Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Значи да го барав немаше да го најдам ваковв,
    ТЕ САКАМ ТАТОО!!! :l:

На Monna.Monna, Shana, WhiteAngel и 2 други им се допаѓа ова.
  2. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Сакам да кажам...

Баба Зумбула е на мтв1...

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  3. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

Ние никогаш не смееме да заборавиме дека духовното доживување, пред се, е практично доживување на љубовта. А во љубовта не постојат правила. Ние можеме да се обидуваме да ги примениме советите од прирачниците, да го контролираме нашето срце, да изградиме стратегија на однесување, но сето тоа нема да ни послужи за ништо. Бидејки во љубовта, СРЦЕТО Е ТОА ШТО РЕШАВА !

На unique123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.952
    Допаѓања:
    123.541
  5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека вечерва ќе се снима филмот Home alone 5 кај мене дома. :rofl:
    Што е убаво вака, еј! Си пијам кафе доцна и никој не ми вика да не го пијам истото бидејќи нема да можам да заспијам. Ја пеглав косата во сред дневна, маскарата стои веднаш до мене заедно со лакови со кои се лакирам и на никој не му пречи миризбата. :rofl:

All day, all night
    All day, all night
    Viva la fiesta, viva la noche!

What the f*ck!? :rofl:

Го чекам друштвово, а единствена оштетена од ситуацијава ќе биде баба ми која живее под мене. Епа јбг, кој како си ја наредил. :D

На Monna.Monna, Ann.94, feminamk и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Сакам да кажам...

САКАВ да кажам... ама сега веќе заборавив :rofl:

На LittleDevil, Monna.Monna, crazylady и 9 други им се допаѓа ова.
  7. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сакам да кажам...

Сдк мислев дека форумов е за релаксација и дружење
    а не за вреѓање и препукување :x Не ми се верува што се не прочитав...страшно,страшно :x Мислам дека е ова е резултат на радиактивноста од Јапонија ;)

8. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Сакам да кажам...

Глупав ПМС !
    Се ми е наопаку денеска :| .Толку негативна енергија во мене, само гледам да се скарам со некого дури и ми иде да се тепам,самата себе не можам да се поднесам каков сноб сум деновиве.
    Сите ми одат на живци, кај сите наоѓам мани, паметувам ...
    Околу 8 часот се враќам од училиште,мртва гладна,седнувам да јадам и моите велат јади ти ние веќе јадевме..Почнав како ненормална да плачам зошто не ме чекале,зошто да сум јадела сама..Ко да е првпат сама да јадам па сега.. |(
    Сега договорив со другарките да излеземе белким ќе се разведрам малку ..
    Посакувам да сум машко....

9. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Само јас може да сум таков талент да тргнам на одмор и да ги заборавам фармерките, панталоните и сукњите. :lol:

10. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Сакам да кажам...

нема ништо поубаво од тоа сеа да се избањам и да си легнам во чисти чаршафи :)

На Shana и EleMental им се допаѓа ова.
  11. feminamk

feminamk Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    20
    Сакам да кажам...

ВЕ САКАМ :l:

12. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  13. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    Сакам да кажам...

Некои луѓе ме разочарале, некои ме изневериле, некои ме излажале, некои ме оговарале, некои само глумат... ама никој од таквите не сваќа дека јас тоа го знам... на некои им простувам, но на сите им памтам и не заборавам.. :(

14. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Сакам да кажам...

СДК дека денес имав прекрасен ден, ама на крајов некако се ми пропадна. Се разочарав.

15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Денес три пати ми надојде еден бран на изразување општо незадоволство со некои работи тука на форумов, и три пати си реков, Шарко - мирен.
    Се смирив. Мада не знам до кога, ко шо ме напраиле моиве, све би ја да терам правдини. Не да бирам страна! Мојата страна е праведното резонирање за општо добро на сите.

Бога ли вам љубим а богами и дупе расквасено, стегнато, какво и да е тоа вашето, доста беше со негативи! Мислам ете и јас пуштам црвени океани, и не ми се сите овци на број, и затната сум и кашлам, и заврши летово за мене, и имав преубав одмор за кој морав да молам да ме штипне некој затоа што мислев дека сонувам и пак сум тука. Живеам. Се смеам. Се насмевнувам.

Замислете го жешко Скопје. Ве собираат у кабрио сосем филмски и ве носат во едно езерско градче у Македонијава ни. Надвор пекол ама вие кревате раце, му се радувате на секој атом кислород кој го дишете макар имал во моментот 45 степени. Ветрот ви ги гали косите, вие сте со одлично друштво и шпартајќи по скопските села дури да излезете од градот убав, си уживате во оној пејсаж кој ве опколува. Се смеете.
    На страна тоа дека дупето и те како ви се поти на седиштето и контате дека кабрио и не е некоја кул ствар кога се возите во него на пладне :D
    Не е битно. И со кочија да идевме мене ќе ми беше прекрасно. Ќе јавав по прашините на пустиот пат и ќе кивав. Веројатно.

И после се се смирува. Езерските бранови ги слушате во затишјето на уште еден убав ден. Сонцето заоѓа а во позадина свири позната мелодија и си велите, да му сексам матер, за ова вреди човек да слави дека е жив. Огномет од емоции и смиреност.

Љубам да љубам. Не се откажувам од ништо и фурам даље. Мене ништо не ме крши.

И знаете што? Кај уличната локална продавачка на лично изработени уметнички парчиња загледав едно мило суштество кое по некоја случајност го чуствувам како блиска особа, како разговараше со неа. Спонтано иако не ја познава, ја погали по рамо. И си реков - е ова е човечност. Човечки е да сакаш. Априори да си пријателски. А не да хејташ, да мрчиш или да создаваш бариери и ѕидини.
    Човечки е да ти се стрча некој и да ти искрцка коски. Не е лигавење тоа, тоа е човечки инстинкт.

Шимбалаје! Бидете умни и не мрчете. Јас утре ќе ја славам знаете чија независност? На Индонезија :D Еј без заебанција. И тие имаат индипенденс деј. А што и како натаму нема да елаборирам. Битно добив ептен интересна покана денес која не намеравам да ја одбијам и утре ќе се дружам со меѓународна заедница која ќе ми ги нуди своите специјалитети на тацна.

Ете така. Да сме живи и здрави, не сме тука 20 години, некои се тука и подолго и повеќе. Уживајте дечки. Ако не ви иде, еве ви една песна, која по некоја случајност ни беше саундтрак на она што го пишував малку погоре.

;)

http://www.youtube.com/watch?v=fyFwZSOgOGI

На mims-89, sesilija, Monna.Monna и 9 други им се допаѓа ова.
  16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Си ги испратив гостите. Дував свеќички. :rofl:
    А утре ќе ми дојдат другарките, едвај чекам. Цел стан ќе биде наш. 8) :$

На Monna.Monna, thelittle17 и esperanca им се допаѓа ова.
  17. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    99
    Сакам да кажам...

Па ја немам никаква потреба утре да идам на прославата....три дена по ред си слушам генерални проби до три сабајле....сите ги научив на памет! Ма опери сакаш, есма сакаш, све то сам ја научила....и симфонииве ќе почнам да им ги пеам кај и да....аман веќе...а на каролинче наша ќе и го откинев вратчето синоќа....до 2 гракаше, душа таа....Жими се луѓе, и органиве у мене почнаа да пулсираат у ритамот на тој басот нивни, ама веќе!!! Ми се спиееееееееееееееее............!!!!!!!!

(Уствари кој ми е крив шо немам клима у станов мој кираџиски, па мора со отворен прозор да спијам...)

На mims-89, Shana и MacaLove им се допаѓа ова.
  18. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам да кажам...

Јака девојка сум да! Физички трпам секаква болка.
    Но душата ме боли моментално, душата а и телото со неа! Губам нешто, а немам сили да го вратам. Тоа нешто е дел од мене...

19. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

,,Видиш ли колку зла од зло? Видиш ли што работи завист? Видиш ли како дјавол се наситол на сичко големо зло, ненаситное свое намерение? Видиш ли до дека дошла завист. Исполнила и тако все това отступление... Завист не е друго што, салт на срце печал, жалба.‘‘

-Јоаким Крчовски

Денес го прочитав, и сакав да го споделам со некој. :)

На Chocolate.me, starbucks, UbavkaBube и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сакам да кажам...

Не знам дали сум открила нов контиНГент :))) различен од Америка, ама ете јас се соживеав со вечерашнава ноќ. Имено останав пред телевизор, и не се жалам бре. Лале, па Али МекБил, па Сексот и градот и Баба Зумбула на крајот. Да се пофалам, ги знам сите реплики од почеток до крајот на филмот. Колку сум горда на тоа. Кога сфатив во основно дека не сум единствена, не знаете колку бев среќна, мислев дека си најдов сродна душа. Хаха, не!
    Епа така дојде крајот на мојата филмска вечер, а сега преоѓаме на фаза, прибирање на мојот од работа, и дискутирање за моето патување во околина на мојот бивши, неговиот поминат ден на работа, изјавување љубов и сексуални емоции. И тогаш длабоко потонување во кревет!
    А дотогаш, честито Република Македонија 20ти роденден! Да си вечна и вековна!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.