игнорирам чувствата :worried:

15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.763
    Сакам да кажам...

Убав ден, исполнет со смеа и планови.
    Купив карти за на Нокаут, а и со другарка ми направиме планови што се ќе се прави наредните два дена.
    Добив покана за на кафе од бившиот, оној првиот кој што не се заборава. Е тој! Но, во мојот живот тој нема никакво значење, да не се појавеше немаше ни да помислам на него.
    Ги слушам Нокаут, а Тој ми мрчи по телефон колку не ги сака, а колку ме сакал мене. Стана многу нежен и внимателен по неговата одлука.
    Сакам и да се пофалам дека внук ми сам ми дојде на гости. Го знаете она чувство кога слушате вратата се отвара, слушате чекори а не гледате никој. Е мојот мал три годишен внук ми дошол да се погледне во огледало. Ми ја сака собата, се радува на моите огледала, а јас на него и на неговите насмевки.

На Diamond и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  16. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

СДК Ми е смачено од луѓе кои си земаат за право да се мешаат во мојот живот......аууу :@ ...ии се затоа што нивниот нема смисла

17. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
    Сакам да кажам...

СДК денов ми беше напорен, психички и физички сум уморна... :drunk:

18. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Свесна колку форумов имаше влијание на моите размислувања...
    Благодарна за сето она кое го научив од тука...
    Задоволна од тоа како бев прифатена...
    Радосна што дел од ова виртуелно другарување се префрли и во реалноста....
    Среќна што бев, сум и ќе останам феминка :)

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  19. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

Мириса на есен, преку глава ми е од горештиниве едвај чекам есен .. не се издржува топлово време повеќе.. :)

На MSkorpionka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Не трошете го утрото мислејќи на минатата вечер... и не правете ништо денес, што би ве натерало да се каете утре !
    Било да е тука , лично, приватно, оставете времето и вашите дела да говорат за вас како личност.
    zhap4e ништо лично само се надоврзав на твоите зборови . Поздрав душо :)

Сдк Животот е вечно школо а сите ние негови ученици :)

На Phyramide, MSkorpionka, Marilyn-Monroe и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.