Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

СДК од толку што се сакаме и од тоа што до денес правиме два месеци како одиме цела ноќ си правевме муабет по телефон,далеку сме еден од друг(макар за ден-два ќе бидеме заедно повторно) но во срцата сме толку блиску меѓу нас нема ни малку простор сакав да кажам дека тој ме прави да сум среќна незнам по кој пат го пишувам ова но така е никогаш не верував дека јас можам да бидам толку задоволна толу среќна му благодарам за се што прави за мене тој е човекот за кој јас залудно го барав во други и на крајот заминував со наведната клава и со солзи зошто ниеден не знаеше да ме сака и цени како тој.Уште рано сабајле јас сум сама дома можете да замислите какво е моето расположение колку сум опуштена музика до крај уживам во животот,уживам во овој ден и се чуствувам прекрасно со НЕГО :)

2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

20 саати. Ете толку спиев. Како во кома.
    А 4те саати вчера што бев будна ми беа за нигде.
    Како во цртанот кога Том има температура од сипаници, па Џери го загрева, па со мраз го лади ... нешто така бев и јас само што изоставени се сипаниците.
    Жешко,жешко,жешко ... пуштив клима, ладна цедевита ... и почнав да смрзнувам.
    Се пикнав под кебе ... и пак, ладно ладно ладно. Па после жешко, само на стапалата ладно.
    Се шлапнав под ладен туш, се напив две апчиња, чај, се покрив, смрзнувам а вода тече од мене. Буквално алиштата како од машина извадени, мокра бев целата, а ладно ми беше. Па треска ме фати, па нагони за повраќање(а јас не повраќам.) И отидов под ПРЕжежок туш, во меѓувреме паднав по скаливе кои и така се лизгави, а мене стапалата ем ладни ем мокри, ем ми се врти ништо не гледав ... Срцето толку брзо ми чукаше што мислев дека или ќе ми излезе од градите или пред време ќе ги потроши отчукувањата и ќе прекине да работи. Ама добро е сеуште функционира.
    Не ни сакам да знам колку сум имала температура, и не ни сакам во брзо време ова да се повтори. Ужасие. Е тоа сакав да ви кажам. Да се олеснам.
    Чувајте си го здравјето деца.

3. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Сакам да кажам...

СДК дека денес има еден час да се капам.... па уште еден ќе посветам на негување на тело и нокти хахаххахаха :lol: :lol: :lol:

4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сакам да кажам...

Не знаете вчера што ми се случи . Си одам јас накај дома со слушалките во уши .. ми проаѓаат 2 на мотор и свират , се смеат .. Свртеа и пак накај мене . Мене го*ната ми се смрзнаа :D
    И застануваат ..и им викам застанете ајде да ви кажам нешто .. На 22 годишна девојка вака ли се пушта ? Памет имате? Сакате на татко ми да му се јавам ? Ставам ајподот на уше :D и вика едниот не не ние мислевме помлада си , извини :lol: Им реков ај сега магла да ве нема и запалија моторот и отидоа :lol:

5. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Сакам да кажам...

Понекогаш ги повредуваме тие што ги сакаме и ни значат, а најлошо е кога сакаме да испадне добро а резултатот е сосема одбратен од желбата. Некогаш колку и да сакаме да поправиме и докажеме дека не сме имале лоша намера колку и да се трудиме испаѓа само полошо.

И тогаш останува личноста која била погодена или навредена да одлучи дали ќе даде нова шанса и ќе прифати дека немало лоша намера или ќе стави песок врз се.

Ако сум ја повредил една личност која ми значи сакам да и кажам дека ми е криво и дека си го платив и преплатив цехот на наивноста и вербата во луѓето а резултатот е што веќе никому не верувам.

Сепак личноста ми пружи прсте а јас радо би посакал цела рака ама знам ако тоа го направам ни ноктето нема да ми остане.

Ако сепак преминеш преку моите грешки и не ставиш песок ќе бидам ваков :bow: и ваков :$ , па ваков :dance: и на крај ваков :) :) :).

Сфати го ова како официјално извинување за незнаените и ненамерните грешки пошо знам дека мора да ги има...

На la-chicka, mims-89, Strumfeta93 и 10 други им се допаѓа ова.
  6. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

СДК Одлично помината вечер со звуците на Нокаут, Фиц и Игор Џамбазов :) . Ме вративте години наназад. Фала ви многу

На Phyramide, Wild.Child, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

сдк
    САМО СОНЦЕТО Е ПОСТАРО ОД МАКЕДОНИЈА !

На Gioia му/ѝ се допаѓа ова.
  8. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Сакам да кажам...

СДК ... почнав да чувствувам одбивност кон форумов. Од икс причини ... :|

Сега некој знам ќе превртува очи или ќе си коментира дека не сум на арните ... сум, само откога се дистанцирав со ретко пишување по некој сувопарен пост подобро увидов некои работи и подобро запознав,поконкретно добив поточна слика за одредени форумџии/ки.

Форумов стана бојно поле за престиж и тронови.

На kate21, Magnolija, Strumfeta93 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

Сдк среќен празник македонци каде и да сте!! :l: многу повеќе мир и љубов!

10. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Сакам да кажам...

СДК дека пробувам да не претерувам, ама нешто е посилно од мене!!!
    Некој мора да ме запре на време. :D

11. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.952
    Допаѓања:
    123.541
    Сакам да кажам...

Си уживам домче,го видов ова и се замислив :^) Може некој ќе ми се обрати така денес,откако ја одбив поканата за кафе на другарките...Шта чеш,некогаш сакаш да уживаш во мирот на домата :lol:

:D

Прикачени фајлови:

12. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Да. Дојде моментот кога и’ ја тргнав маската... Моментот кога мојата најдобра другарка почна да се претвора во тотален странец, полека-полека.
    Од прво одделение сме заедно. Не се сомневав во неа. Не се ни обидував.
    А сето она што таа го правела сето време било да ме искористува. Како можела? Како?
    Не знам како и’ дава срцето? :^)
    Мислев дека ја имам пронајдено мојата најдобра другарка, со која ќе бидам цел живот, но сум згрешила.
    Не знам како можев да бидам толку слепа? Го пишам ова и си се чудам на паметот, цел живот ме правела глупава, а јас и’ верував цело време.
    Не сакам да се карам, не сум љубител на кавги, иначе ќе ја направев решето, ама не можам бре. Пусто срце не ми дава. :worried:

Ајде, живот иде далје, мислам без неа...
    Таа го уништи моето убаво мислење кое го имав создадено за неа, самата се издаде. Сега...нека пати малце. Ќе дојде време кога сама ќе се уништи. Ќе дојде...

На Monna.Monna, GarpovaV, angel92 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821

Прикачени фајлови:

• Lace-Bow.jpg
      Lace-Bow.jpg
      Големина на фајлот:
      23,5 KB
      Прегледи:
      278
    • цевли.jpg
      цевли.jpg
      Големина на фајлот:
      278,1 KB
      Прегледи:
      278
    На HoneyBun и eli25 им се допаѓа ова.
  14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК многу посакувам помалку да се замарав со глупости кои постојано ми штетат...

15. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Денес си се изнаспав,после толку дена станување рано оваа убаво ми дојде само усште да ни го поврзеа и петоковв ќе се изнауживав,али ете утре пак на училиште,ако ако и то е за деца :D

16. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Ми се води љубов! Љубоооов!

На kate21, Hipica, Trendafilka и 7 други им се допаѓа ова.
  17. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Cдк дека изгубив уште 2 кг :o :$
    Hе ми се верува дека повторно сум на таа тежина,се се може кога се сака,и секако без многу маки :) ;)

На kate21, Hipica, Shana и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

САкам да кажам,уиииииииииииииииииииии,честит празник :rofl: :rofl:

19. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Сакам да кажам...

Овој ПМС ќе ме убие некогаш. Веќе ме полуди.
    Физички. Нервно. Невронски. Сексуално.

20. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    Сакам да кажам...

сдк
    денес на овој прекрасен ден станав тетка по втор пат на една мала принцеза да е жива и здрава и само радост и среќа да ни носи и да не заборавам
    се гордеам со моите внуци си ги сакам најмногу на свет
    ајде сега отидов на славење

На kate21, Monna.Monna, Hipica и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.