Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Сакам да кажам...

СДК дека ваа вечер седам екстра до касно и шпионирам се околу мене [​IMG] Уши , очи, мирис, се ставам на 100%
    Морее само ако слушнам нешо, или видам нешо, утре одам доле и ке се дерам и жалам како на суд!
    на таа утката шо живее под мене ке и кажам [​IMG]

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

Сдкк дека обожавам се шо е Louis Vuitton , единствена љубоввввввв!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Да има некој вакви нокти да ми напрај, ќе го частаммммм!!! :D :inlove:

П.с ...кажав шо кажав, се фрлам јас на житарици со млекце,бујруммммм! :D

На girl.23 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Изгледот...не само на прв поглед...и на втор,и на трет,и на четврт може да те излаже!
    Испод мира триста вира...

На firequeenn, Monna.Monna, Magnolija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Сакам да кажам...

Ми се плачи,многу ми се плачи,можи до ПМС е можи и до мислите што моментално низ глава ги вртам...И никако неможам да се изнаплачам,солзии не ми потекуваат :@

5. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Сакам да кажам...

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ne.

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.766
    Сакам да кажам...

Морам ова со вас да го споделам зошто се смејам на глас ко будала. Ѕвони домашниот пред 5 минути и бројот на дедо ми. Не фаќа дома паника сите умрел човекот. :rofl: Ај крени ти, па ај ти и фрламе телефонот од една на друга, на крај го зима сестра ми , крева и дедо ми од другата страна насмеан - да не прашал човекот како сме. Е не нормален мајке ми. :rofl: :rofl: :rofl: Во 2 и 30 по полноќ, легенда е. :rofl:

На bittersweet, HoneyBun, maca99 и 26 други им се допаѓа ова.
  7. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
  8. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Сакам да кажам...

Вечерва за прв пат заплакав од срека :rofl: :rofl:
    За прв пат го благословував Фејсбук и неговиот чет зошто му помогнаа на овој мојот копук да се реши да ми каже дека ме сака :inlove: :inlove: Не дека ми е битно тоа зборче тој со своите постапки ми покажува по 100 пати на ден ама пак бе шо го кошташе веке цела година сме задно 24/7 и он уште ми немаше кажано а јас му кажав еднаш (леле ко некоја тинејџерка звучам)

И си седиме на Фејс си збориме за Симс играта ми вика ’’Многу те сакам’’ викам ’’Да бе има и таква опција на симс I love you да кажиш’’ (па уште и наудрена се правам ). И после 5 10 мин пак ми кажа и рипнав од срека почнав да плачам арно шо не беше до мене ке се исплашеше сиротиот ми вика кај си кај се изгуби збунет бил сигурно како реагирам , а јас скоро и заборавив да му пишам а бе рипам скокам по соба во 4 саато навечер ко ненормална. Најсрекна сум вечерва :inlove: :D :inlove: :l: :inlove:

На Izaabella, Strumfeta93, julie77 и 7 други им се допаѓа ова.
  9. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Нема да лажам дека никогаш повеќе нема да пијам. Ниту дека ќе пијам помалку.
    Али сакам онака јавно да се испцујам, пошо сум идиот. Дома пред татко ми се направив стока.
    После толку многу алкохол добро е што сум дома.
    А тек денов треба да се преживее..за ноќта да не зборувам. Ако не сношти, вечерва сигурно ми е нешто гадно.
    Батали!
    Ги сакам, многу ги сакам. Честитки, смеење, солзи..ја сакам фамилијата. Ги сакам другарките..и другарите.
    Ги сакам бе, многу!
    И сакам да им заблагодарам на форумџивките кои ми го честитаа роденденот. Ви посакувам да ви се врати се, дупло подобро !

На Strumfeta93, Magnolija и zhap4e им се допаѓа ова.
  10. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Сакам да кажам...

This pretty much sums it up:

Среќа некои сфаќаат каков благослов е сеирот, па не е се` така црно. :)

На mims-89, Strumfeta93, Trendafilka и 4 други им се допаѓа ова.
  11. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

...Уф, што убаво утро :)

Ете така, денеска сум среќна, напукана со позитива и не вртам никој. Денес е бре денот Д, посветен исклучиво на мене и мојата совршеност 8)

...за вас, едно парче што ми буричка во адреналинот од рани зори. Добра мома сум, го споделувам.Бујрум.

http://www.youtube.com/watch?v=eBG7P-K-r1Y&ob=av2e

Жени, бидете насмеани бре. За инат на душманите :D

На Divinebutterfly, Strumfeta93, julie77 и 4 други им се допаѓа ова.
  12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Сакам да кажам...

:music: Зашто тебе, да носим на души... нема смисла да ратујем с тобом!
    Добар мој иди са милим Богом, ја не знам шта чу сам со самим собом :(
    ...нечууууу да испаднем животиња!
    :worried:

Состанок во сабота, кај еден часот, закажано во 2 часот по полноќ ]:)
    Да не бев жаба ќе одгризав нечија глава-две, вака само меурот ми го дуваат до точка на пукање.

Имав многу за кажување, ама паметно ми е да си молчам и подкрекнувам чат-пат.
    Епа ајде кре..... и пак, кре!
    :emo:

Поздрав до нови хефито од рипка Доли и жабуретинка :

http://www.youtube.com/watch?v=BWwnZm2A ... re=related те љубиме хефито :* :inlove:

едит: а да, СУНЦЕ СИЈА, РАТА-ТАТА, СУНЦЕ СИЈА РАТА-ТАТА :wasntme:

На Strumfeta93, Magnolija и caroline.costa им се допаѓа ова.
  13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

сдк ама се нервирам со ова времево |( преку ден топло, навечер ладно!
    одлучи се море, или или!
    грло ме фркна, со чорап треба да спијам
    и сдк веќер ќе се тресеме на саботната филмска сителова треска, ќе има хорори!
    Aко даде бог, може и ќе ги дочекам, пошто со кокошките си легнувам во 23 часот :D

и ми се пие :coffee: , овоа скапаново го заборавив се олади!
    Mе мрзи и ново да варам! Cе' ме мрзи, али очигледно сега не ме мрзеше да користам ' , зашто и за тоа ме мрзи да мењам азбуки :D вака земено, абе мене се ме мрзи :)
    не не, сабајле го наместив креветот кој патем е полн со храна во секое коше!
    :@ и нејзе ако ја фатам по тоа газот :D
    Eх бре лујџе бре, досадно е, кажете како сакате ама до времево ќе да е!
    башка и вонредно сум! нема што да се праи!

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    782
    Сакам да кажам...

Овој пост си го посветувам сама на себе.
    Овој пост ќе биде како некоја страница од мојот непостоечки дневник.
    Овој пост е за да ме потсети дека ќе бидам храбра и ќе се борам.

Го започнувам со обраќање кон тоа мало нешто што е во моето тело.

Види, малечок, за мене си безвреден.
    Не сум ни прва која те имала, ни последна која ќе те има.
    Овие солзи се последните кои ќе капнат за тебе.
    Ќе ја издржам сета болка која ќе ми ја нанесеш, како што ја издржав и болката која досега ми ја нанесуваше.

Дојде како непријатно изненадување, а јас со страв те очекував.
    Знам дека ова звучи контрадикторно, ама тоа е најмалку важно.

Го чекам денот кога ќе се најдеш надвор од моето тело, и ако тоа е возможно - ќе те чувам за да не заборавам што се минав и ќе минам со тебе.

Јас ја имам подршката од најмилите, а ти ја немаш воопшто.

Тоа е се што сакав да ти кажам. Се надевам дека ти ја уништив самодовербата. ;)

На girl.23 и eli25 им се допаѓа ова.
  15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам...

Кој си чува домашни животни како мене, знае на каква мака сум! |( Од сабајле, устали су још пре кокошке, Боже чувај ме. Викенд е мајка му стара, поспијте си малку, лежете си, читајте си... Па ќе станете, телевизија, ово, оно. Едно кафе голтнете, знам дека не пиете. Чаша млеко макар. Појадоче, па во пижами прошетајте ооооо свети Ѓорѓијо! :x

А овие моиве, не бе не. :geek: Мислиш тутунот ќе изгори на Сонце, мора најрано што може да се стане. И строго со војнички децибели се расправа, се дебатира, мислам дека сите минати, сегашни и идни одлуки се донесуваат додека ЈАС спијам. Немој да мислите дека случајно во соба се дискутира, не не. Моите животинчиња сакаат и јас да учествувам во дебатата, па таа мора да се одвива под мојот ценет прозор. Певају ми серенаде. :wasntme:

Кога ќе се скараат нешто, и на главното домашно животно, еј кеј еј, мајка ми, ќе и пукне филмот, ја зима правосмукалката и брмчи, ми го мете прагот. Јас лежам, мижам, ми бијат слепоочниците и се крстам. Религиозна станав ради нив. :D Ако имам среќа, сестра ми почнува да прибира гости. Веќе еден саат, како мини паралелка си игра во дворот. Омилена занимација е да се дерат и да си го слушаат ехото, од другата страна на Вардар. Ој, планине. Плус се патриотски настроени, се пеат химни, се слави... Баба ми си квачи со нив доле, како предратна учитељица и ги учи комунистички песни. Чекаме кај и да е, Тито да оживее ради честа која му е укажана.

Помози Боже, уште една недела се селам и халелуја. Халелуја. Па ќе ме гледаат од недела сабајле до недела вечер. За спиење дома - здравје јуни. :devil:

п.с. Сестра ми е прва смена од понеделник. Ќе одам утре во црква да запалам 5 свеќи, за секој ден по една. ;(

ЕДИТ СО НАЈГОЛЕМИ БУКВИ!!!!! Само што донесоа еден факинг куп кубици дрва, сега цела недела ќе ги сечат, цепат, ооооооо. Не ми се верува. :@

На Hopeful, Izaabella, maca99 и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Сакам да кажам...

лелее луис витон мајка ми има како белата ташна-кремаста заедно со каиш и паричник леле колку убаво и стојат сон се :inlove:

17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк почеток на септември и ајде чад,кумбиња,дрва,ајвари,пиперки,модри патлиџани,зејтин,викање,дерење ....Ко на зимо да снемува храна па мора сега се да се спрема.

Сабајле будење од комшиите позади зграда ги набљудувам низ прозорецот како мравки се ејјј мравки,се разработеле ехеее некои со карање,други со пеење,трети мешаат ли мешаат зимниви абе убавини.
    А во 6 сабајле кога вклучија таа машината за сечење дрва ми се идеше да станам и низ прозорец да се дерам Алооо има млади што синоќе касно легнале а вие ззззззззз ззззззз брмммм зззззз со тоа дрвата како цел ден малку да ви е.!
    Али јбг се воздржав си викам ај Кенди заврти се на другата страна покриј се преку глава и доспиј си :)

Кафенце,главоболка,појадок и се е на место!
    Па ако соберам сили да се спремам идам до чаршија 8)

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Сакам да кажам...

... почнувајќи од концертот на Нокаут, прославата на плоштад, чајанките по дома, и некаде помеѓу кошаркарските утакмици, моите другари, ризлинг со литри и домашната пица на мама, целата оваа недела ми делува како мошне долг продолжен викенд.

Душата му ја извадив на малото напатено куферче, ама само уште денеска, да се брцнам во ѓолот наш најпретставителен, а потоа ќе започнам со кројка на умни, сериозни планови за иднината.

Дотогаш, ќе бидам дете.
    :hai:

На innablood, Strumfeta93, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Сакам да кажам...

Добро утро, добар ден женски, за кого како :D
    Ве поздравувам со оваа песна, ви посакувам убав викенд, да уживате со најдрагите личности околу вас
    http://www.youtube.com/watch?v=NaGLVS5b ... ure=relmfu

На zhap4e, maca99, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.953
    Допаѓања:
    123.541
    Сакам да кажам...

Куфер...цел живот на две страни со него ..
    Куфер да,куфер,полн со луди женски работи,на кои коса му се крева на љубовчето кога ќе ме види со него,полн до горе па уште кога треба да седнам на него за да го закопчам :lol: Колку ли само куфери си упропастив ради тоа патентот-не иде и не иде,и оп фрц-ќе се скине...
    .Брмчи и брмчи тој-Па добро бе Ели све ли ќе облечеш,цел накит ли ќе го ставиш,сите чевли за по дома ли ќе ги износиш,па на викенд идеме мајката :devil: ама џабе [​IMG]...Eли си свирка,и е среќна што ќе се пофали на новите купени работи на мама,сестра ми,другарките,а мама пак ќе ги покаже на комшивките...и така со ред :wasntme: Секое одење ист муабет,т.е. нивен муабет дека мене памет не ми доаѓало,кога ли ќе сум научела да бидам рационална?Не бе несакам.Поубаво ми е на душичкава кога сум осигурана со сите мои омилени работи,па шо ако ми текне да го облечам оној фустан а не сум го понела?Што тогаш,3та светска војна,тогаш ќе ми велиш да си носам се со мене ,а?Нема да ме трпиш како мрчам -дека нема да излезам,зошто немаааааааааам што да облечам :envy: [​IMG]

Mуабетот ми беше и дека ма колку и да ми е полн куферот со омилените ми работи,го мразам.Го мразам ,зошто неможам цел живот на две страни.Сакам конечно да бидам на едно место,и да го пaкувам куферот само 2 пати во годината.Ама тоа е :worried:

На maca99, enca.69 и girl.23 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.