Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Епа помина и последнит ден од училиштее,сега малце ќе одмараме и понеделник пак старуваме,сега да искористиме малце :D

2. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Сакам да кажам...

Цурици и оние малкуте Дечаци ...Добро ве најдов пак!

Јас периодов бев креативно истрошена во секој поглед.Сте се чувствувале ли како да немате добар збор кој треба да излезе од вас? Е,така бев и јас. Морам да ги наведам и причините за да ја оправдам (не)присутноста.
    Ми се случија многу работи периодов.Станав тетка,малото ангелче не го испуштам од раце и секој ден му смислувам нови песнички за лека ноќ.Си најдов работа,(не) барајќи :lol: и како за почеток сета моја енергија е вложена таму.Стапив во сериозна врска,бидејќи осознав дека животот не се темели само на малите и небитни телесни задоволства ами на луѓе кои бескрајно те ценат, а и вие нив.
    Најубаво ми е :inlove:

Фемина,мојата втора љубов никако не ја заборавив,тука бев и ве читав. :)
    Мои петленца и коковчиња,раскокодакани како и секогаш,за арно или за лошо не е битно,Ве сакам :*

На srcekrsacka, crazylady, palavoto.devojce и 9 други им се допаѓа ова.
  3. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.953
    Допаѓања:
    123.541
    Сакам да кажам...

Фантазијата е природна снага во секој човек ,и ако нејзе не и удоволиш таа или ќе исчезне или ќе се јавува прекумерно-а тоа е штетно :)

Некако одамна престанав да фантазирам и да се надевам.Ми изгуби смисол се.Но некогаш,убаво е да фантазираш дека одеднаш темнината се осветлува и сите коцки се редат.Дури и ако навистина почнеш да веруваш во тоа-најверојатно ќе се исполни...
    I guess I must start hoping and dreaming,like I was before..............

На GeorGinnA, maca99, MSkorpionka и 3 други им се допаѓа ова.
  4. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Сакам да кажам...

Зашто ме лажеше. ;( Убав, низаеден! :lol: :P
    Во секој случај не сум злопамтило па така се придружувам и јас кон честитките. :D

5. mops

mops Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

ми олсесна на душичкава си кажав се што ми лежеше на срце и од денес вртам нов лист нема веќе нервирње за непотребни работи од денес сум :rock: :rock: :rock: ќе си уживам во животот па други нека си стават прст на чело и нека се подзамислат каде со тој памет :wasntme:

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Сакам да кажам...

деновв ми е погоденнн :D :D

7. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Конечно се започнува да се средува. Фала му на Бога за силата што ми ја даде, не знаев дека ја имам.
    И да, ми се свиѓа еден дечко. Абе не ми се свиѓа, онака сладок ми беше :$ , ама мислам дека иам заборавено како изгледа тоа шмекање, пуштање, смешкање...како пак да сум седмо одделение се осеќам. Ете што ти прави ретардирана врска.

ПС. Is it just me или форумов полека-полека станува многу дебилен, исполнет со уште подебилни и искомплексирани фаци? Греота бе еј, не би ме чудело ако една по една сите си испоотидеме :?:

На kate21, marama и eli25 им се допаѓа ова.
  8. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Есперанса е за частовка. Татко и доби 266 000 на спортска. :o
    Па да ве почестам девојки.

А кој може и дома нека повели на частовка. :)

Прикачени фајлови:

На PinkPrincess, mims-89, la-chicka и 43 други им се допаѓа ова.
  9. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Сакам да кажам...

^^ ааа за 266 000 сакаме барем едно кафе у живо :)

На crazylady и esperanca им се допаѓа ова.
  10. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк го сакам петок.
    Доаѓа викенд, а со него може и по неколку чаши алкохол. Било каков :wasntme: .
    Сега треба да сум во школо, но јас седам дома.
    Си ги поврзав празниците. Почнав да редам изостаноци уште од сега.
    Каде ќе ми биде крајот останува да видам.
    Татко ми ми вели кога ќе одиш на доктор. Го прашувам зошто. Ми вика нели денес стомакот те боли, мораш оправдание да извадиш :D . Ќе одам ќе одам, туку немој стварно да ме заболи како што сум голем малер. Ќе си го гризнам јазикот ајде :D .
    Papa always has a joke to make me laugh...

:music:
    Mama knows best when times get hard
    And papa always has a joke to make me laugh
    Mama knows best when
    I feel down, to bring me up
    And always keep my feet on the ground

http://www.youtube.com/watch?v=y29eTcRFEl8&ob=av2e

Имајте убав петочен ден, со многу алкохол :lol: .
    И убав викенд :hai: .

11. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    На la-chicka, Strumfeta93, sesilija и 10 други им се допаѓа ова.
  12. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.953
    Допаѓања:
    123.541
    Сакам да кажам...

Да го искористам моментот додека либето ги качува стварите од кола ;) да ви кажам дека конечно ми се врати од пат,а јас го пречекувам со пржен пипер :worried: Го чекав вечерва а он ме изненади :D Ете така среќна сум ,сега одам на гушкање,и плус си добив нов парфем,Нина Ричи и така беше при крај :D
    Го сакам бе ептен :l:

13. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека денов ми започна буквално со насмевка.
    Само уште да знаев дали насмевката ми ја измами петоков, десетте слатки отспиени часови, губење прв час и правац на кафица..?!

Како и да е, полна сум со енергија. Среќна сум!
    Сакам нешто да му подарам на „саканиот“ ми дечко. Некако заљубена сум денес за разлика од претходните неколку дена.(damn you PMS)
    Нека пројдат побрзо наредниве 5-6 саати, да излезам да си седам само со него. Малце мазење, галење, муабетчиња.. После цела недела. :inlove:

Имајте убав викенд феминки мои најмили.
    Ве частам малце нешто благичко!(бидејќи јас сум на диета па си забранив да гнетам) :* :d:

14. Lavinija

Lavinija Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    33
    Сакам да кажам...

СДК само што се зачленив на форумов и СДК дека е навистина посебен.
    Место кадешто има различни содржини, место кадешто можеш да побараш помош во секое време и да добиеш пријателски совет, место кадешто можеш да си ја испразниш душата, да се нервираш, да се радуваш, да славиш... да ги споделиш своите доживувања и искуства а со тоа воедно да помогнеш и да му ги отвориш очите и некому кој го прочитал тоа...
    Да не должам многу, испраќам голем поздрав до сите феминки а воедно и до момците на форумот ( како што забележувам ги има доста :) )

На Special.Someone, zhap4e, srcekrsacka и 7 други им се допаѓа ова.
  15. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Сакам да кажам...

сдк...лошо ми паѓе кога ќе видам некои банални групи на фб :^)
    Како на пример групите за црнецот што игра во нашата репрезентација :tmi:
    5875968956850 групи направија за него бидејќи човекот има црна кожа, ајде за групите било што било...еми на демотивација бе? споменик да му дигнале...ние стигнавме како марсовци да сме, просто како човек да не сме виделе...ПРОСТА РАБОТА...

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

ДОСАДНО ЕЕЕЕ!! ..Одам јас да си најдам некој игрици на нет,ако знај некој, некој убај страни,нека ми пиши лп. :) :*

17. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Сакам да кажам...

Сто пати, илјада пати БРАВО, за Трендафилка и нејзиниот последен пост на блогот sassycasual.

На esperanca и Trendafilka им се допаѓа ова.
  18. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.035
    Допаѓања:
    11.814
    Сакам да кажам...

Страшно е колку знам да се приврзам за предмети. Ми е жал да фрлам некои стари покани од свадби. Кутијава т.н. сваштарник е преполна. Ама неможам. Како да ги фрлам кога тоа се спомени. Мислам дека ако се ослободам од нив и спомените ќе ги снема.

На srcekrsacka и MandyLane им се допаѓа ова.
  19. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Сакам да кажам...

СДК дека сум крајно изреволтирана од нашата мила државичка за која вчера сите се удиравме по гради, за нашите почитувани предци, се деклариравме како горди Македонци и патриоти. Среќна сум и горда што не бев дел од толпата. Ниту Александар ми значи, ниту музејот на великаните ВРМО, ниту кампањи и закони, кога денеска повторно ми ја удираат вратата пред нос.
    Епа со кој памет јас да се вложам тука и да студирам кога ме ишкаат, а ја кутрата како мува на г*мно, се мољакам од врата на врата, за работа што се завршува за 2 до 3 минути. И без тие документи работата се заврши, ако не те удри по џебот не е македонче, мање битно, битен е пристапот.
    Џабе бре домови за култура, кога село сме во душа, жално е што постојат прекрасни исклучоци на кои не им се пружа никаква иднина, се пуштаат квоти за 300-400 студенти, разлавај се ти само со пари, не се секирај за другото, факултети се отвараат во секое село, а работни места....?! Малце као јбг, неможе се одеднаш, така е... Приоритет е проектот Скопје 2014, а вие драги уживајте во мизерија и восхитувајте се на метрополата.

На green.eyes и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  20. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Drum roll..................
    И сега се појавува Секси, облечена во црн, уз-телесен, краток фустан, црвен кармин во тон со тепихот и 12ка штикла. Чекори споро, нога пред нога, трепкајќи заведувачки И со блага насмевка, подмафнувајќи смирено лево десно со раката, поздрав полн задоволство и среќа. Огномет од блицови и „Wow!“ – воздишки ја нападнаа како гладни птици, додека микрофоните ја следат насекаде.

Ма кого лажам....?

Секси седи испружена на фотелјата (читај: се легачи (како) дебелана :D ) после бурната, но задоволувачка недела и ден компаративен на спомнатите епитети. Филозовски расположена сум денес, после цела недела прв пат во школо, шест часа ни збореа штедејќи го воздухот, не земајки здив. Кај и да е ќе дојде светска криза за кислород, осеЧам! :!:

Кхм! Кхм! Да ги спремам говорите за исповедување, скоро цела недела ме нема – проклето невреме. Дождов и грмотевициве ама мерак му фрлиле на мојов модем, што да раскажувам, сирот тој, посирота јас. Ќе го тужам, мајке ми. :lol:
    Што к’смет да имам да неможам да си го објавам феминскиот роЏендан – набрзински да заборавам, па и замалку роЏенданскиот роЏендан да не можам да си го објавам.... :D

Предходнава недела помина интересно и заморно. Нозеве скоро и да не ги осеќам. Како кукла сум. Вежбите за парадата ми ги утепаа нозете, па фала богу после тричасовно стоење „мирно“ во место и трткање нап6ред назад, едно 34872836578326 вежби за маршот, што сакам.... Ама затоа не даваа на телевизија, Јееј, славна сум ме имаше на телевизија, моите дома ќе се расплакале за малку :D ....
    големи јајца де.
    После маршот си продолживме на афтер парти, на модернистички-традиционална македонска концерт парти. Фрлање око насекаде околу тебе и поткревање на прсти да ѕирнеш некој што ти го предложиле како фин производ, препеправајќи дека не се ѕвериш во него туку наивно ја бараш твојата наводна залутана другарица, чат пат собирање на очите од земја зашто ти испопаѓале како расипани јајца поради некое ултра-бјутифул-хендсом гај. Три четири пати моравме да го промениме просторот на денсање чисто поради хистерично-ненормалните хиперактивни испади на некоИ така наречени човечки суштества, страшно запалени како дебели деца на чоколадо... Ама се’ на се’, фина ноќ, ама многу, земајќи го во обзир и Хепи Брдеј пеењето на моите другарици во 00:00. Скоро и заборавив дека ми е роденден да не почнеа да пеат. Па и сабајле ќе заборавев да купам слаткиши-частенки за во школо – за срамови. И после милион илјади честитки и коскокршачки :!: гушки, лигави и суви бацки и маче, срце, прце од луѓе што првпат ги гледам, успеав да избегам од нафрланите образоштипачи и да отидам на мир во училна. Што праи фејсбукот, уште и матичен број да ми знаат... :D

Одлучив и да принесам тужба против телевизијата, радиото и интернетот кои како мои многу поверливи медиуми пред три дена ми дадоа лажна информација дека денес ќе врне, па си ја откажав брдеј забавата. |( Ме изневерија, ѓаволести! :worried: :@

Danke schon! Auf Wiedersehen!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.