Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк нека завршува денот што побргу!

Оти ќе утепам некој .... :x

Не можам повеќе,преполна сум со нешто што ме гуши,дави,стега. :doh:

2. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Сакам да кажам...

Е ова мора да го кажам..
    бевме пред некој ден во базаро она во Соравија и глеаме што има и пред нас мајка и едно мало дете стојат и детево си украде гума си ја стави во џеб а мајка му ваква го гледа дај да видам и не вика врати ја ништо само цц и детево цело време беше со рацете во џебови јас ваква останав :o
    добро бе жено ти си крива што вакво ти е детето, ако таа има акаунт на фемина и го прочита ова и препорачувам пиштол во глава, искрено.
    Ќе порасне, ќе продолжи да краде али не гуми, банки ќе краде.. свашта :|

На Shana му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Феминки мало разнежнување и смешкање, за сите оние кои имале лош ден, верувам ќе ве расположи :wasntme: И посакав да имам 4-5 дечиња, ама не баш одеднаш :D
    http://www.youtube.com/watch?v=wzv5VzP_ ... r_embedded

На LittleDevil, MacaLove и FlameFairy им се допаѓа ова.
  4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека веќе пред десет дена требаше да добијам и мислам дека ќе пукнам доколку тоа не се случи во најбрз можен рок. Знам дека ми е од нервоза и стрес, но никако не сака да дојде. |(
    Попладнево од што бев изнервирана несвесно сум ги правела ноктите со турпија половина час. Кога погледнав - имаше што да видам. |(
    Едноставно вријам. Се` ме нервира. Час ми е супер, час не. Ќе полудам доколку во наредниов ден не добијам. |( |( |(

5. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.952
    Допаѓања:
    123.541
    Сакам да кажам...

Ма кој колку сака нека ми шири негативна енергија,одлуката е донесена и се спроведува-Не дозволувам да ме обзеде нечија негативност,напротив :rock: За инает ќе бидам насмеана :) :) :)

6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

си земав книга за читање " возвишената убавина на минатото"
    и си добив гратис лакирање+цртање на ноктите :$ изгледаат преубаво, а нијансите се вклопуваат со секаква гадрероба :D
    среката е во малите нешта :)

7. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

СДК дома кога има двајца у хороскоп рак,а хороскопот е како денешниот..уфф па и да се снаа и свекрва...можете да ми замислите мака???ни јас ни таа не попушта .ој па разбери се |(

8. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Сакам да кажам...

Секакви тролови има на сајтов ама шта чеш, не постои Block опција

9. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Сакам да кажам...

сдк дека се наспааааав конечно.. е сега така свежо наспана ке си идам на кафенце ке си муабетам и по малце ке оговарам али битно не сум уморна :D

10. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк значи колку дрзок и некултурен народ постои.
    Толкава жена доаѓа и ме плука во автобус демек и го имам земено местото во автобусот.
    Извинете госпоѓо, но јас не сум толку некултурна да седнувам онаму каде што некој седи. Слободно беше и седнав. Но веќе станав ајде за таа да седне, и на крај испадна дека седела две седишта пред мене и отиде таму. Не се ни извини, важно ме избрука.

Ајде да оставам тоа, туку да ви кажам дека со овој почеток на оваа година имав преголема среќа.
    Толку се се погоди и застана на место, што не ми се веруваше. Ајде може ќе тргне овој пат кон подобро.
    Решена сум многу работи да ги постигнам.

11. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Стил на пишување. Исто како што во твојот стил на пишување нема голема буква после секоја точка и на почетокот на пасусот,така во нивниот стил на пишување постојат одбрани зборови,кои не секој ги разбира и не секој знае како да ги примени. На крај краева па не ги читај ваквите постови.

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Епа драги феминки и фемини :rofl: Дојде време вашата Ани да ве напушти, од време на време ќе ве чита, можеби ќе искоментира негде, а можеби и не :rofl: Еј се превтрувам од смеење не знам што ми е. Инаку ве оставам во добро расположение :!: Ако некој ве закача пишете ми ЛП одма средувам работа :P :punch: :muscle: Јас отидов да си ги искористам овие 4 дена да се изжуркам максимално, па после ќе ви раскажувам што, како и зашто се случило. Нивото на алкохол во крвта ќе биде малку покачено, ама ако :!: Битно е да се дружиме. И ај јас доста замарам, гасам лап топ и пут под ноге т.е пут под ауто или како и да е :D Ве мислам, Ве сакам & знам дека и вие ме сакате :P Леле збудалев, ајде поздрав ! :*

На crazylady и Tanny им се допаѓа ова.
  13. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Сакам да кажам...

СДК издавам стан...на високо...добар за скокање.
    Потоа ќе напишам книга „Депресивци под кирија“.
    :D :D

14. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    Сакам да кажам...

сдк вечерва нема ич да мрднам од дома па што сака нека биде.......

15. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Сакам да кажам...

Сдк дека Де ловли is sick and tired од простотилукот и малограѓанштината и е подготвена вечерва да излезе од дома и да ја реши ситуацијава.... (барем со тие поблиску што ми се).

СДК цвај... Денес се чувствувам како да сум дете на сонцето, како некое весело хипиче си леткам така низ дома со помислата лајф ис вандерфул и евритинг ис гона би орајт. Денес не ме задевајте сум во јамајкан стајл, може само да ме дружите и да се смеете како напушени без воопшто да конзумирате некакви хемикалии. :rofl: 8) :sun: :f: :smoke:

Се на се данас сам ОК... А што би рекла една психијатриска ординација во Битола... Јас ОК, ти ОК.. Или така некако... :^)

Имајте пријатна вечер.... :rock: :smoke: :*

16. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Сакам да кажам...

хахаха далеку од тоа дека не ги разбирам. туку баш напротив, дека ги разбирам ми изгледа смешно. а очигледно некој коа прв пат ќе чуе за некој збор што не ни знаел дека постои се диви. али тоа е .
    еве ќе си даам слобода Офи да ја зеам за пример која употребува такви зборови да, и сама си признава, ама нејзиното е убаво за читање. се е така фино спакувано, мерак да ти е. е сеа што некој се труди ама не му оди јбг. не сме сите талентирани.
    и нема зашто на форум да пишувам со мала голема буква. или нов ред или не знам што. да не треба и тире и други интерпукциски знаци да употребувам? па не сум средношколка која прави писмена :D
    и се исклучувам од понатамошна дискусија. се надевам дека веќе нема да ме цитираш. бидејќи од 10 постови 5 сигурно ми имаш цитирано. па после јас испаѓам кавгачика обидувајќи се да ги објаснам работите зашто некој ми ги извртува зборовите на секој можен пост.

17. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Сакам да кажам...

СДК дека јас истата таа што плукаше по својата мајка туку што се расплачи додека го читаше разговорот помеѓу мајка е и незин некогашен школски се расплака. ДА!!
    Кутра моја мајка,не била за вака таа,премн.интелегентна,а дома останала. Ја убила немаштијата. И онај скотон кој пак го нема. Ама и ти си ми крива мамичке,незнаеш да седнеш да разговараш.

18. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Рексона му е мајката.
    Замисли си после напорен ден на училиште,работа, влегуваш во автобус и оп пот.Труе на пот.И башка тоа што труе на пот,па и мишка дига.Како аромата од пот да не е толку силна,па мора и мишка да дига.А,тебе ти се повраќа,тужно ти е дури.Али,јеби га, автобус е,нема каде да одеш. Затоа рексона,нивеа или адидас обавезно наутро под двете мишки шприц,шприц и сите околу тебе задоволни.

Туку,утре одам за Скопје. Плоштад да видам,Аце,Гоце,лавови да видам.Па тие аЛтобуси не се само за пензионерите.
    Ако некој виде едно ситно девојченце со плави очи и портокалишкава коса,Јас сум таа.

На Monna.Monna, crazylady, sweetyears и 6 други им се допаѓа ова.
  19. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Девојчиња со тетоважи со срциња и пеперутчиња.... Со свееееееттттт анд патетик!!!

Денеска се изнамрчивте, го групен ПМС да имате, што убооооо! Кој вреѓа кој казнува, јас сум царо ќе го држам редо и така..аман заман што сторивте?! Живото е убав да го минете у хејтање, тролање и мрчење.

Туку ја љубам, и она љуби во дистанца.. ме изнасмеа красна е.. ама не ви кажувам кој! Важно наша е!

Ми леткаат пеперутки, си ги фаќам ги милнувам и ги пуштам.. мхм..убо ми е..

На Bright, Phyramide и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  20. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Зарем има нешто полошо од безволно извлекување од топлиот и мек кревет, навлекување облека врз себе со триста маки, нанесување основни козметички препарати само од грижа кон другите (не сакам луѓето да мислат дека не се разбудени и сонуваат кошмар со чудовиште) и влегување во такси за навреме да дојдеш до таа установа наречена училиште??
    И сама ќе си одговорам: нема!!
    Зошто? Зашто после тоа следи долг мамурен ден, не ти се мрда од клупа, а притоа седиш на крај од редица и мораш да го поместуваш столот за господата повикана на табла да може да излезе.. Ни макијатото на помага да помине тоа.
    И кога помислуваш дека студенилото кое го ветува вклучувањето на клима уредот може да помогне, во лице те удира топлотен бран!!
    Ти ја сменуваат прекрасната просторија со клима уред, за глупава, топла и тесна училница на вториот кат бидејки „веќе не е толку топло“!
    Како, по ѓаволите, не е топло кога после проклетите часови јас отидов на плажа????????
    И не само што отидов, туку и се капев и, ако сум искрена, водата беше потопла од онаа во мојот болјер!
    Нејсе, мина и овој ден. Утре ќе празнуваме.
    Да си кажам право, јас најрадо би ја славела и патерицата...20 години не се за шега. Требаше два дена да се слави... Ама ајде, боље ишта него ништа!!

И да, уште ова: исусе христе, што е срамно ако на професор кој те прашува дали имаш малтезер и притоа ти кажува дека тој има женка од ист вид, му речеш: „Супер, можеме да ги спариме!“?????????
    Што е срамно во парењето на кучињата??? :^)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.