Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Rodenden mi e, a izglea crknat mi e modemot. Baksuz. -.- Se izvinuvam zaradi latinicata, ama od mob. sum. :/ :$

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сакам да кажам...

Туѓите животи изгледа се позабавни од сопствените. Сопствените? :?:

На kate21 и Dafnee им се допаѓа ова.
  3. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Сакам да кажам...

Читајќи ги 13те сигнали што ги испраќа неговото тело,на феминава,наидов и на овој податок од кој прв пат слушнав дека и папокот можел да се насочува :o :D

4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

^ И јас го читав ова, и смешно ми падна, а и невозможно, туку ми се отворија и други прашања, од типот: Дали можеби папокот може да се искористи некогаш како компас, ако се загубиме итн. :D

СДК Морам да се учам да станувам пред 3 часот :yawn:

На mims-89 и martinuska им се допаѓа ова.
  5. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Сакам да кажам...

Не може К.и.м,убаво си пишува дека папокот се насочува само кон луѓе на кои им веруваме и кои не привлекуваат :D Како компас не,ама издаица да ти бил ова папокот, да да. ]:)

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  6. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Сакам да кажам...

Там-парам-пам-па ве поздравува Најубава :hai: :* .

Натака-навака, Скопје, Београд, Беч и даље на запад, работава е врвка. Си шеткарам и мува не ме лази, но донесов заклучок дека дефинитивно јас сум ноќна птица, џабе ми е легнување рано, и станување во пристојно време, рано наутро. Два дена и толку, еве денес мртва уморна, ја мерев чаршијана и центарот и наместо да спијам, јас морам да си проштракам ред-два.

Туку слушам го завршиле воинот на коњ, е арно ко така, ама па немораа да го затворат цел град заради нивната фамозна генерална проба, си имаат луѓето и други работи, освен да му аплаудираат и восхитуваат на големиот споменик. Убав е да, ама тој Аце нема на први да ви даде плата, тој Аце е од ваши пари добри луѓенца :) .

Ми се спие, и ќе почнам да шлапам глупости, да ја оправувувам Дрина и Крива Паланка, затоа подобро ќе ми биде да одам и да си се ушушкам до Петко, да си фантазирам за некои подобри времиња и ваљда ќе заспијам.

До наредно видување ви посакувам се најдобро, и да не туку мрчите и се боцкате една со друга, насмевката е само една крива линија која може да промени многу работи ;) .

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Рингишпил.
    Добра споредба со тоа што всушност е животот.
    Рингишпил.

Јас денес се возев, и летав највисоко ...
    Направив неколку добри дела. Не кој знае колкави, меѓутоа доволно за да предизвикам нечија насмевка и мое внатрешно исполнување.

Сепак олку многу среќа како денес можеби не е на арно. Не знам зошто не би можеле да си ја распоредуваме на пример ... да зачуваме малку од среќава во некое кутивче за да имаме што би се рекло за црни дани.
    Да, знам, многу сакам. Ама ете, само една скромна идеа.

Небитно. Ваквите денови ги обожавам па колку и да се ретки. Срцето ми е разиграно, среќно, полно. Заради ситници. Заради него. Заради нив. Среќна, сакана, исполнета ... ќе спијам мирно. А чувството кога си легнувате сигурни дека вечерва ќе спиете мирно како бебенце е безценето.

Среќа ... минлива како ран есенски дождец. А сепак, толку силна и моќна. Некогаш краткотрајна, некогаш не. Но секогаш, ама баш секогаш, во колкави количини и да ја примиме и од било кој причина, е доволна за да ни ја размрда секоја клетка од телото.

Во животот апсолутно ништо не е вредно колку она нешто кое на чуден и неопишлив начин не исполнува, не усреќува, не смее, не смирува ...
    Нешто за кое би дале се ...
    Нешто што само оној кој го има знае колку е вредно.
    А секој го има тоа нешто во животот...
    И истото за секој е различно ...
    :*:

На Miss-Independent, 2468, enca.69 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

реков дека ќе си легнам денес рано, и што... пак заглавив до ниедно време и тоа на компјутер , барем да акав некаде па да не ми е криво
    е браво бе :@

9. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Сакам да кажам...

СДК не постои турска, шпанска а ни индиска серија, која што е толку мизерна колку онаа глупост од шоу наречено Прељубници.

На HeartlySmile и GarpovaV им се допаѓа ова.
  10. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

СДк дека сум само јас на овој свет што во ова време од денот си прави кафе, си го пие со мерак...
    Фали уште некој за муабет и совршено... Ама сите нормални спијат....
    Некој за дружба од вас феминки да не има???
    Ајде, изволте, и кафе ќе му напраам :) па макар и виртуелно

И поздрав со песната Ако денот ми е ноќ....

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

сакаааам и јас кафе :) сега ќе направам едно и така мене кафето ме успива :) :) хаха

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

сдк вчера си легнав накај 17 часот, станав накај 19 по една цигара, и легнав, до сега кома :rofl: :rofl:
    рекорд е ова човече :lol: ќе да е ради менструацијава, ја волку долго не спијам
    идам едно кафе да си стаам, ко зашеметена кокошка се осеќам :rofl:

13. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Сакам да кажам...

СДК толку од трета смена, ама ич не ми се спие :D

14. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Сакам да кажам...

Најпрвин добро утро на цел феминофорумски народ. :hai:
    Рано је устао мали Мерлин Менсон и сака да ви се претстави со еден текстовиден револт на тема: „Една феминофорумска тема“.
    :bow:

Читам, читам и не можам да се изначудам. Малку доцна забележувам, но фрустрацијата е временски еднаква.

Титули се доделуваат со општонароднокорисни заслуги, инаку кој и да ви ја даде не може ни да ве процени.
    Мама ми дала титула на нејзина убавица со тоа што сум успеала да дојдам на свет и да го разубавам животот на општеството.
    Факултетот ми даде диплома зашто вредно си учев и се премачив како Христос да ги трпам вработените кадри.
    А играта на задоволство која би ја играл мојов полов орган, не би ми донел никаква заслужена титула. Кој и да се обиде да ми ја додели. На невидено или на видено. Па и да имам секс за една ноќ, односно за секоја ноќ.

Животот е мој. Мое е и телово и мозоков. Се можам сама да контролирам.
    А додека вие дозволувате да се ограничувате заради Митра и Петранка што ќе кажат, нека ви го управуваат тие и животот и телото, најмногу мозокот. Накратко, немајте живот, зашто нели, ова е Македонија.

„Македонија“ ја наоѓаме како изговор за нашата заостанатост.
    На комшиката компир-манџата и загорела па мирисала преку три улици, па не ја гледам мојата мусака на која наместо павлака сум и ставила хопла - „ех, Македонија“.
    Братучетка ми имаше тројца дечковци... ееее тето, дај прибери ја - реков јас и заминав со четворица во истиот ден да се видам - „ех, Македонија“.
    Одат жените секоја недела на гробишта со задушница, зашто така рекол Господ. А никаде Бог не кажува за задушницата. А како поинаку ќе се соберат сите од секаде да озборуваат? - „ех, Македонија“.
    Алиштата ми пожолтеле од тридневно стоење на сонце, но јас не излегувам за тоа на балкон туку за да видам кој во дебелата сенка од соседната куќа се љуби - „ех, Македонија“.
    Бившиот се фали по знајни и незнајни како имал секс со мене, не често, 2-3 пати, ама добри 2-3 пати за една 6 годишна врска - „ех, Македонија“.

„Македонија“ никако не е изговор за нашата заостанатост. Сепак на крајот, ние ја градиме Македонија.

Ќе ни дојде ли паметот или не? Прашање е сега... исто како и вчера, а и во далечна иднина. :^)

(Авторот е феминофорумски манга.) 8)

На bittersweet, mysterious, Miss-Independent и 25 други им се допаѓа ова.
  15. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Сакам да кажам...

Дoбро утро на сите без три чисти кои станале волку рано...
    И сеа,додека сите вие си кажувате што би лежи на душа и тоа ептен психолошки,јас ќе ви кашам фино леп дека пред 10 минути ги фрлив ножиците во шолја додека се потстрижував заедно со косата... :tmi:
    За идиот дека сум,заклучив одамна,ама не бев јас за болку опасен за околината. |(
    Идам јас да видам да соберам храброст па да ги извадам.
    Поздрав. :rofl:

На GarpovaV му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Сакам да кажам...

После утакмицата со Грција, во која немилосрдно Борче Мекејлебовски и остали првоборци во кошаркарската фаланга немилосрдно KICKED ASS, си седнав на твитер и читам...„Добро бе, со кои очи сеа ќе идеме у Грчка на осми?!?!?! :rofl:
    И шта је је. Све живо се спрема да го испразни градов и покрај тактичката одлука на Министерство за труд и социјала - 9ти сите на работа... на бироава ќе бидеме двајце без петнаес.
    Скопје празно. Јас со лап топот и законите да си го доработам трудот додека вие си ги тегнете екстремитетите на последните топли денови од лето 2011-ТО....
    Кој како си ја наредил нали овај.
    Битно муабетот ми беше...Ја не знам со кои очи ќе се појавите у грчка?!?!?!?! :D

Место да пропарадираме сва скупа од споменик до споменик и да видиме како и личи кран на Каролина...
    Ама сте безвезе...

На sweetyears, green.eyes и Phyramide им се допаѓа ова.
  17. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

СдК
    здраво ! денот некако го започнувам напнато :^)
    со огормна шоља кафе до мене и некое цигарче
    нешто ќе се случи ... или пак нешто мора да се случи :)

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

Уфф фала ти Марама што ме потсети, во форумските игри, дека немам локација. Од вечер само тоа забележувам и скоро сите имаат нешто напишано. Ич не сум во мода. Така да, морав да го средам и јас тоа :P

http://www.youtube.com/watch?v=chF244LWWqg

Добро утро феминки :) Нека ви помине спокојно денот, без нервози.

Каде и да одите, останете впечатливи и свои. Насмевка на лице и благосостојба; духот нека прави концентрични кругови околу вас. Дотерајте се, намазите се со лосион за тело и сакај те се. По друго ќе биде.
    А ако планирате цел ден да сте дома; читајте си некоја книга, гледајте филм и јадете чоколадо. Напијте се добро кафе или чајче и скупчете се во својата черупка. И не се замарајте многу со фемина или фејсбук ;)

:*

На Bright, marama, julie77 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Сакам да кажам...

Морам да те цитирам.Си ја прочитала ли темата Ваши дела – поезија или проза ?
    Ако не си ја прочитала стори го тоа.Таму има толку прекрасни дела од нашиве форумџики.Да,можеби не се писатели, писател е професија,ама ним пишувањето им е хоби. Shelea,Кенди,Љубам,Лин се дел од тие форумџики кои пишуваат.А, пишуваат,бидејќи се начитани.И не знам зошто вам ви прече тоа.Само искажуваат колку им е богат речникот. Ама за жал,некои немаат таков речник и им смета тоа.
    Едит:Мене воопшто не ми прече, не ни превртувам очи кога ќе прочитам некое мислење со богат фонд на зборови, баш напротив мило ми е.

На kate21, Bright, Miss-Independent и 7 други им се допаѓа ова.
  20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Сакам да кажам...

СДК дека конечно ми престана опсесијата со тебе.... сега на друго си се фокусирам грд еден хахахахааха :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.